Hozzászólások száma: 229
Oldalszám: 12
Témakörök > Droszt Híradó > LE A MATRICÁKKAL A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.10.22. 16:53:52 / # 61490
Hát, szerintem meg a szakma becsületét a szarért-hugyért rohangászó, ingyen kiálló, ingyen várakozó, egymást bemószeroló, pénz helyett papírfecnikért fuvarozó, törzsutaskártyát osztogató, saját magának is alákínáló, büdös gyökér, ruppóbaszó, az utasok bankszámlájáért aggódó guruló koldusok járatják le. De mondok mást is. Szerintem meg azokat kellene ellenőrizni, akik egy 12 éves tarifával, vagy az alatt szolgáltatnak, és még nem haltak éhen. Van is egy tippem. Mondjuk kivonulna a NAV egy-egy fuvarkereskedőhöz és lefoglalná a számítógépeket, aztán megnéznék, hogy egy-egy senkiházi hány darab címet vett föl az előző hónapban. Na, aztán levadásznák őket sorban, és kinyomatnának az órájukból egy zárást, hogy -teszem azt- hány darab fuvar szerepel az adómemóriában a vizsgált hónapban. Na, ez hogy tetszik, te világ hülyéje?
MCCCXCII 2012.10.22. 13:46:12 / # 61488
Akkor nekem baromira jó, mert ha az utas Pesten ül be és egy budai címet mond, vagy fordítva, Budán ül be és egy pesti címre akar menni, akkor „rákérdezek”, hogy ez merre van. Ekkor jön a válasz, hogy: — Maga a taxis magának tudnia kell. Erre én: — Semmi baj uram/hölgyem itt van a „villanytérkép” abba beleütjük, és az pontosan odavezet a címre. Mert tetszik tudni ez a taxikban egy olyan kötelező felszerelés mint a kártyalehúzó, és naponta frissítik az információkat, hogy a taxi merre mehet a városban. Ettől utas megnyugszik, mert a fejlett technikában jobban bízik, mint egy taxisban, akiben mindig egy nyerészkedő „hiénát” lát. A „villanytérkép” pedig szépen körbe vezet az Árpád híd felé. (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy az utolsó frissítést a Margit híd lezárásakor eszközöltem a készüléken. Így messzire elkerüli a hidat. Azt hiszem a frissítéssel még várok egy darabig, mert amikor megyek a Margit híd felé, akkor Moha bácsi hangosan kiabál, hogy forduljak vissza. Persze én felhívom az utas figyelmét, hogy vegye észre az én merészségem, hogy ennek ellenére átmegyek a hídon, bár tilos! Így a fuvar végén 80%-ban díjazzák a „kedvességem”.) :))))
MarC 2012.10.22. 00:45:14 / # 61487
Itt nem azzal van a baj, hogy ellenőriznek, henem azzal, hogy mit! Ami miatt a taxis szakma haldoklik na azt nem ellenőrzik. Itt a baj. Nem ülnek be a Nyugatinál, a Blahán a hiénákhoz, s mennek 5 utcát ötezerért. Mert ugye a szakma becsületét, az utasok bankszámláját ez rabolja le. Nem az, hogy egy törzsutas, szerződéses partner Nógrád megyébe rendel, és busszal kell haza jönnie, mert én nem mehetek érte, a Salgótarjáni taxis meg szarik a taxicsekkre. Egyszerűen a világ hülyéi vagyunk, még mindíg!!!
nagyonkedves 2012.10.20. 21:59:51 / # 61486
Ugyan csak a saját nevemben nyilatkozhatok, nem hinném, hogy az utasok örülnének az egyforma taxiknak. Én biztos sírva fogok fakadni mikor az első lila-fehér buszmegállótáblát meglátom a sárga kocka helyett. :( A félméteres kódokat viszont nem bánom/nám a hátsó ajtókon vagyis ablakokon. Igaz, úgyse tudom megjegyezni... esetleg csak ha nagyon muszáj. :)
hiénakutya 2012.10.20. 12:43:13 / # 61485
Fantomkép, vagy ilyesmi? Köszönjük szépen, de állítólag húsznál is több csoport járta a várost! :-D
hiénakutya 2012.10.20. 12:40:57 / # 61484
Áldozatok száma? :-D
hiénakutya 2012.10.20. 12:40:32 / # 61483
Ez volt minden vágyatok, nem? :-D
Bátyó 2012.10.20. 12:20:10 / # 61482
A másik!MI az,hogy egységes arculat???,miért pont MI??? Hisz minden más ipar és vállalkozás a FŐvároshoz tartozik,de nekünk ŐŐŐ nem munka adónk,és nem is tulajdonos.Vegyen ötezer Gjmvet,,tizezer gkv-t,fizesse a járulékaikat,szervízt benzint stb,és olyan autókat rendelhet amilyet akar.JAAAA????,hogy ez nem kifizetődő,/lásd FŐTAXI , EST taxi/ akkor ne pofázzon bele,hogy milyen a autó szine. Nem hiszem ,hogy olyan panaszok érték volna a taxi szolgáltatást,hogy a színre lett volna panasz.Miért, a húsboltok,fodrászok,kávézók,élelmiszerboltok,,vasárúüzletek,írószerboltok,stb..stb..stbb mind egységes arculattal jelenik meg a FŐVÁROSBAN ??? NEM.És ez nem is indokolt,pedíg Ők is a FŐváros által űzik az ipart.Ez DISZKRIMINÁCIÓ.Szerintem az Alkotmánybírósághoz lehetne fordulni a szakmának. TOMAJER,,,lépj valamit.KÖSZ.
