Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csumi 2006.08.17. 03:09:46 / # 309360
Már ne haragudj, az nem feltételezés, hogy a két szememmel láttam a tvben, amint a vócserre ráírják az összeget: 3500-!! Euróról, meg egy hang sincs Nekem nem is hiányzik! ..erre jösz Te, és állítod, hogy ti mindíg is ráírtátok Euróban is. Ezt te írtad!!! Én meg megkérdeztem, hogy mi az a mindíg, hisz első munkanapja a Zónának, azonkívül saját szememmel láttam, hogy nincs rajta! (mégegyszer mondom, engem nem is érdekel rajta van-e) Úgyhogy azon a jogon vonom kétségbe amit leírsz, hogy én láttam, (és mindenki más aki nézte a TV2-t)hogy nincs rajta, amit te állítassz, hogy de igenis rajta van Ti mindíg is ráírtátok... "cáfold meg!" rendben! Tudja valaki VHS kazettáról ,hogy lehet anyagot ide feltenni? nekem sajnos gőzöm nincs, de Felvettem a híreket, mert közben az RTL Híradóját néztem, hogy ott mit mondanak. Nos ott semmi extrát, csak hogy beindult a Zóna taxi 150 Multimédiával felszerelt új autóval, és mától olcsóbban lehet a reptérre menni...Ennyi..Visszakapcsoltam a TV2-re, már nem ez volt a téma, de kazettáról visszanéztem. Nem töröltem le, most is megnézhető, ill. ha van rá megoldás ide is feltehető! Kicsit gagyi már a szalag, mert a öreg a kazette, és mindíg azt veszem rá amit vissza akarok nézni, ha nem vagyok tv közelben..De azért látszik, hallatszik rajta minden...Cáfolatnak jó lesz, vagy ez sem elég?

vi 2006.08.17. 01:52:22 / # 309331
Hát, azért a végére csak kiderült milyen ember vagy...

Gondolkodó 2006.08.17. 01:26:28 / # 309322
Ez egy rendkívül gusztustalan hozzászólás volt!

tomajer 2006.08.17. 00:30:11 / # 309293
Fáradt vagy, nehéz napod lehetett, szerintem feküdj le!:-)

reális 2006.08.17. 00:27:18 / # 309376
"Azt vártuk 2006.08.15-től, hogy a reptér számonkéri a pályázati dokumentációban és a szerződés tervezetben előre meghatározott pontokat. Azt vártuk, hogy a Zóna nekigyűrkőzik és megpróbálja teljesíteni ezeket a feltételeket." Az már felmerült abban a baromi okos agyadban, hogy a szerződés egy kétoldalú dolog és van abban olyan pont is amit a pályáztató vállalt, nem irom ide, hogy mi az, de nem teljesült! ezért a konzorciumot is hátráltatja. Namármost ebből is van egy jó pár darab!! Kérjétek azt is számon!! Fogd a kis 20 Ft os gépedet és menj kattintgatni és okosakat kérdezgetni, de elöbb próbálj normálisan felöltözni mert egyszerűen nevetséges vagy a 20 centiddel(magasság)és a topis ruháddal! Egy újságiró ad magára !!akkor szóba állnak vele komolyabb emberek is, nemcsak a torkos(Bogdán Ferike!) Én itt abbahagytam az irogatást, mert mindenáron kötözködtök és elfogultak vagytok! Ennyi volt részemről! Harag nincs, csak a taxis az taxis marad, mégha újságot (interaktivat) is irogat!
tomajer 2006.08.17. 00:18:33 / # 309341
Örülök:-)
reális 2006.08.17. 00:17:55 / # 309329
Láttalak!
reális 2006.08.17. 00:17:12 / # 309310
De kedves momo be tudjuk!! Garantáltan! Honnan tudjátok, hogy a szerződés mire mennyi időt enged?? Mik vagytok ti bukott A-taxisok,látnokok?? Beleláttok az angol páncélszekrényébe? ÁÁÁÁÁÁÁ elég volt belőletek!!
tomajer 2006.08.17. 00:15:19 / # 309292
Mint tudod, mi is jártunk arra:-)

reális 2006.08.17. 00:12:08 / # 309375
"Azonkívül ne "városifaszozzál" itt mert mi is tudunk "repteresfaszozni", (tán több okunk is lenne rá) de nem hinném, hogy felnőtt embereknek így kéne "társalogni"..(vagy ott kint a hegyen így szokás?)" Kénytelen vagyok, ha dühitő a kételkedésetek! Milyen jogon vonod kétségbe amit leirok? cáfold meg! Én biztosan tudom,hogy hogyan megy kint a munka, ti meg mindenféle pletykákból táplálkoztok!
törölt felh. 2006.08.17. 00:09:53 / # 309359
Abban bízol, aminek már most az ellenkezője bizonyított. A taxis egy birka nép. Ha nem így lenne és abban lehetne bízni, amit te mondasz, akkor nem 200 Ft/km mennék telefonról...de mivel annyival megyünk és most szabadul ránk egy csomó munkanélküli, így nagy reményeid ne legyenek. De ez nem a te hibád, csak te még remélsz:-)
törölt felh. 2006.08.17. 00:06:55 / # 309340
Nah jah, csak az a baj, hogy amíg aludtunk, addig a rémálom szebb volt:-)

cseka 2006.08.17. 00:06:49 / # 309326
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e felduzzasztani a Zóna létszámot. Ugyanis aki úgy gondolta hogy 3500ért gazdaságos bemenni a városba, az már aláírt. A másik meg az, ha esetleg valami úton-módon mondjuk 200 fölé megy mégis a létszám kb 1 hónap múlva, akkor meg nem lesz ilyen pörgés.. Ha kevesen vannak, az a konzorciumnak nem jó, ha meg sokan, az meg a Zóna taxisainak nem jó.. Végülis a Zóna taxisainak szerintem most sem jó.. Akárhogy is lesz, aki aláír vagy aláírt, a Verest erősíti, és tisztán látszik hogy ez egy daganat a szakmában.. Úgy gondolom csak úgy lehet kitenni őt, hogy egyszercsak nem lesz több ember aki aláír, és előbb-utóbb elfogynak a taxisai, mert mondjuk úgy érzik nem jött be a számításuk, és elmennek, és így összeomolhat az egész. De az is lehet, hogy nem jól látom..

