Hozzászólások száma: 3012
Oldalszám: 151
Témakörök > Droszt Híradó > Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) / A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2008.11.18. 15:41:32 / # 66704
Csak megmutattam, hogy megy az az autó, ha kell:-)
csogu 2008.11.18. 15:38:44 / # 66703
Gyerekek! Higgyétek el, tomajer minden turpisságra, kiskapuk kihasználására totálisan alkalmatlan!!! Nem kevesen oktattuk, de hiába, minden lepergett róla. Nem nagypályás, nem kütyüs, nem batyus...sima álmodozó, örök optimista. Egyszer az egyik barátunk felvett helyette a XIII. kerületből 10 perccel egy Újpesti címet, ahova szerintem mindegyikünk simán odaért volna....Ő ijedtében olyat nyomott a Vácin, hogy a mai napig nem értem, hogy miként úszta azt meg...annyira berezelt, hogy most bizony elkésik, és neki ez mekkora szégyen lesz. Hiába na, van még köztünk olyan, akit a fedhetetlensége érdekel.
tomajer 2008.11.18. 15:27:59 / # 66702
Személyes megtámadtatás címén, kénytelen vagyok kicsit magammal foglalkozni:-) Történt, hogy egy „bravúros” (büszke is vagyok rá) címfelvételem után, amikoris menet közben tudtam felkapni egy Volga szállót, áthívtak a négyesre. (asszem így hívják a régi Buda-2-est, ahol tanyázik az unatkozó taxissereg) Megkérdezte a kolléga, hogy hát ezt meg honnan vettem fel már megint. Ekkor ismertem meg a hangját, hogy ő az akit hónapok óta okítgatok a csángóban, a rádiózás csínjára-bínjára, mert mindig zokog, és mindig púdert kap. Mondtam neki, milyen antennát vegyen, milyen térerőmérőt, melyiket hol, hova álljon, mire figyeljen, hogy nyomjon…. Persze nem fogadott meg belőle semmit, mert az egyik messze van, a másik drága, és kért kölcsön, azzal is leverték, stb.stb. De csodálkozik, a szentem, hogy bárhova áll, leverik. Rendszeresen áll mellém, beszélgetni, ami ugyi azt jelenti, ha én be vagyok állva a tutiba, akkor ő tuti nincs:-) Mégis mindig újra meglepődik, hogy leverem. Mondtam neki, hogy én nem vagyok szociális szolgálat, és ha kijövök, azért jövök hogy dolgozzak, és nem azért, hogy ne nyomjak, és hagyjam őt mástól púdert kapni. Nna mindegy, eddig csak személyesen batyusozott /vagyis nem tudtam róla, hogy a hátam mögött is:-)/ most viszont ott a négyesen elhangzott egy mondat valamelyik barátjától, amire kénytelen voltam (lettem volna) reagálni. Miszerint: „A 126-os akkor is le fog verni, ha az alagútban van! Tényleg… Nem tudom, ha már csinálja az az internetes izét, akkor miért nincs benne annyi gerinc, hogy tisztességesen dolgozzon.” Megpróbáltam viccel elütni a dolgot, de nem hiszem, hogy hallották amit mondok, mert folyamatosan beszéltek, egymás fölött, alatt, mellett… Párszor nekifutottam a mondandómnak, hogy: Bárki bármikor viheti a rádiómat ellenörzésre! …ez asszem nem igazán jött ki a csövön. A batyum ahhoz kevés volt, hogy a mondandómat el is mondhassam. Újra rájöttem, hogy az urh nem az én kommunikációs csatornám. Én csak úgy tudok beszélgetni, ha a másik fél véleményét is hallom. Nna nekik erre nincs szükségük. Csak kizárólag az érdekli mindet, hogy ő elmondhassa a sajátját:-) Egy ideig még hallgattam a hisztit, aztán megjött az utasom. Ekkor úgy döntöttem, hogy én itt leírom a véleményem, aztán akit érdekel, idejön és elolvassa. Sőt! Itt ha akart válaszolhat is, senki nem fog a szavába vágni, vagy eltaposni. Nna sz’al: [b]Bármikor állok elébe egy rádió ellenőrzésnek! Soha nem volt batyum, és utoljára tizenéve a RádióTaxinál volt nem „postatiszta” rádióm.[/b] Ezek alátámasztására elég elolvasni ezen topikot, ahol is elzokogtam, hogy az összeborulás napján, és azóta a helyemről, szinte egyáltalán nem tudok dolgozni. Igaz nem kapom le a mikrofont minden púder után, és kérdezem meg, hogy az enyémet nem írta-e, vagy hogy aki levert, honnan vert le. Konkrétan délelőtt tízig, tizenegyig, a csángóból, (ahol addig tényleg az enyém volt a legjobb hely, és rádió) egyáltalán nem lehet címet felvenni. Persze ha lenne batyum, akkor nem is kéne visszajárnom a Csángóba, hisz bárhonnan bármikor tudnék címet felvenni. De én olyan hülye vagyok, hogy mindig csak visszaautózok:-) Más: Nem véletlen, hogy reggelenként, a TESCO droszton kezdek. Én, aki utálja a drosztozást, mert frusztrál, hogy milyen sokan állnak még előttem:-( Ez is ellenőrizhető, csak bele kell menni a gépbe megnézni. Minden reggel nyolc körül kezdek, és sokszor tíz után jutok az első fuvarhoz:-( Nna ennyit a batyumról. Örülök, hogy meghallgattatok. Jja, és csókoltatom a négyes csatornát! :-))) a 126-os

