Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
AVH 2006.03.21. 14:10:20 / # 69180
Csalás 318.§ (1)Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el. (2) A büntetés vétség miatt két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha a csalás kisebb kárt okoz, vagy a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást a) bűnszövetségben, b) közveszély színhelyén, c) üzletszerűen, d) követik el. (3) (4)A büntetés bűntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a) a csalás nagyobb kárt okoz, b) a kisebb kárt okozó csalást a (2) bekezdés a/-c) pontjában meghatározott módon követik el. (5)A büntetés egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a) a csalás jelentõs kárt okoz, b) a nagyobb kárt okozó csalást a (2) bekezdés a/-c. pontjában meghatározott módon követik el. (6)A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a) a csalás különösen nagy kárt okoz, b) a jelentős kárt okozó csalást a (2) bekezdés a/-c) pontjában meghatározott módon követik el. asszem a bűnszövetségben és nagy értékre elkövetett csalás az megállna. annyi általános született már a nagy fellendülésről. Az fedi a tévedésbe ejtés fogalmát.

Zaccmester 2006.03.21. 14:00:55 / # 69173
Azért vannak ellenpéldák! ;D Láttam a kékfényben...
AVH 2006.03.21. 13:50:33 / # 69171
senki nem adhat el olyasmit ami nem az övé
carlotax 2006.03.21. 12:50:21 / # 69170
Szevasztok! A hétvégén azt hallottam egy rádióstól,hogy megvennék a Palitól a céget,és simán mehetne tovább a dolog! Eladná???Bár lassú víz partot mos!

takszis 2006.03.21. 11:11:19 / # 69168
Hello Zacc...! Maximálisan igazad van, ezek az urak nem veszik észre, hogy ami az URH-n elhangzik azt kilencven %-ban hallja az utas. Utasainknak ez egy referencia anyag a cégről! Majd még jövök!
törölt felh. 2006.03.21. 09:21:01 / # 69167
takszis. Le vagy maradva te is be kellet fejezni nem csak nekem de mindenkinek a R.T-ről szoló véleményi nyilvánitást ha egy kicsit vissza olvasnál megtalálod.Tisztelt H.P hivása amiben 32percig ecsetelte ebédidőben,hogy ne foglalkozunk az ő becsületes taxisaival és cégével.Ha nem vigyázol téged is felhív.
Zaccmester 2006.03.20. 21:37:00 / # 69166
Én gumifülezek a társaságok között momentán, de némely diszpécserről (remélem nem ők a társaságok legjobbjai!)nehéz lenne úriember módjára nyilatkozni. :( A hétvégén kóvályogva a csatornák között, bizony párszor el kellett rántanom a fejem a hangszóróból kiugró kapanyél elől! Némelyek úgy böfögnek be, mintha a s.ggéből rántotta volna ki az összes taxist! Miért nincs még ezeknek negyven-akárhányas szája??? A tulajdonosok, cégvezetők örülnek talán minden trágyavillázónak, aki kegyeskedik nekik dolgozni? Röhej.. :((( 90 óta hallom, hogy senki sem pótolhatatlan, meg van helyetted 10 másik. Ezek talán aranytökű gyerekek, hogy nem lehet legalább a korrekt hozzáállásra és emberi hangnemre bírni? Mindenesetre érdekes pályafutás előtt állok... ;)

takszis 2006.03.20. 18:39:41 / # 69165
Hello Iskolás! Üdvözlöm döntésedet! Mármint, hogy abba hagytad a taxizást. Kérdezném Tőled miért olyan nagy baj, hogy kilépési szándékodat jelezve a cég csak kettő hét múlva számol el veled, ez a világon mindenhol így működik. Ez a szösszenet kedves JWT kollégámnak is szól, hogy fejezze már be az ilyen irányú írásait. Nagyobb baj ma reggel ért mikor bekapcsoltam az URH-rádiót kedves Horváth Pál. Nagyon-nagyon bízom (bízunk) benne, hogy ez csak valami átmeneti állapot, hogy ez paraszt (bocs) 681-es kolléga újra ezzel az alpári stílusával az általad mondott felmenő ágban lévő cégedben a forgalmazó csatornára került. Kőbányán úgy utáljuk mind a szart (bocs)! minden kettő perc, az autóját nézesd meg légy kedves egy etikás úrral, öltözetén és küllemén is volna mit kritizálniuk. Tudomásunk szerint ez az autó a Te cégednél "A" kategóriás, ha van egy kis időd, akkor tedd meg, hogy megnézed és referálsz nekünk, mert ha ez a módi akkor mi sem törekszünk az autó cserére. Kedves Horváth Pál újfent örvendünk újabb és újabb döntéseiteknek, remélem, hogy eljön az-az idő mikor Neked is taxiba kell szállnod, de csak azért mert nem marad itt más mint az aranyos, kedves diszpécser Szolgálatod meg Te! Csodálkozom a körülötted élő, dolgozó barátaidon, kollégáidon! Majd még jövök!
vazze 2006.03.20. 16:24:02 / # 69164
Mikor kiléptem a tagdijfizetésig kellett várnom,hogy visszakapjam a kaukciót! Ma sincs több pénzem mint amikor taxiztam viszont elmondhatom,hogy nyugisabb az életem! Mindenkinek sok sikert és jó fuvarokat kivánok! Iskolás a volt rádio 584!!!!!
vazze 2006.03.20. 16:20:34 / # 69163
Szeva Papa! akkor mi van helyette mert mindig volt valami kifogás,hogy miért nem váltja be a csekkjeimet meg miért kell előleget fizetni meg...meg... 2 éve hagytam abba az ipart. 14 évig voltam a főtaxinál és 4 évet a rádiónál! Azt hittem mennyire hiányozni fog,de a legjobban én lepődtem meg mikor kiderült,hogy csak a kollégák és a haverok hiányoznak és nem a taxizás! A kollégák a mai napig rám köszönnek az utcán a haverokkal meg tartjuk a kapcsolatot!
törölt felh. 2006.03.20. 16:09:50 / # 69159
vazze Levagy maradva foci sincs már.

