Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zónatourist 2007.02.13. 11:49:15 / # 312422
A végén még az fog kiderülni, hogy azért dolgoztak a repteresek mert "Ő" megengedte! :DDDDDDDDDD
döncielemér 2007.02.13. 11:48:17 / # 312421
Látod ráéreztem nagyon! Na akkor elmesélem miért haragudtak a kollegák a külsőkörösökre. Oda álltak a kaszálós hiénák többek között a főtaxis hiéna kollegáid (Aranka és társai) Ezeknek csak napi egy fuvarjuk legyen és többet kerestek mint te. Persze ha balekot fogtak.Na már most az esti órákban pedig minden külső körről elvitt fuvar annyi repteres taxis megégést produkált ahányat elloptak.Képzeld 2-5 órai várakozás után vagy fuvarral mész el vagy hazamész üresen. Ezért voltak idegesek a kollegák. A másik fontos dolog :repteres sose próbálkozott egyetlen egy főtaxis vagy bármilyen címen lopkodni vagy hiénázni! Érhetően írtam?
zónatourist 2007.02.13. 11:47:29 / # 312420
"A megállapodás szerint" Ha ti akkor is ilyen b@romi okosak lettetek volna, akkor beszélgetni sem kezdtetek volna szinespistával! nemhogy megállapodni! És most ti okoljátok a mostani zónában dolgozó régi reptereseket??
zónatourist 2007.02.13. 11:43:54 / # 312419
kik is kezdtek kint alukálni (erejükön felül) az egyes terminál megnyitása elötti napokban?? Idézet: Bognár Ferenc "Innen mi fogunk dolgozni ti meg takarodtok a B-re"!!
Fotó 2007.02.13. 11:41:14 / # 312418
Én még arra is emlékszem, mikor a hóvégi drosztcsere lett volna érdekes módon nem történt meg. A megállapodás szerint 2 havonta cseréltük volna a A-B terminált. Az is megbeszélésre került akié az A terminál azé az I reptér.Nem is tudom ki nem tartotta be! Azért van még a tarsolyba de tényleg kár kitárgyalni. Szántás után okos a paraszt!
csogu 2007.02.13. 11:38:21 / # 312417
Valóban nem a rendelt táblánál álltam meg, mert olyan szinten nem érdekelt a repteres dolog, hogy azt elképzelni sem tudod...de akkor pont ott végeztem és 10 perccel felvettem. Valóban nem jó helyen álltam meg, és ezt el is ismertem, és megpróbáltam emberekkel, emberi hangon megbeszélni szőrnyű tévedésem. Elsimertem azt is, hogy tudom, ez az ő szemétdobjuk és szerencsétlen áthaladónak nézzék el ezt a tévedést. Majd beláttam, hogy itt az érvet az ember nem a szavakkal tudja érvényesíteni...na ezek után jött a rendőr. Hogy a Főtaxisok mentek, vagy nem mentek, nem tudom, de arról beszéltünk, hogy 4-5-6-7 éve is voltak ott kint olyanok, akik nem lopták a szívünkbe magukat...nem csak most.
döncielemér 2007.02.13. 11:35:18 / # 312416
Ne hari de nem egészen így volt! Csak egy...kettő az ataxisok hányszor játszottak drosztfoglalósdit? Hány tourista taxigépkocsi sérült meg vagy annak vezetője? (nem karamból következtében) Én úgy emlékszem volt olyan idő amikor 10 -12 mentetek mi talán 2-3 és nem zokogtunk. Finoman is le lehet írni de szerintem is hagyjuk.Sajnos gyomorforgató történelem.
zónatourist 2007.02.13. 11:33:57 / # 312415
Jól beszélsz! "legalábbis 12 évre visszamenőleg amire emlékezhetem." Elég rossz az emlékezőtehetséged! Vannak akik azért döngetik a mellüket mert a reptéren voltak már 20 éve! Én a jogkövetőről beszélek, az meg nem évül ám el, legalábbis az elszenvedőiben!!
iron 2007.02.13. 11:32:46 / # 312414
Most én mondok neked egy furcsát. Tényleg azt, hiszed, hogy egy ilyen ravasz módszerrel ki tudtatok volna rakni onnan minket? Ébredj már fel, világesze. minket így lehetett csak kirakni, ahogy a veres csinálta: befészkelte magát közénk, mert megengedtük, aztán egy jó páran elhitték a szövegét és ez vezetett oda, hogy elinduljanak a háborúk. nagyon rossz hirem van a számodra: most majd ti következtek. csak más lesz a módszer. úgyhogy, ha van benned (bennetek, taxis "górék") egy kis ész, akkor most csináltok valamit hivatalosan, mert 2-3 éven belül az egész város a vereserdelyinek fog fizetni. eleibenén én is csak a taxisokat okoltam, de hál Istennek az írásra adtad a fejed.....
döncielemér 2007.02.13. 11:31:55 / # 312413
Miért nem a rendelt táblánál álltál meg? A külsőkörön a hiénák álltak,vagy annyira zavarba voltál hogy rossz helyre álltál. A főtaxis kollegáid a veresgenya hívására egyből jöttek emlékszel. Miről beszélünk kérem?
zónatourist 2007.02.13. 11:29:45 / # 312412
A tourist és az a-taxi egymással folytatott kisded játékaiba most és itt nem mennék bele mert: 1. úgyis moderálnák 2. nem tartozik erre a fórumra 3. az egyik 19 a másik egy híján 20 (ismered?)
