Hozzászólások száma: 1171
Oldalszám: 59
Témakörök > Droszt Híradó > KÉRDÉSEINK diszpécserekhez, telefonosokhoz, mindenféle rendű, rangú, központban dolgozókhoz! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
BUFI 2006.07.06. 18:28:35 / # 104310
Bravó!!!
törölt felh. 2006.07.06. 18:24:04 / # 104309
Tévedsz, kiszúrtam, de annyira tetszett, hogy benne hagytam:-))) Ha valaki beírja a google keresőjébe, hogy : Bufi tanga akkor ott meg si tekinthető:-) [font size=1]googlésok meg nem fogják érteni, mi ez a nagy érdeklődés:-DDD
BUFI 2006.07.06. 18:13:24 / # 104308
Ha-ha.Az Én tangás képemet nem szúrtad ki!!Üdv
törölt felh. 2006.07.06. 16:33:09 / # 104307
Ez szép, még a szabályzatot is átírtad:-))) De ne reménykedj, neked sem dőlnek be:-)..és a kezedbe is remélem csak a forró vasalót teszik! [font size=1]A cikket írd, azon járjon az agyad!!:-))
tomajer 2006.07.06. 16:20:09 / # 104306
Csendesen felhívnám minden hölgy figyelmét, hogy a "Csogu" nicken írogató "szerkesztő"-nek semmiféle köze nincsen a szépségversenyhez, és ne dőljenek be neki. Sajnos mindannyian ki vagyunk téve az ilyen álnok csalóknak itt az interneten. Kérem figyeljenek nagyon oda, kinek a kezébe teszik le a sorsukat! Tehát, a hölgyek jelentkezése kizárólag a tomajer@hallotaxi.hu-n. Mint az a verseny lapján a szabályok között is látható! Férfiak jelentkezése, pedig kizárólag Cubixnál:-)))
törölt felh. 2006.07.06. 15:59:45 / # 104305
Félreértetted, Manofülecske nem férfi!!! Na, hogy képben legyetek. Minden szőrős, szakálas férfi, aki jelentkezni akar a férfi szépségversenyre az ide küldje a képeit...lehetnek kicsit merészebb fotók is!!! tomajer@hallotaxi.hu Viszont a kedves hölgyek, azok a csogu@hallotaxi.hu e-mail címre küldje bájos fotóit!!! Itt megragadnám az alkalmat és megkérném JWT kollégámat, hogy ne küldjön több képet magáról a hölgy versenyre, mert a paróka ellenére is felismertem!!!
tomajer 2006.07.06. 15:50:38 / # 104304
Sajnos be kell avatkoznom! A versenyre való jelentkezés, a tomajer@hallotaxi.hu címen történik. Minden más cím, félrevezetés, és csalás!:-)))
crazy driver 2006.07.06. 15:40:16 / # 104303
Akkor Kedves Manofülecske küldj egy képet!:)DDDDDDDDDDDDDDDDDD

törölt felh. 2006.07.06. 15:36:52 / # 104302
Részünkről nem látok akadályt:-) csogu@hallotaxi.hu egy kép és mehet:-)
crazy driver 2006.07.06. 15:33:40 / # 104288
Lehet máshogy is:)
BUFI 2006.07.06. 14:44:57 / # 104301
Jóregg mindenkinek!

crazy driver 2006.07.06. 14:35:47 / # 104300
Szia Csogu.Szerintem kérjük meg,hogy vegyen részt a szépségversenyen.
törölt felh. 2006.07.06. 13:28:38 / # 104297
Hát ehezz csak anyit tenék hozzá a részemröl hogy a R.Tnél megismertem egy pár embert és amig ott dolgoztam naponta beszélgetünk a drosztokon.Most hogy már nem vagyok ott az idöm nem engedi,hogy odaáljak a drosztra(Volga,Budapest)és tracspartizak mert bármelyik pillanatban jöhet egy cim és ha lemaradsz kimaradsz cimszóval dolgozunk.Ja meg ott volt is idő rá mert két cim között átlagosan kb több mint 1órát álltál.Itt meg ha már félórája nem vettem fel cimet kezdek idegeskedni vagy inkább haza megyek mert "nem megy a bolt".

