Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szálka 2012.03.19. 10:51:14 / # 329473
Jól van. Csogu büszke lehet a barátjára... :-)
tomajer 2012.03.19. 10:40:36 / # 329472
Te is tudod, ő is tudja, ti is tudjátok, mi is tudjuk...jja és ők is tudják, hogy 167.- ért fuvarozni 260.-as benya mellett is nevetséges volt... 450.-es mellett, meg gyalázat. De: Még egy kicsit beszéltetitek, és mindenki számára egyértelműen kiderül, hogy a Max a legjobb a halpiacon:-) Aztán hallgathatom, amikor leverik a tutiban, hogy máá megint mekkora állat volt, hogy mindenkit odacsábított konkurenciának:-)))

csogu 2012.03.19. 08:16:57 / # 329470
Nem érzem, hogy a tegnapi vitának részese lettél volna:-) elkezdjük egymáshoz viszonyítani a Maxot, és a RT.holdingot, de ha nagyon akarod... Nem akarom. Semmi értelme sem lenne. Csak energiát fektetnénk bele és nem lenne profitja.
csogu 2012.03.19. 08:12:18 / # 329469
Álszent?
szálka 2012.03.19. 04:00:41 / # 329467
Mivel részese voltam ennek a mai vitának, így akár magamra is vehetem a szemrehányásaidat, amit megfogalmaztál a Veled egyet nem értőkkel szemben. Annál is inkább érzékenyen érint a sommás ítéleted, mert leszámítva egy kettőnk közt lezajlott kb. félórás telefonbeszélgetést...még azt sem tudod, hogy ki vagyok. ( még most sem, nemhogy 2005-ben ) Következésképp: kikérem magamnak azt, hogy, ha én kritikát bátorkodom megfogalmazni a céged működésével kapcsolatosan, azt Te rögvest -az általad csak vélelmezett- "keserű sorsomon" keresztül lásd levezethetőnek. Más: nem akartam gittet rágni azzal, hogy elkezdjük egymáshoz viszonyítani a Maxot, és a RT.holdingot, de ha nagyon akarod... - nem igaz, hogy egyszerre csökkentették a tarifát, és cserébe növelték a tagdíjat - egyes esetekben minimálisan, de nőtt km.díj ( ez csak tény, nem az elégedettségem ) Ami pedig a holdingosodást illeti: értem a célzást, mert jól emlékszünk, hogy prüszköltem itt eleget miatta. De: csak a levezénylés módján. A Holdingot, mint gazdasági formációt nem tartom rossznak, mert inkább legyen néhány nagy cég, mint sok kicsi, akik folyamatosan naggyá akarnak válni....és ezért semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.
bemondó 2012.03.19. 03:37:41 / # 329466
Te milyen egy álszent f@sz lettél... Magyarázod a megmagyarázhatatlant. Lelked rajta....
csogu 2012.03.19. 01:02:25 / # 329465
:-)) Ma pihi, kivételesen:-) Neked is további kellemes estét, szia:-)
alelölülő 2012.03.19. 00:56:01 / # 329464
Hát akkor jó munkát! Tőlem maxnál bármilyen szabályok lehetnek, küldhetitek Újpestről Soroksárra a kocsit, belső ügy. Az, hogy kitaláltátok, hogy tiétek a város minden közterülete, már más tészta. Fogadni nem fogadnék. Nem szokásom, meg biztosra nem illik. :-)
csogu 2012.03.19. 00:45:29 / # 329463
Jaaaa és a Keletibe is kilátogathatnék:-))
csogu 2012.03.19. 00:44:55 / # 329462
De hozhatok ilyen felvételt 6x6-ost, T2000-est és akár még Budapest taxist is...így hirtelen átgondolva:-)
csogu 2012.03.19. 00:43:43 / # 329461
[i]Az, hogy az általad említett cégnél milyen szabályok vannak, belső ügy. Aki odamegy, elfogadja. Vagy nem, és továbbáll.[/i] Olvashattad lejjebb, hogy egyesek nem ezen a véleményen vannak...ebből robbant ki a vita:-)
csogu 2012.03.19. 00:41:54 / # 329460
Fogadsz rá? Dobj fel annyit, hogy 2 ember 1 napja kijöjjön belőle és legyen rajta profit. Videó felvételt prezentálok itt erről, hogy tévedsz!
csogu 2012.03.19. 00:40:38 / # 329459
Pár szövetkezeti tag fellázad, hogy már nem tudja olyan kényelmesen megcsinálni a pénzét, mint 1 éve, erre eltanácsolnak 40 embert? Próbálnék én bemenni a vezetőséghez, hogy zavar 3-4 ember, nem tudok 20 perccel címre nyomni csak 10 perccel...úgy picsán rúgnának, hogy a Tesco-ig repülnék. Más cégeknél mit kapnak az etikások, szövetkezeti tagok, ha hibáznak? Ne mondd, tisztában vagyok vele....nálunk meg 2x-es, az én esetemben 3x-os a szorzó...akkor milyen fényezésről beszélünk? Egyszerűen csípjük a szemeteket, mint ahogy anno a 6x6 is járt ebbe a cipőbe, a T2000 is, majd a Plus és most a Max...ennyi az egész. Viszont már megint nem én kezdtem... Mi szépen, csendben építkezünk és végezzük a dolgunkat. Ennyi:-) Nektek meg jó étvágyat kívánok:-)

