Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.09.04. 15:00:52 / # 330970
Marcsi...mostantól két napig nem leszek...azaz csütörtökön 16 órától leszek újra pályán...sem kint az utcán, sem telefonon nem leszek elérhető...addig lesznek hírek, amik megnyugtatnak:-))...utána majd megdumáljuk...sziasztok.

csogu 2012.09.04. 14:25:33 / # 330975
Nyugi van, rajta vagyunk az ügyön:-))
csogu 2012.09.04. 14:25:08 / # 330974
Kedves torzsutas167! Engedd meg, hogy 3 módon is válaszoljak neked:-) 1, EB elnökként Tisztelt kollégám! Köszönöm a helyreigazítást és amennyiben úgy érzed, hogy megbántottalak elnézésedet kérem. Valóban két oldalról is meg lehet közelíteni a dolgot, mármint azt, hogy van-e a nappalban munka vagy sincs. Az utcán lévő taxis érdeke azt kívánja meg, hogy a cég, ahová fizet, folyamatos munkát biztosítson számára a lehető legjobb kihasználtság mellett. Ne legyenek üresjáratok, megégések a címeken, illetve ne kelljen sokat rágurulni az egymást követő fuvarokra. Ezen dolgozunk és remélem ezt idővel el is érjük. A másik nézőpont, amit a diszpécserek tapasztalnak bent és amit a statisztikai adatok mutatnak. Szinte nincs olyan nap, amikor ne kellene 3-4 embernek megfelelő megrendelést lemondani, illetve más cégekhez átvinni. Ahogy Te is nagyon helyesen leírtad, a kint lévő autók létszáma csekély, a számszerűsítésedet idézve 15-20 kolléga. Erre jut csak telefonos megrendelésből naponta a nappali műszakban átlagosan kb. 400 cím. Valóban az egyik legnagyobb gond az, hogy ezek nem elosztva érkeznek be, hanem hullámokban történik a megrendelés, ami eredményez néha szüneteket is munkában, hasonlóan az éjszakához. Ez nem újszerű jelenség, hiszen ez minden más cégnél is tapasztalható. Az ok nem mást, mint a lakosság kialakult utazási szokása. Észrevételedet és megjegyzésedet még egyszer köszönöm és a jövőben is szívesen várom az ötleteidet, illetve az építőjellegű kritikai észrevételeidet. 2, Hallotaxi szerkesztő - tulajdonosaként Tisztelt torzsutas167! Természetesen mindenkinek megvan a válaszadási lehetősége, aki regisztrált lapunkon és betartja a felhasználási feltételekre vonatkozó szabályainkat. Ez a lap és annak fórum része ezen okból is jött létre, hogy a tájékoztatás ne csak egyoldalú legyen, hanem mindenki leírhassa a véleményét, ezzel több információval szolgáltatva egymásnak. További kellemes időtöltést és kommentelést kívánok neked. 3, Civil ember, értendő itt a sima taxis, illetve hallotaxi fórumozó. Szia! Te magad leírtad, hogy az első beírásodat azzal az epés megjegyzéssel zártad, hogy majd jönnek a hivatásos érdekvédők. Úgy éreztem, ez az én ingem, így felvettem és ez miatt tettem azt az epés megjegyzést rád Lacának írt hozzászólásomban. Miből gondolod azt, hogy ha Te belém marsz, akkor majd én neked adósod maradok a válasszal, illetve hogy ezt nekem el kell tűrnöm bárkitől is? Kicsi fiú, ez nem az utca, ahol véd téged az, hogy egy cégnél vagyunk, illetve az, hogy nekem kell neked szolgáltatni. Pontosan ezért egy jó tanács: ezt ne keverd sose össze élőben sem, mert nagyon eltérően reagálok a beszólásra mind a két élethelyzetben...és az sem enyhít rajta, ha gyengébb képességed révén mellébeszélésnek titulálod azt, ami számodra már meghaladja az alapszintet :-)) Ha kéred lemegyek arra szintre és nyersen is fogalmazhatok számodra, csakhogy meglegyen itt is az a feelinged, amit a közegedben megszoktál. (egy kis magyarázat az utolsó mondatomhoz: itt most beugattam neked és simán lehülyéztelek...ha esetleg nem ment át:D)
606 2012.09.04. 12:25:02 / # 330973
Lesz ennél nagyobb gondunk is.
torzsutas167 2012.09.04. 09:32:26 / # 330972
Mellébeszélés bajnok, íme a tények: Én az első beírásomban JETPILOT-nak írtam az alábbiakat: 2892:"Nappal itt éhen halsz. Kb 15-20 kolléga van kint. De teljesen átlagos, hogy 15-20 percig csönd van a csövön. Na, most majd jönnek a hivatásos érdekvédők...." erre Te a 2896-os MAX LACA-nak szóló írásodban beszólsz megemlítve engem. Ezek után nyugodtan írod, hogy én szóltam be neked.Tehát már megint neked volt fontos , hogy beszólhass nekem,hiszen én meg sem említettelek. Az írásaidból nekem már átjön a mellébeszélés a tények elferdítése és a folyamatos csúsztatás, csak hogy erősebb szavakat ne használjak. Lassan megnyílik a politikai pálya számodra, alkalmas lennél rá. Kiakadni ? Rajtad vagy az írásaidon ? Viccelsz ? Ahhoz Te nem vagy fontos számomra, sőt a tevékenységeddel a cégednél, és itt a folyamatos mellébeszéléseddel kiküzdötted azt, hogy még véletlenül sem hiszem el egyetlen szavad sem. De a jövőben is ha valótlanságot írsz és ferdíted a dolgokat, majd kiigazítalak, csak hogy érezd a törődést. Jó éjt.
csogu 2012.09.03. 19:56:23 / # 330969
:-DDDDDDDDDD
Karaj 2012.09.03. 19:55:26 / # 330968
EEkora magas labda és nem ütöd le?Majd én válaszolok helyetted: Kilóra?Neem arra még nekik sem lett volna...fix volt az összeg....
csogu 2012.09.03. 19:21:34 / # 330967
:-DDDDDDDDD Látod? 3x kellett azt alkalmaznom, amit Te folyamatosan csinálsz és máris kiakadtál:-))) Írhattál bármit, érvelhettél...elbeszéltem melletted:-))) ...és máris kész lettél tőle:-)) Elég gyenge az idegrendszered, sose akarj etikás lenni, mert így rámész! Na és hogy mi a különbség kettőnk között még ezen kívül? Csak egyet említenék meg, ami számomra(!) lényeges. Én megpróbáltam veled a lehető legjobb tudásom szerint normálisan kommunikálni, minden ellenségeskedés nélkül, de neked az volt a fontos, hogy beszólhassál. Használd ki a hallotaxi adta lehetőségeket, tedd meg...mert itt megteheted, amennyiben ez a fontos számodra.
torzsutas167 2012.09.03. 12:20:16 / # 330966
Az a jó ha átmegy rajtad. Először a fejeden ahol megpróbálod felfogni, aztán a gyomrodon amin megpróbálod megemészteni, aztán a lábadon ahol megpróbálod lerúgni magadról aztán a talpad alatti mérlegen amire állítottak mielőtt megvettek kilóra. Na, ez az alapvető különbség kettőnk között. De azért van amiben egyetértünk. Én is leszarom az idiótákat. Kiszálltam. Folytasd nyugodtan.
csogu 2012.09.03. 10:45:21 / # 330965
Add csak ki magadból, rólam lepattan, neked meg könnyebb lesz. Ez is az egyik dolga az embernek, villámhárítót játszani...levezetni a feszültséget a földbe, hogy ott semmivé váljék.
torzsutas167 2012.09.03. 10:42:47 / # 330964
Óriási tévedés van a fejedben. De nem csodálkozom. Inkább nevetek rajta.Nem részletezem, de csöppet sem vagyok kiszolgáltatva hála istennek. Ellenben veled, mert Te ennél a cégnél vagy éppen valaki, abból a tányérból eszel amibe a droidok hordják a kaját és az evőeszközt a tulajdonosaid adják.
csogu 2012.09.03. 10:37:14 / # 330963
Megértem az indulatodat:-( A tehetetlenség mindig dühöt szül. Fogadd el a kiszolgáltatottságodat, és akkor könnyebb lesz. Aludj jól!
torzsutas167 2012.09.03. 10:34:41 / # 330962
Melyik mondatomban olvastad ezt ??? Másold ide lsz, ha megtalálod. Te a tények közlését személyes támadásnak veszed, már sokadjára. Ez egy éjszakai cég. Nem több és nem kevesebb. Te írtad, hogy Te itt nappal éhen halsz. Ez tény. Én nem írtam, azt hogy rosszul érzem magam itt, mint ahogyan azt sem hogy jól. Sokat kell még dolgoznotok ahhoz , hogy ne csak az éjszakában dolgozók "krémje" vigyorogjon reggelente.

