Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fox 2006.08.22. 02:12:11 / # 309814
Bibliám. :)

Főbuher 2006.08.22. 02:09:59 / # 309824
Hát igen. Nem egyszer nem kétszer visszaadtam a P.C. és sohasem a 800Ft-al volt a baj. Ha azonnali volt a rendelés mindig felvettem hogy meglegyen az RT-nek a heti cim mennyisége. De az előkéseknél mindig kirázott a hideg az elötttem álló megprobáltatásoktól. Hi a Buhera
törölt felh. 2006.08.22. 02:07:59 / # 309823
törölt felh. 2006.08.22. 02:06:28 / # 309822
Tudod, amíg csak magadnak tartozol felelőséggel, addig igaz is, amit mondasz. Emlékszem, de szép volt, amikor egy száll fürdőgatyába mentünk ki a strandra és amikor simán belógtunk, akkor futtába ugrottuk a hidegvízbe a fejest. Vigyorogva jöttünk fel és már a csajokat lestük...na meg a lángosost. Mindig sikerült addig csapni a szelet valamelyik büfés unokájának, amíg valami csak leesett. Kész haszon, kaja, pia (bambi) és csaj. Este haza, majd még a lakótelepen kis tengózás és fürdés után be az ágyba...mosollyal az arcodon aludtál el. Másnap kezdődött az egész előröl. Ezt jelentette a nyár. Most mit jelent? Fuldoklasz a nyakkendődben, mert megtiszteled izzadt testeddel az utast, aki ezt keményen meg is hálálja. Küzdesz a klímával, mert vhgy az sehogy sem akar az igazi lenni. Küzdesz az idétlen turistával, és ha nem bírod cérnával, akkor is ő jár jól, mert ingyen jegyet kap. Várod az esőt, a hétvégét, a forma1-et, a diákszigetet, a tűzijátékot, majd a szeptember elsejét. Mind el is jön, csak elfelejtenek magukkal hozni valamit...a te számításaidat. Most ezt jelenti a nyár. Erkölcs, becsület? Hát, meredek dolgok ezek...félek is tőlük rendesen, így jól el is zártam őket...tudod hova...a sarokba...közvetlenül a fürdőszoba tükör mellé:-)
Fox 2006.08.22. 02:06:17 / # 309821
"Tudom, ha nem tetszik húzd le a matricád...." Sajnos idővel nem marad más.
törölt felh. 2006.08.22. 01:54:22 / # 309813
Nyugi, nekünk már olyan szoros, hogy ha tovább szorítják, akkor az lesz maga a megváltás, hiszen elszakad:-)
törölt felh. 2006.08.22. 01:50:58 / # 309820
:-)) Hiányoltalak ma rendesen, már majdnem fel is hívtalak, de aztán mindig rámcsörgött tomajer és az törölte a gondolataimat:-)) Hidd el, néha én sem értem önmagam:-) Sokszor a fáradtság és a reménytelenség beszél belőlem. Mondd, hol van ennek az alagútnak a vége? Hol van az, amikor hátradőlhetsz és azt mondhatod...igen, megcsináltam. Hol van az, amikor megpihenhetsz? Amikor befejezted a munkád és nem csak a fáradtság miatt szállsz ki az autódból! Átküzdöd az életed...és miért? Fix tarifáért, hogy utána jöjjön a málenkíj mini mobil? A reptérért, hogy utána jöjjön a cégek együttese? Azért, hogy jobb megítélése legyen a taxisoknak? Azért, hogy egy ismeretlen ember, a megállapítottnál jóval kevesebbért időben kiérjen a vonathoz, mert kicsit tovább aludt mint lehetett volna, de így is álmos, mert csak 11 órát aludt? Azért, hogy az öreg a fejemhez vágja, hogy azért hívott taxit, mert a mentő drága, mert ott a betegszállítóknak egy-egy ezrest kell adni, hogy a mama rendben beérjen a rendelőbe, amíg a taxi csak 700 forint? Szép és nemes célok és ha ügyesen lavírozól, akkor még a villanyod sem kapcsolják ki, akkor még a telefonodon telefonálhatsz is és ha nagyon ügyes vagy, akkor még beteg is lehetsz. Hurrá....gyertek taxisnak fiatalok, ez a tuti. Tudom, ha nem tetszik húzd le a matricád....
Csumi 2006.08.22. 00:12:41 / # 309812
Én sem irígylem, és mint tudjuk, még csípem is, de sokszor nem értem...
tomajer 2006.08.22. 00:01:55 / # 309811
Kevés a Taxi Ferihegyen - a konkurencia támad A Zóna egyébként a tenderen alaposan aláígért a konkurenciának: ugyanazért az útért, amelyért korábban még 5800 forintot fizetett egy utas, ma már csak 3600-at kell. A majd 40%-kal kevesebb pénzből azonban nem Veresnek, hanem a jellemzően magánvállalkozóként dolgozó taxisofőröknek kell gazdálkodniuk. Veres a sofőröktől beszedett havi fix összegért végzi a fuvarok szervezését.

