Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.05.08. 16:50:28 / # 327124
Én meg belőled néztem ki többet, ami jól mutatja, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Lebutítom a szintedre, hogy megértsd, itt alapvetően nem dátumokról van szó, hanem arról, hogy egy olyan dolog bevezetését sürgetik, amely ellen tiltakozniuk kellene és korábban tiltakoztak is. Ráadásul, ha már ragaszkodunk ahhoz, hogy kínosan pontosak legyünk, a Szakszervezet semmit sem javasol, csupán magáévá teszi az OTSZ Bősz Péter által megírt javaslatait. Tamásom...
tomajer 2012.05.08. 16:29:59 / # 327123
Belőled többet néztem ki Lajosom! A szakszervezet azt javasolta, hogy 2013. dec. 31. -ig lehessen levizsgáztatni a most piacon lévő autókat. Nna szerinted az mennyi? Miért kell mindent a szátokba rágni édes istenem???
szálka 2012.05.08. 16:14:19 / # 327122
Már csak az a kérdés, hogy a "szakma", vagy a "leendő szakma". A többi nem publikus. :-)
hiénakutya 2012.05.08. 16:06:33 / # 327121
Nem a pincsi kezdte a Vahotba mászkálást. Amiről tudsz, azt sem feltétlenül tudod megakadályozni. A Fővárosnak nincs koncepciója, abból dolgoznak, amit a "szakma" eléjük tesz. Két dolgot akarnak csupán: nyugalmat és pénzt, nem feltétlenül ebben a fontossági sorrendben. Most az egyiket veszélyben érzik, ezért picit lefagytak. És ehhez nem kellett erőteljesebb fellépés. A többi meg nem publikus.
szálka 2012.05.08. 15:29:48 / # 327119
Nem tudom, hogy hetente volt-e séta a Vahotba. Ezt Te jobban tudod, mert vélhetően sokkal közelebbi a viszonyod a Zsolttal. Amiről nem tudok, azt nem is tudom megakadályozni. Mint ahogy azt sem, hogy miért állnak a tárgyalások. Nem akarok elébe menni semminek, de egyik pillanatban úgy tűnik, hogy a fővárosnak nincs is koncepciója, aztán olyannal találjuk magunkat szembe, amit nem is gondoltunk volna. Én nem akarok alkudozni, és nem is támogatom, de ha azt látom, hogy van esély egy erőteljesebb fellépésre, akkor félreteszem az ellenérzéseim.
szálka 2012.05.08. 15:13:53 / # 327118
Azzal az elcsépelt válasszal tudok élni, hogy valami nem tud annyira szar lenni, hogy annál ne lehetne még szarabb. Így viszont dolog is akad.
hiénakutya 2012.05.08. 15:08:32 / # 327117
Az volna a lavírozás, hogy hetente járok be a Vahotba egyeztetni? :-D Szálka, emlékszünk a tavaly szeptemberi megmozdulást követő reakciókra? Milyen hangok jöttek a City felől? Hogyan nyilatkoztak az illetékesek, a rendelettervezetet jegyző minisztériumi főosztályvezető és az akkori miniszter? Emlékszünk? Meg tudod írni? Valaki? Ne én írjam már le! Tudjuk, hogy most miért állnak a fővárosi tárgyalások? Elmondjam? Az állításom az, hogy a TGFSZ meg tudta volna akadályozni a várható szopatások java részét. Ezzel szemben elkezdtek "lavírozni", amely folyamat egy hatalmas pucsításban csúcsosodott ki. Mi szükség volt erre? Kinek volt rá szüksége? Kit hibáztassak, kit okoljak? Ebben a történetben mindenki teszi a dolgát. A TFTSZ, a Metál, a Dióslaki, a Komáromi, meg az orrtúró is pont azt csinálják, ami tőlük elvárható. Egyetlen szervezet van csupán, amelyik hozzáállása érthetetlen, megmagyarázhatatlan, indokolhatatlan, védhetetlen. Segítsek kitalálni, melyik az?
szálka 2012.05.08. 15:05:39 / # 327116
Egyébként attól kifejezetten hányingerem van, ha valaki folyamatosan szidja a fuvarszervezőket, szidja a "birka taxist", mert befizető...aztán fogja a pénztárcáját és elindul maga is befizetni. És ezt írom annak tükrében, hogy a 20 év magántaxizás után több mint négy éve én is befizető vagyok...de, mint annak idején pont Neked írtam: Nem volt tovább hova hátrálni. Viszont tőlem nem láttad még azt leírva, hogy birka taxis.
Rocktaxi 2012.05.08. 15:03:26 / # 327115
Szálka! :-) Szerintem itt már nincs menteni való. Amikor a "szagszervezet" javasolja a 10 éves korhatár 2013-as bevezetését! Szerinted? A szervezet, aminek üvöltve szemben kellene mennie ezzel, az javasolja 2015 helyett a 2013-at! Te érted ezt?
szálka 2012.05.08. 14:58:21 / # 327114
Egyébként attól kifejezetten hányingerem van, ha valaki folyamatosan szidja a fuvarszervezőket, szidja a "birka taxist", mert befizető...aztán fogja a pénztárcáját és elindul maga is befizetni. És ezt írom annak tükrében, hogy a 20 év magántaxizás után több mint négy éve én is befizető vagyok...de, mint annak idején pont Neked írtam: Nem volt tovább hova hátrálni. Viszont tőlem nem láttad még azt leírva, hogy birka taxis.
szálka 2012.05.08. 14:51:53 / # 327113
Az agymosott kifejezést ő használta gyakorlatilag mindenkire. Én ezt kifogásoltam, mert magamra nézve sértőnek találtam. Tudod jól, hogy magam is fogalmaztam meg kritikát bőven, de ettől még megpróbálok most is segíteni, hogy mentsük, ami menthető. Bándi meg kifogásoljon amit akar, de ha segíteni akar, akkor talál hozzá alkalmat, ahol meghallgatják. Másokat sértegetni meg minek .
szálka 2012.05.08. 14:43:21 / # 327112
Az alaphelyzetből kiindulva Neked sem a szakszervezettel volt bajod, hanem azzal, hogy nem ment erőteljesebben szembe valamivel, illetve valakikkel. Viszont azokat az akadályokat nem önmagának teremtette azért, hogy legyen mi ellen "érdekvédeni". Legfeljebb ügyetlenül lavírozott közte.
hiénakutya 2012.05.08. 14:29:09 / # 327111
"Mert momentán rühellem, hogy egy laza kézmozdulattal "leagymosottazol" mindenkit, aki még próbál cselekvőképes maradni a kiszolgáltatottságban." Ezt lehet rühelleni természetesen. Csak ennél racionálisabb magyarázattal nehéz szolgálni arra a fordulatra, ami itt tavaly szeptember 21. óta óta történt. Az nem cselekvőképesség, amikor a nagy hal hagyja, hogy a kicsi fölfalja, hanem pont a cselekvőképesség hiánya. Az igazi kiszolgáltatottság meg csak ezután jön.