csogu 2012.09.03. 10:24:35 / # 330961
Sajnálom, hogy ennyire nem érzed magad jól nálunk...és mégis kénytelen vagy itt dolgozni.
torzsutas167 2012.09.03. 10:22:34 / # 330960
Semmi gáz, nem sértődöm meg. De azért köszi, hogy megint igazat adtál nekem a nappalt illetően. Mindig ez van, csak kissé nehezen megy és akaratlan de nem baj, fő az eredmény. A többi csak mellé duma, ha valaki tudja ezt, az pont Te vagy. Jó éjt, megyek aludni.
csogu 2012.09.03. 10:14:42 / # 330959
Igen, arra is válaszoltam...a döntés az Ő kezében van....a többi meg csak önérzetesség a részedről...ami mi még habnak is kesernyés:-))
torzsutas167 2012.09.03. 10:13:04 / # 330958
Ha jól emlékszem Jetpilot a nappalról kérdezett. A többi mese habbal.
csogu 2012.09.03. 10:11:13 / # 330957
Igen, érezni rajtad a fáradtság jeleit...aludd ki magad...rendesen:-)
Csaholó 2012.09.03. 10:10:14 / # 330956
Holnap folyt. Aluszikálnom kell,az asszony meg morog megint fáradt vagyok!Kérném a kollégák segítségét!??????

csogu 2012.09.03. 10:09:48 / # 330955
Kb. annyi értelme van, mint anno a katonaságnak...semmi. Színház volt, az is maradt, most meg nincs előadás.
Oldalszám: 194