Fotó 2007.02.13. 11:27:02 / # 312411
A város 10-15 éve felosztódott. Aki nem találta a helyét bizony próbálkozott mindenhol.A többje nem tisztességesen (lásd a taxiórát ami a centrumból kifelé tíz fölötti összegeket mutogatott) az bizony meglett találva. Vagy mondjam, a külső körös próbálkozókat? Ez a szurkálós szöveg kicsit demagóg. Turkáljál az agyadban ha régi vagy hányszor lett, és ki leszúrva. Normális céges taxisoknak semmi bajuk nem volt legalábbis 12 évre visszamenőleg amire emlékezhetem. Arra is érdemes megemlékezni miért jött létre a cityliner, felszabadulástéri taxi stb. Ne essen át senki a túloldalra.
zónatourist 2007.02.13. 11:25:04 / # 312410
:-)) nem vártad meg amíg folytatom!! :-))
zónatourist 2007.02.13. 11:24:10 / # 312409
"egyezik meg a BA Rt.-vel egy olyan tarifában ami szigorúan a költségeket,járulékokat, és némi hasznot (ha már vállalkozunk) magába foglal" Természetesen erre a BA Rt. azt mondaná, hogy kizárt dolog a költségarányos fuvardíj, tehát szerződésbontás, új pályázat. Jóóóó tudom, demagógia! De annyira szép lenne!
tomajer 2007.02.13. 11:23:37 / # 312408
... szinespityu nem egyezik meg a BA Rt.-vel egy olyan tarifában ami szigorúan a költségeket,járulékokat, és némi hasznot (ha már vállalkozunk) magába foglal, .... Ez akkor mi lenne kéremszépen??? Ha nem tudjátok a vállalt feltételekkel teljesíteni a melót, fel kell állni, és új pályázatot kiírni! Ez a törvényes megoldás!
hazug 2007.02.13. 11:21:56 / # 312407
A lényegen nem változtat, aszisztáltatok, most meg szidjátok, mint a bokrot, Ti is. Mindenki, csak az orráig látott, minél többet a puttonyba zsákolni. Pl, ezért nem akartatok áthívni enkit lefogyásnál sem. Hogy most kik vannak ott? Ők legalább megpróbáltak változtatni a dolgon úgy, hogy nem ott tolták a szekeret. Őket sajnálom, a többit nem. És azt még mindig nem értem kedves Szollár úr, hogy történik az új emberek átvilágítása??? Ezeket a dolgokat kellene megpiszkálni, mert ezt követelményként írták le!
Fotó 2007.02.13. 11:20:37 / # 312406
Akkor teljesen félre értettél mindenkit. Csak egy kérdés... muszály ott dolgoznotok ha ennyire nem éri meg? Látod mi nem ott vagyunk!
Fotó 2007.02.13. 11:19:06 / # 312392
Adj'Isten! Egészen pontosan 3.7% a legfrisebb adat szerint.

zónatourist 2007.02.13. 11:16:59 / # 312405
Ki beszél itt törvénytelen emelésről?? Én csak ezt tartanám egyetlen megoldásnak: [font color=yellow]Inditsunk egy új,számomra izgalmas témát! Gyüjtsük össze, természetesen anonim módon, hogy hány zónataxis tenné meg, hogy pl. most 15.-én nem fizet tagdíjat amig a szinespityu nem egyezik meg a BA Rt.-vel egy olyan tarifában ami szigorúan a költségeket,járulékokat, és némi hasznot (ha már vállalkozunk) magába foglal, valamint meghatározza a zónataxi mindenkori létszámát, amit a tagság is elfogadhatónak tartana.[/font] Jelentkezni itt! (Tomajer! Ne aggódj, nem lesz túlterhelt a szerveretek! :DDDDDD) ( a mai zónalétszám: 300 tehát olyan 295 jelentkező elég lenne!) :-)) Eddig nem tolongtak :-(( 295 X 50000.-= 14 750 000 .- Aki jobbat tud, a jelenlegi helyzetben az szóljon! sz@rdobálók kiméljenek jeligére ide!
zónatourist 2007.02.13. 11:11:22 / # 312403
Nomeg azt a bizonyos maffiát a "jogtisztelő Magyar taxistársadalom" egy bizonyos csoportja vitte ám anno a reptérre! Csak az a hülye maffia felismerte a "jogtisztelő Magyar taxisokban" az anyagi lehetőséget, és kihasználta! B@...a meg az @nyját! Ha erről az oldalról nézzük, ahhoz mit szóltok??Néha nem árt más oldalról nézni a dolgokat!
Oldalszám: 544