alelölülő 2012.03.19. 00:37:45 / # 329458
Az, hogy az általad említett cégnél milyen szabályok vannak, belső ügy. Aki odamegy, elfogadja. Vagy nem, és továbbáll. Viszont egy citys soha nem fogja megmondani egy maxosnak, hogy hol állhat meg és hol nem. Se Operára, se Művészetek Palotájára nem fogja azt mondani, hogy ez most már az övé, és húzz a f-ba.
csogu 2012.03.19. 00:25:25 / # 329457
Piros kódos, fekete kódos, új autó, időkorlát az új belépőknek, hogy mikor melyik droszton NEM KÍVÁNATOSAK, a reptérre csak kifelé teljesíthetnek fuvart, befelé csak akkor, ha a sallang is hozzáférhet...és akkor a Max-ot kellene fényezni? Fényesebb az még akkor is, ha kicsit be mattul, mint a nagy, 100xosan kitüntetett City.

csogu 2012.03.19. 00:21:32 / # 329456
Jaaaa és hogy 3-4 évvel ezelőtt a City költségvetésébe éves szinten 10 millió forint bünti pénz volt betervezve!!! Az aztán igen...
csogu 2012.03.19. 00:16:29 / # 329455
1, Személyemet ért vádra reagáltam 2, A cégemet ért vádakra egy összehasonlítással reagáltam, más cégek működési és vezetési elvét felvázolva. Az, hogy a Max azoknál fényesebb, ismét se nem az én, se nem a Max hibája. Mert hol jön az ahhoz, hogy drosztról elküldenek címre, miközben a Citynél pl. másodhegedűs lehetsz évekig ugyanazért a tagdíjért, meg egy kisebb vagyon kaucióért...és pl. ŐK majd megmondják, hogy melyik drosztra állhatsz be és melyikre nem, meg mennyivel nyomhatsz címre és mikor. Gyerekek, miről beszélünk??
alelölülő 2012.03.19. 00:04:20 / # 329454
Szerintem qrvára nem arról van szó, amiről írsz. Az általános taxishelyzetért épeszű ember nem téged hibáztat. Legfeljebb azért, mert ezt a maxnak nevezett valamit fényezed.
csogu 2012.03.18. 23:50:54 / # 329304
Alap:-))

