Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
cbtaxi 2007.11.20. 11:06:57 / # 108298
Tényleg nincs mit,részemről ez természetes. Kellemes napot! :)
cbtaxi 2007.11.20. 11:05:53 / # 108297
Láttam már magam 1-2 fotón a háttérben. Eddig még ügyelt a részletekre.:)))))))
Tamás Miklós 2007.11.20. 08:51:55 / # 108293
Kösz Cb. T.M.

--0-- 2007.11.20. 08:42:34 / # 108292
Ti tényleg hisztek az anonim fórumozásban? Hány évesek vagytok? :)

törölt felh. 2007.11.20. 08:40:02 / # 108291
Ez után a kép után már nem csak TM fogja remegő gyomorral megnyitni ezt a topikot... :-))
--0-- 2007.11.20. 08:36:09 / # 108290
Megnyerted a fogadást. Szerintem igazából ő volt a Londonban sokáig kőrözött Hasfejlesztő Jack!

Bao, a FŐNÖK! 2007.11.20. 08:35:14 / # 108295
És mi van ha ő is rak fel képet rólad? Bosszúból!! Ejj,ejj cb! Lehet oda az inkognítód?? :D
cbtaxi 2007.11.20. 08:32:28 / # 108286
Háát kedves --0-- Téged ugyan nem ismerlek,de látatlanba lefogadom: A Csogunak most nagyobb ÚSZÓGUMIJA van! :)))))))))))
cbtaxi 2007.11.20. 08:27:24 / # 108294
Kedves Miklós! Tiszteletre méltó az, ahogy Sanyi barátod mellett kiállsz. Lefegyverző a stílusod és ez megint csak tiszteletet parancsol. Biztos vagyok abban, hogy - mint mindig – most is a helyén kezeled a dolgokat. Nem hiszed, hogy valamilyen összeesküvés van a háttérben a City lejáratása érdekében, és nem gondolod, hogy Sanyi barátodat „csak úgy” kipécézte magának a fórumozók tábora. Részemről tudomásul véve, hogy Ő „kezelhetetlen” és „borzalmas a modora”.E tény birtokában fogok hozzáállni, esetleges a jövőbeli megnyilvánulásaihoz. Nehéz helyzetbe hoztál, mert Tőled kapok-kapunk bocsánatkérést olyan sértésekért, amiktől az embernek még a talpa is ökölbe rándul. De egyet értek Veled! Valóban nem az ilyen fajta személyeskedések jelentik szakmánk legégetőbb problémái. Részemről a dolog a feledés homályába merül. Kívánom Neked, hogy ha a jövőben, bármikor kinyitod a Hallotaxit, ne kelljen azt szorongva tenned! Kívánom,hogy csak pozitív dolgokról olvashass akár a City akár a többi cég fórumain! Üdvözlettel Cbtaxi
törölt felh. 2007.11.20. 07:54:57 / # 108285
Szólj ha már kitárgyaltátok ezt a beszólós témát mert akkor újra megjelenek valamivel:) Én 1975-ben a Mester utcai általánosban koptattam a padot nincs taxis élményem onnan:)

--0-- 2007.11.20. 07:27:22 / # 108284
Csogu megvan honnan ismerjük egymást! 1972, strandra indul a két család! Az elágazásnál, a Szivárvány Áruház melletti drosztnál két óvodás kisfiú (ki gondolné akkor, hogy később mindketten a hallótaxin írogatnak hülyeségeket... ) kicsit irigyen mustrálja a másik úszógumiját...

csogu 2007.11.20. 04:11:34 / # 108289
Az 1975 beindította nálam az emlékeket. 1975-öt írunk, én akkor voltam 5 éves. Nyár van és a család kitalálta, hogy strandra megyünk. A Palatinus volt a kedvenc strandunk, pedig nem ez volt hozzánk a legközelebb, ha azt vesszük figyelembe, hogy Keresztúron laktunk. Mi – 3 fiútestvér – izgatottan figyeltük, ahogy anyu készítette a szendvicseket, apu meg a gumimatraccal vívta állandósult csatáját. Elkészült a család, mindenki indulásra kész. Ekkor apu lesétált az elágazásra, hogy az ott található droszton fogjon egy taxit, majd értünk jöjjön. Mindenki ült a konyhában, a kis motyóján a keze, mert amint meghallottuk a taxi dudálását, már rohantunk is ki, hiszen a taxióra ketyegett. Volt, amikor 1 órát is várnunk kellett, hiszen akkoriban sor állt ezeken a drosztokon. 80 forint mutatott a kakukk a Palatinus előtt – mert akkoriban még odáig lehetett bemenni – és apu adott egy piros százast a taxisnak, aki nagyon megköszönte. Ez a szertartás hozzátartozott a strandoláshoz. Igen, igaza van Vámosi úrnak, ezek voltak a szép idők:-)

