Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kérdések 2006.12.01. 11:50:24 / # 310532
Lehet hogy a diszpécser átküldte a B terminálra és a zóna taxis megkérdezte az hol van? Lehet hogy rémült utasokkal keringenek a városban keresve a címet? Lehet hogy megkérdezik egy taxistól merre menjenek? Lehet hogy nem csak a skodások húzzák le a szintet?
Kérdések 2006.12.01. 11:46:38 / # 310531
Lehet hogy már hazudsz is? Lehet hogy mégsem tudod mi van a vocheren? Lehet hogy akkor konkrétumot írok? Lehet hogy a román sanyinak van ilyen tábla a kocsijában? Lehet hogy ő zóna taxis? Lehet hogy még pár vidékről felszabadultnak is van mert ehhez van esze de a várost nem ismeri?
iron 2006.12.01. 02:00:20 / # 310529
Kedves Szempár! Elöször is elnézést szeretnék kérni tőled, hogy merek reagálni a Csogunak küldött üzenetedre, de... -.....És most vonatkoztassunk el a Zónától.Ha vmelyik társaság beég, annak a többiek örülnek... Ennyi, tényleg ember ember farkasa lett.... -Mi az a zonataxi? Régen miért nem voltál zona taxis? Tudtad-e hogy hol van a reptér? -...Nem azt mondom, h azónások szentek, DE URAIM, azért remélem mindenkinek tiszta a lelkiismerete, nem seftelt még benzinnel, gázolajjal, esetleg euroval, nincsenek kamu számlái, esetleg órapörgetései, felhúzott rádiója,mindenkiek jogtiszta szoftverei, DVD-i figyelnek otthon a polcon... soroljam???? NAh, majd, ha mindenki lelke fehér lesz mint a hó, akkor van joga bárkire bármit mondani(SZVSZ) -Itt az a nagy baj, hogy egy szörnyen piti, igazi besúgó alaknak tünsz, aki max.3 hónap múlva amikor kirúgják a "zonások" egy másik néven -itt a fórumon-fogod őket herotozni. hogy értsd: aki most a jelenlegi helyzet szerint elmegy zónásnak,vagy ott maradt az egy csődtömeg. :D -...És tudjátok mit, akik évek óta a reptérről dolgoznak,azoknak baromira nem könnyű váltani esetleg a nagy büdös munkanélküliségből jönnek a Zónához, azoknak ez jó(vagy jobb) hely, és elhihetitek a belüket kidolgozzák.... Nem az a lényeg, h a gyereked előtt kenyér legyen?Nektek is ez lenne a lényeg.... -Hidd el nem nehéz váltanunk.:D(bár nekünk is vannak áldozataink: PL.:az "egér")már sajnálom, hogy az elmúlt 20 évben nem a városban dolgoz- tam. A gyerekem elött pedig van kenyér és lesz is, de azt nem a verespityu süti. -....(jah, és lehet bátran anyázni, elég széles a hátam...:D )... Nem anyázlak le, mert sajnállak. szegény. a hátad meg max. ping pong-ra alkalmas Lehet, hogy már alszol, de azért jó éjszakát!
csogu 2006.11.30. 21:00:31 / # 310528
Lényegében igazad van, de tudod, ha azt vennénk alapul, hogy csak az kritizálhat, az kérhet számon, akinek erre megvan az erkölcsi alapja, akkor elég érdekes lenne ez a világ. Vedd csak figyelembe a mai pilitikai elitet:-) Viszont neked meg azt kellene megérteni, hogy mire föl viselkednek ilyen ellenszenvesen a Zónásokkal a taxisok. Védik a megélhetésüket a beáramló olcsó munkaerővel szemben. Ez meg szerintem egy érthető reakció, nem? Jó éjszakát, én is tipli meló:-)
szempár 2006.11.30. 20:53:30 / # 310527
CSogu, az a baj, h mindent, szó nélkül bevesz ez a társaság, mint a birkák. És most vonatkoztassunk el a Zónától.Ha vmelyik társaság beég, annak a többiek örülnek... Ennyi, tényleg ember ember farkasa lett. Nem azt mondom, h azónások szentek, DE URAIM, azért remélem mindenkinek tiszta a lelkiismerete, nem seftelt még benzinnel, gázolajjal, esetleg euroval, nincsenek kamu számlái, esetleg órapörgetései, felhúzott rádiója,mindenkiek jogtiszta szoftverei, DVD-i figyelnek otthon a polcon... soroljam???? NAh, majd, ha mindenki lelke fehér lesz mint a hó, akkor van joga bárkire bármit mondani(SZVSZ) És tudjátok mit, akik évek óta a reptérről dolgoznak,azoknak baromira nem könnyű váltani esetleg a nagy büdös munkanélküliségből jönnek a Zónához, azoknak ez jó(vagy jobb) hely, és elhihetitek a belüket kidolgozzák.... Nem az a lényeg, h a gyereked előtt kenyér legyen?Nektek is ez lenne a lényeg. Szép jó éjszakát mindenkinek. (jah, és lehet bátran anyázni, elég széles a hátam...:D )
csogu 2006.11.30. 20:36:24 / # 310525
Igen, mondjuk tudod az a gáz, hogy egy pillanat alatt elhittük a dolgot. Mondjuk ez az egész taxizásra igaz. Ha azt hallanám, hogy egy taxis mondjuk a Blaháról 2500, vagy esetleg azt, hogy 15 ezerért ment ki a reptérre, simán elhinném, nem kételkednék a történet valódiságán.
Pazo 2006.11.30. 20:22:14 / # 310526
HAJRÁ ZÓNA!

