Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.02.29. 15:21:01 / # 314678
Remélem sikerült megváltoztatnunk benned a negatív véleményed eme pár szösszenetünkkel:-))
csogu 2008.02.29. 15:08:49 / # 314671
Hmmm...ehhez egy kérdőív kell, az úgy egyszerűbb lesz...majd megosztom veletek a tervezetet, hogy ne utólag legyen reklamálás... Még hálásnak is kellene lennem nektek ezért az ötletért, de azért elmehettek a fenébe amiért így felhúztatok:-))
csogu 2008.02.29. 15:07:07 / # 314670
De tudjátok mit, most adtatok nekem egy magas labdát…jövő héten – ha nem ér valami nagy csapás vasilag – akkor kicsit hamarabb megyek ki és készítek egy 100 db-os véleményt a civilektől és 50 db-os véleményt a taxisoktól. Röviden, párszóban jellemezze kérem a taxisokat! Ez lesz a cikk címe. Azt meglátjuk ki áll közelebb a valósághoz:-))

csogu 2008.02.29. 15:04:54 / # 314668
Tudod nehéz minden nap, minden órában és annak minden percében 100%-osnak lenni. Engem is súlyt a február "jótékony" hatása, és lehetséges hoyg bizonyos dolgokról más a véleményünk. Én - ellenben - veletek, nem érzem ezt bűnnek. Nem akarok egy több mint 10 éves kapcsolatot megszakítani egy különböző vélemény miatt, aminek jelentősége lényegében ZÉRÓ! Biztos én vagyok a hülye ami miatt így gondolkodom, és Ti, iszonyatosan taxisok (remélem nem sértelek meg ezzel a jelzővel), úgy gondoljátok, hogy másnak mindig veletek kell egyetérteni, mert különben kukába vele....mind baráttal...mind haverrel...mindennel...bocsánat, én mindig is zat hangoztatom...áááááááá...inkább áltatom magam, hogy én NEM TAXIS vagyok, csak egy kényszerpályán mozgom...túl sok civil tulajdonság maradt bennem, ami egyeseknek szúrja a szemét...elnézést miatta.
Csumi 2008.02.29. 14:59:21 / # 314324
Nem "aláztalak porig", csak néha mintha nem azt a Csogut hallanám, akit ismerek. ...és ez valóban nem tetszik...
csogu 2008.02.29. 14:56:38 / # 314322
Ha nagyon sért a véleményem, moderáld ki nyugodtan, én meg törlöm a regisztrációmat. Erre most nem reagálnék engedelmeddel, mert úgy elküldenélek a picsába, hogy mire sikerül megállnod elfelejtenéd honnan indultál.
csogu 2008.02.29. 14:55:25 / # 314305
Látod? Pont erről írt Taxi11! 3 ember, akik ismerik egymást, egy sima vélemény különbség miatt, porig alázzák egymást. Igen, ezek vagyunk mi. Nem egyezik a véleményünk,mert mindenkinél ott a bölcsek köve, akkor egymás torkának esünk simán, minden lelkiismeret furdalás nélkül. Ahogy valaki másként zenél, már eltaposandó. Igen, ezek a taxisok, akik büszkék lehetnek magukra, akik tartoznak fűnek-fának, akik az ágyuk helyett rejtett parkokban alszanak mint a csövesek, akiknek viszont olyan nagy az önbecsülésük, hogy azt sem veszik már észre, hogy társadalmilag már meg sem vetik őket, mivel arra sem érdemesek. Elmarakodnak magukban, mint az veszett hiénák a sivatag homokjában, ahova piszkukat is szórják. Amikor viszont valaki, képet nyit nekik arról, hogy hoppá. állj meg, nézz körül és tégy ellene, akkor azonnal hadrendbe állnak és annak mennek aki ezt a lépést meg merte tenni. Milyen igaz, ez így a jó és helyes példa. Na de sebaj, nem kell egy véleményen lennünk. Köztünk annyi a különbség, és ezt nem vagytok képesek felfogni, hogy amíg ti magatokról írtok, én a szakmát minősítem. Ezért vagytok belázadva. De ezek után min csodálkozom, ha egyesekkel nem tudom megértetni, hogy mi a különbség egy cikk és egy fórum beírás között???
