Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
fradika 2009.06.08. 19:46:04 / # 43335
Mi közöd hozzá!
törölt felh. 2009.06.08. 19:36:35 / # 43334
hova tünt ilyen rejtélyes gyorsasággal H.Zoltán . tudja valaki?
tomajer 2009.06.06. 17:40:30 / # 43331
[b]Elárulok egy titkot... Elindítottuk, a TGFSZ. felélesztését a hibernált állapotból.[/b] Tehát várom a jelentkezését emilben azoknak, akik úgy gondolják, hogy belépnének a szakszervezetbe. A szakszervezeti vita, ebben a fórumban zajlik:Miért nincs nekünk egy komoly szakszervezetünk??? És akkor konkretizáljunk: Mostantól, nem elég itt jelentkezni. Egyértelműen, nálam a tomajer kukac hallotaxi pont hun várom a tagjelöltek jelentkezését. Azt is, aki eddig itt jelentkezett. Kérem, hogy az emil tárgyában legyen benne a TGFSZ szó, hogy a rendszer egy mappába tudja nekem sorolni ezeket az emileket. Hátha olyan sok lesz, hogy kezelhetetlen:-) ui:A szavazás állása alapján, minimum 200 emilt kell kapnom. Szakértő szakszervezeti funkci nyilatkozata alapján, kijelenthetjük, hogy a taglista nem kell, hogy nyilvános legyen, a belépők kiléte csak a szakszervezet hierarchiája számára lesz látható.

mészarospál 2009.06.06. 17:09:26 / # 43330
Két sor az APEH.hu-n és hivatalból kötelesek foglalkozni a bejelentéssel. Tedd meg. Írd alá : Horváth Pál és mehet.
KUKUCS 2009.06.06. 15:00:21 / # 43329
ki az a bakuc

törölt felh. 2009.06.05. 04:42:08 / # 43327
Ne fűzz hozzá nagy reményeket.Az a lóvé,beépült valamelyik "sarokházba" Nézd csak meg ahogy lehúzza,fizikailag,anyagilag tönkrevágja a saját alkalmazottait.Csak meg kell nézni,hogy mennyire lecsövesedve jönnek el tőle megalázva,letiporva azok az alkalmazottak akik havi 360 ezreket dobálnak be az ablakán minden átvételi elismervény nélkül,kvázi feketén. Egyszer azért apeh bácsi odanézhetne hétfőnként szemle időben...-)) Lenne csodálkozás. Ilyen embertől vársz te gerincességet? Esélytelen,de ezt gondolom te jobban átlátod.

xXx 2009.06.04. 19:28:22 / # 43326
Ja! Igaza van. csak nem mindegy hogyan csinálja. azért ami ellen "harcolt" olyanná vált. ez egy kicsit fura. lopjon állam bácsitól le...rom egészségére, csak ha a leadót 100%ban elveszi akkor tőlem meg a többi pilótától lop. egyébként gratulálok az uj audihoz neki.
Neduddgi 2009.06.03. 17:53:47 / # 43325
Hol állna meg? A szakadék allján. De nyugi, a nyakába zúdulunk, mi többiek is nemsokára:-(
korrekt 2009.06.03. 17:29:45 / # 43324
Elindult a lejtőn a mini és ki tudja hol áll meg.Nappal már nincs cím mert már lenyulták őket este meg nem tudsz felvenni címet mert akkora rádíók jöttek , hogy azért nem rugsz labdába.A bufiék tudják kit vettek fel mondják is a csővön, hogy kapcsolják ki a segédberendezéseket.De ide csak megválogatott emberek lesznek felvéve hangzott nemrég. A jók elmennek és jön helyettük batyus ,kütyüs, mindenhonnan kirugott taxis. Elindult a nagypálya is rendesen ami várható volt.
Bántelki Lajos 2009.06.03. 09:14:27 / # 43323
Bocsánat! Sajnos, az érdektelenség nagy baj! Csak most keltem!
Bántelki Lajos 2009.06.03. 09:06:19 / # 43322
Nem, nem! Csak nem kapott elég támogatottságot! Sajnos, az érdektelenség nem baj! És ( nem ezen oldalon ) a szakmában az van! Ha dolgoznod kell, mert holnap tagdíj, lizing díj stb befizetés... Hidd el, nem a Józsi a hibás! Ha Neked feldobnák a magaslabdát, nem kapnád el? És bizony, a 99%-a megtenné. Miért keresne 2,3 vagy 500 al kevesebbet? Igaza van! Amíg teheti és ezzel nem okoz kárt, addig hajrá! Persze, ha nem fizet ki.. az nem szép. De ha törtél akkor kárt okoztál. Jár a kártérítés még akkor is, ha nem javíttatja meg. Köszönöm!
xXx 2009.06.03. 04:04:04 / # 43315
Forever. Ja. Nem látjátok mi a folytatás. Peugeotok sx4-ek vissza banknak-csődeljárás-alkalmazottak utcara-(igaz az ő hátukon másztunk fel ilyen magasra!)-aztán mégtöbb tagdíj fizető!!!! Az ilyen "emberek" ellen harcolt a SZAKSZERVEZETIS! Már rég elfelejtete honnan indult. (talán még szégyenli is)