tomajer 2006.08.21. 23:58:20 / # 309809
Hasonlóan gondolkodunk, mint mindig.:-) Lehet, hogy nem vagyunk taxisnak valók?:-( Sokat vitáztam vele ma erről. Nem igazán voltak érveim, csak közhelyek. Mondom, rossz napja volt. Holnap költözik, egész nap pakolt, éjjel melóznia kell, a nappalt meg majd mindenki el tudja képzelni. Nem irígylem!
Csumi 2006.08.21. 23:15:41 / # 309808
Ezt maximálisan megértem, de eszembe sem jut, hogy akkor lehet, hogy nekik van igazuk? Rossz példa, de a bankrabló mennyivel többet keres, mennyivel rövidebb idő alatt?! ...mégsem jut eszembe, hogy lehet ,hogy neki van igaza..... Nem ezt vállalták, nem így vállalták, a hallgatással szerintem bizonyos fokú cinkosságot vállalunk..... Tudom a kutyát nem érdekli, de nekem speciel a fürdőszobai tükröm lényegesebb, (márminthogy bele tudok nézni, annélkül, hogy le kéne köpnöm) mint a pillanatnyi pénz a zsebemben...Igaz nincs is semmim.......(relatíve)
tomajer 2006.08.21. 22:43:30 / # 309807
Nemsokára meglesz, az összes "érdekvédő" véleménye. Kis türelem, mert csak együtt szeretnék kijönni velük:-)
tomajer 2006.08.21. 22:41:25 / # 309757
Nyugi. Roszz napja volt. Közben beszélgetett olyan srácokkal, akik onnan kaszálnak, és nappal 20-25 euróért, éjszaka 40-50 ért jönnek be a városba! És mindebből, tizet tizenkettőt naponta! Végiggondolta, hogy adnak-e a tisztességért bármit a közértben:-(
Kérdések 2006.08.21. 21:08:35 / # 309753
Lehet hogy megy össze? Majd ha szorít lesz baj de akkor már késő.
Csumi 2006.08.21. 21:08:29 / # 309806
...vagy tényleg minden csoda 3 napig tart....?!

Csumi 2006.08.21. 20:59:08 / # 309750
Jó párszor előfordul, hogynem értelek! Most is ez a helyzet... Az igazság úgy fordul ahogy a szél? Azonkívül úgy látom, hogy ennek a topicnak még mindíg repteres címe van.....Eddig lényeges volt a média, már nem fontos, sőt káros? Nem tudom én ezt követni..... Most akkor hányas a kabát?

zona 2006.08.21. 20:30:37 / # 309805
2-3 cégvezető nyilatkozik vitatkozik védi amit lehet!!!!!!!!!!!!!!!! És a tőbbiek????????????????????????????? Tagdijat szedni jó?????????????????????? Hol van a FODESZ?????????????????????????

rigorigi 2006.08.21. 18:29:41 / # 309804
Hali! Az lesz,hogy a "kifelémenő" fuvarokat is / amelyeket valamelyik-- a konzorcium bármely tagja-- cég diszp.központjában rendelnek meg a "repteresek" viszik,ezzel lefedve a az egész megyét.Akkor valóban nagyot tudnának kaszálni.
törölt felh. 2006.08.21. 18:08:07 / # 309803
Én egyszer vettem fel egy ilyen okosságot. Mint Volga első megkaptam a Héliát. órás előke, volt még 20 perc. Beszóltam a recepción, majd kocsiba be és ott köröztem, mert jöttek mások is a szállodához. Órára már rendesen elszédültem, de persze utas sehol. Keresés, nem találás. Reklama...bentről telefonálás a megrendelőnek, hogy hol az utas. Az állítja, hogy a taxis nincs ott. Velem kajabálás, hülyének nézés. Én keresés, recepcióssal veszekedés. Utas megtalálás. Erzsébet térre érkezni maradt 7 percem. Diszi mondá, ha nem érek oda, akkor azt az én zsebem bánja, mert nekem kell az utast kártalanítanom. És mindezt 1200 Ft-ért potom 50 perc alatt. Megfogadtam, soha többet. Hogy örültünk, amikor elmentek ezek a megrendelések...végre mertünk nyomni a szállodákra:-))

tomajer 2006.08.21. 18:04:01 / # 309802
Mint már sokszor bizonyítottam, nem a személy érdekel, hanem amit képvisel. A 3600.-os diszkont taxit nem tudom támogatni! A FIX tarifáért viszont az ördöggel is cimborálok:-)
Oldalszám: 544