Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Dodi 2010.11.26. 16:09:45 / # 300598
Szia Sanyi!Mi van veled?Ha új számod van,csörgess meg!

csogu 2010.11.26. 12:57:54 / # 300603
Szia! Tudod sok olyan dolog van, amit ma tragédiának élsz meg, majd kis idő után kiderül, hogy pontosan az volt a szerencséd:-))
osztap 2010.11.26. 12:52:13 / # 300602
Sajnálom,hogy így jártál látatlanban sincs harag.
Nevem senki 2010.11.26. 08:47:22 / # 300600
Félreértettél:-) Ez az idézet nem rólad szólt. Engem 3 hete L.S. rúgott ki a Főtaxitól és most ő került sorra:-) Rólad azt sem tudom, ki vagy:-)
sas 2010.11.25. 18:59:16 / # 300597
"A Főtaxi több mint nyolcszáz autót üzemeltet, ezzel a több mint tucatnyi fuvarszervezőt felvonultató, s torz fővárosi piacon a top 3-ban sorakoznak, hozzájuk fogható méretű szereplő csak a pályázaton szintén induló City Taxi és az arra meg sem hívott Tele5–Rádió egyesülés............. A cégtörténetből azonban kiderül, hogy a cégnek hosszabb ideig formálisan is tulajdonosa volt a Vegyépszer, s a városi legendák szerint ma is ez a cég, valamint Nagy Elek vállalkozó áll a cég mögött." Ezt fordítsa le nekem valaki légyszi! 800? És most akkor ki van a főtaxi mögött?

osztap 2010.11.25. 14:52:56 / # 300596
Van rajtam egy két fognyom amik belém törtek lehet a tied is?
tomajer 2010.11.25. 07:40:49 / # 300595
[b]A Zóna nem készül taxisháborúra A Budapest Airport már meg is kötötte a szerződést a Főtaxival. A Főtaxival kötött szerződést a Budapest Airport Zrt. a repülőtéri taxifuvar-szervezésre, ezzel megerősítették a lapunkban már korábban közölt, s a taxisszakmában kész tényként kezelt információt. Továbbra is kérdéses azonban, hogy a Zóna levonul-e a drosztokról.[/b]

művészúr 2010.11.25. 02:12:09 / # 300594
Na jó. Hibajegyzék: Azt, hogy BAZZ, úgy szerettem volna írni, hogy B@ZZ. ...
művészúr 2010.11.25. 02:09:39 / # 300593
...csak azé' kérdezem, mert kíváncsi lennék arra, hogy már a nappalos nyugdíjasokra is lesújt "Demoklész - kardja"? Kivágatni egy nyugdíjast - aki mellesleg KIZÁRÓLAG délifüggő - aki annó bedőlt a hülye dumáknak és lízingel; nos ezt kivágatni... SZÉGYELLD MAGAD BAZZ!!! MS 1142!
művészúr 2010.11.25. 01:50:33 / # 300592
Állítólag az 502 - t ( !!! ), a kedves 1892 - es kolléga rakatta "örök parkolópálya közelébe". Kérdezem, miért?

Nevem senki 2010.11.24. 19:34:01 / # 300590
"A dzsungelben minden ehető,... te is!"
csogu 2010.11.24. 19:11:25 / # 300591
:-DDDDDDDDDD
osztap 2010.11.24. 16:36:24 / # 300589
Valaki másnak csinálják a helyet.
tudomis(kibic) 2010.11.24. 16:23:34 / # 300588
Érdekes... Kisiskolás koromban tudtam helyesen írni. :)

