Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
taxisfelvonulas | 2010.05.01. 21:19:37 / # 328371 |
|
Itt nem a név-vállalásról van szó. Az (x) -ekben nem szokás szerzőt a végére írni.
A hüvelygomba-ellenes krém reklám végére sincs odaírva a szerző. :-)
|
taxisfelvonulas | 2010.05.01. 21:16:38 / # 328370 |
|
Az (x)=reklám.
Szerintem ne írjál (x)-riportokat, mert annál sokkal-sokkal jobb (újság)író vagy.
De természeteen, Te döntöd el, mit írsz.
Én nem megyek el 150 Ft/km-ért taxisnak.
Lehet hogy pörög mint állat, de nekem vannak elveim. Inkább elmegyek máshova melózni.
8 éve, amikor elkezdtem taxizni 200-ért mentem.
A kedves utasokat csókoltatom, de menjenek gyalog vagy mással.
Előzmény: #328369 csogu 2010.05.01. 21:09:19 |
csogu | 2010.05.01. 21:09:19 / # 328369 |
Nézd, nem mondhatod, hogy megszóltalak valaha is.
Szépen elsiklottam minden kritikád mellett, amit azóta ejtesz meg itt, mióta leszerveztél bizonyos szintig egy demonstrációt, majd csalódtál a taxisokban, csalódtál a lap egyik szerkesztőjében.
Most reagálva arra, amit itt felhoztál:
Lehetséges, hogy köreidben nem jellemző, de én úgy vagyok vele, hogy vállalom a tetteim és annak következményeit. Nem fogok álnéven írni olyat, ami alapján lehetséges, hogy emberek fognak dönteni a sorsukról.
Jogos többetek részéről a kérdés, hogy amennyiben ennyi pozitív tapasztalatom van a Max Taxiról, akkor mint egyedüli kereső családfő miért nem megyek oda dolgozni, amennyiben igaz az, amit írtam a cikkben.
Igazatok van.
Így szeretném tudomásotokra hozni, hogy kedden este már mint Max Taxis fogtok tudni velem találkozni az utcán.
Léptem meló...hello.
|
|
taxisfelvonulas | 2010.05.01. 21:03:52 / # 328368 |
|
Igen, ezeket a baromságokat csak a gyengeelméjűek és a taxizást elkezdők veszik be.
De sajnos biztos lesz 1-2 hülye, aki emiatt elvégez egy tanfolyamot és jelentkezik hozzájuk. :-(
Előzmény: #328367 vasarnap 2010.05.01. 20:59:34 |
vasarnap | 2010.05.01. 20:59:34 / # 328367 |
|
Kedves Cosi fan tutte és Csodapók!
HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA!!!!!!!
Savanyú a szőlő????
Gyerekek hagyuk már ezt a baromságot és inkább felvételizzetek a Maxhoz, bár a hozzászólásaitok után nem hinném, hogy felvesznek titeket mert mint tudjátok ott megválogatják azt hogy KI dolgozhat náluk!!!
Előzmény: #328363 2010.05.01. 15:42:30 |
taxisfelvonulas | 2010.05.01. 20:44:32 / # 328366 |
|
Az (x)-es riportok közlésével nincs is probléma- bár mindenki tudja, egy agymosás csak, mint a legtöbb reklám.
A problema inkább az, hogy a Hallotaxi egyik fő publicisztája írta, saját nevén.
Nagyon sok jó cikk fűződik a nevéhez, kár hogy ezzel az írással alacsonyabbra engedte a magas mércéjét.
Jelenjen meg ilyen cikk, akár írja ő maga is, de akkor álnéven, így megmarad a weboldala hitele.
|
Cosi fan tutte | 2010.05.01. 18:18:44 / # 328364 |
|
Épp olyan aljas hiénák, mint a turisztosok voltak. Azok a repteret nyulták le, ezek a szorakozóhelyeket. Méghogy meg vették. Beszoptátok a blöfföt. Addig müködik amig elhiszitek. Creol eladta nekik a Rosevelt teret, jó vicc.
|
törölt felh. | 2010.05.01. 15:42:30 / # 328363 |
|
Szia! Milyen autód van, hogy az előző cégedtől kirúgtak? Én még ne hallottam ilyet, mex, lekategórizálásról igen. De kirugásról :)
És megint a maxtaxi.
Milyen cég az, ahonnan - már ne is haragudj, de rendesen retek autódnak kell leni ahhoz, hogy KIRUGJANAK - az autó állapota, kora miatt kirugnak és milyen az, amelyikhez felvesznek.
Azt gondolom, hogy ha már 330 ért viszed az utast, akkor legyen már legalább "A" kategóriás az autód. De nem! A maxtaxinál az a lényeg, hogy fizess, az hogy riskával, vagy mariskával vagy, mindegy!
Na, ezért is senkiháziak!
