Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
duracell 2010.12.31. 18:30:37 / # 282055
Azt hiszem nálad gurult el a Cavinton vagy szokás szerint megint hazudni próbálsz. 2002 ben max a Kékesi meg a Patkó kért meg téged bármire is, de nem az Airport taxisok. Sőt nagy részük mindig is ellenzett téged,ha valóban te vagy színes genya.Minden ami történt nekünk köszönhető.Soha nem voltunk taxis vezetők kezében és a repülőtéren hosszú éveken keresztül hallgatólagosan megtűrt társaság voltunk.Hogy ez megrohadt ez neked köszönhető genya mint ahogy a zóna taxi megrohadása is és hála istennek téged anyagilag nagyon komolyan érint.Azt ne feled pityú hogy egy idegen ajkú "BARÁTOD" még bent van, de egyszer ki fog jönni ezt viszont nagyon sokan várjuk. Nem cserélnék veled de olvasgatni fogjuk a hírek rovatát.
zona taxi 2010.12.31. 17:41:44 / # 281578
a cég visszafizette az ovadékot, ebböl tudták a 65000Ft belépési dijjat kifizetni a Fötaxi felé A drosztok nyilvánosak de egy várakozni tilos tábla van kitéve pluszban.Ez alapján a Zóna és bármelyik más taxis megállhat ott... Nem tudom kiket és hogy akartok elzavarni "az aranybányából" ami annyira jó hogy a leadot sem tudták befizetni a Taxisok.
osztap 2010.12.31. 16:59:33 / # 281470
Igazad van, de ezt ragozzuk többen is különösen az utóbbi egy évben. Jó Neked,mert Te legalább oda merted írni a neved, mi azt sem. A remény hal meg utoljára.
cobretti 2010.12.31. 16:26:06 / # 281469
Micsoda nagyszerű dolog az idő. Idő mindig van. Igaz, nem mindenre. De arra igen, hogy néhány héten belül választ adjon arra a kérdésre, hogy ki és miért, milyen eredményeket produkálva irányítja jelenleg a Főtaxi ZRt-t? Merthogy hozzánemértő nímand kezébe került több száz taxis sorsa az nem kérdés, annak bizonyságául elegendő beleolvasni a bejegyzésekbe. A legnagyobb kérdés azonban az, hogy meddig még? Meddig lehet büntetlenül felelőtlenkedni? A gazda - ha még létezik - tehát a tulajdonos meddig nézi tétlenül, hogy egy tapasztalatlan ember azt a keveset is tönkretegye, amit még manapság jelent a Főtaxi. Leült e életében egyetlen alkalommal egy kockás papírral és egy ceruzával, hogy utánaszámoljon végre, hogy a hitbizományként kapott Főtaxi mivé sorvadt 1996 óta? Az idő végtelen, ezért idő mindig mindenre van, a fenti gondolatok, kérdések megválaszolására biztosan jut is majd egyszer. Boldog Új Évet Kívánok. Lengyel Sándor

smokie09 2010.12.31. 15:12:09 / # 281139
Ez ma eddig a legjobb :)))
jomeo! 2010.12.31. 14:17:24 / # 281082
Köszönjük a 605 millió forint befizetést! Főtaxi

piszkos fred 2010.12.31. 12:40:44 / # 280382
gondolom látjátok nem sürün szólok hozzá a dolgokhoz de ez ami volt tegnap a 2-en ez vicc. 1 zónás allt a drosztunkon az 1 helyen .hm. kinek kéne elzavarni?mi meg ott állunk a ketrecben 50-en mint a kukák?gyerekek összekéne fogni felmenni mindannyian és lehet akármilyen kemények de a nagy számok törvénye alapján nem lenne kétséges a végjáték.a 2b-n meg sosincs senki ez hihetetlen?ez a rendszer úgy fog összedölni januárban ahogy illik de ha ilyen béna a vezetöség és hagyja ezt az aranybányát elúszni meg is érdemli.búék mindenkinek

