Hozzászólások száma: 1288
Ugrás a hírhez Oldalszám: 65
Témakörök > Hírek fórumai > Ősszel drasztikus mértékben nőhetnek a budapesti viteldíjak A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Tb 2008.08.01. 12:43:54 / # 91970
Házidöntő ??? :)))))))))) Box ? Sörvirsli ??

Tb 2008.08.01. 12:40:29 / # 91960
annó a kocckánál azért kértek hagyisautót mert a világtalannal könnyebb volt olcsóért megegyezni ! a viseletes a saját zsebéből adta volna, míg a hagyis óranélkül a cégtől lopott és a zsebét tömte ! ___________________________________________ ember az embernek farkasa !

Tb 2008.08.01. 12:34:24 / # 91978
nem TE, hanem TI ! mert én nem ! még akkor sem amikor a AA-t kellett először betuszkolni és a képviseleteseknek kötelező volt a megjelenés ! én isszeretnék 5-600 ftos km díjat, de ezt ki fizetné meg ? a 30%-os csökkenés belefér még ???? pont a cégek a legnagyobb szarrrrágók, (miközben másra milliókat szórnak el!) én úgy tudom a háttérben megijedtek, hogy akkor nem lehet ész nélkül autókat beállítani taxinak, azaz droidfogatnak ! és van most kiállási dij ? vmibe úgyis belekötnek, csakhogy 1 nekik legyen igazuk 2 nekünk ne legyen már jó széthúzás magyar átok ! SOSEM volt semmiben egységes ! amikor rákosi elvtárs mexabta az egységes csapásirányt, az sem volt jó ! :) de hát önjelölt (ön)érdekvédőből is van bőven !
Bao 2008.08.01. 12:30:02 / # 91977
Ja,igaz,menjen át az örökzöldbe! :)
csogu 2008.08.01. 12:28:06 / # 91976
Ismételten megkérnélek arra, hogy fejezd be a politizálást!!! Amennyiben ez nem megy, mert kényszert érzel arra, hogy megoszd a többiekkel eme véleményed, akkor másnak se tiltsd meg! Jól beszélek Bao?:-))
csogu 2008.08.01. 12:26:13 / # 91975
Nézd, amennyiben megérkezek egy olyan helyre utasokkal, ahol már várakozik másik 5 taxis, akkor hiába lép oda hozzám az utas jelölt, az első ami megkérdezek, hogy az ott szívó kollégáktól érdeklődött-e már. Na ez ebben az esetben úgy történt, hogy az egyik kolléga odament és figyelmeztette a barátodat, hogy mi sem a hold jótékonyhatását élvezzük a Duna parton, hanem fuvarra várunk ebben a dübörgő gazdaságban. Ekkor jött a 4 kamasz és mivel bizonyos úti célokat kopra tudunk, hogy mennyibe került, így bemondtuk a frankót. Mire a srác közölte, hogy a barátod 300 forinttal olcsóbb ajánlatot tett. Ekkor megindultak a haverod felé…az egyik kolléga beelőzte a srácokat és felhívta a figyelmét a kollégádnak az illemre. Amit ő elég magasról sz@rt le. Simán ráéheskedett a lehetőségre, elég jellemtelenül. Szóval: - Ekkor már tudhatta, hogy 300 forint a két ár közötti különbség - Tudhatta, hogy egyezkedés zajlik, mivel pont azért sunnyogott ott, hogy kivárja az alku végét. - Tudhatta, hogy mi sem telefonos megrendelésen várakozunk. - Tudhatta, hogy mi erre neheztelnünk. Nem történt semmi különösebb, mint éhes volt a nagyon öreg, nagyon tapasztalt kolléga. ..és látod Tomi, erről, az ilyen kollégáidról beszélek, amikor azt mondom, hogy ők, a szakma rákos daganatai…és amíg ilyenek vannak a pályán, addig semmi változásra se számítson itt senki, mert az ilyen éhes kollégák miatt, akik a másik (korrekt!!!) ára alá ígér, a legfőbb akadálya annak, hogy rendet lehessen itt csinálni. …na és ennek fényében nem kell majd csodálkozni, ha a krt.-on, ahol rendszeresen látom, bevágok elé és szépen megállok az integetős beülősnek. Azt mehet panaszkodni az ENSZ-hez! Pont teszek majd én is rá!!!