Pazo 2006.11.30. 20:21:20 / # 310524
Az a baj,hogy a bérelt skodások(ma tudtam meg,hogy ők a droidok) rettenetesen lehúzzák a Zóna szintjét.(Tisztelet a kivételnek). Tegnap például megkérdezte az egyik rádión,hogy melyik a Grand Hotel Margitsziget! Na, ez tényleg meredek! Bebizonyosodott az a régi mondás,hogy három hónap mezitlábazás után menjen bárki is társasághoz...

szempár 2006.11.30. 17:54:19 / # 310523
lehet, h jobban tudom mi van voucheren, mint bármelyikőtök?Gondolj már bele, sztetek ezt bárki hagyná, h kint legyen az autókba? Nagyon gáz ez az ismerek olyan embert, aki ismer olyat aki látott már olyat aki utazott már a zónával.... Lehet, h tudom, h rajta van, de azt nem is állítottam, h nincs. Lehet, h kezd tényleg unalmas lenni amit műveltek? Attól, h anyáztok és személyeskedtek, nem fog semmi változni. Nem is tudom h irigyeljelek-e titeket van sajnáljalak, h ennyire nincs mivel foglalkoznotok, csak hónapok óta ugyanaz a lerágott csont.
Kérdések 2006.11.30. 12:09:45 / # 310520
Lehet hogy mielött írogatsz rágalmas hülyeséget a zóna vochert meg kellene nézni? Lehet hogy ugyanaz a borravalós szöveg van rajta táblán a taxiban? Lehet hogy ezt a Bajáról Székesfehérvárról feljáró munkás taxisok találták ki mert nincs pénz a hazaútra? Lehet hogy a szempárodra szemüveget kellene felvenni?

törölt felh. 2006.11.30. 11:50:07 / # 310519
Tessék az Index-Homárnál reklamálni, ez a dolog ugyanis onnan lett átvéve.

szempár 2006.11.30. 10:59:42 / # 310522
Urak, tisztelettel, de megmondanátok, hogy mégis mennyi időbe telne egy ilyen feliratot nyomtatni otthon, berakni az autótokba, lefényképezni, és felrakni a netre?Gyanítom kb 10perc.Kell hozzá egy nyomtató, egy autóbelső, némi rosszindulat. Engem vhogy nem bírt meggyőzni ez a kép, h valóban egy zónataxi belsőjét látnám... CSAk azt látjátok, amit látni akartok:(

tomajer 2006.11.30. 09:32:20 / # 310521
Határozotan:-)
coffos 2006.11.30. 09:21:44 / # 310518
Persze. Olcsóbbak vagyunk a szoftvernél....:-)))
tomajer 2006.11.29. 23:09:12 / # 310516
Köszi, a megértést! Pont azért kértem, mert nem szeretnénk, mi moderálni, se személyesen, se szoftveresen. A szoftvertől asszem hisztériás rohamot kapnánk mindannyian:-) Merthogy az nem gondolkozik, nem értelmez, hanem bizonyos szavakat nem enged át. Slusz-passz! Sokszor, elbíbelődsz vele tíz percig is mire rájössz, melyik az a szó, ami neki nem tetszik:-) Tehát, mi maradnánk annál, hogy rátok bízzuk ezt a kényes feladatot! ui: Köszönjük az elismerést!
iron 2006.11.29. 22:51:50 / # 310515
.....Szerintem teljesen normális, és tolerálható igény, hogy kicsit fogjatok vissza magatokból.... -Most ezt elküldöd a Zónásoknak is? ...Tudom, hogy tele vagytok elkeseredéssel, és gyűlölettel, de ez itt így akkor sem mehet tovább! -És ezt is elküldöd? ...Nevetséges, lealacsonyító, undorító! Gondoljátok végig, ha bárki, egy komolyabb helyről idejön információért, mint auggusztusban, mit fog találni?:-( Alapvetően, a saját színvonalunkat, értékünket tiporjátok sárba..... -Ezt már meg se merem kérdezni.... Valamint nem hiszem, hogy a verespityunak megnyerőbb lenne külseje, mint nekem. :D Azzal, hogy mit irunk, szerintem nem járatunk le senkit, mert ez itt az internet. :D Egyébként vlami igazatok van, úgyhogy a többi volt Airportos nevében elnézést kérek, moderálni fogjuk magunkat! :D (van ilyen program is:D) Gratulálok a site-hoz! Jól csináljátok.
idvez 2006.11.29. 18:53:26 / # 310514
A múltkor egyszer én is zónáztam befele és még elég bunkó hangnemben szóban is felhívták a figyelmem a standnál, hogy az ár nem tartalmaz borravalót. (Ezután egyébként a taxis persze kikapcsolt órával hozott be a városba.)
rigorigi 2006.11.29. 18:45:44 / # 310513
Legközelebb lesz náluk egy "Fedél nélkül"is.:-))))))
csogu 2006.11.29. 17:42:38 / # 310512
Ez a kép tényleg kellemetlen.
Kérdések 2006.11.29. 17:03:06 / # 310511
Lehet hogy azért el ne felejtsék őket ők még visszajönnek? Lehet hogy várják a februárt a titkos megállapodás érvénybe léptetését? Lehet hogy nem is olyan titkos csak nagyon blamázs? Lehet hogy akkor a zónások koldusok lettek?

Oldalszám: 544