Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
A Főtaxis 2013.10.19. 17:55:26 / # 327877
Sőt! Esküvői fuvar esetén én állom a zenekart.
tótágas 2013.10.19. 10:08:50 / # 327876
Jól értem, ez most a csendes címkiadás MELLETT beszél? Jó az a duma, hogy pl. nyáron a szolgáltatás minőségét úgy lehet majd emelni, hogy hideg üdítőt szolgál fel a taxis az utas számára. :D Aztán majd jól felmutatja a kedves utas az ellenőr-kártyáját, és jól feljelent jogtalan szolgáltatás-nyújtás címén... Ez mit használ ez a pali? Jó anyag... :)
danekadoki 2013.10.18. 21:34:10 / # 327875
Remélem Jimmy Hoffa sorsárs jut.
hiénakutya 2013.10.18. 20:59:41 / # 327874

nyuszicsiga 2013.10.18. 12:02:48 / # 327873
Van benne valami....
69 2013.10.18. 11:55:53 / # 327872
Sajnos a hozzád hasonlók miatt, olyan csórók a taxisok,hogy most már nem igen támadnak meg senkit a pénzért!
góré001 2013.10.18. 10:10:44 / # 327871
Na látod akkor és ott erre semmi de semmi szükség viszont kicsit felfrissítem az emlékező tehetségedet már ha van ilyen! Akkortájt sajnos éves szinten 2-3 kollégát támadtak meg vagy gyilkoltak meg! Szerettünk volna valami gyors és biztonságos rendszert beépíttetni a kocsikba! A KAMERÁT AZ UTASOK" SZEMÉLYES SZABADSÁG JOGUKTÓL VALÓ MEGFOSZTÁS" MIATT NEM ENGEDTÉK ! Így készítettem el az elfogadott bemutatott " védelmi rendszert! Ez inkább KÖZ ÉRDEK volt mint egyéni !!
WinstonWolf 2013.10.17. 13:19:19 / # 327870
Ez is csak arra volt jó, hogy önmagadat futtasd! A taxisok akkor, és most sem kíváncsiak a mások által kifejlesztett, és jó pénzért eladni kívánt szuper biztonsági rendszerekre! Ha valakinek mégis szüksége lenne rá az bármikor beszerezheti magának, nem kell ezt kormányzati szinten kötelezővé tetetni!
góré001 2013.10.16. 19:05:17 / # 327869
KÉT BELÜGYMINISZTER is elfogadta óriási bemutató volt a felvonulási téren az összes TV - Újság kint volt ! Plusz a DÁVID IBOLYA PINTÉR SÁNDOR duó !Ma is megvan ma sem kerül többe!
Apuka 2013.10.16. 14:28:28 / # 327868
és mi fog szerepelni a követelések alatt aláírásként? donkihóte vagy Sancho Panza?
Apuka 2013.10.16. 14:25:52 / # 327867
Nem a véleményalkotási jogodat kérdőjeleztem meg, hanem arra hívtam fel a figyelmed, ne azt köpd le akinek ehhez a legkevésbé van köze. Azt már látom, csak ahhoz van tehetséged, hogy szapulj bárkit akiben mumust látsz, de ahhoz nincs, hogy információt kérj, sem ahhoz hogy értelmezz egy neked szóló írást! Üdv
SALAMON 2013.10.16. 14:15:57 / # 327866
Mivel nem tudom ki vagy szeretnem megkerdezni Töled beléptél e a sárgaság elleni pertársasàgba?
donkihóte 2013.10.16. 13:35:38 / # 327865
góré001 megelőzte a korát. Egy 2001-es cikk: http://mno.hu/migr_1834/nagyobb-biztonsag-a-taxisoknak-839207

