Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fotó 2007.01.15. 08:39:58 / # 311358
Ma van január 15.-e.Kiváncsian várjuk mi fog történni a reptéren.Hányan fognak eljönni bár a fáma azt mondja kb 100 taxisnak látszó ember áll sorba.

törölt felh. 2007.01.15. 08:36:12 / # 311357
ilyenek vagyunk mi taxisok.Minimum 18 évet huztunk le egymás mellett a reptéren.Ez napi átlag 10 órai munkaidővel számolva rosszbb mint egy házasság.S jött a válás minden házasság rákfenéje.Nem csodálkozom hogy ilyenek vagyunk.Csak nem ide valók ezek a dolgok,nem az idetévedőknek kellene olvasni a mi szennyesünkről.Kérek minden volt kollégát Jenőt,Kos Tomit és a többit hagyjuk már abba a trágárságokat,probáljunk más, a taxistársadalmat érdeklő dolgokról irni!(habár jó müsor az anyázás is)
csogu 2007.01.15. 04:05:23 / # 311331
Isten a tanúm, hogy próbálom követni az eseményeket, de már úgy megzavarodtam itt a nickekben, mint vasorrú bába a mágneses viharban:-))

breton 2007.01.15. 00:34:57 / # 311354
Pár hete figyelemmel követem ezt a topicot,bár nem vagyok taxis.De arra jutottam,hogy itt szánalmasok vagytok mindahányan.

Magam 2007.01.15. 00:28:22 / # 311340
Arra vannak többen is :-) Nagyon fárasztó már ez a fórum, Jenőke mindenkiben a "kostomit" látja, pedig nagyokat téved, szegény szerencsétlen rém eccerű ember! A megoldást, vagy a folytatást a hogyan tovább- ra még senkitől nem olvastuk, csak a találgatások mennek, hogy ki kicsoda! UNALMAS ELLAPOSODOTT SZEMÉLYESKEDŐ ÉS NEM UTOLSÓSORBAN UNDORÍTÓ EZ A STÍLUS!! ex18 stb. stb.ki tudja, hogy még hány nick gazdája! Mindenkit az érdekelne jobban, hogy hogyan lehetne ezt a kialakult helyzetet jobbá tenni, és nem az, hogy a Taxi48 kicsoda, stb. Ezen gondolkozz te szerencsétlen Jencike!!!!! Az 1-esen való lopkodás sem fog menni a végtelenségig!"Több nap mint kolbász!!"

maléves 2007.01.14. 22:40:48 / # 311353
Ez jobb, mint a Heti Hetes. Nem is nézem a műsort.

nemá 2007.01.14. 21:57:10 / # 311352
-infarktus- hogy helyes legyen

nemá 2007.01.14. 21:55:13 / # 311351
Jenő szerintem ugorjál le a netről mert végén infartust kapsz. Inkább az asszonykádat baszogassad ha van mivel!
döncielemér 2007.01.14. 21:48:43 / # 311350
Ne hazudj jenő!
ex18 2007.01.14. 21:46:40 / # 311349
Kostomika! A "forintbaszó" szójárás a te szóhasználatodból lett idézve. Annak idején így mentél el egy jobb jövő reményében, még új nevet is felvettél. Ezt most mindenkinek mégegyszer kihangsúlyozom, hogy Kostomika annak idején, amikor elhagyta a repteret kijelentette, hogy "végre itt hagyhatom ezeket a forintbaszó taxisokat"! Ezt nagyon sokan nem felejtették el és tudják, hogy ez tőled származik! Szánalmas vagy, hogy egyik neveden véded a másik énedet! Akkoriban az airporthoz nem a felvétel hiánya miatt nem mehettél, hanem azért mert közutálatnak örvendtél, mint jelenleg is.
nemá 2007.01.14. 21:36:04 / # 311348
Te hülyegyerek ha most a döncinek írtad és a kostamásnak címezted akkor most húzd be a féket mert kurvára unalmas vagy- Azért nem az Arportosokhoz ment akkor, mert nem volt felvétel hozzánk. Ezért állt be hozzátok.(Tourist) Szépen írsz a volt brigádodról Jenő gratulálok hozzá! --forintbaszó touristos-- Saját magadat minősíted és tartok tőle már nem csak én hányok tőled! Menjél inkább lövészárkot ásni vagy festegessél a ház körül. Amilyen beszari vagy nem mersz kimenni a reptérre többet lopkodni.
duro 2007.01.14. 21:32:28 / # 311347
Ez már nagyon gáz!!! Szerintem jobb lenne ha lebokszolnátok.Lenne közönség is.

