Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
manci 2012.04.11. 13:59:43 / # 329682
Most erre én sem tudok mit mondani :( Rosszul emlékszel, nem volt semmilyen tolás, az eset után egy hétig követelte a slejfnit amikor meglátott a környéken. Nem jött össze, erre kitalálta, hogy egy tarisznyás ifjonc valamelyik szórakozó hely főnökének a fia, akit 1000-ért akartam elvinni a Nagymezőbe. Igaz úgy jött oda, hogy, főnök óra nélkül mennyi, óráról meg hallani sem akart. Azt nem értettem az egészben ha ilyen VIP személy volt az emberke mért nem vitte el sem az ellenőr, sem más???
csogu 2012.04.11. 12:11:55 / # 329671
Ráfekszünk a dologra, aztán remélhetőleg hamar eredménye lesz...kis türelmet:-)

ownz 2012.04.11. 10:02:04 / # 329681
Úgy gondolod ahogy meghallom a kolléga/kollégák "kopogását" nyúlnom kellene a gomb felé és hangosítanom? :))))))) Fárasztó napok elébe nézek..
Csaholó 2012.04.11. 08:30:35 / # 329680
Köszönöm megértésed,jó tanácsaidat!! annyira nem rossz nekem,csak nem annyira jó!!
csogu 2012.04.11. 03:24:06 / # 329679
Nekem szerencsére maxonom van és azon a hangerőszabályzó egy pillanat alatt változtatható...egy kenwoodnál tuti bekönnyeznék reggelre:-)
csogu 2012.04.11. 03:21:41 / # 329678
Szia! Jó a nicked:-) Először is: - Függetlenül cégtől, már többször is leírtam, hogy mindenkit óvok attól, hogy a valós személyét felvállalva fogalmazzon meg kritikát, még ha az építőjellegű is és olyan normális stílusban adja elő, mint most Te...amit külön köszönök. Nem mindenki, sőt, nagyon ritka, hogy valaki a kritikát jól tudja fogadni...vagy legalábbis fogadóképes legyen rá...és hááát nem kell a feszültség:-) No, a kérdésedre a válasz, ami megint csak nem egy sima igen, vagy nem lesz. Ennél azért összetettebb a dolog. Először is, a nappalos Vikinek nagyon jó a hangszíne, valóban kiválóan artikulál, érthető, halható. Ez tény. A kérdés az, hogy az esti órákon kit nem hallasz? Anit, vagy Zsuzsit? Vagy egyiket sem? Zsuzsi telefonos, nem a szíve csücske a cső és ez érződik rajta...és a bizonytalan ember picit valóban halkabb úgy alapból. Nem baj, majd belejön, legalábbis a 30-as Sanyi folyamatosan navigálja, hogy milyen messziről beszéljen bele a csőbe. Ani.... Tudod, ha valaki hibázik, vagy nem teljesen úgy funkciónál, ahogy kell, akkor azt nem mindig a csövön tudatjuk vele...sem Mi (etikások) velük, sem Ők (bentiek) velünk. Ennek nem a védszövetség az oka, hanem a félreértések elkerülése, nehogy valamelyik pályára tévedt kolléga azt higgye, hogy ez a bevált szokás, mert akkor hamar minősítésbe szaladhat. Aninak is többször jeleztük, hogy nem kell félni, nyugodtan közelebb hajolhat, nem fogja bántani a mikrofon:-) Ennek is élharcosa a 30-as Sanyi, aki régebben egy zajos üzemben volt minőségellenőr és hááát picit már kasu a lelkem:-) Aztán mint arról Te lehet nem tudsz, én is bekerültem a cső másik végére... ...és szépen közel hajolva a mikrofonhoz forgalmaztam, majd reggelre új hátszerkezetért esedeztem a Jó Istenhez....mert azt hittem leszakad minden izmom. Pluszban még annyit Anihoz, hogy sokszor kap új, betanuló kollégákat, akik az Ő szárnyai alá vannak helyezve és miközben forgalmaz, még nekik is mutogat...és bizony ilyenkor elfordítja kissé a fejét, ami pont elég ahhoz, hogy mi kint már rosszabbul halljuk. Hidd el, többször is jelezzük, ha már túlzottan zavaró ez...szóval mindenben igazat kell adnom neked, egy kivételével, hogy ez senkit sem zavar és senki sem jelzi feléjük. Tudom, ezek olyan részletek, amik jó-jó...még talán érthető indokok is, de Téged, mint tagdíjfizetőt miért kell hogy érdekeljen? Mondjuk azért, mert címvisszakérdezésnél kapsz egy bünti pontot és így más "hibája" miatt, Te kerülsz hátrányos helyzetbe...na igen...szóval igyekezni kell ezt a problémát kiküszöbölni...és rajta vagyunk, majd még ennél is többször szólunk, jelezzük a központ felé, ha mi is ezt tapasztaljuk. Rendben?
ownz 2012.04.11. 01:53:53 / # 329677
Zsuzsinál ez a gond, de marha bosszantó.. vagy teleköpi a májkot, vagy olyan halk hogy semmit nem hallani, majd ha közben beleszól egy kolléga kiesünk az autóból.. :D
ötletláda 2012.04.10. 22:08:01 / # 329676
sziasztok! szia Csogu! régóta vagyok olvasója az oldalnak, és nem túl régen tagja a MAXnak. sokat agyaltam azon, hogy arccal, névvel, kóddal vállaljam-é a véleményemet, vagy arctalanul arcoskodjam itt. aztán néhány beszélgetés kollégákkal meggyőzött, hogy jobb /de leginkább biztonságosabb/ a sötétből kiabálni. elvégre nem tartazom a szabadságharcosok "népes" táborához. kezdjük egy egyszerű kérdéssel: miért van az, hogy nappal úgy szól az URH mintha a diszpi ott lenne mellettem a kocsiban, este 6tól viszont mintha a szabad európára tekertem volna át? és ez hallahatóan senkit nem zavar, senki nem szól érte. miért??

