Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
csogu | 2007.11.12. 03:24:25 / # 108045 |
Na, és csak azért, hogy te is tudd!!!:-))
Én sokkal jobban szeretem a kritikus kollégákat, mint akik szemtől-szemben dicsérnek!!!
Ja...és még egy nagyon okos gondolat:
ÉN EDDIG ELLENSÉGBEN NEM CSALÓDTAM, CSAK BARÁTBAN!!!
Előzmény: #108003 --0-- 2007.11.11. 10:14:44 |
|
csogu | 2007.11.12. 03:18:24 / # 108044 |
Neked erről mi a véleményed???:-))
Előzmény: #108011 Nevem senki 2007.11.11. 14:13:03 |
|
csogu | 2007.11.12. 03:08:00 / # 108055 |
Ok, kezdjük előröl:-)
Mert csak nem hagy nyugodni engem ez a dolog.
Miről is van szó? Jött egy utas és panaszt emelt valami miatt. Nemkar ezt úgy értékelte – mivel a hallotaxit kis saját szigetének hiszi pár taxis -, hogy valaki most idejött és betámadta hazai pályán ŐT és CÉGÉT!!!
Ezzel rossz színben feltüntetve az általa olyan nagybecsben tartott City taxit.
Kedves –0--!!!
Ez bűn??? Ez inkább pont azt mutatja, hogy nemkar sajátjának tekinti a céget és büszke arra, hogy Citys lehet! Biztos pont egy ilyen embert kell kikezdeni? Na, és szerintem ezt látta nagyon helyesen meg ebben az egészben Tamás Miklós…talán nem véletlen, hogy ő áll most a City ranglétrájának a csúcsán.
Folytassuk –0-- ?:-)))
Tisztelt Vámosi Sándor!
Látja, én sem tudom, hogy a –0—nick nevű kollégánk valójában kit is takar a valóságban, de ez engem egy csöppet sem zavar, hiszen így még segít is rajtam azzal, hogy nem magát az embert kell minősítenem, hanem az írásait. Mondjuk az is igaz, hogy nekem nincs mitől tartanom, és nem kell azon agyalnom, hogy ha valaki kikezd, akkor a személyét illetően miként tudom ellehetetleníteni. Természetesen ezt nem magára értettem kedves Vámosi úr, mert hiszen minden bizonnyal nagy tiszteletnek örvend a City taxisok körében, csak mint ténymegállapítás szerettem volna a figyelmét erre felhívni.
Előzmény: #108014 --0-- 2007.11.11. 21:51:34 |
|
csogu | 2007.11.12. 02:57:08 / # 108041 |
Szerintem meg a "taxiskarrier" csúcsa nem más, mint amikor már nem vagy taxis, és még nem dobálják rád a földet!!!
Előzmény: #108040 malom 2007.11.12. 02:52:44 |
|
malom | 2007.11.12. 02:52:44 / # 108040 |
|
Tisztelt CITYTAXI Etikai Bizottsága!
Nemtetszésemnek szeretnék hangot adni nemkart illetően! Eddigi megítélésem cégetekkel kapcsolatban maximálisan pozitív volt, utas és taxisbarát csapatnak gondoltalak el benneteket. Döbbenettel olvasom az elmúlt napokban zajló csatározásokat, amiben egy munkatársatokat egy hirtelenség miatt száműzni áll szándékotokban. Vámosi Sándor az Újpesti drukkerek topikban 2007.11.09. 22:56 perces írásában, nyíltan megfenyegette nemkart. Ennél sokkal intelligensebbeknek képzel benneteket egy másik céghez tartozó taxis. A Cityt mindig egy taxiskarrier csúcsának tekintettem. Most újra kell értékelnem magamban a friss tapasztalatokat. Bízom a többi EB tagban, felkészültségükben és szakmai tudásukban. Szerdán érdeklődve várom a fejleményeket.
|
nemkar | 2007.11.12. 02:11:14 / # 107986 |
|
|
csogu | 2007.11.12. 02:07:36 / # 108047 |
Kedves –0--, tudod hogy kedvellek, mert értelmes és átgondoltak a beírásaid. De azért engedj meg egy kis „túllihegést” tőlem is! Bár tudomásom van arról, hogy Vámosi Sándor úr – akivel szintén semmi konfliktusom sincs sem itt a fórumon, sem személyesen – nem kedveli, ha City taxisokon kívül is ír ide valaki, de most ezt kérem, nézzétek el nekem.
Nemkar valóban „helytelenül” reagált egy utas beírásra, amiért mind ti, mind mi (fórumozók) lekaptuk a tíz körméről. Nem szándékozom visszakeresni, de ez vagy jó 2 hónapja történt. Ugye nem azt akarod mondani, hogy most ez miatt lett berendelve?!!! Nézzük, akkor miért is kell szerdán nálatok megjelennie??
Miért is kell neki rettegésben élnie napokig?
Történetet talán mindenki ismeri. Tamás Miklós és Bauer Zoltán elment egy kis pénzért a bankban és mikor távozóban voltak, 2 eddig ismeretlen elkövető kirabolta őket, ezzel közel 10 millió forinttal megkárosítva a City taxit.
