Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
belevau 2010.10.03. 14:14:59 / # 299994
Hát, az biztos, hogy a hajánál fogva történő hányadék-felnyalatás nem a legmegfelelőbb problémamegoldás. Én leginkább azt nem értem, hogy az egyik taxis, miért a másik taxist hibáztatja az utas hülyesége miatt?! Tisztelt Apuka! Mit akarsz ezzel? Ellentétet szítani? Acsarkodni? Szerinted kíváncsiak vagyunk olyasvalaki véleményére, aki az UTAST, akiből élünk a fent említett módon ügykezelné?

Apuka 2010.10.03. 14:07:41 / # 299993
A t4-ben ott a válasz! Egyébként mire fel kérdőjelezed meg a történet valódiságát valamint engem? Ha valami kétséged van ez ügyben, fáradj be éjszaka a Kerepesi-Dózsa omw-re éjjel, aztán kérdezősködj! mindennek ellenére, kívánok neked sok olyan utast aki fetreng a földön a saját (vagy más) mocskában, és mielőtt beülteted a kocsidba, tarts neki kiselőadást abból a kis könyvből amit ezek szerint mindenkinek kiosztottak nálatok: "hogyan tájékoztassuk a buliban megfáradt és a földön magát kipihenő, időnként róka kergető kedves utasainkat a Taxi gépkocsink esetleges beszennyezése esetén történő, várható megemelkedett költségek teherviselésének következményeiről!" majd nem törődve a ruházat (és maga az utas)higiéniai állapotával, ültesd be, vidd el, majd napokig szagolgasd annak maradékát! Tiszteletem!
ébresztő 2010.10.03. 13:26:29 / # 299992
Aki a sztoriban - már ami igaz belőle - sajnálatra méltó, az a T4-es kolléga, aki rosszul mérte fel, hogy utasa szállítható állapotban van-e, visszautasíthatja a fuvart avagy sem. Lehet, hogy csak "családi büdzséjét óhajtotta gazdagítani 500-1.000 forinttal. :) Továbbá valószínűsíthető, hogy a Kolléga, az utazás megkezdése előtt elmulasztotta tájékoztatni utasát, rosszullétének várható következményeiről, illetve annak kártérítési vonzatáról. A szórakozóhelyekről szolgáltatván, számtalan hasonló esetnek voltunk - mi Főtaxisok - szem és fültanúi, és az a tapasztalatom, hogy a megfelelő előzetes kommunikáció meghozza hatását, a kilátásba helyezett tizenötezer forintos kártérítési kötelezettség kijózanítja a legtöbb "túltöltött" utast, de ha mégsem és a Kedves "csatakosat büfizik", bevállalja esetleges tettének következményeit. És ha mindez csak elméletnek bizonyul, a helyszínre hívott ellenőr végzi a dolgát és megvédi érdekeinket. Egyébként mélységes tiszteletem a ténégyes Kollégának amiért "nem húzta ki hajánál fogva, és nyalatta fel gyomra felesleges tartalmát" utasával, hanem - ha már mulasztott - zokszó nélkül kitakarította autóját.
Apuka 2010.10.03. 12:21:14 / # 299990
Ma hajnalban egy érdekes ( és szomorú) esetnek voltam szem és fültanúja! Egy Taxi4-es kolléga utasai közül az egyiknek a gyomra úgy gondolta, hogy nem hajlandó tovább bent tartani az éjjeli események vegyes tartalmát. a gondolatot tett követte és a tartalom, a lehúzott ablak ellenére, fele kívül, fele a kocsiba alapon, távozott! A T4-es kolléga , mivel "hölgyekről" volt szó, eltekintett a drasztikusabb megnyilvánulástól a véleménye kifejezése közben! A nők iránti tiszteletét a "balesetet" okozó "hölgy" szimplán gyengeségnek vette és sűrű szitkok, családfa emlegetése szexuális tanácsokkal vegyítve stb. fejezte ki nemtetszését az ügyben, hogy szégyen szemre be kellett fejezzék az utazást, s mindezt nem egy eldugott helyen hanem a stadionnál lévő OMW benzinkúton! itt most nem mennék jobban a részletekbe, pedig kabaréba illő jelenetnek voltam tanúja a továbbiakban is a a sértődött utas viselkedése kapcsán! Csak azért nem röhögtem (hangosan) mert nagyon együtt éreztem a kocsiját takarító kollégával! Minden elismerésem , hogy olyan "birka türelemmel tűrte" az utas kirohanásait! Én egy nyugodt, és aránylag türelmes ember vagyok de ha velem történt volna ez, a nőt biztos a hajánál fogva húztam volna ki a kocsiból és min. a felét felnyalattam volna vele! A nő egyébként azért volt olyan harcias kedvű ( a fent említetteken kívül), mert a kolléga elmerte kérni a az addig teljesített fuvar árát és mindennek tetejébe még képe a takarításra is hozzájárulást kérni (amit persze nem kapott meg) Az önérzetében sértve érzett utas aztán még vagy kétszer is kirohant a benzinkút Shopjából a taxishoz, menetközben többször elhagyva a félpár lábbelijét, de a támadás sorozata (ez , szerencsére, csak szavakban merült ki)rendre lepattogott a "nyugodt" taxisunkról. Miután a fúria kitombolta magát, eszébe juthatott, hogy a róka miatt nem éppen szalonképes sem a ruházata, sem a szája (mondjuk ez utóbbi a róka nélkül sem volt szalonképes) így, miután vett egy üveg ásványvizet, öblögetett párat a shop közepén. Eleinte úgy nézett ki, hogy a gargalizálás tárgyát a shop közepére ereszti, de, gondolom a barátnőinek köszönhetően, undorral és nagy nehezen, mégis csak lenyelte. A ruházata állapota nemigen zavarta.. ??? Időközben, a hölgyeink rendelésére meg is érkezett egy gyönyörű szép, fekete Mondeó, Főtaxis logóval.. A Taxi4-es kollégánk ezt látva, szimplán kollegiális érzettből ((hogy a főtaxis kollégát megkímélje a hasonló balesettől)pár szóban elmondta Józsi bácsinak (mert így hívtak a mondeós taxisunkat)az előzményeket! Nos, tudtam, hogy a taxis társadalmunk a csőd szélén áll! Tudtam, hogy bizony minden fillért meg kell fognunk és ehhez a mércét sokkal lejjebb kell engednünk! Na de Józsi bácsi reakciójára végképp nem számítottam! (főleg úgy, hogy régóta ismerem is őt személyesen) Józsi bácsink autója full extrás, elegáns jármű! Józsi bácsi az öltözékét is ehhez igazítja és mindig tip-top! (ing, zakó, nyakkendő, élére vasalt szövetnadrág) szóval a megtestesült elegancia! Mindig is kényes volt a bel- és külcsínre, de most mintha ez nem számított volna! Teljesen figyelmen kívül hagyva a kollégával történt dolgokat, simán beültette a kocsiba a 4 fúriát ( még arra sem véve a fáradtságot, hogy legalább a ruházatukat leellenőrizze, ( a róka nyomok miatt) majd komótosan elhajtott velük! A fúria, ki hátra mászott be, ezt sikernek könyvelte el a Taxi4-es kollégával vívott virtuális csatában és győzelme jeleként kimutatott a hátsóablakon keresztül (zárt ököl, kinyújtott középső ujj)! Józsi bácsi! Örülök, hogy nem nálunk vagy etikás (hoppá, nálatok már ellenőrök vannak)! Ez, amit csináltál, szembe köpése mindennek amit ismerek, ismertem! - Gondolom, nagyon hiányzott a családi büdzséből az az 500-1.000 forint amiért ilyen nagy ívben lesz@rtad a kollégát! - Gondolom, nagyon hiányzott a családi büdzséből az az 500-1.000 forint amiért a saját nívódat ennyire a pincébe szintje alá csökkentve büdös és koszos utasunkat beengedted abba a gyönyörű járgányodba! Józsi bácsi! Sajnállak!

