Hozzászólások száma: 620
Ugrás a hírhez Oldalszám: 31
Témakörök > Hírek fórumai > Hajlandó lennél névvel, kóddal aláírni egy petíciót a cégvezetők felé, ami arról szól, hogy szeptember 1-től címre érkezéskor indítjuk az órát? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.07.12. 18:59:07 / # 102694
Na és akkor szépen elmondtam a témával kapcsolatos véleményem-álláspontom. Aki akart, ebből megértett, aki nem, annak úgy sem tudnám megmagyarázni. Csak tudod sajnálom megint azokat, akiket hadba viszel és majd amikor sz@rba kerülnek, akkor széttárod a kezed és azt mondod: Sajnos megvédeni nem tudunk, de ne keseredj el...van még más cég Budapesten, ahol a te pénzed sem büdösebb... ...ja, hogy már annál a cégnél van 10-20 éve, hogy minden egyes cégváltás egy anyagi-idegi csőd? Hogy a beilleszkedés, betanulás cirka 3 hónap és azalatt 3x megy tönkre, mind anyagilag, mind mentálisan....háááát erről te már nem tehetsz:-)) Szóval ezzel azt szeretném mondani, hogy a jelenlegi felállással kapcsolatban úgy érzem mindent elmondtam, nincs több mondandóm, így be is fejezném. Sok sikert kívánok mindenkinek, aki ebben részt vesz. ...és akkor itt a pont.

Gump 2008.07.12. 18:58:32 / # 102656
jobb lett volna ha átmentek egymáshoz megbeszélni.

tomajer 2008.07.12. 18:53:15 / # 102690
Hááááát....erről inkább most nem nyilatkoznék:-)
csogu 2008.07.12. 18:52:54 / # 102689
HAJRÁ!!!
tomajer 2008.07.12. 18:52:08 / # 102688
A cégvezetők erről többször meglettek kérdezve. (Ezt is nagyon jól tudod, meg a válaszukat is.) Mindig a "kedves utasok" érdekeire hivatkozva hajtották el az érdeklődőt. Előre, nem létező támogatottságra hivatkozni, meg vaktába fenyegetőzés lenne, amitől persze megint elhatárolódnál:-) Teljesen helyén van így a sorrend. Megkérdezni a kollégákat, támogatják e a kezdeményezést, aztán ezzel a támogatással a hátuk mögött bemenni tárgyalni.
csogu 2008.07.12. 18:49:39 / # 102687
Azon emberekét, akik megint fejjel mennének a falnak...és azért vagyok itt pellengérre állítva, mert ettől óvom őket...a felesleges energia befektetéstől és hogy nehogy utcára kerüljenek, ezzel a családjuk megélhetését veszélyeztetve...valóban, de szar alak vagyok...igazad van.
tomajer 2008.07.12. 18:48:03 / # 102686
Szőrszálat itt te hasogatsz! :-) Meg az emberek idegeit:-(
csogu 2008.07.12. 18:44:58 / # 102684
Ez meg már csak szőr száll hasogatás...semmi értelme.
csogu 2008.07.12. 18:44:14 / # 102685
Én fordítva indítanám el a dolgokat. Először a cégvezetőknek tenném fel a kérdést: Mi lenne az állásfoglalása akkor, ha az összes taxis cégnél elhelyezkedő taxisok 50%-a aláírná azon akaratát, hogy címreérkezéskor indíthassák az órát, így elkerülve a tarifaemelést és ezzel azokat a normális utasokat is sújtva, akik valóban rendeltetésszerűen használják a taxit? Mert hiába írja alá mindenki, ha ők ezt nem szándékoznak figyelembevenni. ...mert ez után csak egy megoldás maradna...engedély nélkül kapcsolni címreérkezéskor az órát...amiben a taxisok 95% nem lenne benne...ez tuti! A maradék 5%-ból azonnali hatállyal kirúgnak 4-4 taxist és már el is van felejtve az egész.
tomajer 2008.07.12. 18:24:16 / # 102683
:-) Egy fórumbejegyzés, amiben lehet, hogy használtuk a kifejezést, még nem ok arra, hogy ilyen címmel írd ki a szavazást, ha te nem értesz vele egyet!!! Aztán erre hivatkozva, hátráltatod az egészet folyamatosan. Láthattad a szórólapot, és az aláíróívet. Ott Apuka igen "diplomatikusan" fogalmazott. Tehát, egyetlen egy betüben sincs igazad. És Apuka azt is leírta, hogy egy kidolgozott javaslattal akar a döntéshozók elé állni. De előbb szeretné tudni, mekkora az ügy támogatottsága. Nna ezt akadályozod te. A diplomatikus megoldást, a kidolgozott javaslatról való tárgyalások megkezdését. Sajnos.
tomajer 2008.07.12. 18:17:31 / # 102682
Még mindig az a kérdés, hogy ennek a kezdeményezésnek a módjával mi is a baj? Már azon a szerencsétlen egyetlen szón kívül, amit te biggyesztettél oda, a nagyobb durranás kedvéért a szavazás kiírásánál?!?:-))) Te hogy képzeled ezt a célt elérni? (miután azt tisztáztuk, hogy a céllal egytértesz) Mi módon, hogy érthetően fogalmazzak:-)))
csogu 2008.07.12. 17:58:52 / # 102681
A legérdekesebb az a fiatal srác volt, aki közel 9 percet várakoztatott. Nem is érti, hogy miért nincs így...mondtam neki, hogy akkor már ketten vagyunk:-)) Én Neve senki kolléga véleményét osztom!! Íme: [i]Mi lenne, ha nem ultimátumot, hanem mondjuk petíciót írnátok. Nem hergelnétek eleve ellenkezésre, egyébként talán pozitív hozzáállású embereket(cégvezetőket). Apuka írta , nagyon helyesen, hogy ez nem az ő zsebükre megy, tehát nincs köztünk alapvető érdekellentét ez ügyben. Lehet, hogy talán előbb érnénk célt gondolkodva, kevesebb lendülettel, több diplomáciával? Ha mozgásteret adsz egy embernek, van választási lehetősége, ha sarokba szorítod, azonnal és a következmények mérlegelése nélkül támadni fog, mivel nem hagytál neki más lehetőséget. Nem szavaztam és nem írtam alá az ultimátumot, de egy konstruktív, részleteiben kidolgozott javaslattal bármikor odaállok a Miklós elé, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. ps.: ez ügyben kivételesen Csogu eszét és nem a humorát csodálom:-))))[/i]