Nemkar topiktárs, kollégánk, elengedett egy gondolatmenetet, tette mind ezt, miután kifejtette aggodalmát az érintetteket illetően. Gondolatmenet lényege, hogy ez anyagilag érinti-e őt hátrányosan? Feltette ezt a kérdést elvetemült módon.
Hiába na, lehet nem tudta feledni azt a havi 3 ezer forint plusz befizetést, amit mások hibája miatt kellett neki és még pár SZÁZ Citysnek nélkülözni! Bár mi az? Semmiség.
Most sem ő hibázott, most sem a Citys srácok tehetnek erről, és miközben arra gondolnak, hogy milyen szerencse, hogy csak pénz látta kárát ennek az akciónak, foglalkoztatja a gondolat őket, hogy mi lesz ennek az ügynek a feketelevese. Örömmel veszik, hogy most nem erről lesz szó, hanem majd a szövetkezeti tagok (remélem jól írtam), megoldják saját berkeiken belül…mert gondolom így lesz, mert ha nem, abban a pillanatban nem csak a gondolat felvetése lesz jogos nemkar részéről, hanem már tényként fogja érinteni az Ő, és még pár kollégája „brifkóját”.
Anno, én is dolgoztam olyan helyen, ahol nagyobb értékben vittünk este a postára pénzt. 1990-t írunk. Közel 3 millió forintot vittünk. Ment a cégvezető, mellette a pénztáros egy nagy fekete táskával, elől én, és a menetet követte az egyik rakodó, aki nézésével volt képes idegösszeroppanást okozni az emberekben. Sosem akarták elvenni tőlünk a bevételt. Igaz, marha nagyot koppantak volna, mivel a táskában WC papír volt és a pénzt mindig én vittem a kabátomban. Jó-jó, mondhatjátok, hogy túlbiztosítottuk a dolgot. lehet, de itt a tét nem 3 millió volt, hanem az állásunk, mert ha sikerül kirbolnia valakinek mégis minket, akkor hogy menesztve lettünk volna az tuti.
Igen-igen, mi lettünk volna seggbe téve és nem az egyik alkalmazott, aki utána megkérdezi, hogy most ezt levonják majd a fizetésünkből?!!!
Na és hogy még egy kicsit „túllihegjem a dolgot”. Összefoglalva. Nemkar nem a megfelelő időpontot választotta a kérdésére, viszont a City előéletét figyelembe véve, a kérdése jogos volt!!!
Természetesen ez csak az én véleményem.
És egy totál magánvélemény:
Egyszerűen abszurd, egy embert az miatt meghurcolni, mert nem megfelelő időpontban tett fel egy kérdést, fogalmazzunk úgy, hogy tapintatlanságnak lehetett felfogni! Teljesen nonszensz ez miatt napokig létbizonytalanságban tartani! Egy cégnél való elhelyezkedése miatt korlátozni (itt értem azt, hogy ide ebbe a fórumba nem írhat)!
Folytathatnám, de mivel te is kedves –0—és pár Citys vezetőségi tag, olyan pozitív benyomást tettetek rám, az elmúlt 2 évben, hogy ettől most eltekintenék. Viszont, azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy ki csorbította jobban, pontosabban mely beírás/beírások a City taxi tekintélyét, megítélését!!!
Bocsánat, de ez kijött belőlem!
Csogu
Modroczky Richárd
Főtaxi 1014
Súly 122kg
Magasság 178
Vérképem munkaidőben személyesen megtekinthető
(gondolom akkor az is tiszta, hogy mi a véleményem arról, hogy ide csak pontosan beazonosítva lehessen írni)
Maradok továbbra is a legnagyobb tisztelettel...
Előzmény: #108024 --0-- 2007.11.11. 23:51:19 |
|
--0-- | 2007.11.11. 23:51:19 / # 108024 |
|
Ebben a témában azt hiszem, én is utoljára fogok itt írni. Az előző bejegyzésem Medveölőnek szántam. Nem Veled, hanem a jelen esetben általad megtestesített viselkedéssel van bajom. Remélem érzed a különbséget, tudd, semmilyen indulat nincs bennem irányodban. Nem kívánom az életed, nem kívánom az eltávolításodat. Rosszul gondolod, hogy bármivel is visszaélek. Soha nem állítottam, hogy rossz ember lennél, hiszen nem ismerlek, csak a megnyilvánulásaidat. A külsős "szurkolók" picit túllihegik a dolgot, senki nem írt itt olyat, hogy Téged a citytől ezekért a bejegyzéseidért el kéne távolítani. Tudomásom szerint ez szóba sem jött.De kérlek azt vedd figyelembe, hogy mivel ezen a fórumon már ismert vagy, ezért itt, csakúgy mint munka közben nem csak magadat, hanem a cityt is képviseled.
|
nemkar | 2007.11.11. 22:37:55 / # 108022 |
|
Kedves –0--!
Ne haragudj, /habár megígértem/, hogy ide nem írok, de hattyúdalként hadd írjam le, hogy itt már senki nem engem támad, csak Te, na meg a 315.
Nem tudom, miért vagyok a bögyödben, miért kívánod az életem?