művészúr 2010.12.31. 12:06:47 / # 280291
Tisztelt Kollégák! Mindenkinek ajánlom a figyelmébe az alábbiakat, a legmélyebb komolysággal: Ma Szilveszter napja van. Nagyon fontos, hogy a mai napon senki se egyen disznót ( boccs, sertést ), malacot, mert az "megzabálja" a jövő évi szerencséjét! Csirke, vagy bármi - féle szárnyas, az nagyon javallott, mivel azok elrepítik az összes rosszat. LENCSÉT MA SEMMIKÉPP SE!!! * - (...erről majd a végén...) Holnap az Újév első napja. SZÁRNYAST SEMMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! - ( elröpíti a szerencsét...) Reggelire nagyon javaslok egy jó kis "korhelylevest" - átmeneti gyógyulásnak. A legfontosabb: Lencse - hogy sok lóvénk legyen jövőre. Sült malac - hogy ki is túrja aztatat... MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK - egyetértéstől függetlenül - és kívánom, hogy a terhek ne álljanak "surcitársak" közé! :-)) Csak pozitívan - mint a rasták, vagy az unimukk... * - ja! Mától kezdve úgy fogok pörögni, mint egy kislemez... ...bár az elég gyors, ahogy viszont én haladok egyre előrébb, szerintem csak lassulok. Na egészségére, Mindenkinek!

killer 2010.12.31. 07:56:56 / # 279010
Most szerezzenek a Kerepesire egy + főt? Nem mindegy honnan irányítják rosszul?
Hamlet 2010.12.31. 05:16:43 / # 278933
Kovács úr! A csalogány utcából nem lehet irányítani a repteret!Amihez nem is ért.Ezt már bizonyította az eltelt 4 hét alatt.Át kéne engedni a taxizáshoz és a reptéri taxizáshoz értő szakmai vezetőknek az irányítást mielőtt végleg összedől az egész.
Tomcab 2010.12.31. 02:08:19 / # 278749
Nem úgy mint nálad ahol elbukták a kaukciójukat.
zona taxi 2010.12.30. 21:45:20 / # 278171
"A VÉGE MINDIG UGYANAZ: ILYEN MAGAS LEADÓVAL, EZEKKEL A TRANSZFEREKKEL, CSALÁSRA KÉSZTETIK A TAXIST!" Tökéletesen igazad van! Jövö héten 370ft/l a benzin várható ára. És minden másban is! December 7-én felajánlottuk Mól urnak, hogy kölcsönadjuk a számitógépes rendszerünket hogy zökkenömentesen tudjon dolgozni. Nem kellett neki.Ugy tudom január 3-ra igéri hogy müködni fog, de ki fogja kezelni?Megigérte hogy a "repteresek" saját maguk urai lehetnek, de az alap problémát a leadó mértékét ez sem változtatja meg. Kauciót nem bukják mert nem fizették be...
zona taxi 2010.12.30. 21:27:27 / # 277992
Ajaj, kavintont kellene szedni! 2002 végén amikor már napi 2 kanyart sem mentetek Ti kértetek segitséget!!! 2003 áprilisában a repülötér és a taxi cégek vezetöivel született megállapodásnak köszönhetöen dolgozhattatok tovább....Amit nem Ti intéztetek. Semmilyen csalás nem volt 2006-ban de a mostani "tiszta tender" ügyében a szervezett bünözés elleni osztály nyomoz. Ma jö hangulatban fagyoskodtak 15perceket az utasok mert nem volt autó. Csak azt nem értem miböl lesz kifizetve a leadó 5-én? És mi lesz ha nem tudják a taxisok kifizetni?
tudomis(kibic) 2010.12.30. 18:18:44 / # 276305
Talán visszatér a topik az eredeti címhez... Főtaxi: Tegnap léptem be. Bár nem minősít, de nem repterezni akarok, hanem a klasszikus taxizásban reménykedve, tisztességes tarifán dolgozni. Komoly, és előre nem látható gondjaim akadtak, és a vezetőségnek,műszakiaknak,kollégáknak,olyan pozitív hozzáállását tapasztaltam,hogy azt gondolom "hazataláltam"... Szép estét mindenkinek!

belevau 2010.12.30. 13:39:59 / # 275164
...És valószínűleg a Nap is süthetett! Sokat álltál alatta fedetlen üstökkel! :)))
jomeo! 2010.12.30. 12:27:33 / # 275114
Most jöttem a reptérről. Nagyon jó a hangulat, mindenki mosolyog, mindenki meg van elégedve.