tomajer 2008.08.01. 12:19:59 / # 91974
Kezdjük a végén! :-) Én nem szavaztam senkit be sehová!!! Ha az én szavazatomon múlna, akkor más lenne a felállás, garantálom:-) De! Most majd megint lehetne szavazni. (Kamara) Nem látom tolongani a taxisokat:-( És akkor nézzük tövább. Te kifogásoltad, hogy túl magas lesz, és javasoltál, 300.-forintos kilóméterdíjat. Mellékesen rögtön le is hülyézted a javaslat készítőit. Megint más. Az én véleményem sokszor változik. Mindig a legújabb ötlet elolvasása alapján. Itt pl. azt láttam, hogy a cégvezetők, végre a sok sok barom ötletük után, egy kicsit értelmesebbet tettek le az asztalra. Nem tökéletest, de középremutatót. És úgy gondoltam, hogy a kompromisszumkészség azt kívánja, hogy egy közelítő javaslatra reagáljak helyesléssel. Ennyi telett tőlük. Ez is jobb, mint a tavalyi (neked jobban tetsző) ötlet! "Nem lesz nappal utas" Jajjmááá! Nappal 70%-ban a cégekből élünk. Majd sajnálom őket! :-) És akkor még más. A létszámkorlát alkotmányellenességének kibrusztolásakor, még nem nagyon merült fel senkiben a droidtartás. Egy okos kitalálta, hogy ezzel lehet népszerűnek lenni. Az lett:-) A fixtarifa, meg a mi kompromisszumképtelenségünkön bukott el! Ha akkor lemondunk a kiállási díjról, ma fix tarifával fuvarozunk. Nem tettük, mert tuti biztosak voltunk a dolgunkban. Megszívtuk. Azt is:-( Most is ettől félek. Ha ezerfelé húzunk, és minden javaslatra azt mondjuk, hogy szar, akkor semmilyen változtatás nem lesz, hisz azt mondják, hogy "tessenek előbb legalább azt tudni mit szeretnének" !!! Ééérteeeed???
tomajer 2008.08.01. 12:06:52 / # 91973
Hááát:-) Nem akarom én védeni a Sanyit. Nem is szorul rája. Meg ugye nem is ismerem a sztorit. De el tudom képzelni, hogy ő nem tudta ti mennyit mondtatok, és ő hasraütve kevesebbet mondott. Tood, onnan a ti vadászterületetekről, örül az ember mindennek. Sz'al, sok oldala lehet ennek a sztorinak. Én csak azon röhögtem nagyot, hogy el lett tanácsolva a Főtaxitól:-)
Tb 2008.08.01. 11:42:00 / # 91972
nem bizony ! én kifogásoltam a tervben hogy túl magas lesssszzz ! A cucógmbh eccer már (kb 98ban?) ebbe beledőlt ! alacsony kmdíj-magas ketyegő ! a munkadarabok meg nem értették miért drága ha olcsóbb... előremutató ? nem lesz nappal utas, az előremutató ? sajnos ez a demokrácia ! lehet/van más/másnak véleménye ! a diktatúra az ha vélemény nélkül el kell fogadni vmit! Igen nulla kompromisszum ! de Nálad ! én elmondtam a véleményem, Te lehurrogod, el nem tudnád képzelni változzon a véleményed ! Hol az a KÁKA ???? Egy csomót (pénzt) akarok kereni !!! a léccámkorlát ha jól tudom (nem biztos) droid tartási érdekből lett megfúrva ! A fixtarifa meg a kedves cég (párt)vezetőiteknek nem teccett ! akiket ugye TI beszevaztatok mindenhová...!
csogu 2008.08.01. 11:35:43 / # 91971
Inkább azt meséld el neki, hogy mi az illem! Mert mint olvasom, nem ma kezdte a szakmát, de akkor ez nem megtévelyedés, hanem jellem hiba.
tomajer 2008.08.01. 10:53:39 / # 91969
Ez viszont jó!!! Pí Sanyi, a szakma esszenciája! :-)
tomajer 2008.08.01. 10:48:09 / # 91968
Ezen nem fogunk összeveszni komám. Habár nem tudom, hol favorizáltam 100 fölötti ketyegőt. Ráadásul, a Király - Körút sarokról, biztos nem a körúton indulok el Békás felé:-) De ezek apró szakmai trükkök, amiket mi nappalosok titokban tartunk:-) Viszont tökéletesen megmutattad, miért nem lesz itt semmi előremutató:-( Vagytok pár ezren, akiknek soha semmi nem jó. Akik a kákán is csomót keresnek, és mindig mindent fikáznak. Nulla kompromisszumkészség, nulla realitásérzék. Ennek esett anno áldozatul a létszámkorlátozás, és a fixtarifa is:-( Csak így tovább! Minden úgy jó, ahogy van:-)
Tb 2008.08.01. 10:42:26 / # 91967
a PÍTAXI világéletében a szakma esszenciája volt !!!! Annó a CB-s korban a Cita parkolóban bevetette a csodafegyvert... teleszkópos horgászbotra szerelt antannát, amit a Láda hátuljára szögelt, nnna azt kitolta jó magasra, hogy nyerje a tornát!!! De ugye az erő nem volt vele... a 600w körüli cekkerrel felszerelt vitézek körbeállták brahiból... A másik hasonló újítása az volt amikor villanyoszlopra szerelt cb antennát, aláállt és gyerscsatlakozóval rádugta a Grantot...ez sem volt nyerő valamiért ...
