Név TE
Becenév muci
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.07.10 12:54

Helyesbitek.....mostmár tud róla.

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.07.10 12:51

Kb 20 milla tagdijból a hátralék, és tud rola. Készül a megoldásra a terv. Többet erről nem szeretnék mondani.

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.07.10 12:24

Akkor legyen ez felhivás a nem fizetésre!!!!!!!!! Követeljük a nem fizetők kodjainak megnevezését!!! Amiről én tudok: 088-as Csabika. Kérem a többit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2009.06.30 14:17

Tudjátok mit esztek és mit vesztek a multiknál? "EGY HENTES VALLOMÁSA Az egyik szemem sír, a másik nevet. 1984 óta vagyok hentes és sok mindent láttam és sok helyen dolgoztam. Nem azért dolgoztam sok helyen, mert rossz hentes vagyok, csak az ott tapasztalt dolgokat nem tudtam összeegyeztetni a lelkemmel. Na, nem azért mert én 45kg-os Barbi baba vagyok., ellenkezõleg! 150kg-os, paraszt gyerek, akinek helyén van a szíve meg mindene. De ez nem a saját reklámomról akar szólni, inkább arról, amit már régóta el akarok mondani, de fogalmam sincs, kit érdekel és mi a búbánat az értelme. Még bevezetõként csak annyit, hogy 10 éve nem vagyok a szakmámban. Ja, a lelkiismeretem miatt. Tettem ugyan még kísérletet 2007-ben az Interspárban és a Darnózseli húsipari cégnél. Errõl késõbb! 10 évvel ezelõtt 3 féle adalékanyag létezett. A „soluprat”, tejpor, szójafehérje. Már ez elég volt nekem, hogy abbahagyjam. A régi hentesektõl azt tanultam, hogy a kolbász (meg minden) húsból van. Ezzel nem érdemes vitázni! - A „soluprat” egy igen érdekes kémiai anyag. Az a tulajdonsága, hogy súlyának min. 10x-es víz mennyiséget képes megkötni, sõt fõzés, sütés, füstölés hatására sem engedi ki magából. Miért kell ez az anyag? Hús helyett. Biztos tapasztaltál már olyat, hogy egy-egy felvágott után, "megiszod a londoni ködöt is". Az anyag a beleidben is mûködik, tehát még ott is veszi fel a folyadékot! Régebben a parizerbe és olcsóbb hentesárukba tettek, de ma már mindenbe! - „Tejpor” az egy jó anyag, de mit keres a szakmámba? Ez az anyag is húst helyettesít, mégpedig ezzel állítják be a fehérjetartalmat, a receptúra szerinti mértékre. - A „szójafehérje” is húspótló, a magasabb áru termékekbe teszik, szintén a fehérjetartalom miatt. Tehát ha te veszel egy 2500Ft/kg áron szalámit, akkor igazából egy kb. 500Ft-os anyagot majszolsz jóízûen. - Van még egy "kedvenc" anyagom az „emulgálószer”. Ó ez nagyon remek! Egyik fõ funkciója a zsír megkötése, oly módon, hogy ne legyen látható! Tehát minél több zsír van benne, annál több az emulgálószer benne! Ezt a szájpadlásodon érezheted legelõbb amikor "fent ragad" a falat. Az elmúlt 10 év alatt az adalékanyagok arzenálja alakult ki. Nem hiszed? www.adalekanyag.lap.hu Lassan nincs szükség a szakmámra! A másik kedvenc, de ide tartózó témakör a: mûbelek. A mûbél színe, állaga alkalmas arra, hogy megtévessze a vásárlót. Pl.: egy jó barna színû virslirõl azt gondoljuk, milyen jól meg van füstölve. Ja. Míg le nem húzod a celofánt… Emberek! A húsipari termékek húsból, némi zsiradékból, valódi fûszerekbõl állnak, amit a végén füstölnek és/vagy fõznek! Az összes többi max.20% húst tartalmazó: SZEMÉT! Mi a megoldás? Háznál vásárolni vagy kicsi hentesnél falun. A multikat kerüljük, úgyis hülye biorobotnak és kísérleti nyúlnak néznek, akiken ki lehet próbálni a MEGA PRIMITÍV reklámjaikat. „Megveszem mer ócsó”. Vegyé, vásárolj, egyé, fogyassz, hízá, legyél ökör, használhatatlan fogyasztó, aki elsõre mindent megvesz, mert „ócsó”. EGY HENTES VALLOMÁSA Az egyik szemem sír, a másik nevet. 