Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Watson 2009.10.11. 14:33:18 / # 319188
Azzal van a bajom,hogy nem voltál hajlandó elvinni azonnal a bebekbe a rádiót.Egy órán belül le lehetet volna zárni normálisan az ügyet . Te inkább letiltottál 2 napra .A rádióm pedig teljesen tiszta ,szabályos volt . Ott voltál az arcodba mondta a szervízes,és azt is,hogy ezt tegnap is megcsinálta volna.A min.20ezer bukás a semmire a bajom, annyit nem mondtál bocs sajnálom mikor már tudtad az eredményt.Valóban látszott némi sérülés az eggyik blombán de csak a polcra ki-be rakástól,egyik sem volt elvágva vagy elszakadva.Annak az utasnak a rendelését pedig minden nap megvárom, ha rendelnyomok ha nem rendel állók 1ó-rát hiába,pont ugy mint más aki ismeri az állandóan rendelő utasokat. A rádnézve kényes részt áttugrottad válasz nélkül.
csogu 2009.10.11. 12:25:29 / # 319177
Pontosan, nagyon komolyan veszik szinte minden cégnél, ha a plomba sérült....a frász kerülget, ha látom, hogy a plomba kezdi elhagyni magát... A pillanatragasztó a mi barátunk ebben az esetben :-)

csogu 2009.10.11. 12:24:13 / # 319170
Én speciel nem kicsit élvezem, hogy nincs nálunk etikátlan címmegközelítés:-)) Nem is tudom mi lenne veled itt.... :-)))

680Gábor 2009.10.11. 12:13:47 / # 319186
Még egy kis plusz ami lemaradt! Más társaságnál a sérült vagy nem teljesen ép rádióplombáért azzonali etikai tiltás és berendelés jár!!! Te ugyan ezt kaptad mi a hiba ebben??
680Gábor 2009.10.11. 12:06:49 / # 319185
Szép napot kedves Watson! Amit a Keletinél kaptál nem volt szabály ellenes, ezen kívül nem én döntöttem így hanem megkérdeztem a felettesemet, hogy miként járjunk el! Szerinted az a gerinctelen aki felvállalja a tetteit vagy aki név nélkül írogat és támad mert szerinte sérelem érte!?? A szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket és ezáltal a munka normális keretek közt haladjon és lehetőleg mindenki megtudjon élni az utcán! Vannak akik megpróbálják átlépni a szabályokat ezáltal a többi kollegával szemben tisztességtelen előnyökhöz jutnak. Ráadásul a tisztán látás végett, hogy a többiek is értsék a dolgot a rádiód ellen érkezett több kollégától is panasz, hogy kód láncot használsz ami nem korrekt a többiekkel szemben, a rádó plombád sem volt teljesen ép!!! Emlékezz vissza , hogy a másik etikás kollegával kipróbáltuk a rádiódat a sáját mikrofonoddal majd megnéztük egy másikkal és azzal nem lehetett elérni, hogy sorozatban lője a kódót!! Ezt miért nem közlöd a többiekkel??? Mindig meg kell hallgatni a másik oldalt is!! A visszaéléssel kapcsolatban csak egy kérdésem van hozzád: azt, hogy magyarázod meg, hogy mindig tudtad mikor rendel az egyik törzsutasunk és csak Te mentél a címre mindegy hova rendelt éppen?? Ez gerinces a többikkel szemben? További szép napot és jó munkát!!
törölt felh. 2009.10.11. 10:47:15 / # 319184
Ha még 1x oda jön 2 bizonyos kolléga sírni,hogy nem megy a bolt mert leverem őket a címről. Biz isten elküldöm őket az üveg hegyen túlra,hogy színes üvegcserepekkel vakarják a t@küket. Ja,hogy miért. Állnak a Madarász előtt a droszton ma reggel is mind a ketten. Kér a diszpécser egy XIII. Váci út 165. 3-5-10 na én 10-zel felvettem a szigetről. Hát mondom én az ilyen minek van kint az utcán,vagy akkor ne sírjon. Stopper mielőtt belém kötnél közlöm nyugodtan nagypályázhatsz továbbra is Budán és vissza fordulhatok záróvonalon megfordulhatok simán a Vörösvárin.Ja és a Sisy-lotty-val szemből továbbra se zavarjon titeket a forgalom elöl elzárt területen való forgolodás és a kötelező haladási irány táblák se. Még egy a Pacsirta mező-Lajos utcában se szabad megfordulni de mivel te olyan jól értesült vagy ezt is biztos tudod. Ha meg esetleg nem tetszik ahonnan nyomkodok nyugodtan állj mellém ahogy már jó pár hete teszi ezt más is.(nagy bánatomra.)

