Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mimóza 2009.12.04. 06:32:03 / # 295786
"Csak sajnálni tudom azokat, akik ilyen viharos körülmények között is a másokon való bosszúállást gyakorolják, és mindent bevetnek a cél érdekében, hogy másokat a földbe tiporjanak." Azért azt remélem , hogy nem erről szoktál együtt gondolkodni a Zoliékkal , hogy hogyan is kell ezt csinálni.. "Látom, érzem, tudom, hogy mi folyik itt, de hatással nem tudok lenni a dolgokra, minden erőmet leköti a "túlélés". " Hát képzeld , az én erőmet is az köti le , akkor miért olyan furcsa a döntésem?Én még ráadásul a barátaidnak köszönhetően egy kicsit jobban is láttam, éreztem , tudtam :))) Tudod nem fenyegetés , de..... úgy vegyél fel címet.... meg ilyesmik.... meg még mik voltak , vannak .... :))))
bemondó 2009.12.04. 06:31:19 / # 295785
Ha tudnánk mit mondott 4 éve, akkor talán értenénk is, hogy miről van szó:(((
mimóza 2009.12.04. 06:25:29 / # 295784
Figyu :)) én nem mocskoskodok azokkal akiket min . a kollégáimnak mondhatok. Ellentétben..... És a többit meg nem is említem.... :) Van aki teljesen az ellenkezőjét cselekszi , mint amit mondott pl négy éve , nem írom ide a kódját , a 37 :))))
bemondó 2009.12.04. 06:23:20 / # 295783
Attilával? Nemrég kb 2ésfél órát telcsin, aztán 2 órát személyesen. Sok mindent látunk egyformán ebben a történetben és őszinték voltunk egymáshoz teljesen. Ne hidd, hogy én valamelyik oldalra állok, mert éppen a szél arról fúj, bár ezt megkaptam sok embertől. Szeretnék középen állni, bár ez teljességgel lehetetlen, de nem felejtek el senkit és semmit. Ha hiszed, ha nem én megpróbáltam "összehozni" a Zolit meg az Attilát egy tisztázó beszélgetés erejéig a központban, de sajna kudarcba fulladt a dolog, mert mindkettőjük "erős" egyéniség. Attila ment önként, Zoli maradt, de ez így faramuci helyzet volt számomra, hisz mindkettővel jóban vagyok, és mindkettőt -bár más okok miatt- de kedvelem. (remélem ők is így gondolják...) Hát ami igaz, az igaz, könnyebb volt "bemondóként" jófejnek lenni, mint "kint" csitítani az indulatokat. Hidd el mindenkit kedvelek valamiért, még azt is aki......... Látom, érzem, tudom, hogy mi folyik itt, de hatással nem tudok lenni a dolgokra, minden erőmet leköti a "túlélés". Mondom ezt úgy, hogy ellenőri tagdíjam van, viszont a magánéletemben "jelentős" változás történt, így erre kell kib@szottul koncentrálnom. Csak sajnálni tudom azokat, akik ilyen viharos körülmények között is a másokon való bosszúállást gyakorolják, és mindent bevetnek a cél érdekében, hogy másokat a földbe tiporjanak. Akár verbálisan itt, akár tettekkel "odakint" Sajnálok mindenkit akit elhagy minket, sajnálok mindenkit aki marad.... Ez egy olyan játék, ahol mindig MI szívunk. Próbáljunk tárgyilagosak és őszinték lenni, oszt talán egyszer..... Sok sikert Neked odaát a Csoguéknál!:DDD
mimóza 2009.12.04. 06:22:46 / # 295780
Pont te mondtad nekem , hogy a Dudás milyen pozitív folyamatokat indít el a főtaxinál. Most meg a Miklóst dicséred , el kellene döntened , hogy kivel hányadán állsz . Én nem tudok úgy játszani , hogy az egyik órában az egyik mezt húzom magamra a másik órában meg a másikat. És az meg végképp nem megy , hogy a csapat társaimat kicsináljam , ez most nagy divat a két barátodnál/és ezért most haragudni fogsz , mert mondtad , hogy... :))/ meg a hűtőmágnesnél. És aki tétlenül nézi az pont ugyan olyan . A Dudás Zoli szarik a főtaxira és a főtaxisokra is. Így mondhatnám azt is , hogy a Főtaxi hagyott engem cserben és ez még állja is a helyét.Pedig én szeretem a főtaxit és szörnyű nézni , hogy akiknek a kezében most van azok milyen mértékben rombolják szét az elmúlt néhány év munkájának az eredményét. Ja , hogy mi lesz ha lemegy a tarifa 154re? Kib@szott sok túlszámlázás:)))) Az utazóközönséget , amit így vagy úgy elcsábított a többi cég , ennyivel nem lehet visszanyerni.Meg képzeld el ha kb fél évet ezzel a fuvarmennyiséggel és 154el kell megcsinálni , te megcsinálnád biztos :)))) Az tűnt fel nekem , ez nem idevág , de érdekes , hogy egy percet nem kell várni az utasokra. Nincs 10 perc dekkolás.Ez tök jó.
csipetke 2009.12.04. 06:17:02 / # 295779
Biztos vagy benne, hogy az elvek amiket nem adtál fel, helyesek voltak? Mert ha mégsem, és ezek miatt "ütköztél sok emberrel", aminek a végén már a hányás kerülgetett munka közben, akkor nem biztos, hogy megérte.
