Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
coffos 2006.07.28. 08:56:32 / # 307714
Az volt a német rendszámú Audi A8 ?

törölt felh. 2006.07.28. 08:50:52 / # 307854
Coffos:Sajnos nem hazudok és nem csak a fele igaz.Nincs érdekem hazudni.Minden betüm szavam igaz.Tegnap az E. László oda ment az A-taxisokhoz a parkolóban. Lehet hogy a létszám akadozik?Többet megtudok és érdekes akkor leírom mi történt

törölt felh. 2006.07.28. 08:47:19 / # 307945
Kempesnek válasz:Azért tudod ez nem így van.amit írtam a kihelyezett diszpécserekről minősíti az E.-t a taxis szakma hozzáértéséhez.Ha tényleg komolyan gondolta , egy ujjal senki nem fog hozzányúlni az embereihez. Az áremelésről:Látszik sajnos hogy nem olvastad a pályázatot. Az áremelés mértéke meghaladja a 10%-ot akkor annak a 10% ának 30% val lehet emelni az árat.Egyébkén minden juliusban a ksh által kiadott ért infláció értékben lehett figyelembe venni.A mostani érték 4%.Ez fordítva is igaz ha csökken az üzemanyagár pl akkor lefelé kell vinni az alapárat.Ez egy bonyulult képlettel kell kiszámolni ami fölöslegesnek tartok leírni. Inkább megpróbáltam érthetően hogy mindenki értse.A lényeg nem emelhet amikor akar és annyit amennyit akar.Minden igéret ez ügyben megtévesztő és hazugság

coffos 2006.07.28. 08:43:10 / # 307709
Lécci, lécci, lécci....! Naaaa! Annyit idegeltem magam emiatt, hogy jólesne egy kis röhögés. Kollégának jobbulást ! Kár hogy így elfajul a dolog.

tomajer 2006.07.28. 08:36:29 / # 307708
És ha mi szeretünk röhögni?:-) Tényleg nem ártana egy objektív leírás arról mi hangzik el egy ilyenen.

törölt felh. 2006.07.28. 08:27:58 / # 307892
Tegnap egy touristos Laci kollegánk infraktust kapott.Gyógyulást! Sajnos nem ez lesz az utolsó. Droidnak válaszolnám:nehari de komolytalan amit írtál. A tájékoztatót letudnám írni de hosszú és röhögő görcsöt kapnának az olvasók.

törölt felh. 2006.07.28. 08:22:38 / # 307707
Tegnapi napon megtörtént az első erő demonstráció I reptéren.Kopasz kigyúrt állatok megjelentek és nézegették a taxisokat hátul a karéjban.Vagy lehet hogy rémeket láttam és csak egyszerüen ők is taxizni akarnak csak felmérték a terepet?

Gondolkodó 2006.07.27. 22:53:44 / # 307706
Szerinted 80-100 ember, akik 15-20 éve a reptérről dolgoznak, miért keresnek maguknak helyet különböző taxistársaságoknál annak ellenére, hogy folyamatosan agitálják őket a Zóna szerződés aláírására?
hohér 2006.07.27. 22:01:42 / # 307702
A családod biztos sajnálni fog:) Mi nem!!!
coffos 2006.07.27. 21:01:37 / # 307701
Csogu ! Csatát vív a fejemben az indulat meg a józan ész ! Igazad van én ezt nagyon jól tudom, csak messze van 08.15., és nehéz ülni és várni a fejleményeket, főleg ha az én zsebemben ( is ) akar turkálni valaki. Taxi48 elkeserítesz ! Ha csak a fele igaz amit leírtál....félelmetes.
Kempes 2006.07.27. 20:36:08 / # 307704
Azért a szállodát elhozni annyira nem egyszerű, főleg a komolyakat. -Ott nem csak reptéri fuvcsi van. - a jobb helyeken 200-300 euro egy éjszaka, qrvára nem izgatja a vendéget, hogy 15-vagy 30 euró a fuvardij, szarik rá. -amelyik spur és fogtechnikus eddig is minibusszal jött és ment, -általánosságban befele touristtal kifele szállodással utazott, pedig kártyázták őket gőzerővel. -a szállodás 800-1500 forintos pacsikat igen nehéz a 3600 forintos fuvardijból kipréselni. ezekben a pénzekben érdekelt a szálloda teljes front office személyzete valamint a felső vezetés is. (ha másképpen nem, az állandó ingyen fuvarok miatt) a normál vendég tourist taxi igényét is szabotálja az összes porta, 40-50 percet igérnek a vendégnek (kamu telefonálás után), a touristnak az a néhány ruppótlan jutott eddig is ebből a tortából, amelyik saját maga tárcsázta a számot. -azt a diszpécsert is érheti baleset akit oda állít, a szállodáknál is tudnak költeni erre. a normál taxicégeknek sokkal több a félni valója, mert azt simán elképzelhetőnek tartom, hogy például a dolgozónál lesz City vagy 6x6 vagy bármelymás cég csekkje a városi fuvarra, és touristté a reptérre. ez sokkal könnyebben megy mint a szállodai ügyek. Más, reptéri droszt hiradó szerint 3 hónapig ezek az árak, utána emelés, majd 3 hónap múlva ismét.
törölt felh. 2006.07.27. 19:12:25 / # 307705
BKIK Taxis kollégiumának elnöke az benne volt a pályázatban, a bp-i társaságok konzorciumának képviselője volt. Macitosz, ha jól emlékszem az elnökét láttam 4 hónapja tankolni az Esson. TGFSZ lényegében megszünt létezni, és a cégvezetője 120 Ft-os kilométer díjjért szállítatja az utasokat a saját taxis cégében...az egyikben... Fodesz elnöke köszöni megvan. Levelekkel bombázza az illetékeseket és ha arra nem érkezik válasz, akkor jövőhéten az alkotmánybírósághoz fordul. GVH büntetgett mint állat. Szedi a pénzt. A melósok meg hagy pusztuljanak a nagy versenyben, hol érdekli őket, hiszen nekik FIX a jövedelmük. BRFK, na ezt nem tudom, hogy került ide, de ők is biztos megvannak:)
törölt felh. 2006.07.27. 19:06:25 / # 307700
Tudod, ezekkel a tájékoztatókkal az a baj, hogy szépen hangzik, de eddig sosem(!!!) vált valóra szinte semmi. Emlékszem, amikor elmentem a Mobil taxi tájékoztatójára. Húúúú, ha a fele valóra válik, akkor már piacvezető lenne a cég.
törölt felh. 2006.07.27. 19:00:57 / # 307699
Valaki ideírhatná, hogy hol és mikor lehet ilyen felvételi tájékoztatón résztvenni. Igazán meghallgatnám, mik a feltételek, mik a lehetőségek. Felcsigáztatok:) Vagy ha valaki volt ilyenen, akkor írja már ide legyen olyan kedves, amit hallott, tapasztalt. De ne ilyen gyűlölködő stílusban, mert ez egy kicsit hiteltelenné teszi a dolgot:(
becsületesek 2006.07.27. 13:42:55 / # 307692
BKIK??? MACITOSZ??? TGFSZ??? FODESZ??? GVH??? BRFK??? Hol vagytok????????? Meleg a pite? Félünk? Oldjuk meg mi?

