Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Pazo 2007.05.20. 21:40:31 / # 313428
Sziasztok! Régen jártam itt,mert kerestem másik melót is,hogy legyen pénzem tagdijra:-) Bevallom,csak tiz oldalnyit olvastam most vissza,valószinű,hogy érdekes dolgokat irtatok.. Viszont egy két dolgot hozzászólnék. Magyar György ügyvéd úr nem akkora sztár ügyvéd aminek képzelik az emberek. és pont. Olyan dolgokat hallottam legújabban,hogy a zónásokkal plusz 240ezer forintot akarnak fizettetni tagdij hozzájárulás cimszóval. Kivétel :Veres passátosok. A droidok külön frekin kapják a tuti cimeket.(rövid bel,vidék) Kiváncsi lennék mi az igazság alapja az egésznek?? Multimédia igaz,és már meg is van a beetető szöveg is hozzá!(Azzal beszéltem aki csinálja az anyagot hozzá.)A rendszerhez,ha félreérthető voltam.

Fotó 2007.05.20. 11:44:54 / # 313426
Szerinted kapsz választ?
döncielemér 2007.05.20. 01:43:42 / # 313424
Az megírtad hogy a bajaiak tipliztek,gondolom nem a fagyit felejtették kifizetni,de a hernyeszék azokkal minden tiszta és ok? Azt azért megírhatnád hogy penderítettek ki és a skodákat meg milyen alapon tudták lenyúlni mert azért itt vannak sötét pontok. Szerintem nem csak én lennék kiváncsi. A skodák tulajdon viszonya és minden jogi oldala teljesen tiszta? A söfőröknek mindegyiknek van minden papirja hogy taxizhasson?
döncielemér 2007.05.20. 01:35:58 / # 313423
Én speciel megnézem kivel kötök üzletet a veresgenya ebből az elején kiesne.A slepje meg rögtön utána. A csicskáinak szórnék egy kis kukoricát a földre had kapirgáljanak. Ferihegyi bajkeverők: tetszik! Pontosan kikre gondoltál ha nem titok?
Simi 2007.05.19. 19:22:51 / # 313421
Tisztelt Uraim! Amennyiben ez így lett volna, akkor most varázslóként tartanának számon. A Skodás cég 2006-os árbevétel 7,2 millió forint volt. 2006-ban dolgozott kb.hat hetet.A heti köpontdíj 560 ezer X 6 = 3.36 millió lizing 2,1 millió ----------- 5.46 millió + üzemanyag + a Ti béretek Számoljatok még mi elött bedöltök az ostobaságnak. Ja!,és ne feledjétek december 18-án voltam utoljára a cégnél Pesten! Az adatok lehet, hogy forintra nem pontosak, ha akarjátok megnézhetitek a könyvelőnél.
skodasok 2007.05.19. 18:22:28 / # 313413
Mi a Csillától egy egész más történet hallottunk. Azt mondta, hogy több mint 5 milló forintot vettél ki a cégből decemberben, és ebbe ment tönkre a cég.

