Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2006.08.02. 14:40:49 / # 308206
....Nem beszéltél a kiválló angol taxikról. Elfogyott a zsé? Violt szó az Angol Taxikról, csak én nem tartottam lényeges elemnek, mert már annyiszor olvastuk hallottuk. A lényeg az, hogy azok a Zona tulajdonában lesznek, és alkalmazottak fogják őket hajtani. Sőt, valami olyasmi is elhangzott, hogy később, ha népszerűek lesznek, akkor akár többet is be lehet belőlük szerezni. Bocs, hogy kihagytam, nem gondoltam, hogy számít!
bad boy 2006.08.02. 14:31:07 / # 308205
bizony a nagy része kifogja fizetni.Ők is ugyanolyanok mint mi.Tudod mire céloztam?
törölt felh. 2006.08.02. 14:30:41 / # 308204
Hááát lehet hogy tévedsz, hiszen ők valóban 3500 forintot fizetnek, és nem egyszerre szállnak ki. A másik, ha jól tudom, de ez nem biztos, nem is a taxisnál fognak fizetni, hanem hozzá már úgy ülnek be, hogy azt előtte megtették, akkor meg sok választásuk nincs már.
tomajer 2006.08.02. 14:30:34 / # 308203

törölt felh. 2006.08.02. 14:28:56 / # 308202
Van véleményük és olvashatod is a mai hírekben, meg folyamatosan nyilatkozgatnak. Kivárnak és a történtek alapján lépnek. De ha ez a csomag dolog igaz, ami más országban értelemszerű és nálunk is az volt, akkor nem nagyon lehet mit csinálni...ez a hajó (is) elment. Szigórúan szvsz!!!
Taxi48 2006.08.02. 14:27:42 / # 308201
Naja. de akkor mi van, ha a reptéren belül kiírják, hogy egy taxi fuvardíja (modjuk a belvárosig9 3500? Te összeülteted a 3 embert, aztán mikor kiszállnak, kapsz 3500-at. Mert azért az utasok sem hülyék... vagy gondolod, tévedek?
Taxi48 2006.08.02. 14:25:09 / # 308200
A fix tarifávl kpcsolatban pdig annyi: ha igaz a hír, felmerül a kérdés, ott is lefizettek valakiket? Mert ha nem, akkor azt most nem hagnák bevezetni. legallábbis addig nem, amíg zonapityuék ott garázdálkodnak a reptéren.

bad boy 2006.08.02. 14:25:07 / # 308199
Yes. A nagy cégvezetők nem olvassák ezt a forumot.Érdekelne az ő véleményük az elhangzottakról.
Taxi48 2006.08.02. 14:23:14 / # 308198
majd cupp, ha előjelet váltok :-) de arra még várni kell kicsinykét.
törölt felh. 2006.08.02. 14:22:24 / # 308197
Nem baj, hogy mi a neve a menyasszonynak, a lényeg az, hogy a fekvése megfeleljen a vőlegénynek:)))
bad boy 2006.08.02. 14:20:34 / # 308196
Hi Csogu ez már nem az airport minibus.
törölt felh. 2006.08.02. 14:13:43 / # 308195
Azt ti tudjátok, hogy az utasok hány százaléka érkezik magányosan, vagy maximum 2 fő/fuvar, de így már nem hangzik rosszul. 3 embert összeültetnek az 3x3500 (mondjuk) = 10500 Abból kettőnek van bőröndje, az még plusz 2x1000 azaz 12500-ért jött be az emelés előtt. Nem rossz ez. Van még felvétel??:-) És ha belegondolsz, nem is hazudtak, mert valóban olcsóbb a taxi. Igaz vannak változások, ami miatt még a taxis is kereshet. Nekem egyszer volt ilyen összeüléses bulim és az pont augusztus 20.-án volt, és az utasok maguktól jelentkeztek. 4-en összeálltak és pont én mentem arra. Megintettek és mindenki fizette az órát ahol kiszállt. Utána direkt vadásztam az ilyen fuvarokra, de nem volt több:-))
törölt felh. 2006.08.02. 13:56:50 / # 308194
Hááát van ott is feszültség rendesen....pedig kívülről ez nem látszott. Én azt hittem, hogy ott aztán megy minden olajozottan mint a gép, és akkora az összetartás hogy az csak na...erre az látszik kirajzolódni előttem, hogy nagyobb balhék, nagyobb széthúzás van, mint amit én valaha is tapasztaltam cégeknél. Taxi48, akkor mi szerinted a korrekt válasz, amennyiben a reális válaszai nem azok?
Taxi48 2006.08.02. 13:56:24 / # 308191
Én is olvastam és teljessen igaza van a kollegának megtörtént az első szerződés szegés. Kérdeztétek mivel kábítják a jelenlegi Touristosokat. Megmondom. 1.Utas összeültetéssel dupla áron lehet bemenni 2.A pályázatban sehol nem szerepel a csomagdíj ezért akinek már nagyobb csomagja van lehet felárat kérni. A jelenlegi erősen nyomott irreális zonahatár árak csak max három hónapig lesznek utána a csillagos égig lehet emelni. A pityu az is mondta nekünk jelenleg 120 pere van nem számít még egy majd elpereskedik az angollal. Veszlényi Gábor legalább magold be amit kellene hazudnod mert megbuktál. Mi van a zafirával az nem egyterű?Leállították a gyártását?A győztes pályázatban szó sem volt a passatról.Hogy van ez?Petrányi tényleg kiugrott akkor? A pályázat nem alku tárgya összekevered a lőrinci nagybanival (Passat és negyedik tipus) Nem beszéltél a kiválló angol taxikról. Elfogyott a zsé? Üzemanyagkártya: erről is volt már szó a fórumon. A shell volt totál kút? Ott is valaki jól jár meg kivállóan lehet követni ki mennyit tankolt . Teljesen hülyének nézitek a taxistársadalmat! Minden eggyes pontra van határidő?Te mit olvastál a háború és békét? Egyébként én is úgy tudom hogy az A-Taxisok adták be a Ford S-Maxot. Akkor hogy van ez? Köszönjük hogy az mondtad hogy elég jól keresnek a taxisok . Akkor elárulom neked a mostani árakon napi 2-3 megyünk a kifelé fuvar szinte nincsen.Csak elvétve.De azt is a polósok viszik amit a beosztott /nyugati,népliget buszpályaudvar,stb) vesznek fel amikor nem a reptéren vannak. Mert ugye az 15 km-rel közelebb van az átjátszóhoz. Másik fontos: kaució! miért nem mondtátok el a birkáknak hogy ha gond van akkor nem 4000Ft /napot kell fizetni mint a főtaxinál.Itt súlyos százezrekről szól a történet. Mert azt senki nem gondolja komolyan ha egy megtéved taxis miatt repül a bili akkor mi lesz? Szerintem a zonapityu a reptéren is elakarja játszani a Citadella terasz storiját és a legszomorúbb hogy a reptér vezetősége asszisztál a maffiának. Érdekelne az is hogy a tagdíj 35000Ft napi havi vagy esetleg? De erről is volt szó már! Tényleg aláírtak a mai napon? Miért csak most hiszen a pályázatban korrekt dátumok vannak voltak. Ezeket az aláírás kivételével mind betartották.Érdekelne a miértje szerintem mindenkit.)))). Tomajer köszönjük az infókat végül is engem igazoltál nem hazudtam mint azt a 54 Touristos Egér állította. Azt olvastam hogy nem maradnak a touristosok, vagy akkor mégis? Egér te maradsz? Esküszöm követni nem tudom! Gyerekek tényleg Magyarországon vagyunk. Hurrá!!!!!