törölt felh. 2006.07.06. 10:43:47 / # 104287
Ez ennél sajnos sokkal bonyolultabb kérdés, mint sem hogy ez így egyszerűen így legyen. 1995-ben kezdtem a taxizást. Olyan csapat volt akkor a Főtaxinál, hogy azt elmesélni sem lehet, meg nem is igazán publikus, de elmondhatom neked, hogy akkor olyan hangulatban taxiztunk ott, akik a tanfolyamról kikerülve összeálltunk, hogy ha arról neked személyesen mesélnék, biztos megértenéd. Majd sajnos 1 etikás látókörébe kerültem és mint ifjú titán nem tudtam kezelni a dolgokat és a viszony nagyon csúnyán elmérgesedett, aminek a vége az lett, hogy én kiléptem. Innen következett a Budapest taxi, bár lehetséges, hogy akkor még Palotataxinak hívták. Itt nem voltam sokáig, mert pörgős, címre robogós beidegződésem, itt nem tudtam használni, hiszen akkoriban még ez egy kis cég volt. Ekkor futottam össze egy Borza Sanyi nevezetű fazonnal, aki úgy érezte, segítenie kell nekem, és bevitt a Rádiótaxihoz. 2 hónapig spanok is voltunk. Én nappalos, ő éjszakás. Jó emlék ez is, mert Sanyi nagyon nagy spiller volt és velem, igazán rendes. Bár az első nap nem idult valami jól, mert a Bufi elkapott, hogy nincs a kódom rendesen feltéve a szabadjelzőmre, de ezt elég hamar kihevertem...igaz, előre figyelmeztettek a kollégák, hogy őt kerüljem, mert nem szokott viccelni. Ezt észbe is tartottam, figyeltem is a kódokat és természetesen a Rádiótaxis szereplésem 3. órájában már sikerült is a karmaiközé befutnom...mit mondjak, megrázó élmény volt. Az viszont igaz, hogy azonnal kiharcolta nálam a tekintélyét, amit végig meg is tartott, amíg nálunk volt:-)) Itt a Rádiónál is összekovácsolódott egy csapat: A VOLGA DROSZT RÉMEI. Igaz, ehhez el kellett telnie 2 évnek...és ekkor kezdett el nem hiányozni a Főtaxis gárda. Most is ez lesz. Újra kezd kialakulni egy haveri kör, egy olyan igazi bolondos srácokból, akikkel már szívesen találkozom, örömmel kezdek el beszélgetni. Lassan itt is összeáll a csapat. Arról nem beszélve, hogy jelenleg nagyon sok éjszakás volt Rádiós van nálunk, sőt, az egyik diszi is, a Colos is itt van. Meg azok az idők már úgysem jönnek vissza, ezen kár keseregni. Az, hogy én a "csatin" Csogu legyek és ne csak egy kód, nekem nem hiányzik, hiszen sosem voltam egy szereplős típus. Így nekem tökéletesen megfelel, hogy csak egy kód legyek és azoknak, akikkel tartom a kapcsolatot meg a Csogu:-) Háát így röviden ennyi:-) Még talán annyit, hogy Bakucz Józsi mondta jól, amikor az egyik riport kapcsán megkérdeztem tőle, hogy a Mobil taxinál arra törekednek-e, hogy családias legyen a hangulat. Ezt válaszolta rá: - Nem, mi arra törekszünk, hogy ez egy munkahely legyen, és amikor a taxis hazamegy, akkor otthon legyen neki egy kiegyensúlyozott családi hangulata, mert nem üres a brifkója... ..és tudod, ez nagy igazság.
manofülecske 2006.07.06. 08:52:24 / # 104296
Az igazsághoz tartozik,hogy eddig kb 4 éjszakát töltöttem a 3 csatin,de inkább hétköznap,vagy vasárnap.De köszönöm a védelmet!
manofülecske 2006.07.06. 08:49:59 / # 104286
Jó reggelt! Kedves Csogu,nem értelek.Ha hiányzik a rádió,gyere vissza.Mondjuk éjszakásnak.Beviszed a szolgálatot,és jókedvűen röpködsz utána címről címre,mint egy kis méhecske. És megint Csogu leszel a csatin,nem csak egy kód. Jól hangzik,nem?

BUFI 2006.07.05. 20:13:48 / # 104285
No comment!!!Vigyázz magadra csaó.Üdv mindenkinek.Hajrá Portugália!

törölt felh. 2006.07.05. 20:10:21 / # 104295
Ez van barátom és én magam is ez miatt vagyok mérges, és ez miatt nem tudok a a Rádiótaxiról leszakadni és ez miatt érzek haragot azok iránt akiknek ez köszönhető...legalábbis én úgy vélem, hogy nekik köszönhető. Tegnap este bementem az Essora és a "CSAPAT" töredéke volt jelen...akkor hasított belém, hogy megint egy élmény-egy emlék, amit elvettek tőlem, ami megismételhetetlen, amin túl kell lépni...... Jó meccs nézést neked, mentem lassan meló!!!
BUFI 2006.07.05. 20:07:26 / # 104284
Bocs!............a többit tudod!

BUFI 2006.07.05. 20:06:10 / # 104294
Ilyenkor sirva tudnék fakadni!De sajnos ez kőkemény igazság.Vagyis? ....................a töbit tudod!
Oldalszám: 59