csipetke 2009.12.04. 06:07:55 / # 295778
Ha a Főtaxi holnap bevezeti a 154 ft-os tarifát és kellően reklámozza, mit fogsz akkor tenni? Mert ennek a rendelés mennyiségre komoly hatása lenne, pozitív irányban. Akkor visszajönnél? Ha nem jönnél vissza; akkor nem értem a mostani döntésedet. Ha visszajönnél; akkor meg csak a pénz miatt? Ezek szerint neked mindegy melyik csapatban játszol, csak a lé a fontos (hozzá teszem nagyon fontos). Igazad is lenne, ha a Főtaxit nem egy Garamszegi Miklós vezette volna négy évig. Aki lehet, hogy vezérként nem volt sokkal jobb mint a többi cégvezető, de emberként mindenkitől különb volt, ezért tudta a Főtaxit sokkal emberibb céggé tenni. Ezaz amit hiányolok ennél a cégnél és nem az elmaradt megrendelőket. Sajnos a Mikinek "lejárt" a megbízása , ezt tudomásul kell venni, nem tudunk rajta változtatni. Nem az én dolgom ezt megítélni. De ha már nincs közöttünk és hiányzik, nem kéne pont nekünk (neked mint volt ellenőrnek ) megmutatni, hogy ez nem csak a pénzről szól. Nem tanultunk tőle semmit? Neki szenvedélye volt a Főtaxi és velünk is megszeretette, pont ezért nem megyünk át egy páran sehova, mert úgy érezzük van egy hely ahová tartozunk . Más a kötödésünk mint más cégeknél dolgozoknak. Most a Főtaxi bajban van! (Ráadásul pont olyan cégek miatt mint akihhez átmentél) Most hagyjam el? Mikor Főtaxis bowling-, horgászversenyeken indulok, Főtaxis mecsre, Főtaxis taxisnapra járok és a Főtaxi nyaralójában üdülök! Nem lenne túl szép! Nem akartam senkinek a döntését bírálni! Csak leakartam írni azt, hogy nem balekok maradtak itt! Legalábbis ezen okokból én nem érzem magam annak.
mimóza 2009.12.04. 05:56:51 / # 295777
És a feladásról meg annyit , hogy én soha nem adtam fel az elveimet ezért ütköztem sok emberrel . Nem úgy választottam társaságot magamnak , hogy épp ki üldögél bent a kerepesin keddenként minimum. De ezt már egyszer kifejtettem . Jut eszembe , Attilával mikor dumáltál utoljára , vele is sokat gondolkodtál együtt amíg ő volt a szigeten .Én a helyedben azért néha rácsörögnék , nem nézne olyan hülyén ki a helyzet , nem mondhatná senki , hogy érdekbarát vagy . De azért én bírlak téged , mert jó a humorérzéked :)))
mimóza 2009.12.04. 05:48:35 / # 295776
Szia Bandi! Azért nem csak a tarifa a különbség , de erről a tesód is tudna mesélni :))Nem akarnék többet 225-ér ülni egész éjjel a tutiban miközben ketyeg a tagdíjam , inkább dolgozom. És még hányingerem sincs :)))
mimóza 2009.12.04. 05:45:48 / # 295775
Nem süllyedek a szintedre , de azért megkérdezném tőled , szerinted a főtaxin túl nincs élet? Persze aki az üveg fenekén át látja a világot annak minden torz . Erről kérdezd a kedves feleséged ,talán jobb volna ha ott tartanál rendet vagy otthon akkora vagy ,mint egy parafadugó ? Ez a te problémád? Az biztos , hogy sérült ember vagy ezért még sajnállak is , de nem én tehetek arról , hogy sikertelen vagy . Na pá pá békávés :)))
bemondó 2009.12.04. 04:08:12 / # 295774
Erre gondoltam.....:)

csogu 2009.12.04. 04:05:40 / # 295773
Hanyas legyek? :-)
bemondó 2009.12.04. 04:03:27 / # 295772
De van DE VAAN!!:)) Hanyas vagy te disznó??:)))
csogu 2009.12.04. 04:00:02 / # 295771
Hááát, van viszonyítási alapod, hiszen...ja nincs...hmmm...nem baj, neked elnézem :-))
bemondó 2009.12.04. 03:54:39 / # 295770
22222... Nomen est omen:))

bemondó 2009.12.04. 03:38:58 / # 295769
Látod-látod ezt ugattam ma... Írtam is, csak az automata cenzor kidobott:))) Engem is zavar, hogy balekozol, szerintem TI vagytok a balekok 164-ért. És NEM érdekel a gurulód!!!:)
mew 2009.12.04. 02:49:56 / # 295768
Csogu Münchenben taxizik, disszidált, csak szégyenli bevallani, ezért mondta a 2000-et.
csogu 2009.12.04. 01:49:08 / # 295767
Maximálisan igazad van :-))
csogu 2009.12.04. 01:48:07 / # 295766
Én azt írtam, hogy ha valaki egy szolgáltatást fizet, ahol nem azt kapja, amit elvár érte...és ezt többször is megcsinálja, az nem kitartó, hanem balek. Erre hoztam fel a porcelános példát, ami tuti szerinted is balekság (finoman fogalmazva). Én a magam részéről nem azt kaptam itt, amit elvártam, így léptem...nem feladtam, nem megfutamodtam, hiszen egy szolgáltatásról beszélünk, hanem váltottam szolgáltatót...részemről balekság lett volna maradni. Az, hogy ha Te/Ti, ahogy Te fogalmazol, kollégáim, barátaim azt kapjátok a pénzetekért amire befizettetek, akkor semmi gond...hiszen mi is lehetne...ha meg nem azt kapjátok, akkor...kitartók vagytok:-) :-)) Érted?
Dodi 2009.12.03. 22:24:46 / # 295765
Elolvastam 1X-2X-3X,de mindig ugyan az jött le. Te tényleg le balekozod azokat, akik a Főtaxinál maradnak?? Volt kollégáidat,barátaidat? Csak így lazán, BALEKOK?
Oldalszám: 1757