Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2011.11.03. 23:11:24 / # 324318
Beszarok! :) Ez cool! :)
hiénakutya 2011.11.03. 23:07:25 / # 324317
Jajj, ne add a tudatlant! Most fordítottad le a szöveget... :-) El tudunk képzelni egy kampányvideot ezzel a szöveggel? "Mindig mögötted álltam, mindig közel Melletted álltam, nem számít mi az oka És mindig ott voltam neked, amikor hívtál Éljem az egész életemet csak teérted? Mi van az én életemmel? Mi van az én álmaimmal? Mi van az én érzéseimmel? Mi van az én szükségleteimmel? Nem tudom visszatartani, nem tudok visszamenni Szabadnak kell lennem Mi van az én érzéseimmel? Mi van az én életemmel? Nem mehetek vissza többé Mi van az én életemmel? Mi van az én álmaimmal? Mi van az én érzéseimmel? Mi van az én szükségleteimmel? Nem tudom visszatartani, nem tudok visszamenni Szabadnak kell lennem Mi van az én érzéseimmel? Mi van az én életemmel? Nem mehetek vissza, élni fogom az álmaimat Nem fogok visszamenni, ó, az álmaim Lennem kell …. Minden ami csak lehetek Nem mehetek vissza, nem mehetek vissza Nem fogok visszamenni, szabadnak kell lennem Mindennek lennem kell, ami csak lehetek Mi van az én álmaimmal? Csak egy jó forgatókönyv kell. Hallgassuk csak meg! :-)
hiénakutya 2011.11.03. 22:49:29 / # 324316
Itthon vagyok! A népharag miatt ki sem merek menni az utcára. :-D Mondjuk itt is wifi van, csak a kommentelők meg ne tudják, hogy akkora a házam, hogy képtelenség lett volna bekábelezni. :-DDD
Rita 2011.11.03. 22:49:08 / # 324315
Mit FORGATSZ a fejedben? :-)
hiénakutya 2011.11.03. 22:46:08 / # 324314
ötletem támadt! Kell hozzá egy profi operatőr. Azt hiszem, meg is van. Kapjátok el ezt a Jomeot! :-)))
málna 2011.11.03. 22:45:04 / # 324313
A Zsoltiról... Előtt egy nappal megbeszéltük, hogy ki mit tegyen aznap. Ahogy történt, aszerint határoztunk közösen. Egyetértettünk, hogy egyszerre két helyen nem tud lenni az Elnök, így legyen Ő a konvoj elején, vezesse Ő! Eszerint cselekedtünk. Lehetett volna fordítva is, ám a sajtó nagyszámú jelenléte miatt a Zsoltival úgy egyeztünk meg, ezt a perverziót nekem hagyja.:) Asszem ennyit szerettem volna. :)
málna 2011.11.03. 22:41:35 / # 324312
A médiáról.. Amikor belemondod egy ilyen hosszú napon a mikrofonba úgy negyvenszer, hogy FÁRBÁS................. , és ők két óra múlva lehozza Fábrás, Fábián, Kásás(!) néven, alelnök helyett szóvivőként, akkor mit tegyek ezekkel? Töltsek el újabb egy napot azzal Gyuri, hogy helyreigazításokat kérjek? A Metál.... Én szerettem volna, hogy ha egységet tudunk mutatni. A f@szom tele van már azzal, hogy azt hallom vissza széthúzunk, és TGFSZ kontra OTSZ gyűlölet uralkodik. A taxison csapódik le minden. Őt fogják lenézni, mert képtelen összetartani.Én úgy gondoltam, kell az a kép, amely megmutatja, hogy egységet képezünk..Naív vagyok? Az lehet..Egyedül viszont nem fogunk csodát tenni. A kommentek.. Fontosak, ebben is igazad van. Ám én nem szeretnék ezekből kiindulni. Közutálat tárgya volt eddig is a taxis, semmit sem romlott a helyzet. Főleg nem szeretnék egy Blikk, vagy Index hűséges irnokainak a véleményére adni. Senkit sem köptek le, nem dobálták meg. Ez viszont jelent valamit szerintem. Holnap reggel 9.30-kor a Kossuth Rádióban szeretném "tisztába rakni a gyereket"...Igazad volt abban is, rengetegen nincsenek tisztában a helyzettel.Megpróbálok segíteni rajta.
hiénakutya 2011.11.03. 22:39:20 / # 324311
Profi!
jomeo! 2011.11.03. 22:38:47 / # 324310
Egyébként még 2007-ben beléptem a VEKE-be, próbáltam javaslatokat tenni, hogy valamilyen irányban az egyesület tegyen lépéseket a taxisokért, de Vitézy mindvégig nem volt rá hajlandó.

