Hozzászólások száma: 1288
Ugrás a hírhez Oldalszám: 65
Témakörök > Hírek fórumai > Ősszel drasztikus mértékben nőhetnek a budapesti viteldíjak A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 12:01:24 / # 91530
A kis tündér ,hogy trinkolja a sört.. :) Ő az egyetlen igazi a filmen. Ne mondd már nekem,hogy a sok hájas cukkinis taxis ott ugrabugrál összevissza?!
tomajer 2008.07.06. 12:00:27 / # 91529
Mint már említettem Modróczky úr, a tachográf kérdést nem én vetettem fel, csak engedve a köz nyomásának, én csináltam belőle szavazást!:-) Amit, akár hiszitek akár nem, a tachográf nyert meg, ha összeadjuk a nyolcórást, és a tizenkét órást!!! Nna más. Az azonnali óraindítás, itt a te vesszőparipád volt mindig is. Ezért gondoltam balgán, hogy ezért talán még te is hajlandó vagy egy aláírás erejéig tenni is valamit. Ez volt az amire még a Gyuri is azt mondta, hogy talán érdemes lenne belevágni, mert kis akarással keresztülverhető. Én személy szerint nem szeretnék részt venni benne, mert nem az én feladatom. Csak nem örülök annak, hogy amikor van pár önként jelentkező, aki szeretne tenni valamit, azonnal lebombázzátok őket a negatív hullámaitokkal! Most végre, nem valami elérhetetlen nagy akcióban gondolkoznak, hanem egy reális célt, reális eszközzel szeretnének elérni. Olyan jó lenne, ha ígéretünkhöz híven ehhez minden segítséget megadnánk. Mert ez a feladatunk!!!
csogu 2008.07.06. 12:00:07 / # 91526
Istenem, ez milyen méltó büntetés lenne számára a velem szemben elkövetett gazságai miatt:-)) Még belegondolni is jóóó:-DDDD Bao, szólítsd mostantól papának tomajert:-DDD
Bbetyár 2008.07.06. 11:56:59 / # 91525
[font size=1]Végre elbűvölnéd és elbájolnád a Rékát, minden vasárnap délben politizálhatnál, meg szakmázhatnál kicsit Majercsik apukával. (Réka még a sört is szereti)
csogu 2008.07.06. 11:56:45 / # 91524
Sajnos volt már "szerencsém" hozzá élőben is:-))
Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:55:48 / # 91523
Bkvst igen,pl.:
Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:53:51 / # 91522
Igen??? Te lehet csak innen ismered a Tamást! De én találkoztam vele a múltkor nappal!!! Ho,ho,ho.
Bbetyár 2008.07.06. 11:52:46 / # 91521
[font size=3][b]1., javasolnám a minusz 500 alapdijat, ha csak 400 forintot utazik az utas akkor köll adni egy kilót nekik. Jelentős fuvarszám emelkedés lenne elérhetrő. Mindig sokat szólna az urh. 2., javasolnám a tányérsapka és az egyen zakó bevezetését, remek szabók vannak a városban akik minden évben kijárnák a fazon kicsiny módosítását amely változtatása nekik 5 perc munkaidőt és 6 ropi bevételt jelentene, természetresen ezt a 6ropit mindig megosztanák a fazonigazítást előíró 9 fővel.

