Hozzászólások száma: 1288
Ugrás a hírhez Oldalszám: 65
Témakörök > Hírek fórumai > Ősszel drasztikus mértékben nőhetnek a budapesti viteldíjak A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.07.05. 13:21:03 / # 91472
Mondj már nickeket, hogy kik voltak azok, akik úgy érezték itt a cselekvés órája és tevőlegesen is résztvállaltak volna benne! Volt 3-4 ember, aki jelezte, hogy aláírja, amit majd mi/te az orra alá nyomsz. Hát, ezzel nem lehet nagy eredményeket elérni:-)) Megértem én, hogy szeretsz álmodozni, de ez a realitástól nagyon messze van.
csogu 2008.07.05. 13:18:26 / # 91460
Mi van veled? Letiltottak vagy volt egy repteres transzfered, mert akkor vagy ilyen paprikás hangulatban:-)
tomajer 2008.07.05. 13:17:58 / # 91459
Igazad van. Itt most megint lett volna egy pár ember, aki úgy gondolta kéne tenni valamit. Meggyőzted őket, hogy nem érdemes! Nagyon okos fiú vagy. Veregesd meg a saját vállad!
888 2008.07.05. 13:15:22 / # 91458
Ahogy elnézem te is a kemény vonalasok közé tartozol. Életedben nem sok Ludas Matyit olvashatttál.-:))
csogu 2008.07.05. 13:14:46 / # 91457
Össze-vissza beszél...írogat, azt még mi vagyunk a mesügék...hihetetlen mi?:-))
tomajer 2008.07.05. 13:14:36 / # 91456
Azóta egy párszor elolvastam, és be is idéztem. Innentől kezdve engem a téma nem érdekel tovább! Komoly mennyiségű munícióval láttátok el azokat akik szerint nem szabad semmiféle kedvezményt adni a sötét taxisoknak mert azonnal visszaélnek vele. Minden nagyon jó, ahogy van! Gratulálok!!!
csogu 2008.07.05. 13:13:49 / # 91455
Nyugi, ne idegeskedj, árt a szépségednek:-) Teljesen felesleges ez az óraindítási mizéria. Megfogadtam, hogy bukott ügy mellé nem állok...felesleges, csak idegesítene. Sőt, ha azt kérnéd, hogy egy szépségversenyen rád szavazzak...azt sem tenném meg...(na jó, ha megvesztegetnél...akkor talán). Gondolom ezek után már nem sok embert találsz akinek lenne kedve foglalkozni a témával. Eddig sem volt. Itt szintén az lenne a gyógyír, ha összefognánk...és innentől kezdve ez egy halott ügy. De legalább jót röhögtem...ez többet ért:-))) Mondom, ne idegeskedj...mostanában feszült vagy...menj fuss te is, az lelazít!!
888 2008.07.05. 13:10:14 / # 91454
Bocs! Mit csinálam én ki? A te írásodra reagáltam. Tehetek én arról, hogy te félre érthetően fogalmazol? Olvasd el, mégeegyszer, amit írtál, és ne kapd fel rögtön a vizet. Az, hogy megpróbáltam kiélezni az írásodat, már Geréb vagyok?
tomajer 2008.07.05. 12:59:06 / # 91452
Tudod fatökű, tőled itt most azt vártam (miután, a te fejlövésed az óraindítás) hogy kicsit lelkesebb leszel, és nem azok táborába állsz be, akik ezt is ki akarják csinálni:-( De háát mindegy, megint az az effektus, hogy minden mindegy, csak kavarhasd a szart. Ügyes voltál, érdemes volt. Gondolom ezek után már nem sok embert találsz akinek lenne kedve foglalkozni a témával.
tomajer 2008.07.05. 12:54:35 / # 91453
Eddig azt hittem ti vicceltek velem! De ezek szerint tényleg sokan küzdenek a Magyar nyelvvel:-((( Nna akkor a gyengébbek kedvéért: [i][b]"Mivel az azonnali óraindítás ellen az egyetlen ellenérv az, hogy túl gyorsak vagyunk, /tehát sokszor fordul elő, hogy egy percen belül ott a taxi a ház előtt/ én azt javasolnám, hogy a címfelvételtől eltelt 5 azaz öt perc után induljon az óra! Ez pontosan mérhető, és ellenőrizhető. Magyarul, ha öt percen túl érsz oda, akkor azonnal... "[/i] amikor odaértél![/b] Ha netán áll ott egy etikás, és az órádban már lenne valami, akkor jogosan tépi le a matricádat a helyszínen. Ha az utas reklamál, hogy ő már ott volt amikor te megérkeztél, és nem akkor indítottad az órát, akkor szintén. Sőt, ha sokallja az órában lévő összeget amikor lejön, akkor joga van kinyomtattatni veled a nyugtát, és ha azon egyetlen méter is szerepel, szintén. Érthető? Tényleg igaza van Neduddginek. Ide többkötetes leírása kell, egy teljesen érthető szabálynak is:-(
csogu 2008.07.05. 12:48:11 / # 91451
Elég ide egy hülye! :-) Oké:-))) Meghagyom neked a terepet...de szólj ha kell erősítés:-)
tomajer 2008.07.05. 12:45:46 / # 91450
Ricsike! Van amikor nem értem a viccet!!! Elég ide egy hülye! :-) Nem kéne ezt forszírozni, mert tényleg visszaküldelek benneteket az általános negyedikbe!!!