nagyonkedves 2011.11.03. 22:38:06 / # 324309
Jó-jó, de a média is milyen? A délutáni "néhány száz taxis kisebb dugókat okozott"-ból estére "1000 taxi bénította meg fél napra a fővárost" lett kb. Nyilván ti elsősorban taxis-szemmel olvasgattok és minden bántás jobban érint benneteket. Én azt éreztem olvasgatás közben is, meg jártamban-keltemben is, hogy nem feltétlenül ellenséges a közvélekedés, és bár nem politikai megmozdulásról volt szó, azért politikusokkal kell tárgyalni, meg politikai pártok által támogatott hírműsoroknak nyilatkozni, úgyhogy óhatatlan, hogy megemlítsem, hogy azért ebben az országban készül valami - lehet, hogy még sokakban nem tudatosult, de rohadtul unják az egész mindenséget. Erre szokták topiktársaink azt mondani, hogy itt mindenki olyanos már, csak még nem tud róla. Az olyanosok meg azt látták, hogy sok taxi, nagy erő. Ennyi.
jomeo! 2011.11.03. 22:36:37 / # 324308
ja
baupexim1 2011.11.03. 22:36:19 / # 324307
"átadják a petícióz, azt lesz valami" könyörgöm, ezek városvezetők, ezek felügyelik a budapesti tömegközlekedést? egyáltalán tudják, hogy a takonyzabáláson és a szabálysértési pénzek ellopásán kívül mi a dolguk?
baupexim1 2011.11.03. 22:33:22 / # 324306
wifizgetünk-wifizgetünk?:)
málna 2011.11.03. 22:31:38 / # 324305
Kedves Gyuri! Én nem látom annyira borúsnak a helyzetet.. Nyílván, lehetne ennél rózsásabb, de ennél szebb szitura én nem is számítottam. Gondolod, hogy húsz év ellenszenvét elfelejtik hipp-hopp a Budapestiek? Elnézi, hogy bevág elé a taxis és meg sem köszöni? Elnézi, hogy éjszaka az ablaka alá pisál? Elnézi, hogy a csendes éjjel közepén baszik leállítani a motorját miközben tutizik? Elnézi, hogy csikkek tömegét dobálják szét? Elnézi és elfelejti, hogy éjt nap alá panaszkodik? És még sorolhatnám...Dehogy! Ezt semmilyen kommunikációval nem tudod helyrehozni. De minden éremnek két oldala van...Ezeket nem teheti meg egy kenyérszállító, egy kamionos, stb? Általánosítás, Sztereotip társadalomban élünk. Ha ezt nem tudjuk megfelelően kezelni, akkor kisebbségérzésünk újra hatalmába keríthet minkat és fülünk, farkunk behúzva ismét meghunyászkodunk.
hiénakutya 2011.11.03. 22:31:07 / # 324304
Ezt te követted el, Jomeo?
202 2011.11.03. 22:25:35 / # 324303
Akkora felületen hírdetik a 420 forintra emelkedett dízel árat, hogy senki sem lepődne meg azon, hogy nappali és éjszakai tarifa került bevezetésre. Talán tönkremenne 3 közvetítő ! És ?
Lali 2011.11.03. 22:24:55 / # 324302
Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött. A Fővárostól pedig csak azt kaptuk, amit vártunk hazugság és csúsztatás. Ezzel csak saját magukat teszik nevetségessé. Remélem, ez mindenkit gondolkodásra késztet.

művészúr 2011.11.03. 22:00:25 / # 324301
Sajnos én is valami hasonlót érzek. Amikor vonultunk, minden percét élveztem és - lehet, hogy indokolatlanul - büszkeség töltött el. Mikor utána hazajöttem és nekivetettem magam a médiának, már kezdtem "lelohadni". Estére meg már valami hasonló érzésem volt, mint amit leírsz; amit a ma reggeli ilyen - olyan cikk, híradás még lejjebb lökött...Ez a "csoda" nemhogy három, de egy napig sem tartott. Máris kisajátították, lealázták... Mindegy, megpróbáltuk és rám legközelebb is számíthat mindenki.Ott leszek!
jomeo! 2011.11.03. 21:43:01 / # 324299

hiénakutya 2011.11.03. 21:42:28 / # 324298
Vagy, csak akkor viszitek el, ha eleve egyes tarifával dobják fel. (Vagy ahol a 240 van.) Ez törvényes és akár működhet is. Két bökkenő van: 1. Maguk a taxisok; 2. A cégtulajok. "Lázadtok, köcsögök?" - és megemeli a tagdíjat.
Oldalszám: 321