tomajer 2008.07.06. 11:52:30 / # 91520
Együtt űlnek??? Te láttál már vasutast, vagy BKV-st?:-)))
csogu 2008.07.06. 11:50:00 / # 91519
Igen, Tamás az a tipikus cselekvő...tudod...ő mondja,hogy fogjuk meg, azt vigyétek:-)) Jaaa és mondj még neki ilyen bókokat...egyszerűen imádja...csak itt titkolja:-))...
csogu 2008.07.06. 11:48:16 / # 91507
Attól vesztes egy ügy, hogy az egyedek akik győzelemre vihetik, nem bíznak magukban. Én, mint esetleges egyed, nem magamban nem bízok, hanem a többiekben. És sajnos mindig vannak ilyen "tamáskodók" akik a pillanatnyi látszólagos biztonságukat többre tartják, mint a kockázatos kiállást az érdekeikért. Anno, amikor a Fixtarifás demonstráció bukása után összejöttünk, akkor szerintem egy páran megfogadtuk a mi Istenünknek, hogy ezért a csőcselékért többet nem áldozunk fel egy perc szabadidőt sem a családunk rovására. Én ehhez tartom magam...egész addig, amíg olyan változásokat nem tapasztalok, ami esküszegésre ösztönöz. Na és az nem az, hogy Apuka itt fellángol 2 perc erejéig... [i][b]Baj akkor van, amikor a kételkedők hangja a nagyobb!:-( Mint most. Hisz ki tud itt versenyezni, Csogu demagógiájával? Ő az akit nem zavar, hogy négy napja mást írt! Akkor ez volt: [i][font size=3]csogu válasz | 2008.07.02. 02:05:50 (322) ..... ...és miért kellene ott kezdeni, hogy még jobban beszabályoztatjuk magunkat? Miért nem lehet a létszámnál, a tarifánál, a kiállási díjnál kezdeni? Ok, megértem, el kell valahol kezdeni, de miért a mi szívatásunknál...nem volt ebből még elég? [/font][/i] Most meg ez a "véleménye" ! :-)[/i][/b] Kedves Majercsik úr...ne kezdjen csúsztatni, mert ez egy olyan pálya, ahol nekem szögescipőm van, maga meg mezítláb botladozik. Úgy szerintem ne tévedjünk erre a terepre...kérem ezt az ön érdekében, és az én hallójárataimra való tekintettel:-) Tamás, és az idézett szövegedben hol olvastad azt, hogy én ezekben tevőlegesen részt vennék? Én egy alapból marhaságra, amit kedves személyed vetett fel, írtam azt, hogy nem ott kellene kezdenetek, ha már nem tudtok a seggeteken nyugton maradni és kivárni azt a pár évet, ami ezen a földön megadatott nekünk, mint egyszerű taxisok. Különbség!!!

Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:45:49 / # 91506
A lópikulát!! A vasutasok,bkvsok,stb együtt ülnek egy kis bódéban. Mi meg mindenfelé szétszórtan és még utáljuk is egymást...

Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:44:36 / # 91468
Visszacsalogattalak....

tomajer 2008.07.06. 11:42:58 / # 91518
Nem kell mindenkinek ismernie egymást. A vasutasok se ismerik egymást, a BKV-sok se. Csak hogy az éppen most ütőképes szakmákat említsem.
csogu 2008.07.06. 11:42:17 / # 91517
Tudod Bao, nekem nem anyuci vásárol be...:-)))
tomajer 2008.07.06. 11:39:45 / # 91516
Feküggy vissza pihengerni, korán van még! :-) Inkább foglalkozz, az indián cikkével, mert leharapja a fejed! :-) Szépen kibeszélünk itt belőle mindent ő meg veri fejét a falba, hogy milyen szépen megfogalmazta a vinyód számára! :-)
Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:38:05 / # 91515
No!!! Egyik sem volt őrült!! Csak nem volt időszerű a tervük!!!
Bao, a FŐNÖK! 2008.07.06. 11:37:22 / # 91514
Szerinted a taxisok egy közösség? Értve az éjszakás és nappalos kollégákat? Bővebben: Találkozik szerinted a kollégák nagy része egymással? Azokat ne számítsd akik a Maxikánál és mellette taliznak! :????
tomajer 2008.07.06. 11:35:50 / # 91513
Ha kérhetem, egyetlen "őrült diktátorhoz" se hasonlíts:-)))
tomajer 2008.07.06. 11:33:43 / # 91512
"Tomajer talán el hiszi nekem, ha azt mondom, hogy ez csak akkor lehetséges, mint sikeres akció, ha minden cégnél minimum a taxisok 50%-a aláírja... tomajer ezt nem elhiszi neked, hanem ő mondta neked tegnap este! :-))) Egészen pontosan valahogy úgy mondtam, hogy az aláírásgyűjtőknek azzal kellene meggyőznie a "gyávákat", hogy megígérik, az aláírásokat megsemmisítik, ha nem jön össze a szükséges, nagyságrendileg 50%-os létszám. Tehát, nem kockáztatnak semmit. Mert az az érzésem, hogy az első húsz harminc aláírás egy pillanat alatt összejön. Aztán viszont már sokkal nehezebben. De, ha átbillen az aláírók száma a harminc százalékon, akkor újra megjön a társaság bárosága, (mert akkor már egymást beszélik rá, nehogy szarban maradjanak) és még az is lehet hogy sikeres akció lenne belőle! Nna persze ehhez valakinek lelkesen bele kell vágnia, időt, és energiát nem kímélve! Könyebb, mint tüntetést szervezni, mert itt ha meggyőzted, és aláírta, már nem függsz attól, hogy aznap az adott időpontban éppen megbetegedett a csalág aranyhörcsöge:-)))
Oldalszám: 65