Kell?
Neked adom!
Csak vezetőségi tag lehetsz, mert különben honnan tudnád, hogy résztvettem, egy ilyen ülésen.
T.M: névvel ír, így hát Ő nem lehet.
Maradtatok 6-an.
De jó, hogy nem lehet Téged beazonosítani.
Én felfedtem kilétemet, ezért támadható vagyok, és sajna Te visszaélsz vele.
Gondolod, ha a City Taxi érdekeit, vagy nimbuszát akarnám sérteni, akkor nem változtatnék nicknevet?
Csak Te hangoztatod, hogy Én milyen rossz ember vagyok, és felhozol olyan topicot, ami már meg sem található, és amelyben pont az elnökünk védett meg engem.
Te ezt ismételgeted, és mélyen elnyomult ellenszenvet érzel irántam. Csak azt nem tudom miért?
Amióta a V. S. beírt, nem vetted észre, hogy 180°-ot vett a fordulat, és már nem Én vagyok a célpont.
Ha tudnám ki vagy, most tényleg bemennék a központba, és szemtől- szembe kérdeznélek, de mivel nem tudom, ne haragudj, hogy itt teszem szóvá.
Azt hiszem, hogy ez most tényleg nem az Én hibám?
Előzmény: #108014 --0-- 2007.11.11. 21:51:34 |
--0-- | 2007.11.11. 21:51:34 / # 108014 |
|
Kezdjük előről. Szerinted a megrendelő elküldése melegebb éghajlatra a szabad véleménynyilvánítás kategóriába tartozik?
|
törölt felh. | 2007.11.11. 21:07:52 / # 108021 |
|
Majd csinálnak addígra passzust:)
Vagy bólogatsz vagy .........?
Előzmény: #108020 medveolo 2007.11.11. 21:03:02 |
medveolo | 2007.11.11. 21:03:02 / # 108020 |
|
Ez érdekes,nem tudtam,hogy (REB) szabályzatban van ilyen passzus ami alapján bárkit be lehet rendelni. Vagy ha igen akkor az a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.Ez pedig elfogadhatatlan! És ez szembe megy a Cityis eszmeiséggel...
Előzmény: #108017 csogu 2007.11.11. 19:45:30 |
törölt felh. | 2007.11.11. 20:44:11 / # 108019 |
|
De azt hiszem értem, hogy hol a válasz.
Őszintén örülök az óriási önbecsüléseteknek.
Nem annyira fontos mert nincs kedvem ilyen jellegű beszélgetésbe belefolyni de szerintem nektek fogalmatok sincs, hogy én hova jutottam mert Ti még mindíg nemláttok túl a city taxin.
Nem kell, hogy emlékezz rám mert tényleg nem fontos.
Ha esetleg én is megtudhatnám a megbízható kollegád kilétét akár Tőled akár bárki mástól akkor talán már másról nem is szeretnék beszélni.
|
Bbetyár | 2007.11.11. 20:15:49 / # 108013 |
csütörtökön Kalászi 11. ha elvérzik a tesztlapon akkor Daróczi 1-3 nem büdösebb az 50.000.- forintja mint másé.....
|
|
csogu | 2007.11.11. 19:45:30 / # 108017 |
nemkart szerdára berendelték etikára:(((
|
|
attus | 2007.11.11. 18:23:27 / # 108016 |
|
Az én nagy bajom meg az, hogy megőrülök tőle ha ilyen emberek kezébe hatalmat adnak!
A fenyegetőzése alapján pedig úgy tünik, hogy neki van...
OLW | 2007.11.11. 18:12:57 / # 108015 |
|
Jó estét kívánok.
Köszönöm.
Pedig Te aztán tudhatod, mennyivel szívesebben üvöltözök lila fejjel.
Nevem senki | 2007.11.11. 14:15:36 / # 108012 |
|
"Aki kivonul a politikából, az hagyja hogy az ostobák irányítsanak!"
Ezt nagyon megjegyzem:-))))
Előzmény: #108008 Monka 2007.11.11. 09:29:29 |
Nevem senki | 2007.11.11. 14:13:03 / # 108011 |
|
Üdv Nagyuram!
Igen karakteres véleményemet ezen alkalommal magamba fojtom. Nem akarok a " megint hozzászóltam, pedig nem kérdeztek" hibájába esni. Neked viszont gratulálok a higgadt, megfontolt válaszaidhoz.
Hogy is mondjam finoman: hozzászólásaid embert mutatnak, ellentétben V.S szavaival!
Basszus, csak nem bírtam ki:-))))))
Előzmény: #108004 OLW 2007.11.11. 10:52:37 |
OLW | 2007.11.11. 10:52:37 / # 108004 |
|
A témában tőlem talán utoljára:
Hisztérikus kirohanásra nem meglepő a túlreagált válasz.
Ha érintettként a szokványosnál drasztikusabban fogalmazunk, lehet hiba, de, mivel meggyőződésből fakad, talán érdemes figyelembe venni.
Csak Tamás Miklóst tudnám ismételni, köszönjük az aggódást, és eggyüttérzést, jólesik.
üdv.
|