Watson 2009.10.11. 07:56:24 / # 319183
680Gábor ! Most,hogy ilyen korektül kiírtad,hogy ki vagyok kösz ! Bár elöbb-utobb lehet,hogy kiderült volna. Már nem vagyok semmilyen funkcióban,/kérésre vissza mondtam /.Amit a keletiben csináltál azt te is tudod,hogy szemét dolog volt /a 2 nap / a semmiért ! Ott helyben kiderült ! A haverod kérésére csináltad az egészet /398 /.Nem voltál hajlandó du1/2 1-kor végig csinálni ,hogy tisztázhassam magam inkáb adtál 2 napot! A kérdésemre pedig azt mondtad vigyorogva -- ha így van akkor se árulnám el neked -- ! Ezzel be is ismerted,nem is tiltakoztál egy picit se. A hatalmaddal és a lehetöségeddel éltél vissza ! Szerintem gerinctelen, vagy de ez a tetted 100%-ig az voltt ! Ezek után biztos vagyok abban,hogy máskor is visszaéltél a jogaiddal !!! Remélem a másik cégnél se te se a haverod nem kerül olyan pozicióba ami másoknak árthat !!
680Gábor 2009.10.11. 00:55:29 / # 319182
Kedves Bambalo! Megtudakolhatom milyen tettem kell elszámolnom?? Biztos követtem el hibákat de ha jól gondolom Te sem vagy hibátlan és követtél már Te is el hibákat vagy nem??????????? Tisztelettel: Gábor
680Gábor 2009.10.11. 00:51:13 / # 319181
Jó estét kedves Watson! Őszintén, sajnos már nem emlékszem, hogy mit kérdeztél de ezt nézd el nekem mert szerintem Te sem emlékszel mindenre ami hónapokkal ezelőtt történt!! Viszont ha jól sejtem Te időmérő vagy és a 828-as kóddal dolgozol!! Kérlek cáfolj meg ha tévedek mert nem szeretném ha egy olyan kódot mondanék ami nem stimmel!! Tedd fel újból a kérdést és ha publikus biztos, hogy válaszolok!! Ha meg nem sértelek akkor kiváncsi lennék arra, hogy min "vigyorogtam"??? Kellemes szép estét és jó munkát!!
pityipalkó 2009.10.10. 20:47:30 / # 319178
Tudod Bambalo szívemből szólsz.... Bár az új tulaj nem hiszem, hogy tudja mi folyik....

bambalo 2009.10.10. 16:41:51 / # 319176
Még annyit hozzá tennék,remélem kipucolják a központot!Főleg vonatkozik ez az etikai haveri körre!

bambalo 2009.10.10. 16:39:06 / # 319175
Én bizakodó vagyok az új befektetői csoportal kapcsolatban.Aki,ennyi pénzt beletesz egy üzletbe az nem hagyja veszni.Ennél már szarabb nem lehet.Szerintem jó lesz ez nekünk.Legalább lesz gazdája a BP. taxinak.Bízom a jövőben,ha nem jön be legfeljebb,séta.

oregrokker 2009.10.10. 15:08:27 / # 319174
Szerintem mindenki a saját érdekét tarja szem előtt. Bárki bármit mond ilyen világot élünk. Ebből a szemszögből nézve szerintem jól tette ha most egy jó kis lóvéhoz jutott.A Budapest Taxi soha nem lesz 400-500fös cég.A normális létszám olyan 200fő körüli.A kiadása ugyan annyi mintha 500 fő lenne.így tehát nem sok marat a kaszába.A Taxis is olyan ha neki nem jó tovább áll.Tehát mindenki a saját szemszöge szerint nézi a dolgokat.IGAZ????? Mostanában annyi cég alakul és előbb vagy utóbb a kis cégek közül egy pár szerintem be fog csődölni.

pityipalkó 2009.10.10. 14:37:48 / # 319173
Tuti forrásból tudom, de hogy milyen mértékben és ki lesz az arrol nem hallottam. Azért kérdem itt, hátha van aki többet tud....????
csogu 2009.10.10. 14:03:02 / # 319172
Sajna én mostanában kimaradok az információ szórásból...bár ez a sajnos nem annyira őszinte :-))) Ti mit tudtok? Új tulajdonos lesz? Háááááááááát, az (amennyiben hozzáértő az új Boss) lehet jó is, az ott dolgozóknak, de lehet negatív is (lásd Főtaxi), amikor olyan kerül döntéshozó pozícióba, aki még utasként sem sokat utazott taxiban.
pityipalkó 2009.10.10. 13:58:01 / # 319151
Jó fej vagy:))) Komolyan kérdem....
csogu 2009.10.10. 13:54:52 / # 319148
Ez egy másodlagos kérdés....a fő kérdés, hogy a tulajdonos mit tud róla ? :-)))

pityipalkó 2009.10.10. 13:35:03 / # 319171
Üdv mindenkinek:))) Mit tudtok a cég tulajdonos váltásáról?

Stopper 2009.10.10. 05:26:32 / # 319169
Ist882. A sipi írása ne tévesszen meg .Továbra is erösitsd azt a csapatot ahol éppen vagy !!!! Ha már nem bir nélküled létezni majd utánnad megy ! Kérlek légy ránk/többiekre/tekintettel. Köszönjük !
Tökfej 2009.10.10. 01:21:37 / # 319168
Ja,és még valami!Ha jól értelmezem a szavaidat,akkor kiírom a kódomat,és azt mondom,hogy: A főetikásunk(és csipet-csapata)munkája semmit nem ér(ingyen sem,nemhogy ennyi pénzért),és erre másnap veszik a kalapjukat,akkor a legnagyobb örömmel adom ki magamat!Vagy elképzelem a szitut,hogy rászól a cimbijére(miután k*rva erősen magába nézett),hogy ugyan ne vedd már fel a címet 3 perccel,mert 8 pereccel sem vagy ott...Sipi ébredj már fel!!!!Lehet,hogy 2009-et írunk de az érzés a kommunizmust idézi...
Oldalszám: 184