Előzmény: #328362 emillio 2010.05.01. 14:39:33 |
emillio | 2010.05.01. 14:39:33 / # 328362 |
|
Hy csogu! Ha tényleg kíváncsi vagy, hogy miért és miként kerültem a Max Taxihoz, akkor elmondom! De csak akkor! Annyira már ismerhetsz, hogy én soha nem piszkítottam egy asztalra sem ahonnan ettem, se okkal, se ok nélkül,-se arccal, se arc nélkül! Úgy vagyok vele, hogy mindenki saját maga mossa ki a szennyesét! Természetesen, ha másvalaki segítségre szorul, és tudok valahogy egy kicsit is segíteni, - akkor azt teszem. Ellentétben azokkal, akik a padlón lévőbe inkább még bele is rúgnak! Egy cégnek, - jelen esetben teljesen mindegy,hogy jó vagy rossz az üzletpolitikája, de amikor odamész érdeklődni a lehetőségekről, és normálisan kedvesen fogadnak, elmondják hogy milyen szankciók vannak az el tévelyedésekért, ecsetelik a lehetőségeket, a távlati tervekre rávilágítanak, akkor a normális gondolkodású ember ismét esélyt lát arra, hogy fejfájás és idegeskedés nélkül fenn tudja tartani magát és a családját! Én nekem nem tisztem, hogy bárkit is meggyőzzek a Max Taxi üzletpolitikájáról, de azt bátran kijelenthetem, hogy amikor az előző cégemtől kirúgtak, mondván - öreg az autód, ezzel itt nem dolgozhatsz (mintha az én 65.000.-Ft-om nem is lenne jó, pedig a KPM. Műszaki vizsgáján megfelelt taxiként!) Itt megnézték az autóm, és teljesen rendben találták! Itt nincsenek úri allűrök, nyakkendő kötelező viselete, egyéb fittyfene! Itt , ha taxis vagy,- tudsz dolgozni! Hogy hétfő, kedd, szerda? Melyik az a cég, ahol ezeken a napokon nem gyengébb a bevétel?
Előzmény: #328356 csogu 2010.05.01. 07:24:32 |
benji161 | 2010.05.01. 14:30:15 / # 328354 |
|
|
benji161 | 2010.05.01. 14:27:14 / # 328345 |
|
Van 3-10 ember aki konyít valamit a dolgokhoz/Taxizás/ a többi még a kreszt sem ismeri,azt hiszi ha a másik taxissal szabálytalankodik minden rendben van. Majd rá döbben ha a törött autót mégjobban megtörik!!Egyszóval O!!!
|
benji161 | 2010.05.01. 14:19:46 / # 328344 |
|
Vezérek nyakig tetoválva,kigyurva, de a kulturált nyelv kizárva. "KÖCSÖG OLTSD LE A SZABADJELZŐT!! Ennyit tudnak.
|
benji161 | 2010.05.01. 14:15:31 / # 328331 |
|
Sima hiéna csapat.Nem lehet megállni az ő területükön mert megfenyegetnek. Nem baj hogy rendelésre mentél,Taxis ETIKÁról fogalmuk sincs.
|
alelölülő | 2010.05.01. 12:18:24 / # 328330 |
Jani, azt írtad, hogy vizsga után kajára alig maradt. Na mindegy, olyan lesz lassan a topik, mint a Szabad Nép, minden maxtaxis ír lassan egy "húdeszuper itt minden"-levelet.
Örülök, hogy nektek legalább jól megy, csak ne csapkodjátok pofán azokat, akiknek nem megy ilyen jól.
|
|
csogu | 2010.05.01. 08:29:14 / # 328360 |
Tudom, ezzel tisztában vagyok.
Viszont sem az akcentus, sem amiket magyarázott...és az sem, amilyen annak az igazolványnak a belseje volt, nem feltételeztem, hogy az miatt készült, hogy egy taxist megetessen:-)
Az egyenruháján is ilyen ruszki felirat volt, illetve a rövidítése...sajna nem jegyeztem meg, hogy mi, de ilyen betű volt benne:
Ф
...és végül is nem jártam rosszul.
Előzmény: #328359 Zozo 2010.05.01. 08:24:30 |
|
Zozo | 2010.05.01. 08:24:30 / # 328359 |
|
Szia csogu!
Ennyire naiv nem lehetsz vagy mégis??? Jól megetet:DDDD
Olyan, hogy KGB 91 óta nincs......
http://hu.wikipedia.org/wiki/KGB
A KGB (oroszul Комитет Государственной Безопасности, rövidítve КГБ, magyar átírásban Komityet Goszudarsztvennoj Bezopasznosztyi, magyarul Állambiztonsági Bizottság) a Szovjetunió állambiztonsági feladatokat ellátó szerve volt 1954 és 1991 között. Formálisan a Minisztertanács alárendeltségébe tartozott, vezetője miniszteri rangban volt, ténylegesen azonban a pártállami rendszer logikájának megfelelően a Szovjetunió Kommunista Pártja irányította.
Utódszervezete az FSZB (Федеральная служба безопасности Российской Федерации, Federalnaja szluzsba bezopasznosztyi Rosszijszkoj federacii, magyarul Az Oroszországi Föderáció Biztonsági Szövetségi Szolgálata).