vazze 2006.03.20. 15:37:17 / # 69162
Szevasztok!!!! Véleményen szerint a rádio taxi,ha szövetkezeti keretek között múködne akkor a mai Bp-i piacon a vezető taxi társaság lenne! Csak ugye a foci fontosabb mint az alvállakozók és az üzlet!!!!

AVH 2006.03.20. 14:11:38 / # 69161
A csend, az a jó. elfed, eltakar, amiről nem beszélnek az nem is létezik. Semmi probléma nincs, minden nagyon szép, minden nagyon jó. Töretlenül haladunk, hogy a Rádiótaxi régi fényében tündököljön. Első intézkedés a problémák szőnyeg alá seprése. Majd jöjjön a csend, a jótékony csend, ami elfed és eltakar.
törölt felh. 2006.03.20. 13:51:06 / # 69160
GORÉ001.Látod megírtam amire kértél és láss csodát nem is foglalkoznak a R.T-vel.
törölt felh. 2006.03.10. 14:30:26 / # 69158
De a személyes véleményem annyi,hogy DEMOKRÁCIA van és SZÓLÁSSZABADSÁG.
törölt felh. 2006.03.10. 14:25:23 / # 69157
Tegnap nagy oknyomozás után H.P kideritette a mobil számomat.Felhivott és megkért,hogy én és a kedves topiktársak ne foglakozunk vele meg az ő cégével.Ne mondjunk olyanokat,hogy fizetésképtelen és becstelen a R.T mert ez nem igaz.Üzenni akinek bármi nemü gondja van vele vagy az R.T-vel anak az irdodája ajatója mindig nyítva áll.

törölt felh. 2006.03.10. 11:34:03 / # 69156
Jó volt a ma éjszaka...pörgött.
Sas882 2006.03.10. 11:26:34 / # 69155
délután - 5-7- között minden cégnél megy,a tööbi időpont viszont vicces, főleg ami az éjszakát illeti nálunk legalábbis. Zugloban 20 perc alatt 3 főtaxi ment el a tutiból - róna utca - még nálunk a közelbe nem mondott cimet.

r069 2006.03.10. 03:49:26 / # 69154
Sziasztok mindenki!A főtaxi kérdés nekem nem jött be,kettő hétig birtam aztán eligazoltam onnan.Munka van rendesen nincs probléma majdnem mindig két csatorna megy viszont rengeteg autó van és tényleg minden elmegy max 5 tel.Persze jön a másik lehet mondani de jártam ugy hogy 8.autót kért az ostromrol nem volt gyorsan odamentem aztán ültem másfél órát mire megint kért.Szóval ott sem kánaán.Másrészről aki megszokta a rádiót annak nagyon nehéz megélni azt hogy ott csak egy kód vagy egy gép egy szám nincs szia józsi,béla ,jani csak nyom megy aztán annyi.Nem szidni akarom a főtaxit,kipróbáltam nem jött be aztán annyi mentem tovább, De nem könnyebb meg jobb az élet mint másik cégnél az biztos.

R063 2006.03.09. 15:52:45 / # 69153
Szvsz 6 ker! Tegnap nálunk is nagyon ment.Nem hittem a fülemnek 6-8 cimből lehetett választani.Ilyen nálunk csak decemberben szokott lenni.Tegnap az egyik beülős utasom azt mondta:ilyet még nem tapasztalt a Budataxi nem tudott neki kocsit küldeni.Ja,a Blahán ült be hozzám!!!Van olyan,hogy soknak érezzük a taxisok számát de egyre többször fordul elő,hogy annyian utaznak taxival,hogy nagyon kevésnek bizonyul a taxik száma.Szerencsére már egyre többen ülnek be az utcáról is.Ezen is látszik hülye duma az,hogy az utasoknál a lélektani határ a telefonos tarifa!
Oldalszám: 202