Simi 2007.05.19. 18:10:25 / # 313420
Gondolod, hogy kapzsiság? Mire alapozod ezt? Mert szerintem üzlet! A sajnálatra nem tartok igényt és nem szorulok rá. A gatyámmal meg semmi baj, nem félek senkitől, és semmitől. Magamtól eszembe nem jutott volna itt irogatni, ha valamelyik "jóképű" bele nem kever. Nem szokásom kiteregetni a szennyest és másokra kígyót, békát kiabálni, de ha már így rákérdeztél: Március elején amikor a bank elvitte az autókat 16 millió meg egy kicsi volt a minusz. A veszteséget csökkenti a megmaradt taxiórák, URH-k, kártya olvasók szabadjelzők. A bajai Őnért Zrt. volt, aki nem fizette ki a számlát, amely azóta felszámolás alatt van, és képviselőjük, és tulajdonosaik az információk szerint nem tartózkodnak Magyarországon. A házam nem volt fedezet, így a te szavaiddal élve az einstandot elkürültük. A tözstőke volt a bukó, mely ráköltésre került az autókra. Gondolom a ferihegyi bajkeverők névsorát azt tudod, nem kell felsorolnom. Hova került az autók egy része, és kik üzemeltetik az szintén köztudott. Szeretnél még ezen kivül valamit megtudni. Szívesen megírom. Igérem üzleti titkokra nem fogok hivatkozni.
Fotó 2007.05.19. 17:24:36 / # 313418
Na végre erre vártunk köszönjük:Majd azért mi is elmondunk egy két dolgot amit te nem tudsz.
Fotó 2007.05.19. 17:21:24 / # 313412
A fekete ponton még gondolkodom. Hátha tele raktad a pennádat tentával azt írogatni fogsz.
Simi 2007.05.19. 17:20:56 / # 313417
Szerintem főként anyagi okai voltak.A bevételek nem fedezték az üzemi költségeket. Részben hála nektek,többet vettetek ki a "közösből" mint az egészséges.(tisztelet a kivételnek) A másik objektív ok: 25 autónak késett a finanszírozása és csak december első felében lehettt volna őket forgalomba állítani, ha a bajaiak kifizették volna a taxi beépítés számláit. (Ami már köztudott, hogy sose történt meg) Számszerűen a következő történt. November végén indult a cég. Dec 4-én az Agipon volt egy tulajdonosi megbeszélés, mivel dec 5-én lizinget kellett fizetni kb. 2,1 milliót,(első 25 autó) 800 ezer volt a kasszába dec 5-én a S.S. befizette a lizingdíjat,úgy hogy a megállapodás szerint 1,3 millióval kipótoltam. Dec 6-án és 13-án kfizetésre került a Zóna fele 1.12millió tagdíj. A könyveléből megállaptható, hogy a bevételek nem fedezték a költségeke. (ti pontosan tudjátok a bevételek nagyságát, de ha bárki meg akar bizonyosodni róla, bemehet a könyvelőhöz és megnézhati az elszámolási papírokjat.) Az ügyvezető nem hajtotta végre, az elszámolások ellenőrzését. Nevesítve: nem kérte be a reptérről a kiosztott fuvarok számát, illetve a Zóna központól a fuvar adatokat. Az alacsony bevételt elintézte annyival, hogy "rosszul megy a reptér". A pénzügyeken és az elszámolásokon a tulajdonosoknak, és az ügyvezetésnek megromlott a viszonya.A fentiek miatt én dec.18-án befejeztem a közreműködést. Innentől kezdve csak az ügyvezető tájékoztatására tudok hagyatkozni, miszerint: a bevételek nem fedezik a kiadásokat. Tudomásom szerint a bevételek javítására az ügyvezetés január közepén tett intézkedéseket. Részben napi leadós rendszerré alakította az elszámolást. Én a magam részérő februárban több megoldási javaslatot tettem, amelyek nem találtak meghallgatást. A cég összedöntésében a szándékosságot nem feltételezem, de valószínű a személyes motívációkról ti többet tudtok.
Fotó 2007.05.19. 17:19:03 / # 313416
Csak ilyen hibáid lennének senki nem foglalkozna a helyesírásoddal. De az nagyon gáz ha egy "l" hallasz. Amiket írtál azok nem durva hibák sőt, valamikor direkt van kis betű mint Nemecseknél! mondjuk te nem Nemecsek vagy és senki nem sajnál téged mert a bajt a kapzsiságod okozta. Azt hogy diszkréten beismered hogy tévedtél és finoman szólva átbasztak. Látszik nagyon tele van a gatyesz mutrával mert még mindig nem írtad le mi volt és hogyan, kiváltó okok ki kúrt veled ki mit tettek miért mennyit buktál(Csak kb a többi üzleti titok) a bank ház einstandot hogy úsztad meg. Azért tényleg örülünk hogy írogatsz de most már valami konkrétumot is mert nem erről szól a fórum aztán itt ülünk háttal a moziban. A skodásnak is válaszolhatnál ha már a csilluka nem tévedt ide.
Simi 2007.05.19. 16:24:50 / # 313411
Vágom ember! Azt gondoltam a nyelvészkedésen kivül van egyéb mondanivalója. Köszönöm, hogy törödsz velem, így már biztos nem fogok felsírni. A nyelvészkedésről meg annyit, hogy 5783 "hidegkút" az szerintem nagy betű. 5749 "Bajai" paraszt meg kis betű Gondoljátok helyes irásból irjatok be egy fekete pontot.

Fotó 2007.05.19. 15:06:07 / # 313410
De most tietek a pálya figyelünk mint a sólyom. Várjuk a választ amit feltettek neked!

Fotó 2007.05.19. 15:04:36 / # 313415
Majd én leereszkedem mert véletlenül van nálam ejtőernyő! 5801 Több szem többet lát, több fül többet hal! 5809 meghalgatom, elolvasom Az ember két füllel hallgat ezt én is értettem. Vágod ember? A Kérdések nyaral ma meg holnap azért ejtőernyőztem nehogy álmodban felsírjál.
skodasok 2007.05.19. 11:01:38 / # 313409
A Csillától kérdeznénk. Első kérdés: Miért jobb nekünk a napi 14 ezres leadó, mint a régi 10 ezres? Második kérdés: miért is volt az nekünk jó, hogy két hónapig nem dolgoztunk? Az igéret igy hangzott: "a jövö héten mindenkji vissza ülhet a régi autójába és jobb lesz mint volt"

Simi 2007.05.19. 10:43:19 / # 313408
Sajnos nem értem mire célozgatsz. Kérlek ereszkedj le a szintemre és magyarázd el!
skodasok 2007.05.19. 10:36:12 / # 313407
Megkértük a Csillát, hogy csatlakozzon ehhez a fórumhoz, és akkor mindenki eldöntheti, hogy kinek van igazi, hogy jutottunk ebbe a helyzetbe. Az első kérdésünk: Miért ment tönkre a Skodás cég? Második kérdésünk: Akarattal lett-e tönkre téve?
Kérdések 2007.05.19. 10:34:54 / # 313406
Lehet hogy belvárosi helikopter leszállópályák nyiltak?
Kérdések 2007.05.19. 10:32:27 / # 313405
Lehet hogy nem szeretném megkapni az ebolát? Lehet hogy figyelmesebben kellene olvasni? Lehet hogy nem az én házamat vitte el a bank majdnem? Lehet hogy én tudom kivel nem szabad közös üzletbe belemenni? Lehet hogy a bolhából te csinálsz elefántot mert megzakkantál sok a taxióra? Lehet hogy nem állok tovább sehová? Lehet hogy az embernek két füle van és úgy HALL, érted mire céloztam mert már fájt hogy ezt sem tudod?
Simi 2007.05.19. 10:13:03 / # 313399
Megfelel!, nekem nincsenek kérdéseim, de szívesen vlaszolok a tieitekre. Én a magam részéről lezártnak tekintem ezt a történetet, de ha ti úgy érzitek, hogy nekem valamit tudni kell, akkor azt meghalgatom, elolvasom.

Oldalszám: 544