nagyonkedves 2012.04.10. 17:46:25 / # 329675
Érdekes egy banda vagytok, annyi szent. :) Én is időről-időre elcsodálkozok, hogy az én tündéri okos kis buksimmal :DDD mit keresek itt állandóan vissza-visszaesve belétek. :D Majd, ha egyszer rájövök, leírom. Nem túl hosszan persze... :D
csogu 2012.04.10. 09:43:11 / # 329674
Hogy is mondjam finoman, de érthetően...:-)) Ez a társadalom még nem érett arra, hogy egy ellenőr leírja a dolgot:-)) Tudod leírnám én, csak az a baj, ahogy Te is tapasztalhatod....gondolom...elég nagy hiányosságok vannak itt a fejekben, az alapokkal van néha baj:-( Olyannal, mint 2 mondatnál hosszabb irománnyal megküzdeni, értelmezni és sorolhatnám:-)) TISZTELET a kivételnek és akinek nem inge....hiszen tudjátok:-)) Viszont igazad van, szélmalomharc. De kézzelfogható eredménye van:-) Mert miközben én itt szenvedek pár kollégával, pár értelmesebbje leszűri belőle azt, amit kell... Nem véletlen, hogy a múltkori oktatáson annyian voltak. Jönnek a kezdők, olvasnak minket és mivel Ők még nincsenek megfertőzve, felveszik velem pl. telefonon, emailben a kapcsolatot, vagy csak besétálnak a központba és belépnek. Rutinosabb kollégák is meglátják a fától az erdőt...igaz nem írnak...de jönnek és belépnek... Egy szűrő ez... - Hülye vagy, a Max-hoz? Háááááá az Maffia! Ott korbáccsal vernek, meg olyan tiltások vannak, hogy húúúúúúúú.... és az okos belép egy Főtaxihoz, ahol ha a takarítónőnek rossz napja van,letiltja 1 hétre, miközben a pénztárból Pötyike olyanokat kiabál ki a Főtaxi szolgáltatását igénybe vevő VEVŐKNEK, hogy az vérlázító, miközben rezzenéstelen arccal teszi el a havonta kb. 100 ezer jattját ... amit azoktól kap, akikkel kritikán aluli hangnemet üt meg...és sorolhatnám. Hála annak a magasságosnak, nem nekünk kell velük vesződni:-))
Bao 2012.04.10. 09:40:43 / # 329673
Beérjük az itteni válaszoddal is. :)
csogu 2012.04.10. 09:32:13 / # 329672
Mindenkinek állok rendelkezésére szerdánként 15 órai kezdettel:-))
nagyonkedves 2012.04.10. 08:01:40 / # 329670
Miért kéne mindent neked csinálnod? A fél életedet azzal töltöd, hogy mindenkit megvédesz mindenki ellen és visszafelé is. :))) Írja le az az ellenőr!
Bao 2012.04.10. 07:01:59 / # 329669
Úgy hiszem többen is kíváncsiak vagyunk a kimerítő válaszodra, nemcsak Pistike! :)
R005 2012.04.10. 01:37:21 / # 329668
OK! Csak neked elnézem! Úgyis leginkább költői kérdés volt...
csogu 2012.04.10. 01:12:52 / # 329667
Pisti, ennek a kérdésnek a teljes körű megválaszolásához annyit kellene írnom, mint amennyit egy óra alatt beszélek róla oktatáson. Semmi ingerenciám sincs erre. Nézd ezt el nekem.
R005 2012.04.10. 01:12:10 / # 329508
1654
csogu 2012.04.10. 01:07:40 / # 329496
1644

R005 2012.04.10. 01:01:10 / # 329666
??? Nem értem a választ belőle... most akkor viheti vagy sem? Vagy előfordul, hogy néha a hatalmukkal visszaélve így tesznek? Vagy az a fizetésük része,hogy válogathatnak??? Vagy csak a kolléga hazudozik szerinted? Én mondjuk azonnal kiléptem volna egy ilyen után,de előtte még megmondtam volna a külföldieknek ,hogy ne szálljanak be hozzá mert ő a legnagyobb hiéna Budapesten!!!
csogu 2012.04.10. 00:19:54 / # 329665
Pistikém,neked is a 1644-es hozzászólás a válaszom.
Oldalszám: 194