tudomis(kibic) 2010.11.24. 16:20:43 / # 300587
Nem mondod? :) Nálatok lehet most is normálisan pénzt keresni? Megyek!!! :) A drosztra nem kel beállni, de lehet. Tudod. Klasszikus taxizás... Odamondja, beleütsz, és irány az SZTK ("hatszázé")! :) Értelek én, de légy bizakodóbb! Ha csak a reptérről dogozókat vesztek fel, akkor az utcán meg sem érzed, ha nem, akkor még örülni is fogsz, akkor mert ha kivisznek vissza is kerülsz, de nem órák múlva!
tudomis(kibic) 2010.11.24. 16:10:21 / # 300586
Tetszenek a szófordulataid/ferdítéseid... :) A megszólítottat nem ismerem, így sorry, ha bántaná! Sajnos csak -és jogos- piszkálódással tudunk (magunkban) elégtételt venni a szakmánk ilyen alacsony színvonalra döntése miatt. Azon tűnődöm magamban, hogy -miután Tiétek a Reptér- beveszitek-e az országban elsőként erőszakkal drosztfoglaló hiénákat...? Ha nem komoly kihívás lesz teljesíteni, ha igen, akkor lesüllyedtek a szintjükre... Gondolom D.Zoli feje is emiatt fáj mostanság. :) Őt nagyra tartom, és nem irigylem. A legjobb megoldás szerintem az lenne, ha -túlterheltség esetén- a nagyobb társaságok "besegítenének" ki és vissza... Ez látszólag ellenmond az üzleti érdekeknek, de hosszútávon (cégszempontól is, erkölcsileg is!) kifizetődne. A "Zónás román droidok" visszaköltöznének, a Kocek pedig vonzó lenne az igazi taxisok számára, így előbb utóbb szeretnének oda befizetni (egy élhető taxisélet kedvéért) a tagdíjat. Nem vagyok a csapatotok tagja, de óvva intek mindenkit, hogy lemásolja a Zóna által nyújtott szolgáltatást, mert az nem méltó a Kocekhez!!! A feladat szép, és nemes. Azt gondolom, hogy a fő ( :) ) kérdés most az, hogy tudd-e a Kocka méltóságteljesen, és taxisbarátként példát mutatni az utasközönség, és a taxistársadalom felé, vagy "megfelelve a kor követelményeinek" átveszi a kifogásolt módszereket? Azt gondolom, hogy nagyon sok taxisnak lenne példamutató, hogy a Kocek nem hajlik, hanem hajlít!!!
alelölülő 2010.11.24. 13:36:14 / # 300585
Nem eszik olyan forrón... Mire Gyuri beléptet 100 embert, nyár lesz... :-)))
jomeo! 2010.11.24. 12:09:47 / # 300584
A Honfoglalás kutya f---a, ami most lesz. Mindenki majd idejön a Főtaxihoz, mert most ez fog pörögni. Felvesznek majd újabb 200 taxist, hogy megint ne lehessen normálisan pénzt keresni és szerintem január 1-től a tagdíjat is felemelik a reptéri győzelem miatt. A lényeg, hogy minden droszton min. 2 órát kelljen várni, hogy drosztelső legyél. :-(((

tomajer 2010.11.24. 11:16:57 / # 300583
Akkor a hivatalos közlemény: [b]A Főtaxi nyerte a Budapest Airport tenderét [/b]Budapest 2010. november 24. – [b]December elejétől a Főtaxi jól ismert kockás járművei szolgálják ki a légi utasokat a Budapest Airport valamennyi terminálján, miután a legrégibb hagyományokkal rendelkező magyar cég nyerte a repülőtéri taxis-tendert. Az erről szóló szerződést ma délelőtt írták alá. Megbízhatóság, olcsóbb árak és minőségi szolgáltatás. Ezt kapják a Budapest Airport utasai a Főtaxitól, amely alig több mint két hét múlva megkezdi a taxi-szolgáltatást a Ferihegyi repülőtér termináljairól. A meghívásos taxi-tender lezárásaként a Budapest Airport és a Főtaxi aláírta a szolgáltatás megkezdéséről szóló megállapodást. A tender lebonyolításával megbízott White & Case jogi iroda nyilatkozata szerint a lebonyolítás tisztaságához kétség sem férhet, jogi véleményük megerősíti, hogy a tender minden lépésénél szigorúan a törvények és a kiírás szabályai szerint járt el a Budapest Airport. A repülőteret üzemeltető Budapest Airport számára elsősorban a jelenleginél kedvezőbb tarifák, a szolgáltatás minősége, a megbízható, stabil háttér és a korrekt üzleti magatartás volt a fontos. Ezek a szempontok érvényesültek a tender kiírásában és a lebonyolítás során is. A szerződés aláírását követően Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója hangsúlyozta: „A januárban kezdődő magyar EU-elnökség előtt különösen fontos volt a számunkra, hogy végre megnyugtatóan rendeződjön a repülőtéri taxi-szolgáltatás ügye. Az sem mellékes szempont, hogy utasainkat ezentúl a legnagyobb hagyományokkal rendelkező, közel százéves múltra visszatekintő magyar fuvarozó vállalat minden igényt kielégítő járművei szállítják a repülőtérről a városba.” A szerződés aláírásakor Hausz Gyula, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója kijelentette: „Minden adottságunk megvan ahhoz, hogy megfeleljünk a Budapest Airport és mindenekelőtt a repülőtérre menő vagy onnan a városba igyekvő utasok elvárásainak. Biztos vagyok abban, hogy szakmai bázisunkra, szervezettségünkre és kollégáink megbízható, lelkiismeretes munkájára alapozva olyan minőségi szolgáltatást fogunk nyújtani, amellyel a reptéri utazóközönség maradéktalanul meg lesz elégedve”. A ma aláírt megállapodás értelmében a Főtaxi a következő öt évben biztosítja a repülőtéri taxi szolgáltatást a Budapest Airport termináljairól. A reptéri szolgáltatásba beosztott valamennyi főtaxis jármű rendelkezik hitelkártya olvasó POS-terminállal és a cég további műszaki fejlesztéseket is vállalt, amelyeket 2011 első felében vezet be a terminálokon. A mostani szerződés aláírásával a Főtaxi számára lehetőség nyílik újabb szolgáltató munkahelyek teremtésére a budapesti piacon. Budapest Airport [/b]További információ: Hardy Mihály vállalati kapcsolatok igazgató

tomajer 2010.11.24. 10:00:32 / # 300582
Ki vérzik? Mi vérzik? Hol vérzik?
Oldalszám: 1757