Tb 2008.08.01. 10:34:16 / # 91966
Király - Kőrút sarkán beül a Kedves, elindultok Békás felé... az általad favorizált 100 feletti ketyegő repití a kakukkot...Te örülsz a hosszú fuvarnak, fejben már elköltötted...aztán a dugóban a Kedves sokkot kap a ketyegődtől és az Oktogonon átszuáll a Tujára, amivel átmegy a Hídon, majd oda hív egy másik taxistát... nnnna akkor örülhetsz a magas ketyegődnek !!! A tilitoli fuvarok ellenmérge az ALAPDIJ !!!
amatőr 2008.08.01. 09:41:31 / # 91965
Nem a tied volt az Aleko??? :-DDD
amatőr 2008.08.01. 09:36:21 / # 91964
De azé jó!!! :-DDD
amatőr 2008.08.01. 09:35:39 / # 91963
:-DDD Biztos sokáig tartott megírni? :-DDD
taxista 2008.08.01. 08:16:37 / # 91962
Ahogy közelebb ért, látszódott, hogy egy hatalmas, teherszállító roncshalmaz. Szent egek, micsoda lehet ez? -kérdezte magától Jar Jar és még maga is meglepődött azon, hogy milyen érthetően nyögte ki a szavakat. Satelita Taxiska? Akkor elvesztem..Megtaláltak a bolygóközi ellen-szolgáltatók. De, nini…Nincs benne se bácsi, se néni! Már majdnem fellélegzett, amikor közvetlen a háta mögül hangos szuszogást hallott.”Váááárj. Érzeeed teee iiiis. Neeeem tehetsz iiitt mááár semmiiiit.Vááárj…” Segítség! Utolsó erejével még megpróbált menekülni, de aztán feladta...Segí...ség! - Eza nagy megaalázatatás nekem… Kisvártatva megjelent az Aleko parancsnoka, és ügyesen titkolva gyilkos szándékát, mosolyogva betessékelte a várakozó gungant . A kékülő és liluló Jar Jar Binkst a végső halál réme fenyegette. Jaja nekem! Mega fulladozok! Ahogy fészkelődött az ülésben, egy elejtett gémkapocsba ült, amitől feljajgatva talpra szökkent, beverte a fejét, és így kurjantott: - Ó hogy az a bantha abrak váljon plüssnyuszivá, aki ilyeneket dobál el! Nem volt nála eslősegély doboz, az Erővel való gyógyításhoz sem értett, ezért az egyetlen dolgot cselekedte, ami az eszébe jutott. Előhalászta köpenye mélyéről az utolsó, félig megevett édes kekszét és azt rágcsálva várta a végzete beteljesülését. A jármű sofőrje szerencsére megértőnek bizonyult. Hamar megnyugtatta, hogy csak egy kiképző modellt lát, ezért az út mindössze egy vödör 24 karátos aranyba kerül. Megérkezvén Jar Jar térdre borulva adott hálát hogy túlélte a kalandot és az éjszakát, majd hátat fordítva a napnak, elindult visszafelé. Lassan bandukolt orrát lógatva, majd hirtelen a tegnap esti hanghoz borzasztóan hasonló zaj állította meg. Rettenetesen megijedt de aztán hamarsan rájött, hogy csak a gyomra korgott, annyira éhes. Nekilátott hogy keressen valami finya nyam-nyamot.
tomajer 2008.08.01. 07:11:38 / # 91961
Mindig hall az ember újat?!?:-))) PíSatyát, eltanácsolta a főtaxa??? Hogy fog örülni, ha elmesélem neki:-)))
csogu 2008.08.01. 06:40:01 / # 91959
Takaródzok? Tele5-ös 314-es kolléga szépen alánk ígért 300 forintot, csakhogy ő vihesse a szigetről az utasokat!!! Na kérlek ez a reális kép ma Budapesten. 2800 forint lett volna a fuvar korrekt utcai tarifával...de jött a (állítólag) főtaxitól már 2x eltanácsolt kolléga és rutinosan addig-addig rafinálkodott, amíg a 240 forintos utcai tarifa helyett cirka 210 forintért vitte a kedves utasokat...akik azzal érveltek, hogy azért még egy sört kapnak, így nekik számít az a 300 forint is!! Minek emelni?? A sör ne dráguljon, az a lényeg.... ...na és ezekért az emberekért mozdítsam meg akár a kisujjam is...na ez az, amiért homokba dugom a fejem...bár szívem szerint mást dugtam volna és máshová...
Oldalszám: 65