Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
egyesek 2011.03.24. 15:40:19 / # 44751
Szevasz Hundária. Tényleg új vagy, vagy nagyon jól terelsz. De nem ez a lényeg, nekem tetszett amit írtál. Viszont mindehhez még annyit, hogy ha tudnátok mi hangzik el akkor amikor a fent említett "címbeolvasók" elengedik a gombot. Hát............ kíváncsi lennék ti mit reagálnátok a nagy ex taxis hozzá fűzéseihez. Nem vádaskodok, pl; "KUTYÁK" Tudnám még sorolni, de minek. Ha már végképp nem bírom hallgatni őket inkább csak az utca (nem vesztek sokat, ha egyáltalán vesztek)és hallgatom a Class fm-et
kokuszdio 2011.03.24. 11:17:42 / # 44750
Hali hundária.Hát örülök a véleményednek megnyugtattál hogy nem egyedül érzem ezt a megalázást a Jankó és a Bufi nevezetű címbeolvasó kollégákról.Lássuk be tényleg mikor ömlenek a címek és azt szeretnénk hogy ne várjon az utas 20 percet egy autóra gyorsan ki kell adnia címeket de nem mindegy milyen stílusba.Kultúra??hmmmm na az etikai határozat.hahaha a lenyúlt fuvarokat tessék vissza szolgáltatni a minimobil részére.akinek nem inge,GATYÁJA ilyen dumát a csövön.Aki oda figyelt este az hallotta a Krisztián kulturáltul olvasta be.Akinek nem inge ne vegye magára.Reklama csatorna!!!! na az egy röhej.Basszus tisztelt vezetőség!!! közületek senki nem dolgozott az utcáról soha??Nem igy tudom!!Milyen kellemes mikor egy egy irányú utcába vagy a körúton másodiknak állva a rendőrrel a hátam mögött reklamálnék csak a 13-ik vagyok a reklamálok sorában.A tagdíj.Hát az valóban nem arányos a fuvarok számával de mikor beléptem ezt elfogadtam így hát ezért nincs jogom hisztizni érte.Az idő kevés ahhoz hogy kitermeljem a többi rezsim mellett ezzel a tarifával.Na hali mindenkinek.
hundária 2011.03.23. 21:39:42 / # 44749
Szevasztok!!! Én nem olyan rég dolgozom itt és jól érzem magam!Van tapasztalatom más cégből is bőven higgyétek el.Csak a saját véleményemet tudom elmondani,itt ha akarsz tudsz pénzt keresni.Nektek fogalmatok sincs mi van a többi cégnél,hogy mekkora harc van az utcán.Talán a plüss taxi ami megy ,de már az sem valami fényes.Nekem, az egyik etikás aki felvett azt mondta hogy megváltozott a világ és a taxisnak akkor kell dolgozni amikor munka van,menni kell a cimekre és nem várni a droszton a zsiros cimet! És milyen igaza van. Az egyik éjszakás etikásra neheztelnek a kényelmesebb kollégák, mert a belv. drosztról 5 perccel elérhetetlennek tünő cimeket vesz fel .Hát én nem voltam rest és megpróbáltam utána csinálni,kockáztatva hogy megmérnek és leboritanak.De láss csodát, oda lehet érni igaz nyomni kell dehát bevételt csak igy lehet csinálni. A plüssröl meg csak annyit ha ott mondja orba szájba,hát oda kell menni.De szerintem a lázadók többségének eszében sincs oda menni!! A tagdijról csak annyit,hogy elég szarul jött most ez ki.Minden tulajdonosnak megvan a maga hülyesége,neki a tagdij fizetés( minden hónap utolsó hetének csütörtöke,pénteke).Az biztos át rakhatta volna ha akarná.Ez van.De ha megnézzük a naptárt köv. tagd. 5 hét mulva. Éjszakai diszp. szolgban dolgozó két vadbarom(janko és valami bufi nevezetü)hihetetlen hogy viselkedik a taxisokkal.Nem ismerem egyik munkásságát sem, lehet hogy cimbe olvasónak kiválóak,de emberileg két lelki toprongy (öntelt,beképzelt,pökhendi,okoskodó..stb).Nem nagyon értem miért türik a taxisok , velem együtt? Valami csoda folytán ez a Krisztián gyerek tényleg letudja nyomni a pörgős éccakát,hogy nem b..sztatja az embert,sőt még segit is.Ez a két paraszt amikor a kettesen van alig akar bármit is elintézni,mindenhez van valami "kellemes" megjegyzésük.Állandóan beszólogatnak, kritizálnak,mert mindig a taxis a sz..r.Na mindegy.Hátha ebben változik majd valami!!

jomadar 2011.03.23. 16:20:15 / # 44747
Mondjuk egy gyalázat ez az előre hozott tagdíj. Csak kölcsönből fog menni... Statisztikailag ha vesszük,hogy a plüssnél 160 ezer a cim és 4 csatornán nyomják éjjel nappal és 40 ropi rá a tagdíj...Itt 40 ezer a cim és egy csatornán is alig nyomják és 62500 a tagdíj.... Kissé felborultnak érzem az arányokat... Talán ha csak a felét fizetnénk????