Előzmény: #328358 csogu 2010.05.01. 07:47:29 |
csogu | 2010.05.01. 07:47:29 / # 328358 |
Kismama műszak volt?:-)
Én még reggel beleestem egy érdekesebb kanyarba...
Jön a kliens, ránézésre nem szomjas...a végére már ebben biztos is voltam..:-)
Szóval jön, egy fiatal srác, olyan most voltam ballagni kinézetű.
Valamiféle egyenruha volt rajta...
Közli, hogy pénz nincs nála, mert elköltötte, de lakásban van bőven. Felmegy érte és megyünk még hagymáért...de csak akkor, ha tudom hol kap hagymát.
Erős akcentus a hangjában...tudod, aki tagadni sem tudná, hogy régebben élt Moszkvában, vagy környékén:-)
Gondolkodom, nézem a tagot...majd megkérdeztem, hogy tudna-e valamit zálogban addig lent hagyni.
Igazolványát.
Olyan becsületes arca volt, inkább katonás beütéssel...mint a régi szép időben, amikor dobbantott a kiskatona egy önkéntes kimenőre és leintett egy taxit...ezek a kanyarok sosem voltak rosszak:-)
Rendben, menjünk...nagy rizikót nem vállaltam, mert már éppen hazafelé tartottam és nem messze a lakástól volt az ő címe is.
Megérkezünk hozzá, kotorászik a zsebében, majd kivág egy ilyen piros igazolványt a műszerfalra és már ment is...
Szemezek az "igazolvánnyal", ami ilyen kihajthatós, de mivel pont a hátulján landolt, nem láttam miféle is...érte nyúltam, megfordítottam és az elején ez állt.
KGB
Persze nem ilyen betűkkel, hanem olyannal, mint ami a képen látszik.
Belenéztem, baromira frankónak nézett ki...
Villámgyorsan visszatettem a szélvédőhöz és vártam...
8 perc és jött...
Útban a kocsi felé látom valamit nagyon pakolászik a zsebeiben...majd amikor beszállt elő is vette...
3-4 havi tagdíj volt a kezében...rámnézett és azt mondta:
- Hagymát szeretnék venni.
Gondoltam felajánlom neki, hogy ne fáradjon, adja csak ide a pénzt, majd hozok én neki hagymát...de már nagyon elkezdett vezényelni, hogy merre menjek..
Megyünk, majd egy benzinkútnál megállított:
- Innék egy sört...kint bontom ki...ihatok?
Nem szoktam megengedni, de baszki, KGB-st sem szállítok sűrűn, így rábólintottam.
Itta...közben valami tóról meg tengeralattjáróról magyarázott hevesen.
Látom ám, hogy a dobozos sör oldaláról, ahol a pára lecsapódott, lecseppen egy csepp az ülésre a lába közé...Ő is észrevette....rámnézett, vállamra tette a kezét és azt mondta:
- Nem baj, majd a borravaló bőven fedezi a tisztítást.
KGB, ne feledd, így nem lehetett neki közönséges hagymával kiszúrnom a szemét...Szlovák úton szép hagyma van és nincs is messze Újpesttől:-))
Vett egy fej hagymát...és megette...
Én meg kezdtem úgy érezni, hogy lassan jó lenne ha vége lenne a fuvarnak:-))
Onnan már hazafelé vettük az irányt...kicsit még énekelgetett, majd megálltunk és kifizetett.
Dupláját adta, mint amit az óra mutatott...
Mondtam már neked, hogy szeretem a KGB-t?:-))
Ilyen betűkkel volt az igazolványon.
|
|
csogu | 2010.05.01. 07:26:51 / # 328357 |
Mondanál valami indokot, ami oka lehet ennek az ellenszenvnek, amivel viseltetsz ezzel a céggel szemben?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem.
Előzmény: #328353 2010.04.30. 21:25:36 |
|
csogu | 2010.05.01. 07:24:32 / # 328356 |
Szia emillio!
Igen, láttam, hogy Te is ott vagy, meg is lepődtem, de aztán rájöttem nincs min csodálkozni :-))
Előzmény: #328352 emillio 2010.04.30. 20:48:17 |
|
janchip | 2010.05.01. 05:33:53 / # 328347 |
Basszus, már leírtam,de még1szer leírom: könnyebb volt előteremteni mint az előző 2 1 16...akárkány ft-os cégnél, ez nem a reklám helye. Az én gondom h. otthon ültem 3 hónapot amíg hitegettek munkalehetőséggel. itt pár hónap alatt kezdek kijönni a mégegyszer leírom más miatti hitegetés miatti sz@rból, mindezt köszönhetem (Ez úton is.)a MaxTaxi vezetőségének és a rugalmas és emberbaráti hozzáállásának.
Egyébként már befejezhettem volna a taxis pályafutásomat.
Előzmény: #328321 alelölülő 2010.04.30. 14:17:42 |