törölt felh. 2009.06.02. 21:07:58 / # 43321
mini mobil forever ??? hahaha a mininek befellegzett.fölvettek 10-20 KIVÁLLÓ rádiós kollégát(batyuval,kütyüvel,stb(TISZTELET A KIVÉTELNEK))AKI NEM HISZEM HOGY ÖREGBITI A MINI JÓHÍRÉT!!!!lehet hogy elhamarkodott lépés volt. az alkalmazottakkal mi lesz vajon? lehet hogy a jozsi nagyon naivan áll, a neki feltett kérdésekhez vagy a kollégáinak hazudik. aztán a következetesség hol van? a problémás kollégák valahogy mindig vissza nyalják magukat az utolsó esély mögé bújva!! a felvett kollégák múltját vizsgálta valaki (némelyikét érdemes lenne) vagy elég volt ...majd itt megváltozik szöveg....NA MINDEGY! jo lesz majd 300ft -os üzemanyag ár melett 1-2 órát ücsörögni a tutiba. idáig valahogy másképp volt. mentünk cimről cimre és nem vettük észre a 168ft-os tarifát. akkor ennyi MINI MOBIL FOREVER?????????

Berlioz 2009.06.02. 19:30:58 / # 43320
Sziasztok, Dolgoztam én is a Mini nél. Náluk kezdtem a "szakmát" 0 km es Taxisként kerültem hozzájuk egyenesen a tanfolyamról. Elmondták mit várnak el, milyen rendszerben dolgoznak, és majd elválik ez az én világom avagy kevésbé. Alkalmazotti modell müködött akkor még kizárólag, tehát nem voltak egyenlőek és egyenlőbbek ill nem kirivó mértékben. Tudtam mit várnak el tőlem, és mit kapok ezért. Nagyonsok jót is kaptam ott amit egy nagy cégnél nem lehetett volna igy "tét" nélkül megtanulni. Be voltam jelentve, fizettek utánam mindent. Szerettem ott lenni , amikor ez az érzés változni kezdett akkor léptem tovább....... Mini Mobil Foreveeeer!!!!!

Neduddgi 2009.06.02. 17:18:02 / # 43319
Nem mondod, hogy nincs papírja arról, hogy ott dolgozott? Akkor miből gondolta, hogy be van jelentve. Mondjuk még így is ő van nyeregben, mert az állam alapból a munkavállalónak hisz, mert ő a kiszolgáltatottabb, és a munkaadónak kell bizonyítania. Tehát egy ilyen bejelentés, és Bakucz úr, mehet kiteregetni a papírjait. Mindet. Rettentően uncsi ez a köpködés itt. Ha csalt, becsapott, fel kell jelenteni! Ha nem teszed, akkor meg ne pofázz. Ez persze nem rád vonatkozott, hanem a zokogó vádaskodókra.
smokie09 2009.06.02. 16:57:11 / # 43318
Tudom mire gondolsz. Azért ne menjünk bele, hogy hol nincs szükséged ügyvédre, minden hájjal megkent, általunk meggazdagított emberek ellen. Majd amikor megvádolják hamis váddal, hogy ő ott sosem dolgozott... Szerinted melyik taxis fog mellé állni?
Neduddgi 2009.06.02. 16:37:38 / # 43317
Komolyan mondom, egy nagy rakás tehetetlen szerencsétlenség ez a szakma!:-( A munkaügyi bíróságon semmi szükséged ügyvédre okoska. De csináltatsz magadnak egy egy ügyfélkapus kulcsot vagy mit, és máris meg tudod nézni be vagy, voltál e jelentve. Ha nem, ott meg is teheted a bejelentést. Az állam két kézzel kap az ilyen információkért.
smokie09 2009.06.02. 16:07:54 / # 43316
És Te majd finanszírozod neki az ügyvédi költségeket?
Bántelki Lajos 2009.06.02. 08:42:03 / # 43314
Sziasztok! Bocsánat, hogy bekukkantottam! Szerintem a Józsi 1 nagyon rendes ember :)) Én láttam már Őt képen és beszéltem is vele néhányszor! Nem tűnt úgy, hogy rossz ember lenne.
Neduddgi 2009.06.02. 08:29:12 / # 43313
Mi lenne, ha egyszerűen elmennél a munkaügyi bíróságra? Gondoltam, vádaskodás helyett, hasznosabb.
Oldalszám: 124