Zolika 2006.08.02. 13:51:14 / # 308190
A fórum is megkedvelt téged!
Taxi48 2006.08.02. 13:49:01 / # 308189
Fontoskodjál ez az életed , aki ismer mindenki tudja hogy te vagy! De az információid nem jók a kollegának. Ebben is hazudtak neked? Vagy te találod ki magadtól hogy itt is lássák milyen fontos ember lehetsz? Most írás közben kinek a f....a van a szádban?

Taxi48 2006.08.02. 13:44:41 / # 308188
Reális :Jenő nagyon rossz nicket választottál!Egyből megismertelek.Te tényleg egy igazi köcsög vagy! Itt semmilyen felhívás nem volt én nem olvastam, hol találom?A költői hasonlatod meg sántít. Az én számba szar....tok bele.Gátlástalanul és mintha természetes lett volna. Már leírtam mit csináltatok velünk.Olvasd te szoknyaalá bújos kis rohadék. Kiváncsi leszek hogy személyszerint egy Camponát elviszel e vagy inkább kiállsz a sorból csak hogy az új belépős vigye.Vagy eltűnsz kávézni mert azért lesznek, voltak trükkök. A nyakamat ráteszem hogy kiállsz. Vagytok páran aki megteszitek! Hamár itt vagy, tőled is megkérdezem te is maradsz?Te nem a Touristos 18-as voltál? A szemem nem fog káprázni ha téged látlak majd zonapityú szineiben. Te voltál az eggyik fő seggnyalója neked itt a helyed, majd ha megkérdezik akkor azt mondják hogy a pereputty taxitól jöttél és nem voltál sose Tourista. Röhögni azért én is kijövök te gnóm barom 18 Jencike. A taxistársadalom neked is köszönheti ha tényleg beindul ez az egész rémálom. Igérem még a fényképedet is felrakom hogy tudja meg mindenki KI VAGY. Megkedveltem a fórumot!

reális 2006.08.02. 13:20:55 / # 308187
Azt gondolom az ilyen hangvételben folytatott beszélgetések sokkal messzebbre vezetnek, mint pl.Taxi48 sz@rdobálásai, de nem akarok semmilyen formában személyeskedni!! Amiket kérdeztek és ahogyan kérdezitek, megpróbálom a legjobb tudámosom szerint megválaszolni ezzel hozzásegíteni ahhoz, hogy az általatok félreismert reptéri taxisok visszakerüljenek a megérdemelt helyükre a fejekben! Köszönöm ha embernek nézzük egymást!!
reális 2006.08.02. 13:16:00 / # 308186
Embere válogatja, de sokat :-) Értem a kérdés lényegét :-)
törölt felh. 2006.08.02. 13:13:30 / # 308185
Köszi, és úriemberek vagyunk:-) Kb. mennyi kilométer fut egy repteres egy hónapban?
Oldalszám: 544