donkihóte 2013.10.16. 13:30:13 / # 327864
Na, most elszámoltam százig, nehogy a kelleténél jobban megbántsalak. Figyu má' puhapöcs. Annyiszor kioktattál már, hogy kezd uncsi lenni a dolog. Itt a fórumon több esetben olvasható (olyanoktól, akik személyesen ismerik) a taxisokkal kapcsolatos elhíresült mondatai, a "ki a faszt érdekel", meg az "így jártál" című, plusz a néhány hozzászólással ezelőtti, TGFSZ által posztolt ismertetőben olvasható alábbi megjegyzés:"(megjegyzi, hogy természetesen ezt is a taxisok fogják megfizetni, ahogy eddig is mindent)" is bőven elegendő egy egészséges undor kifejlődéséhez, nem beszélve arról, hogy a pali az empátia szót max a lexikonból ismeri, valamint a sok felesleges követelményről és szopatásról, aminél ( akár ő a szerzője, akár nem ) a neve mindig felmerül. Ezek után te megkérdőjelezed a véleményalkotási jogomat? Jobban kéne ismernem a "munkásságát"? De mégis hogy, amikor ti mindent elhallgattok? Ahogy a téli gumi értelmezésére kapott levelet is elhallgattátok az utolsó pillanatig? Ember, az ilyen tehetségtelen bólogatójánosok miatt nem vagyunk képesek az érdekeink hatékony védelmére. Inkább ezen gondolkodj el, fogjátok kézen egymást bandival, és húzzatok a rákba.
Apuka 2013.10.16. 13:08:09 / # 327863
Részlet a módosító indítványból töltsd le, olvasd el, utána mutogass! [i]ELŐTERJESZTÉS a Fővárosi Közgyűlés részére Tisztelt Fővárosi Közgyűlés l A személytaxival végzett személyszállítást végző személyek biztonsága kiemelten fontos. Sajnálatos módon, időről időre visszatérően erőszakos bűncselekmények történnek a gépkocsivezető sérelmére, amely esetek csökkentése akkor lehet eredményes, ha a védelmi rendszerek kötelezőségét rendelet szabályozza. Javaslom ezért, hogy... ...a személytaxi szolgáltatók személyes biztonságára irányuló technikai, műszaki és jogi feltételek kialakítására és 2016-2018 közölti időszakban történő bevezetésére készítsen előterjesztést a Fővárosi Közgyűlés számára, mely bemutatja és vizsgálja a taxi gépkocsik kamerával való felszerelésének, a járművezetők által használható rejtett vészhívó-gomb telepítésnek, illetve a járművezetők plexifallal történő fizikai elválasztásának lehetőségeit is. [/i]
Apuka 2013.10.16. 13:01:19 / # 327862
Nem tisztem védeni Komáromi Endrét de ahhoz, hogy valakinek a tevékenységéről véleményt alkoss illene legalább a dolgoknak utána nézni, hogy mi honnan ered! Enélkül csak szimpla köpködés amit csinálsz az alapján, hogy éppen kire haragszol! (arról meg éppenséggel Nem ő tehet arról, hogy a taxisok nagy része (tisztelet a kivételnek)tájékozatlan, összefogásra és az érdekeiért kiállni képtelen stb.)! Kamera rendszer ötlete és az erről szó képviselői indítványon 2013.április 03-i dátum szerepel és Főváros honlapjáról (a megnyitott oldalon a lap alján a módosító indítvány 3. pdf-re kattintva letölthető!
donkihóte 2013.10.16. 12:49:02 / # 327861
Szerintem el is kezdhetjük pontokba szedni a követeléseinket.

karika 2013.10.16. 12:46:37 / # 327860
Sziasztok!Nem mintha nem ismernétek a sztorit,csak az áttekintés miatt:"1"kötelező sárgítanunk saját költsékünkön.Hasztalan,vitatható kiadás."2"kötelező okt 15-től a téli gumi:tesztek kimutatják,hogy szárazon,vizen a nyári gumi jobb,hőmérséklettől függetlenűl/hóban viszont kb néágyszeres nyomaték vihető át az útra a télivel/.Ergo,ha 20 fokban téli gumira köteleznek fölöslegesen veszélybe sodornak.Minimum vitatható,szakmaiatlan,fölösleges szabály."3"kötelező kártyalehúzó.Fateromnak mezitlábasként évente egyszer merül fel ilyen igény.Kötelező?Fölösleges, hasztalan,szakmaiatlan."4"40 ezer forintos szabadjelző.A taxis úgyis ki tudja fizetni,neki nem drága."5"GPS-es címkiadás:nem mondom,hogy nincs jó oldala,de sorolhatnám hátrányát is.Ha vitatható akkor miért teszik kötelezővé?Szakmaiatlan."6"Károsanyag-kibocsátás alapu kirekesztés:Európában szinte példátlan szigorú kritériumok.Biztos,hogy Magyarországon kell a legszigorúbbnak lenni ebben a tekintetben?Realitásoktól elrugaszkodott,szakmaiatlan rendelet."7"Az összes utastájékozató vitatható.Aki azokat tervezte minden szakmaiságot nélkülözött munkája során.Olyan lehetetlen megkérdezni egy taxist? De sorolhatnám még:korhatár,csomagtér méret,100 méterrről látható szabadjelző...És akkor most ez a kamerarendszer!Ha ezt nem is merik kötelezővé tenni akkor is felháborító.Felháborít az,hogy ilyen baromságon törik a fejüket.Felháborít,hogy az én pénztárcámban nyúlkálnak.Felháborít,hogy szakmaiatlan dilettáns banda mondja meg mi a kötelező.Felháborít,hogy a mi kezdeményezésünkre létrehívott ellenőri gárda nem konstruktív,jobbító szándékú hanem elrugaszkodott bírságokkal a legkisebb problémákért is "szivat".Hol a vége? Ha nem hagyjuk ennek a bandának a vesszőfutását és utcára megyünk és követelünk egyebek mellett egy szakmai tudással felvértezett stáb felállítását Komáromi úr helyett akkor egy támogató már lesz az én személyemben. Karika

donkihóte 2013.10.16. 12:35:56 / # 327859
Áh, az kizárt, hogy onnan fújjon. De jó lenne már tiszta vizet önteni a pohárba, hogy ki áll ezek mögött.
donkihóte 2013.10.16. 12:31:44 / # 327858
Vagy esetleg egy komolyabb hangvételű levél Viktornak vagy Sanyi bá'nak? Lehet, hogy naív vagyok, de miért nem lehet megpróbálni, vázolva a lehetséges lépéseinket és szépen a választásokra terelni a témát? Lehet, hogy nem érdekli különösebben őket, de az biztos, hogy nem is tudnak róla, hogy ilyen nyüvek nyüstölnek bennünket. Bár így belegondolva Sanyi bá' egyik tanácsadója egy volt taxis vezérigazgató. Tán onnan fúj a szél?
Oldalszám: 321