Nevem senki 2008.02.29. 14:55:23 / # 314232
Reméltem is, hogy felidegellek, így legalább kvittek vagyunk. Tudod, hogy kedvellek, de ez nem azt jelenti, hogy nem kapod meg azonnal "face to face", amit érdemelsz. Most ezt érdemelted:-) Ha nagyon sért a véleményem, moderáld ki nyugodtan, én meg törlöm a regisztrációmat. Legalább azt a napi 1-2 órát értelmesebb dolgokkal töltöm, nem itt hadakozom eredménytelenül....................a többit gondold hozzá.
Csumi 2008.02.29. 14:48:05 / # 314225
Ha szégyenled, hogy taxis vagy, miért akarsz taxis honlapon dolgozni? Nem is értem. Vagy itt nem kell eldugni a brifkód?
csogu 2008.02.29. 14:44:18 / # 314212
Engedelmetekkel én akkor is dugdosni fogom a brifkóm, mert nem szeretem amikor vadidegenek egy szakmán kívüli helyen azzal kezdik: - jaaaaaaaaaaa taxis….

csogu 2008.02.29. 14:43:24 / # 314211
Ok, meggyőzött a szakma két prominens személyisége…léptem.
csogu 2008.02.29. 14:42:53 / # 314210
Azé csak sikerült feltúrnod az agyam…a másikban elejtett hozzászólásoddal. Miről beszélsz Sanyi? Szerinted manapság becsülendő szakma a miénk? Amikor kiszállok az autóból és bemegyek egy hivatalos helyre, akkor a brifkóm eldugom a csomagtartóban, mert ha megtudják rólam, hogy taxis vagyok, akkor azonnal leírnak. Ok, nem miattad és nem ő és ő miatta, hanem az miatt a 4 ezer tökéletesen alkalmatlan ember miatt, akik sz@arra sem jók, nemhogy egy ilyen bizalmi állásra, amikor emberek a családjuk életét bízzák ránk pár kilométer erejéig. Gyere már ki Sanyi a tutidból és beszélgessél már ezekkel az emberekkel és utána essél nekem így, mert akkor fogod tudni hogy kiket is védesz baszod. Ha az utcán lépne oda hozzám ismeretlenül, akkor mielőtt megszólalna azt mondanám: - Bocs, nem tudok adni – és már mennék is tovább.
Csumi 2008.02.29. 14:42:01 / # 314200
Na mostmár tényleg dőlj hátraaa!!
Nevem senki 2008.02.29. 14:39:53 / # 314196
Kössz, már ebédeltem, most inkább hányok! Nem tudom ki ez a f@sz, de nem is érdekel! Minősítse a családját, vagy akit az ismerősei közül akar vagy mer, de engem ne!! Bizony ebben te is benne vagy , mint taxis és ha nem kéred ki magadnak, akkor meg is érdemled a minősítést. Ne merj mégegyszer arról prédikálni, hogy nem teszünk magunkért, ha azt is eltűröd, hogy a szádb sz.rjanak!
csogu 2008.02.29. 14:32:55 / # 314113
Szerintem azééé mielőtt megharagszol rám, a véleményem miatt…ami mint tudjuk szabad, ebédeljééé be:-))) Sanyi, nézz már körbe magad körül, kérlek! Ne MÁR megint magadból indulj ki… Kevés az olyan ember, mint Fox, aki már erre a pályára készül évek óta…és ez azért meg is látszik a srácon. Nem ő a hagyományos taxis. Na de nem őt akarom dicsérni. Sanyi, naponta találkozom olyan kollégákkal, akik sem vezetni, sem tájékozódni, sem konfliktust megoldani nem képes. Akik voltak már pékek, asztalosok, teremfelügyelők, de van nekünk bányászunk is, csak az (SEM) ment nekik, így a baráti, haveri tanácsok alapján (taxisnak még jóóó leszel) eljöttek minket boldogítani. Mi, páran (és mondom ezt nagyképűség nélkül) a szakma 15%, valóban nem illünk bele abba a képbe, amit Taxi11 itt felvázolt, de sajnos a maradék 85%, pontosan odatartozik…és Sanyi, az a többség! Mondom, mielőtt megfojtasz ebédelj beee:-)))
Nevem senki 2008.02.29. 14:24:10 / # 314103
Ne dühíts fel, mert megkapod te is! Szerinted a szolgáltatásban, közigazgatásban, közlekedésben és egyéb inproduktív szakmákban dolgozó több millió ember mind másodrendű, egyébre nem alkalmas polgár. Tedd már félre a demagóg Gútbácsi modorodat, mert esküszöm nem állok szóba veled.