ex18 2007.01.14. 21:32:12 / # 311346
Te féltökű, félkegyelmű! Ha én írogatnék a 10-es nevében oda írhatnám, hogy Zombori Csaba? Nem szoktam fosni te retek, de neked az a legnagyobb problmád július 22-dike óta, hogy téged már nem hív a reptér! Volt aki pezsgőt bontott mikor megtudta, hogy eltakarodtál. Ha hozzájárulnak még számokat is írnék. Te ne fossál pedig neked van miért!!!!!!
ex18 2007.01.14. 21:27:20 / # 311345
A Csabának egy bizonyos pontig kellett azt tennie, amit a barátjának, mert csak barátok és kollegák voltak. Nem úgy, mint te te mocsok csicska! Te ne írd a Csabának, hogy nem köszönt többesszámban nektek, mert mindenki ismeri és tudja a Csaba nem ilyen. A te airportos múltadról csak annyit, hogy az utolsó egy hónapra csúsztál át, mint egy féreg a túloldalra. Na volt is felzúdulás rendesen, de a te tagdíjad is jól jött a többihez. Nehogy azt hidd, hogy nagyon hiányoltak. Sokadszorra megkérdezem, ha a touristot is így gyűlölöd, miért nem oda jöttél vissza 2004-ben? Emlékszem egy hétig minden nap koslatnod kellett a Beles után. A Beles házavatóján ezt a többiektől tudjuk szánalmasan pitizned, nyaliznod kellett, hogy újra forintbaszó touristos lehessél. Akkor miért nem az airportosokat választottad, és utólag osztod az észt. MIÉRT?MIÉRT?MIÉRT? Nem a Csabának kell szégellnie magát, te mocsok!
döncielemér 2007.01.14. 21:18:07 / # 311344
Jenő hát te nem dolgozol hanem írogatsz a 10 nevében? Ne fossál menjél dolgozni hív a reptér.
döncielemér 2007.01.14. 21:16:28 / # 311342
Annak idején azt mondtad, ha tényleg te vagy Csaba: neked azt kell tenned amit a Beles. Még vársz és figyelsz. Most hogy nincsen munkahelyed ezt magadnak köszönheted és mi úgy gondolom ezért cseppet sem fogunk sajnálni. Turistás korodban te is elfordultál és nem köszöntél nekünk. A szennyes nálatok volt, csak azt sajnálom így utólag hogy ezt eltürtük meg amiket csináltatok velünk Airportosokkal. Ez már ugyan történelem de azért így utólag is ... SZÉGYELD MAGADAT
ex18 2007.01.14. 21:15:23 / # 311341
Na most ugass te féltökű! Olvassd végig, amit a 10-es írt, jól nézd meg ki a 10-es és most megszégyenülten kérjél bocsánatot. A feketeleves ezután még feketébb lesz és azt is a régmúltadban keresd. De ha ettől eltudsz élvezni, mert mástól nem akkor továbbra is gondold azt, hogy én vagyok, mint ahogy a 10-es is voltam. Ez most nagyon-nagyon ciki neked itt a többiek előtt és ami a furcsa te szólítgatsz itt rögtön embereket, hogy Gyurikám, mert ő felvállalta magát. Olvasatomban azt látom ezt ő is megjegyezte, hogy egy-két ember álnév mögé bújva mer csak mocskolódni. Tomika ki a 10-es?! Tomika ki a 10-es?! Tomika ki a feketeleves?! Kevés vagy!!! Nemcsak féltökű vagy, hanem féleszű is!!! Pá töki!!!

döncielemér 2007.01.14. 21:04:32 / # 311339
Szevasz Gyurika! Én csak azon csodálkozom, hogy ők akkor a Touristnál, mire számítottak? Jenő megmondta már akkor is minden ok lesz.
törölt felh. 2007.01.14. 21:02:57 / # 311338
Hello Zsolt!Mivel olvasod ezt az oldalt Te is látod,hogy ez a gyűlölet oldala lett.Mindenki gyűlöl mindenkit mindenki köpköd mindenkire.Az a sok városi taxis és a sok idetévedő ember mind azt gondolja, milyen jó hogy eltüntek ezek az ország kapujából!Ezért irtam pár oldallal ezelött, hogy nem ezzel kellene most és itt ezzel foglalkozni.De az én szavaim sohase értek el azokhoz a fülekhez ahova kellett volna.Tán még emlékszik valaki arra, hogy én voltam az első aki fel lett rendelve a Citadellába azért mert 2 embernek hangosan mondtam,hogy tán nem kellene együtt dolgozni a Veres Istvánnal.Az egyik a 15 a másik a Józsi volt.10 perc alatt feljelentettek.Ki állt oda mellém?Ki mondta azt,hogy igaza van?Amikor megnyerte a zóna a pályázatot ki közölte a többiekkel,hogy ez bizony nem lesz kifizetődő?Nem csak én egyedül az igaz, de azt is tudtuk,hogy csak akkor nem fog elindulni a zóna,ha senkise fog ott dolgozni.Okos ember vagy tudod,hogy erre mennyi volt az esély.És az,hogy nem tudtunk egységesen fellépni nem csak a mi hibánk volt.Sokan hibáztunk évekig csak azzal foglalkoztunk,legyen meg a napi bevételünk.Ki foglalkozott a tizessel ne rugják ki mert ugatott a Veres ellen?Néhányan még örültek volna ha kirugnak,több pénz maradt volna nekik hisz a tizes milyen sokat dolgozik.Ki örült akkor,amikor mi nem hoztuk ki dolgozni rokonainkat neked meg jött a testvéred meg a barátod csak azért,hogy egy kicsit csendben legyél?És lett is csend.Mindenkinek van szennyese.De ez már a mult.Nem kellene ezzel többet foglalkozni.Minden megváltozott.Ha elmegyünk egymás mellett az utcán van aki undorodva elfordul,van aki örül Neked ilyenek vagyunk.De ez az oldal ne erről szóljon ez nem érdekel senkit már.Remélem a gyűlölet majd elmúlik,és a tenni akarásról fogok itt majd olvasni zombori csaba a tizes(még akkor is ha a zuzié most a számom)
döncielemér 2007.01.14. 21:00:31 / # 311337
Mi is szégyeljük hogy ennyi gerinctelen alakkal dolgoztunk.Most be vannak szarva.Mutassátok meg holnap fizessétek ki az 50 rugó tagdijjat azt dolgozzatok és ne sírjatok. Ja és takarodjatok vissza reptérre ott tessék dolgozni. Valaki írta 2005 aug.15-én akkor még nem lett volna talán nagyon késő.

Oldalszám: 544