baupexim1 2012.05.08. 14:15:09 / # 327110
like itt is
hiénakutya 2012.05.08. 14:05:29 / # 327108
"Ha szívni fogsz, akkor nem a TGFSZ miatt fogsz, vagy ha a fülednek úgy kedvesebb, akkor nem csak a TGFSZ miatt..." Hanem?

hiénakutya 2012.05.08. 14:02:17 / # 327107
Hát, kösz mindenkinek, aki visszaigazolta, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel!

törölt felh. 2012.05.08. 11:45:02 / # 327106
Az jó, hogy velem szeretnél vitábaszállni. Lehet, hogy talán én mást olvastam ki a sorok közül de lehet az is, hogy neked van igazad. Szerintem a lényeg az lenne, hogy szülessen a TAXIS számára kedvezö döntés. Engem senki nem szólított meg a Taxis Egylet alakulásának idején, hogy álljak mögéjük. Megszólított az OTSZ regisztráltam nem reagáltak rá. Megszólított a TGFSZ. támogatom öket a tagságommal. Én is érzem, hogy sokkal inkább állnék a hiénakutya, tom485 álláspontját felvonultató egyletbe de az most nem opció:( Szerintem azoknak az embereknek nem egymást kéne marcangolni akik esetleg képesek lennének a kvalitásukat kamatoztatni a siker oltárán. Addíg is. TARIFA DROSZT LÉTSZÁM ELLENÖRZÉS
szálka 2012.05.08. 09:29:22 / # 327105
Ha, nem lett volna elég érthető: rühellem, hogy mindenkit lenézel.

szálka 2012.05.08. 09:20:05 / # 327146
A lehetőség mindenkinek adott, hogy tegyen annak érdekében, hogy jobb, vagy más legyen. Így neked is. Nem kell felkérésre vagy éppen könyörgő megszólításra várni. Kihívás meg van elég. Ha szívni fogsz, akkor nem a TGFSZ miatt fogsz, vagy ha a fülednek úgy kedvesebb, akkor nem csak a TGFSZ miatt... És, hogy miért teszek fel ilyen kérdéseket? Mert momentán rühellem, hogy egy laza kézmozdulattal "leagymosottazol" mindenkit, aki még próbál cselekvőképes maradni a kiszolgáltatottságban. Mert rühellem, amikor ..... Tamás besétál tagdíjat fizetni a pénztárba, és dúlva-fúlva távozik percek múltán, mert ő nem hajlandó a "sok birka taxis" mögött sorba állni. És eközben ugyanez a ....... Tamás elfelejti, hogy egy másik alkalommal éppenséggel mögötte kell állni. (legkevésbé sem érdekel, ha megpróbálod letagadni, ugyanis konkrétan én álltam közvetlen előtted ennél az ominózus esetnél)
tom485 2012.05.08. 08:58:43 / # 327104
Sajnos már sehová! Viszont mindannyian szívunk még egy darabig miatta! Áruld már el nekem-nekünk, annak mi értelme, hogy ilyen kérdéseket teszel fel? És hová vezet?
Oldalszám: 321