kokuszdio 2011.03.23. 13:12:59 / # 44746
Helló mindenkinek.Én tuti betudom fizetni a tagdíjat pénteken mert hála sikerült ismét kölcsön kérnem.Nem baj A hétvégi bevételből végre majd letörlesztem a múlthavi kölcsönöm egy részét.Hajrá 62500 ft!!!!Viszont örömömre szolgál hogy már nincs mínusz 1 fok és nem kell elfűtenem a benyomat!!!!!!!!! napi 5 rugó a benya abból már néha sikerül egy tízest összerántani!! jó arány nem?Nem baj skaccok.Hétvégén majd hallgathatjuk kedves Jankó barátunktól MI A RÁK VAN? ezt is mondjuk le? Végül is hót igaza van nem? mindannyian ott ülünk az út szélén és kibaszásbol nem veszünk fel egy címet sem hogy ö énekelhessen nekünk mert annyira élvezzük a hangját.Kár hogy szegény Jankó idáig süllyedt.Elég mínuszos stílusba öltözött.Valamikor nagyon szimpatikus stílusa volt (NEM IS OLYAN RÉGEN) de hát Gondolom nem tűnhet ki a kedves kollegálya stílusától mert akkor nem lenne jó pacsis.Mért tud a Krisztián letolni egy Hétvégi éjszakát ugyan ugy lenyomni úgy hogy nem sérteget meg egy taxist se?Bocsi ha valakit megsértettem nem volt szándékomba. hali mindenkinek

Hamlet 2011.03.22. 09:47:04 / # 44745
Szóval péntekig kell fizetni?Egy héttel hóvége elött?Ilyen szemét vagy?A 62500-ról KIVÉTELESEN most majd tudsz adni számlát ugye Józsi???? De az egész összegről ám!!!!!!!Ja és a plussz 10000 ről is a késés pénzről is,azoknak akiket ennyire veszel le,mert csak a jövő héten tudnak(talán)fizetni.!!
jomadar 2011.03.21. 23:11:21 / # 44744
Kiváncsi leszek,hányan tudnak most befizetni 62500-at dézsmának. Munka? hétfőtől csütörtökig siralom van. Jó ha egy 10 ropi összejön,de akkor pezsgőt bonthatunk. Ami úgy-ahogy megy az a hét végén az éjszaka. Aki nem dolgozik akkor 72 órát egyhuzamban,az belehal a költségekbe! Be lett igérve nagy reklám meg ilyen olyan kampány,meg sok új cím. Hát azzal meg mi van? Igéret marad,mint a sok egyéb? Vagy a tarifát emeltessük meg,vagy a tagdíjat kell lefelé korrigálni,mert a jelenlegi állapotba pont kinyúlunk...

Marcellus Wallace 2011.03.21. 01:22:33 / # 44743
Két kérdés srácok. Ki vagy kik voltak azok a taxisbarát népek akik egy héttel "előbbre" hozták a tagdíjfizetést? Nem lehetett volna kivételt tenni, hisz 31.-e csütörtök?? Szerintem még sokunknak kéne a következő hétvége.... Második. Ha észrevettétek a t4 csendesen visszakúszott 200ft fölé. Igazán "másolhatnánk" őket, 4 kiló lassan egy liter benya. A bevételem 1/3-a elmegy üzemanyagra basszus.

nazoli 2011.03.20. 15:38:05 / # 44742
Munka van, csak pénz nincs. És ez a lényeg.
Imi 2011.03.20. 14:49:43 / # 44741
Erre kiváncsi vagyok én is mit válaszol a sok okos! Valószinű azt hogy igy legalább van munka.
Kekec 2011.03.20. 13:44:40 / # 44740
Benzin árral nem sok mindent tudsz kezdeni te sem, de még a kormány sem.Ha tetszik ha nem sodor a világ magával. Viszont a tarifával lehetne kompenzálni erre meg nem hajlandók a fuvarszervező cégek. Oda állsz demonstrálni,és megkérdezik hogy ha ilyen drága a benzin, miért jársz 168-ft-l mit tudsz rá válaszolni?
öregúr 2011.03.20. 12:45:27 / # 44739
Ezt próbáltam utána kérdezni tőled, de nem akarsz felvilágosítani. Valószínü, hogy nem is tudsz semmit ,csak vagdalózól.

Vitéz 2011.03.20. 12:35:18 / # 44738
Mi volt a multban pubi ? Netalántán valami nemtetszett ! Hol a tele5-ben vagy a Mobilnál :) Idöt igyislehet kérni azért erre figyeljél :)

963 2011.03.20. 05:48:12 / # 44737
Ha a múltat nem ismered nem is fogod érteni . Kérdezz utána és lehet hogy lőn világosság. Drog? Hmm lehet na most akkor mi van? Istenem ...
öregúr 2011.03.19. 17:10:40 / # 44736
Olyan összefüggéstelenül írsz, mintha valami drog befolyásolása alatt lennél. Mit játszottak el? Fejtsd ki légyszi!

963 2011.03.18. 17:21:27 / # 44735
Na az az 1 biztos etikás itt már biztos NEM lesz belőle :)Ő és a gazdája (419) ezt már eljátszotta.
Dodi 2011.03.18. 16:18:40 / # 44734
Talán néha mégsem árt! Lásd: Kőbánya,Pataki László tér..:))
kkaroly 2011.03.18. 13:09:06 / # 44727
Az csak egy része hogy az üzemanyagár hol tart, a MÁSIK és fontosabb része hogy KIK és mikor vitték ilyen alacsonyra a tarifákat (nem mellékes az sem,hogy a fuvarszervező bevétele fix,a kedvezményt a taxis adja,a saját rovására!)
Olsen 2011.03.18. 09:17:17 / # 44733
Vigyázz még lehet belőle etikás! Az a típus. Ha már most is az, bocs a zavarásért!
Vitéz 2011.03.17. 22:22:00 / # 44732
Ja és a fagyitsem szeretem :)

Oldalszám: 124