csogu 2007.11.20. 03:55:04 / # 108288
Kedves Vámosi Sándor úr! Nagyon szép ez a gesztus, hogy beszólunk az utasért, kinyitjuk neki az ajtót stb…stb.. stb… Abban is igaza van, hogy ennek talán most is így kellene működnie, mint ahogy ön tanulta ezt 1975-ben. Sajnos az idők folyamán egyes szokások változnak. A lányok sem szűzen mennek már férjhez és a frissen szabadult szakmunkás sem az első munkahelyéről megy nyugdíjba. Én speciel éjszakás vagyok. Az etikai szabályzatunkban nekünk is az áll, hogy a címreérkezéskor mindent el kell követni az utassal való kapcsolatfelvételhez. Csönget, dudál, kiabál. Mint gyakorló taxis ezzel a ponttal nem nagyon tudok egyetérteni. hajnali 1-kor nem feltétlen szerzek örömet az utasomnak, ha megérkezésemkor felébresztem a nagymamától kezdve az unokáig bezárólag mindenkit, mert én épp a kapcsolatot veszem fel vele. Nagy esélyem van rá, hogy utána ő is felveszi velem a kapcsolatot, nem épp a legbékésebb stílusban. Diszkó, olyan 3000 vendég. Vámosi úr szerint valóban sikerrel járnék, ha a tömegben elkezdeném Kovács urat keresni? 1975!!! Céges rendelés! Kik rendeltek akkoriban autót? Kinek volt erre technikailag lehetősége? Mind tudjuk. Amikor ön 32 évvel ezelőtt a Cérnagyárhoz pördült rendelésre, a portás már előre tudta, hogy Tóth vezérigazgató úr taxit rendelt magának, mert Piroskával a 4-es műhelyből, a 6-os fonó mellől, ismét kiruccannak egy kis flörtre. Persze hogy ott lehetett érdeklődni. Vámosi úr, most próbálja ezt meg ugyanott!!! 25 Kft. és 43 Bt. található ugyanazon a helyen, a portás meg azt sem tudja, hogy hol a bejárat, nemhogy azt, hogy ki rendelt. Változnak az idők, változnak a szokások és ezzel együtt kell nekünk is lépést tartani, mert ugye aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére:-))) Pedig, mint tudjuk Vámosi úr, a rétes nagyon jó:-)
csogu 2007.11.20. 03:37:14 / # 108287
Kedves Monka és nobody!!! Egy valami nem jött át nektek szerintem Miklós írásából. Ő is tudja, hogy V. S.–el vannak problémák, és igyekszik is őt terelgetni, mint írja, eddig kevés sikerrel. Viszont a barátja!!! A BARÁT, mint olyan, egy ritka ajándék, és még akkor is kénytelen(!!!) vagyok védeni, ha épp tudom, hogy nincs igaza. De pont ettől barát a barát! Maximum utána négyszemközt kicsit megrugdalom, hogy érezze a törődést:-)) Különben Monka szellemes megjegyzése a 791-es hozzászólásban, nálam nagyon nyerő:-DDD Nem alpári, de benne van minden, ami kell:-)) Látod wolfy? Lehet ezt így is!!!:-) Szia Andrea!:-)