tomajer 2008.11.18. 15:27:17 / # 66701
Nem jössz ki...:-)
admissarius 2008.11.18. 15:10:27 / # 66693
nem csak vicces akartam lenni :)

csogu 2008.11.18. 14:53:11 / # 66700
Azért annak komolyan örülök, hogy ebből a csúnya bőrbetegségből mára már kigyógyultál:-)))
csogu 2008.11.18. 14:51:41 / # 66699
Ujj, amikor valakinek a kezén található járulékos nyúlványról beszélünk....új, amikor valami újdonságról van szó...nem így kell írni, hibáztam?:-))
tomajer 2008.11.18. 14:50:12 / # 66698
Jajjmááá majom! Már akkor Cmena 8M-em volt, amikor te még megsenem születté! :-)))
admissarius 2008.11.18. 14:49:29 / # 66697
és melyik ujját mutatta neked remélem nem a középsőt!?
csogu 2008.11.18. 14:46:21 / # 66696
Jajjj, hogy mindig ezzel jössz:-)) Jó, te is mutattál nekem újat, ezt elismerem:-) Viszont nem én fényképeztem objektívval magam felé, és nem én csodálkoztam utána, hogy minden képen én szerepelek!!
tomajer 2008.11.18. 14:40:26 / # 66695
:-) Nem én vagyok az, aki előtt "új távlatok nyíltak meg", amikor megtudta a "Delete" gomb funkcióját a billentyűzeten!:-)))
csogu 2008.11.18. 14:03:19 / # 66694
Na igen, nyomkodni azt szeret:-)) De mire kitanulja azt az egyszerű szerkezetet, az sem lesz kis idő...sms-ezni 3 hónap alatt tanítottam meg....szerinted?:-)) Nem emlékszel? Ő volt az, aki a GPS-ét követve a Közlekedési Múzeum helyett az állatkertben kötött ki a jegesmedve legnagyobb rémületére:-))
admissarius 2008.11.18. 13:46:08 / # 66692
ez végre egy neki való dolog nyomkodhatja doszt ne tudd meg nálunk az elején hányan visszaadták a címet meg hármasbréket nyomtak stb.

csogu 2008.11.18. 13:43:09 / # 66691
Most képzeld el szegény tomajert, amint gurtniba köti a ketyeréjét és úgy megy haza:-)))
admissarius 2008.11.18. 13:41:23 / # 66690
valamennyi idő után autómatikusan kijelentkezik a központtól ha jól emlékszem de csak ha nem veszel fel címet de lehet, hogy hülyeségeket írok. hasznos dolog csak marha nagydarab mondjuk önvédelmi fegyvernek sem rossz :)

csogu 2008.11.18. 13:31:53 / # 66689
Ez nála olyan karácsonyfa frusztráció:-))
tomajer 2008.11.18. 13:17:21 / # 66688
Nálatok észreveszed, ha megszakad a kapcsolat? Vagy nem szakad meg, mert már nem tesztüzem, és sosem kapcsolják ki? Mert itt nekem most nem derült ki, hogy ők kapcsolták ki, vagy magától esett le szegény a központról. GPRS volt, mert a banki rendszer működött.
tomajer 2008.11.18. 13:15:28 / # 66687
Csak:-) Mert mindig akkor kapcsolta le, amikor épp rá akartam nézni címrehaladáskor, hogy mennyinél tartok. Eddig sosem volt stopperem, sosem ellenőriztem magam. Most olyan jó játéknak tűnik:-)
ata8 2008.11.18. 13:10:49 / # 66686
Ha töltőn van,csak akkor kapcsolja ki a világítást,ha teljesen fel van töltve.De ha akció van,akkor úgyis világít. Ha meg nem történik semmi,akkor minek világítson??
tomajer 2008.11.18. 12:47:26 / # 66685
:-) A hiba abban van, hogy nem jelzi. A megoldás addig, amíg ezt ki nem küszöbölik, hogy időnként ki-bejelentkezik az ember.
Oldalszám: 151