csogu 2012.03.18. 23:50:34 / # 329296
Na, és akkor pár szembesítő a múltból, mert én olyan kurva nagyot változtam tisztelt urak, Ti páran meg nem:-) 2005.05.25 17:58:25 kelt hozzászólásom az index fórumán: [i] Hiszen én végig azt papolom, hogy az etikásoknak értünk legalább annyira ki KELL állni, mint a cégért, utasokért, hiszen ŐK az etikások, akiknek az etikátlánság gyanúját is kerülni kell.[/i] Ennek a hozzászólásnak immár lassan 7 éve és ÉN maximálisan tartom magam ehhez, a mai napig! Ti? tomajer 2005.05.24 07:04:07-es hozzászólása, a demonstráció előtti órákban: [i]Jja, és hogy lesz-e még ilyen? Az asszem azon múlik, hogy milyen!!! Ha sokan leszünk, akkor lesz! Jobb is! Ha kevesen, akkor asszem nincs ember, aki még egyszer nekifusson, ezt a birkanyájat összeterelgetni. Az én lelkiismeretem tiszta! Én minden tőlem telhetőt megtettem![/i] Mielőtt valaki félreérti, tomajer azokat nevezte itt birkának, akik akkor OTT nem jelentek meg végül is. TI, ott voltatok? tomajer 2005.05.23 00:25:34-es hozzászólása Én már biztos vagyok benne, hogy ez a tüntetés, egy igen jólsikerült megmozdulás lesz. Nem akarok számokat mondani, mert nem vagyok jós, de ha a fele eljön annak, aki azt mondta, hogy ott lesz, akkor igen sokan leszünk!:-) Elmesélem nektek, hogy ha 5%-a eljött, akkor sokat mondok...pedig ha valamikor, akkor volt esély a fixre...TI hol voltatok? Én 2005.05.22 18:50:40 -es hozzászólásom, amit a mai napig fenntartok! [i]Sokan bajban lennénk, ha nem lennének etikások!:-) Etikások kellenek, cégen belüli ellenőrzés kell, 400 felnőtt embernek kell a kontroll. Viszont a mikéntjéről már lehet vitázni.[/i] Akkor ki is változott meg urak??? Én hozzászólásom 2005.05.22 13:57:07 [i]Nem várok ettől a demonstrációtól semmi jelentős pozitív változást, de MOST MÁR akkor is ki kell menni, mert egy jogállamban ez elfogadhatatlan. Felnőtt, családos embereket látok remegni, látom a félelmet a szemükben. Hol a picsában élünk mi??? Én azt hittem, egy olyan országban, ami EURÓPÁHOZ TARTOZIK ÉS AHOL SZÓLÁSSZABADSÁG VAN.[/i] A szakma 95% befosott, mint szaros Pista a neve napján. Szépen végig néztétek, ahogy páran a vására visszük a bőrünket, TI(!!!) meg vagy az otthon biztos menedékében figyeltetek, vagy nyomkodtatok a címre! Én szégyelljem magam? Vagy tomajer? Ezt tomajernek írték többek között, de én is és Bbetyár is kaptunk ilyen gyenge figyelmeztetéseket akkoriban: 2005.05.20 22:59:13 tomajer: ha tovább feszíted a húrt, szerintem sanszosan kirúgnak, már csak példastatuálás céljából is. És ha azt hiszed, utánad mennek szolidaritásból, akkor nagyon nagyon tévedsz...sajnos. ...és akkor ma nekem itt azt meri valaki írni, mint vélemény, hogy azt írok, amit merek, mert ezt várják el tőlem???? ...és akkor az egyik TI barátotoknak a véleménye, amikor arról győzködtük, hogy el kell jönni a demonstrációra, mert ha nem leszünk elegen, akkor páran repülünk a cégtől, ahonnan a családunkat akkoriban eltartottuk: Elhiszed hogy nagyon, de nagyon együtt érző tudok lenni? De ezt most kurvára leszarom, ez legyen az ő dolga, majd biztosan megoldja! Az én dolgom az, hogy a kedves utast elszállítsam A pontból a B pontba, lehetőleg a legrövidebb úton, lehetőleg a leggyorsabban és főleg épen és egészségesen! És én ezt úgy érzem, maximálisan megoldom..... ...és akkor gyerekek én vagyok a pribék, meg mit tudom én micsoda?:-) Nem történt semmi rendkívüli, csak nem jött be a kivárásos módszer és most ezt érzitek a zsebeteken...jaaa és kell egy bűnbak. Máshol tessen keresgélni:-) ...és majdnem elfelejtettem: Jó étvágyat kívánok!:-)

Oldalszám: 194