tomajer 2010.10.03. 10:14:01 / # 299988
Kösssz!
Surda 2010.10.03. 10:05:59 / # 299981
A hír csak részben igaz. Tegnap előtt vitték be a kórházba de már jobban van.

tomajer 2010.10.03. 08:53:51 / # 299991
Erről azért, ha tudna valaki valami bővebbet. Nem a kicsinálásról, az egészségéről....!
taxis23 2010.10.03. 00:08:01 / # 299989
Új info: Állítólag a Szatír félig lebénulva fekszik a kórházban, túl van a 3. infarktusán. Én nagyon sajnálom, és jobbulást kívánok neki. harmincegynéhány év után jól kicsinálták szegényt. Remélem össze tudja még kapni magát.

Dodi 2010.10.02. 16:48:59 / # 299984
Igen.

belevau 2010.10.02. 14:42:02 / # 299987
Így, meg még oda is mutat, ahova akartam, hogy mutasson: Most azt nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...:)( Bocs!
belevau 2010.10.02. 13:34:38 / # 299986
Most azt nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...:)( Jah, ...ezt egy népszavás írta! Akkó biztos tuti! Mehetünk megint tanfolyamra mint kilencvenkettőben, csakhogy megkaszálhassanak bennünket.

belevau 2010.10.02. 13:15:12 / # 299985
:((( Történt jó dolog is! Hallottátok? Állítólag meghosszabbították a szerződéseinket az éjszakai szórakozóhelyeken. Valaki megerősítené az infót?
osztap 2010.10.02. 09:52:48 / # 299982
Ezt hallani kellet volna az új főnök adta le a választási előket. Tudjuk minden kezdet nehéz de nem rajtunk kellet volna kisérletezni. A Szatír 30 perc alatt leadta volna az összes előt ami viszont több mint egy órát tartott. Volt szabálytalan címkiadás is jócskán.
művészúr 2010.10.01. 18:38:47 / # 299979
Menjünk át az adok - veszekre!
hiénakutya 2010.10.01. 18:27:57 / # 299978
Melyikben? :-D Ami mindegyikben van az a szar akksi. Ezek csak külső áramforrásról működnek. Aztán 1,7 GHz-től 2,4 GHz-ig a processzor, de előfordulhat 3,2-es is. A RAM leginkább 256 MB, jobb esetben 512. Akadhat olyan, amiben van kártyaolvasó, esetleg wifi, de most nincs ilyen. DVD-meghajtó mindegyikben van, USB, hálózati kártya. Az egyikben van infra. Komoly. :-D
művészúr 2010.10.01. 18:08:59 / # 299977
Amúgy a p 4 ben mi van?
siros 2010.10.01. 17:45:25 / # 299976
Miért ?
osztap 2010.10.01. 17:37:23 / # 299975
Ma az járt legjobban aki az 1-es csatornán volt 16-17között,felért egy jól sikerült kabaréval.

Dodi 2010.10.01. 07:01:27 / # 299974
Akkor klónozódott vagy mi... Ugyanis megkaptam,köszi! :))
luxbela 2010.09.30. 19:37:23 / # 299972
+kaptad? Merthogy nekem visszajött...
Oldalszám: 1757