1984 óta vagyok hentes és sok mindent láttam és sok helyen dolgoztam. Nem azért dolgoztam sok helyen, mert rossz hentes vagyok, csak az ott tapasztalt dolgokat nem tudtam összeegyeztetni a lelkemmel. Na, nem azért mert én 45kg-os Barbi baba vagyok., ellenkezõleg! 150kg-os, paraszt gyerek, akinek helyén van a szíve meg mindene. De ez nem a saját reklámomról akar szólni, inkább arról, amit már régóta el akarok mondani, de fogalmam sincs, kit érdekel és mi a búbánat az értelme. Még bevezetõként csak annyit, hogy 10 éve nem vagyok a szakmámban. Ja, a lelkiismeretem miatt. Tettem ugyan még kísérletet 2007-ben az Interspárban és a Darnózseli húsipari cégnél. Errõl késõbb! 10 évvel ezelõtt 3 féle adalékanyag létezett. A „soluprat”, tejpor, szójafehérje. Már ez elég volt nekem, hogy abbahagyjam. A régi hentesektõl azt tanultam, hogy a kolbász (meg minden) húsból van. Ezzel nem érdemes vitázni! - A „soluprat” egy igen érdekes kémiai anyag. Az a tulajdonsága, hogy súlyának min. 10x-es víz mennyiséget képes megkötni, sõt fõzés, sütés, füstölés hatására sem engedi ki magából. Miért kell ez az anyag? Hús helyett. Biztos tapasztaltál már olyat, hogy egy-egy felvágott után, "megiszod a londoni ködöt is". Az anyag a beleidben is mûködik, tehát még ott is veszi fel a folyadékot! Régebben a parizerbe és olcsóbb hentesárukba tettek, de ma már mindenbe! - „Tejpor” az egy jó anyag, de mit keres a szakmámba? Ez az anyag is húst helyettesít, mégpedig ezzel állítják be a fehérjetartalmat, a receptúra szerinti mértékre. - A „szójafehérje” is húspótló, a magasabb áru termékekbe teszik, szintén a fehérjetartalom miatt. Tehát ha te veszel egy 2500Ft/kg áron szalámit, akkor igazából egy kb. 500Ft-os anyagot majszolsz jóízûen. - Van még egy "kedvenc" anyagom az „emulgálószer”. Ó ez nagyon remek! Egyik fõ funkciója a zsír megkötése, oly módon, hogy ne legyen látható! Tehát minél több zsír van benne, annál több az emulgálószer benne! Ezt a szájpadlásodon érezheted legelõbb amikor "fent ragad" a falat. Az elmúlt 10 év alatt az adalékanyagok arzenálja alakult ki. Nem hiszed? www.adalekanyag.lap.hu Lassan nincs szükség a szakmámra! A másik kedvenc, de ide tartózó témakör a: mûbelek. A mûbél színe, állaga alkalmas arra, hogy megtévessze a vásárlót. Pl.: egy jó barna színû virslirõl azt gondoljuk, milyen jól meg van füstölve. Ja. Míg le nem húzod a celofánt… Emberek! A húsipari termékek húsból, némi zsiradékból, valódi fûszerekbõl állnak, amit a végén füstölnek és/vagy fõznek! Az összes többi max.20% húst tartalmazó: SZEMÉT! Mi a megoldás? Háznál vásárolni vagy kicsi hentesnél falun. A multikat kerüljük, úgyis hülye biorobotnak és kísérleti nyúlnak néznek, akiken ki lehet próbálni a MEGA PRIMITÍV reklámjaikat. „Megveszem mer ócsó”. Vegyé, vásárolj, egyé, fogyassz, hízá, legyél ökör, használhatatlan fogyasztó, aki elsõre mindent megvesz, mert „ócsó”."

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.06.22 14:23

Az a baj evvel a mentalitással, hogy nem csak magadat szivatod?

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.06.22 13:44

Egy benti informátor szerint nagyon kevesen mennek.

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.06.22 13:24

Az SMS szövege amit kaptam. "Hétfő,kedd,szerda senki ne fizessen be. Ráér utánna is. Hétfön találkozó a központ elött. Dudálással és szoban is tiltakozzunk az állandó tagdij emelés miatt, a ringes 5000 miatt, továbbá azért mert bele vették az MB elit taxit is. Add tovább mindenkinek. Legyünk ott min. 200-an."

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.06.22 13:03

Én akikkel idáig beszéltem,a héten nem megyünk vért adni.

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.06.22 10:25

Jövőhét hétfő 1 óra.