csogu 2008.02.29. 14:12:51 / # 314097
UUuuuuuuh, ez így azé kemény és markáns reakció...pedig...pedig el kell hogy keserítselek. Igaza van!!! Én, azt a tényt, hogy a fiam is taxis legyen, kudarcként élném meg, mint apa. Amikor kicsit fáradt vagyok és nincs kedvem ahhoz, hogy a fiammal tanulásilag foglalkozzak, a feleségem mindig előveszi a titkos fegyverét: Azt akarod, hogy belőle is taxis legyen??? Ezekután valahogy mindig van egy kis erőm még vele is foglalkozni:-)) Na de hoyg ne maradjak egyedül a véleményemmel, engedd meg, hogy idézzek az egyik általam készült riportból: [b][i][font size=4]- Van gyereked? - Igen egy 20 éves fiam. - Mit szólnál hozzá, ha a fiad is taxis szeretne lenni? - Az akar. Sosem szeretett tanulni, nincs más lehetősége, eljön taxisnak.[/b][/i][/font] A teljes riport itt olvasható el!!!
Nevem senki 2008.02.29. 14:05:38 / # 314062
" Véleményem szerint taxisofőr abból lesz, aki másra nem képes, nem kell gondolkodni, nem kell effektív olyan munkát végezni, ami értékelhető." Véleményem szerint meg bekaphatod az összes f@szomat, ameddig le van gallyazva. Ezt nézed ki belőlünk, ezt vártad, ezt kaptad! Várjuk további értékes soraidat, véleményedet:-)
6ker 2008.02.29. 10:04:17 / # 313763
Az nem rendor volt.
taxi11 2008.02.29. 09:38:35 / # 314011
Üdvözlet a fórumolvasóknak! Az alábbi cikkel szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy gyakorlatilag az általatok támadott Zóna Taxi megint nagyra nőtt. Érdemes elolvasni és gondolkodni azon, hogy milyen is a taxistársadalom és mire képes a pénzért. Véleményem szerint taxisofőr abból lesz, aki másra nem képes, nem kell gondolkodni, nem kell effektív olyan munkát végezni, ami értékelhető. A gyanú szerint a vállalkozások előzetesen lejátszották, hogy melyikük nyer a 2006-2008 között kiírt, fontos pályázatokon. Előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott csütörtökön a Gazdasági Versenyhivatal öt fővárosi taxitársaságnál, a Voláncom Kft.-nél és a Taxi Fuvarszervező Társaságok Szövetségénél. A gyanú szerint a vállalkozások az általuk létrehozott érdekképviseleti szövetség tevékenysége mögé rejtve előzetesen egyeztettek és megállapodtak egymással abban, hogy melyikük nyerjen a 2006-2008-ban Budapesten és környező településeken kiírt fuvarozási pályázatokon és közbeszerzéseken - áll a GVH közleményében. A rajtaütésszerűen, egy időpontban megtartott kiszállás a fővárosi taxis piac túlnyomó többségét érinti: a 6x6, a Budapest Taxi, a Buda Taxi, a City, a Főtaxi és a Taxi-2000 van a listán. Az ilyen helyszíni szemléhez előzetes bírósági jóváhagyás szükséges. GVH-s források szerint olyan pályázatokról van szó, amelyeket nagy cégek, jelentős személyszállítási igényű, közbeszerzésre kötelezett állami intézmények írnak ki. A gyanú szerint az egymással kiegyező cégek a "vesztest" esetleg oly módon is "kárpótolták", hogy ha éppen nem volt szabad autója a győztes cégnek, akkor a vesztesnek passzolta le a megrendelést. Az összebeszélés miatt nem volt valódi árverseny a pályázatokon. GVH

Oldalszám: 544