öreg 2008.07.05. 12:34:43 / # 91449
Ne éld bele magad Csogu. Szerintem tomayer ezt csak viccnek szánta.
csogu 2008.07.05. 12:07:50 / # 91448
...és mi van akkor, ha 15 perccel veszem fel a címet? 5 perc után menetközben lehet kapcsolni az órát? Az sirááály lenne:-))
Neduddgi 2008.07.05. 11:59:42 / # 91447
Mindig megsértődök, amikor azt hallom, hogy sötétek a taxisok! Pedig mennyire nincs igazam! :-) Csodálkozunk, amikor egy etikai szabályzat, már a Háború és békével vetekszik hosszban. Pedig érthető, hisz különben jönnek ezek az egyedek, akik képtelenek egy evidenciát értelmezni, és belemagyaráznak azonnal minden baromságot:-( T. szórólap szerkesztők: Ha az anyag keménykötésben kerül kiadásra, (csak azért, hogy 888 is megértse) kérem, hogy ne helikopterről szórjátok, mert az tömegmészárlásnak számítana! :-)
tomajer 2008.07.05. 09:17:41 / # 91446
Ügyes vagy! Ezzel az ötleteddel asszem, máris kicsináltad a kezdeményezést:-( Merthogy az ilyen ötletekre hivatkoznak az ellenzői!!! Persze némi szövegértési problémával azért küzdesz. (ezzel asszem már negyedik elemiben megbuktatnának) Tehát, az én írásom: [i][b]"Mivel az azonnali óraindítás ellen az egyetlen ellenérv az, hogy túl gyorsak vagyunk, /tehát sokszor fordul elő, hogy egy percen belül ott a taxi a ház előtt/ én azt javasolnám, hogy a címfelvételtől eltelt 5 azaz öt perc után induljon az óra! Ez pontosan mérhető, és ellenőrizhető. Magyarul, ha öt percen túl érsz oda, akkor azonnal! "[/b][/i] Ebben az utolsó mondatban benne van, annak a cáfolata amit kitaláltál. De hajrá! Jó hogy mindig van valaki aki bebizonyítja nekünk, : Hagyd a picsába, nem érdemes ezekkel foglalkozni! :-(
ata8 2008.07.05. 07:55:54 / # 91444
A fent maradó 20%-ban pedig esetleg Neked kell várni mondjuk 3-4 percet,de reméljük ez nem fog nagyon fájni,mert szintén nagyon KEDVES UTAS leszel,hiszen nem várattad a taxit.
ata8 2008.07.05. 07:51:54 / # 91443
Kedves Bözsi. Tudomásom szerint a központ általában!! azt mondja: 15-percen BELÜL,és nem múlva. Ugye milyen nagy különbség van egy szócska miatt?Aztán szerencsétlen a központból nem látja azt sem,hogy a taxi melyik sarokról indul(meg nem is nagyon érdekli),így azt sem tudja pontosan behatárolni,hogy mikor ér oda. Nem beszélve a forgalomról,ami percenként változik.Tehát a javaslatom,hogy a rendelés után kényelmesen szedd össze a motyót,gyereket ,táskát, macskát,stb,és kényelmesen sétálj le a kapuba.Az esetek 80%-ban ott lesz már a taxid,és a sofőr mosolyogva fogad,mert nem várattad meg egy esetlegesen lehetetlen parkolású helyen.
Prohi 2008.07.05. 07:37:44 / # 91442
nagy segítség lenne Kedves bözsi, ha leírná, hogy az Önök központján alatt melyik taxitársaságot tettszen érteni?
888 2008.07.05. 07:18:21 / # 91441
Nos, Kiskezitcsókólom! Ha már így összejöttünk, akkor hadd szabadjon elmondanom, hogy így nem illik egy topicra betörni. Vannak írott, és íratlan szabályok. 1. A topicban tegeződés van, úgyhogy, ha lehet állj át, egy közvetlenebb hangsúlyra, így mindenki számára érthetőbb leszel. 2. Ha a beírásomat, nem tudod értelmezni, és pénzlenyúlásnak nevezed, akkor kérlek fordúlj tomajer sporttárshoz, ő szívesen segít neked.-:)
Oldalszám: 65