csogu 2008.07.12. 17:51:46 / # 102662
Különben meg csatlakoznék Foresthez. A (jelek szerint) taxis társadalmat jobban megosztja ez a kérdés, mint az utasokat. Azon utasok, akiket megkérdeztem még üdvözölnék is a dolgot, nemhogy ellene lenne. Igaz kérdezni is tudni kell. Mert fellehet tenni a kérdést így is: - Mi a véleménye arról, hogy a taxisok mostantól nem ingyen várakoznának, hanem 10 percért elkérnek plusz 600 forintot? A válasz : hatalmas felháborodás!!! De lehet így is kérdezni: - Mi a véleménye arról, hogy a taxisok nem emelnek a tarifájukon, hanem címreérkezéskor azonnal indítják az órát, az eddigi 10 perc ingyenes várakozással szemben. Ez a kedvezmény megvonás csak azokat az utasokat érinti, akik renitensen megvárakoztatják a taxist, ezzel forgalmi dugókat, balesetveszélyes helyzeteket teremtve. Válasz: Nagyon pozitív fogadtatás!!!

csogu 2008.07.12. 17:44:39 / # 102680
Különben meg még ráérsz kihátrálni a dologból, még azt mondod nem bukott meg a project. Majd ha megbukott akkor kell elkezdeni minden rossz döntéseteket másra hárítani...nem is értem miért sietsz ennyire előre:-)))

csogu 2008.07.12. 17:43:13 / # 102679
Itt a válaszom a 406-os hülyeségedre. Mivel a másik topikban így dobtátok fel a témát...ha jól emlékszem pont te, így én a te szavaiddal fogalmaztam meg a szavazás kérdését. Szóval kedves Tamás a te megfogalmazásodat finomítottad az én írásomban...no de sebaj:-)))
csogu 2008.07.12. 17:41:40 / # 102678
Ez így igaz, csak én kénytelen voltam ezt megtenni, mivel itt minden kezdeményezéssel és annak módjával azonnal összemosnak...és amivel nem tudok azonosulni, az ellen tiltakozom. Te nem így teszel?
csogu 2008.07.12. 17:40:35 / # 102677
Szerintem is, főleg akkor amikor 10 perc az első feldobás. Jobb haladni, mint várakozni, még ketyegő órával is.
tomajer 2008.07.12. 17:40:14 / # 102676
Csendesen eliszkoltál, a 406-os hozzászólás elől! :-)
tomajer 2008.07.12. 17:38:07 / # 102675
Itt most nem én tettetem a hülyét! Persze lehet, hogy te sem tetteted:-))) Tood, ha valaki óraindításpárti, akkor az nem beszél folyamatosan ellene. Ha "fosik" akkor meghúzza magát, és drukkol csendben, de nem próbálja foggal körömmel lebeszélni azokat akik tennének valamit az ő érdekében is.
tomajer 2008.07.12. 17:35:12 / # 102674
Amit nem fogunk megkapni, mert a kedves utasok egy hét alatt meg fogják tanulni, hogy ott várják a taxit a ház előtt! De ez nem baj. Szerintem ez a fontosabbik "nyeresége" az ügynek.
Oldalszám: 31