Bátyó 2012.10.20. 11:50:44 / # 61481
Bocs Tomi. DE csak a taxikon vannak matricák,vagy csak egy őrült hisztéria ellenünk?
deftones 2012.10.20. 11:44:02 / # 61480
most aztán jól megaszontad krapek.:)hátradőlhetsz.
krapek70 2012.10.20. 09:37:09 / # 61479
Te OKOSTOJÁS most szabadúltál a sárgaházból?! Nem tudsz a sorok között olvasni akkor minek ugatsz mindenbe, főleg ha nem ismered a taxizást belűlről. Az arcodból meg vegyél vissza itt akik nem értenek egyet akkor sem írnak ilyeneket a másik hozzászólónak. Flusztrált majom vagy baromarcú!!!:-)
deftones 2012.10.20. 08:29:22 / # 61478
rendben voltak a cuccaid?elengedtek? na! akkor minek kell rinyálni?nektek semmi sem jó?ha nem ellenőriznek az a baj,ha igen az a baj.és akko mi van ha megállítanak és ellenőriznek?a taxis kivétel ez alól,azt nem lehet,különb vagy mindennél,felsőbbrendű vagy vagy mi a fasz??be lehet fejezni a marhaságot,saját magadat röhögteted ki!egy kiadós átnevelő tábor rádférne.
művészúr 2012.10.20. 06:02:09 / # 61477
FONTOS! Pontos leírás a navosokról, akikhez volt is szerencsém: Két nő, egy férfi.Az egyik nő szőke és molett és nagy darab; a másik kisebb termetű, fiatalabb és barna hajú. A férfi kifejezetten nagy darab, bőrzakót visel, kis karimájú fekete kalappal. Útközbeni kamu dumák, "hány viszkit ittam", stb...- de józanok és piás leheletük sincs... Csak figyelmesen!!! :-)...igaz a rend éber őreihez is volt szerencsém, de az megint más story... ( csak annyit, hogy meglepődtek, hogy Szentendrén hogyan jöhetek üresen befelé égő csillárral."Hogy olyan nincs, hogy nekem Pest megyére is szól az engedélyem..."Mikor azonban elolvasta, elengedett...) Kellett nekünk ellenőrzést kérni... Ismét csak az örökbecsűt tudnám idézni: "Ájjájjájj ájjájjájj..."
csogu 2012.10.20. 05:30:58 / # 61476
Nyírpalota út?
csogu 2012.10.20. 05:30:33 / # 61475
Pl.: Hűvösvölgyi út?
Rocktaxi 2012.10.20. 04:53:03 / # 61474
Ne mozogj olyan helyeken, ahol találkozhatsz ilyennel! :-)
csogu 2012.10.20. 04:19:46 / # 61473
Tapasztaltuk...
tomajer 2012.10.19. 20:46:28 / # 61471
Nem hivatalos infó: A rendőrség és társszervei, a hétvégén átfogó taxisellenörzést tartanak.

sipi 2012.10.19. 19:25:35 / # 61472
Melyik sort nem érted, Ritus?
MarC 2012.10.17. 19:23:06 / # 61470
Így van. Tisztas sor. A tanácstalanságom továbbra is abban van, hogy a tiszta fekete, átláthatatlan szélvédő istentől való, kilátást -esetemben- nem zavaró feliratok pedig egyenesen az ördögtől. Probléma semmi, elég kalandvágyó típus vagyok, szal simán feljelentetem magam s a többit az ügyvédekre bízom. Nekem a felirataim engedélyezett fényvédő fóliára vannak nyomtatva. Az meg nem tilos.
Oldalszám: 12