tomajer 2006.08.16. 23:53:48 / # 309244
A göndör fiú, a Kaszás Gergő az Indexről. Ő idáig nagyon jókat írt! De amint látjuk, még ő sem érti. Vagyis érti, de mások a szempontjai. A másikat nem ismerem. A műsorvezető, meg a Cefó!:-)

tomajer 2006.08.16. 23:51:48 / # 309358
Urak! Don Qihóte megpihen! Dulcíneának tetszik a sárkány! Azt vártuk 2006.08.15-től, hogy a reptér számonkéri a pályázati dokumentációban és a szerződés tervezetben előre meghatározott pontokat. Azt vártuk, hogy a Zóna nekigyűrkőzik és megpróbálja teljesíteni ezeket a feltételeket. Nem így történt. Van egy hangfelvételem (nem nyilvános) amin Lévay Zsolt elmagyarázza, hogy egy szerződés és annak betartatása a két szerződő fél belső ügye, és kéretik nem számonkérni rajtuk, hogy a szerződött partnerükkel ők hogy oldják meg a felmerülő problémákat. Mindezt a káosz közepén, amikor már egyértelmű volt, hogy az alapelvárásból semmi nem teljesül. Innentől kezdve természetesen nincs szenzáció, hátra lehet dőlni és nézni, hogy mi történik. A magánügyük! Aki odamegy dolgozni annak tudatában, hogy nincs más feladata, mint az autóját és munkáját beáldozva elvinni a szolgáltatást a hátán, amíg a Zóna feláll, és meg tudja vásárolni az autóit, csak önmagát hibáztathatja! Veres úr határozottan kijelentette, hogy a végleges felállásban nem számít vállalkozó sofőrökre, hiszen tudja, hogy ezeket a feltételeket ők nem tudják teljesíteni. Azt is tudomásunkra hozta, hogy van még angolul beszélő és vezetni tudó ember rajtunk kívül a világon. (azt, hogy magyarul is kell tudnia ennek az embernek, a tenderben még benne volt, de mint tudjuk, a tenderben szereplő kitételek nem tartoznak a szentírás kategóriájába, tehát változhatnak, netán elfelejtődhetnek) Tehát ne bízzuk el magunkat, lesz aki boldogan vállalja, hogy egy szép autóval napi nyolc órai munkával megkeressen egy tisztességes összeget, (hasraütve, nettó 80-100 000.- forintot) és ha rendesen végzi a munkáját, még borravalót is kap. Tehát igaza van a Csogunak! Nincs szenzáció! Felébredtünk. Magyarországon vagyunk! Jóéjszakát Budapest!

törölt felh. 2006.08.16. 23:37:16 / # 309324
Tomi, kik ezek?

törölt felh. 2006.08.16. 23:37:01 / # 309291
Tévedtem
törölt felh. 2006.08.16. 23:35:17 / # 309242
Ismétlés.

tomajer 2006.08.16. 23:34:37 / # 309323
Hír Tv most!

törölt felh. 2006.08.16. 23:21:27 / # 309330
Mert nem volt szenzáció, azért nem írtam:-) Legalábbis nekem nem jött le semmi szemzáció. Nem volt fent 1-2 matrica...na bummm Állt 12 ember taxira várva...na bummm Ezek mind olyan dolgok, ami nem szenzáció, de még hibának minősíteni is erős...na persze, ha azt akarjuk, hogy rossz minősítést kapjanak, akkor azt is megjegyezném, hogy az egyik taxis úgy segítette be az utasnak a csomagját, hogy közben cigizett. De tiszta volt a sofőr és a kocsi is. Most menj be a városba és nézz körül...szagolj be 1-2 autóba...no akkor mi is a szenzáció? Az majd most jön! A Zónások pörögnek, a cégesek bámulnak. Mi lesz ennek a következménye? Szép lassan elkezdenek odaszállingózni. Úgy, mint az utasok, ha sokat feszegetjük, hogy ez milyen olcsó ár, amin ők mennek. Mindig azt vágtátok a fejemhez (na nem pont ti), hogy bulvárosodunk és a semmiből is vért facsarunk. Akkor most mi a jó megoldás? Még a rendőrökre sem lehetett egy rossz szavunk sem, mert halál udvariasak voltak, sőt, amikor kérdésessé vált, hogy mi ott egyáltalán kamerázhatunk-e, akkor odajött és kifejtette hogy igenis, van jogunk a hatályos jogszabály szerint. Az A-taxisok mit szóltak? Semmit, szerintem kivárnak, majd belépnek céghez, elmennek mezítlábasnak, vagy esetleg 1-2 belép Zónásnak....ha addigra nem lesz várólista....ha egyáltalán már most nincs. Az utast meg mi érdekli? OLCSÓÓÓÓÓ!!
Oldalszám: 544