nobody 2007.11.20. 01:14:40 / # 108283
Kedves Andrea! Nekem csak 1 kérésem van Feléd: ne azonosítsd a City Taxit V.S.-sel! Ő nem a "reprezentatív minta" kategóriájába tartozik, hisz' mint korábban írtam, ő az "operett-taxis", aki valódi utassal kb. 15 éve találkozott utoljára! Jó a megérzésed; Ő mindíg is egyenlőbb volt az egyenlők között, teljesítmény híján is mondhatta a "tutit". Tömören: vele max itt a Fórumon talizhatsz, a rendelésetekre nem fog nyomni! :) Kérlek, ennek ismeretében tedd helyre hsz-sait. Ismeretlenül is pusz, nobody
törölt felh. 2007.11.20. 00:37:19 / # 108282
Sziasztok!Köszönöm szépen de Én egy rettenetesen nyugodt ember vagyok!Csak az ilyen beírásoktól,mint amit V.S.Úr ide,mert írni kinyilik a bicska a zsebemben.Sajnálatos módon választ ugyan nem kaptam a kérdésemre már mint,hogy ki kötekedik kivel?De azzal,hogy nem írogatott ide napokig az elég válasz volt.De ahogy olvassom nálatok is vannak az egyenlők meg az egyenlőbbek!!!Csak halkan szeretném meg jegyezni azóta is kértünk autót tőletek és nem szólt be a kedves sofőr:)De komolyan meg várom még egyszer sikerül személyesen V.S.Úrral utaznunk:)Maradok Tisztelettel:Andrea
nobody 2007.11.20. 00:01:26 / # 108281
Ismerős van, de hálásról szó sem lehet:)
nobody 2007.11.19. 23:59:49 / # 108280
Így van! Ne bántsuk V.S.-t és nyugtassuk meg Andreát: nem valószínű, hogy találkozni fog V.S.-sel, mert ő csak dicsekszik taxis mivoltával. A szolgáltatást mi többiek végezzük, sokkal kisebb arccal, nagyobb alázattal, ha úgy teccik!

Monka 2007.11.19. 23:46:24 / # 108279
Ne bántsuk V.S-t! Idézzük Andreát:2007.11.15. 00:19:07 (674) "Én nem emlékszem arra,hogy amikor kérek autót be jönnétek szólni,hogy ide értetek.Pedig naponta több autót is kérünk.Pedig kiemelt utas közönségnek számítunk nálatok!!!De igérem legközelebb fel fogom hívni a központott és a főnökötöknek (Tamás Miklós Úrnak) beszámolok arrol,hogy nem jöttetek be.Egyébként csak egy kérdés honnan tudod,hogy esettleg nem előrendelésen állt a 037-es kollega?Vagy csak mocskolódni akarsz?Maradok tisztelettel:Andrea Ps:Sosem tudhatod,hogy ki vagyok melyik cég fog miattad szerződést bontani!!!" Előzmény: Vamos Sandor 2007-11-14 23:36:11 (672) A PS - utóirat - elkondolkodtató lehetne barátok számára..

nobody 2007.11.19. 23:38:58 / # 108278
Kedves Miklós! Igazán becsülendő, ahogy népszerűtlen küldetést önként vállalva kiállsz a barátod mellett. Írásod stílusa, hangneme ugyanolyan nyugalmat mutat és áraszt, mint mikor "élőben" hall Téged az ember. Én spec. még sosem hallottam, hogy felemelted volna a hangod. Remélem, nem is fogom, mert azt mondják: "Óvakodj a türelmes ember haragjától!" Mindenesetre bízom benne, hogy nyugalmad átragad azokra a fórumozó társakra, akiknek V.S.-t olvasva bizonyára nagy szükségük lenne erre. Hiszen, aki ismeri, abban bizony akkor is felmegy a pumpa, ha nem ül véletlenül a WC mellé, mikor ilyeneket ír: "x éve taxizom, szolgáltatok a többi Citys-sel együtt" Kérdem én; mit csinál x éve?! Viszi az állandóit, a lenyúltakat. Szolgáltat velünk, Citysekkel együtt? Hány és milyen címeket vett fel az utóbbi 5 évben?! Mindannyian tudjuk... És ő osztja az észt? Egyáltalán, hogyan jön ahhoz, hogy taxisnak nevezze magát?! Tudom, nem kéne neked rontanom ezzel, de látod, nekem is be kell vennem pár szem xanax-ot, mikor azt látom, hogy az akarja megmondani a frankót, aki hosszú évek óta nem találkozott problémás, részeg, kötekedő, hülye utassal! Elméletből jó a Sanyi, le tudja rajzolni a taxizást, de ha ebből kéne megélnie, kevesebb ideje lenne itt írogatni! Bocs

Oldalszám: 117