törölt felh. 2006.07.27. 13:39:15 / # 307691
Én egy megtért ember vagyok aki ezuton kér bocsánatot minden A -taxistól.Ártani sose ártottam de végig láttam hogy mit csináltak velük.Le a kalappal elöttetek amikor 1-2 fuvart mentetek naponta és kitartottatok.Irigyeltem mindig az összetartásotokat.Remélem hogy egyszer én is köztetek lehetek az első lépést igaz csak most tettem avval hogy nem írtam alá. Nem vagyok mártír én nem éltem volna túl a családommal ha leöntik a kocsimat.(anyagilag) Azt is hallottam a kevésből még azt is összegyűjtötték.Nekem az is bizonyítvány hogy minden igéret ellenére még mindig a reptéren dolgoztok ez pedig 3 éve. Én kérek elnézést olyan kollegák nevében akik ugyan nem ártottak de nem álltak át hozzátok időben és akkor ez nem lenne hanem minden menne a maga útján. Megint nektek volt igazatok.

törölt felh. 2006.07.27. 13:29:21 / # 307853
A Sz. Józsefet nem véletlenül hívják szaros szájúnak az A -taxisok. Járjatok utána hogy miért!

törölt felh. 2006.07.27. 13:27:13 / # 307689
Javítás.Augusztus 25 helyett 15 elütöttem bocs. De arra is kiváncsi lennék hogy aug.1-én mi fog történni mert erről is volt már szó a berkeken belül. Le karják tolni az A taxisokat és mindenkit aki nem írt alá. Kérdés mennyien írtak alá tegnap esti infó szerint kb 80 fő ebből 35 a városból:(( Ma ünnepi nyitvatartással vannak és lehet jelenkezni mert nem elég az ember.Ahogyan ismerjük a Verest megismétli a Főtaxi húzását amikor is segítséget kért tőlük.Sajnos haraptak rá és segítettek így nem fog eltakarodni a taxis szakmából fiúk! Állítólag a Mondeó sem igaz mert nagyon drága és magyarországon jelenleg 30 db tudnának a szivárvány összes szinében prezentálni. Kiváncsi leszek a 60 pontból hányat fog teljesíteni (és az angolok ill. a spanyolok mert eladták a repteret csak ezt is kevesen tudják)mert szerintem eggyett sem tud.A cél mindenáron ott maradni és a minibuszt is megnyerni! "Kicsit szomorkás a hangulatom máma"

Zolika 2006.07.27. 13:18:17 / # 307688
Írj nyugodtan. Olvassuk csak a döbbenettől nem jutunk szóhoz:(

törölt felh. 2006.07.27. 13:00:31 / # 307946
A gondolkodónak válaszolnék még: Ez nem csak felvetés hogy a szállodákat leakarja nyúlni.V. István elöttünk mondta hogy az a terve hogy a szállodásokat tönkre fogja tenni és minden az övé lesz.Ezenkivül az össze létező visszfuvart minden társoságtól elszedi és az ő taxisai vihetik csak és kizárólag. A nagycégeket és minden céges fuvarra rámozdul. A saját fülünkkel hallottuk

Oldalszám: 544