duracell 2010.12.30. 12:26:06 / # 275107
Bocs hogy én válaszolok de negem is érint a dolog. 1. 2004-2006 között tönkre ment 130 család. 2. Nem mi hívtuk a színest. A reptéri leadó 2006-tól van az előtt sose volt ilyen. Mindenáron megnyerni a tendert nem csak hogy ár alá ment gusztustalanul hanem be ígérte a reptér felé való fizetést is. 3. 2006 -ban hasonló eset volt avval a különbséggel hogy csalással nyerték meg a pályázatot. Annyi kocsi gyulladt fel annyi kocsit öntöttek le annyi fenyegetés volt érdekes módon mióta a színes előkerült a repülőtéren ennyi véletlen nem lehet. A mi csapatunkban is volt törlesztő és senki nem sírdogált akkor mert volt gerincünk és tartásunk meg mindenki megoldotta a helyzetet. 4. Mi nem hívtunk senkit a repülőtérre dolgozni ezt a színesnek lehet köszönni,semmi nem tart örökké! Akit meg ide hívott más ágazatból mert ugye a taxis szakma egy feltöltő ágazat lett az most ne ránk haragudjon. Ötletem lenne! 5. Mi nem mondjuk azt hogy éljen a főtaxi de legalább nem csalással nyertek. Aki meg 20 éve van a repülőtéren és zónás volt most meg főtaxis a válaszom megérdemli a sorsát! És még nagyon finoman fogalmaztam mert 2006 -ban miatta tudott a színes megmaradni a repülőtéren! Most meg bőgjön mert megérdemli! Mindenkit elér a megérdemelt végzete! B.Ú.É.K.
Asashoryu 2010.12.30. 12:22:21 / # 272855
Hál istennek, hogy tönkre megy! Maradtál volna ott ahol voltál a A Nagy-Nagy Zénó taxi előtt. Egyet jegyezz meg, ha taxis akarsz lenni: Ha valahol éppen jól megy a bolt, az egy pillanatnyi állapot! Élvezd ki minden percét, akkor dolgozz mint az állat, gyüjts, akkumlálj a túlélésre, mert minden nap amikor jól megy ajándék. Előbb utóbb vagy nem te fogod csinálni és azért lesz szar, vagy előbb utóbb 2 x annyian fogjátok csinálni és azért lesz szar. Aki meg egy szines, juhász, cseh, diósluki, hangosanzengő vagy bucka szavára, igéretére hitelt vesz fel AZ MEGÉRDEMLI A BUKÁST!
2xp 2010.12.30. 11:31:52 / # 272844
Most komolyan, szerinted ez még kérdés? Mondjuk ha 2015-ben lesz egy újabb váltás, nyugodtan lehet majd ez az állapot? Mert 2006-ban és 2010-ben is ez volt? Nem érdekes hogy hány év pörgött le közben? Miért nem foglalkozik azzal itt senki, hogy most mit csinál a főtaxi? Most miért nem köpködtök? Most megy tönkre legalább 100 család. Legalább 30 ex zónás hívott fel, cimbi, tudom, hogy hívtunk, gyere, de most azt kell mondjam, nagy ívben felejtsd el, nagyon nagy a baj, eddig előre össze tudtam szedni az árfolyam-különbözetet, de most már a decemberi hónap törlesztője is függőben van! Miért nem okádod az epét most? Minden rendben van? Most nem taxis párti vagy? Ember, olyan taxis sírt a szemem láttára, aki 20 éve van a reptéren, azt mondta, ha nincs benne, nem hiszi el hogy ennyire gusztustalan, embereket kihasználó taxitársaság létezik. Kihasználták az emberek kétségbeesését, gyengeségét. Nem fordul ki a gyomrod? Éljen a főtaxi? Az emberek meg dögöljenek meg? ..............
gyuritaxi 2010.12.30. 11:17:13 / # 272831
Ti ezeket mind elhiszitek, vagy annyira hülyének néztek mindenkit, hogy a 3. napon be próbálkozik egy ilyen lépéssel...szerintetek, egy taxiórával végre hajtott, fuvarozás után, ki fizet valaki 4250.-re, tizenötezret,... Az okos kisebbségi etikás! banda sem tudta bebizonyítani, nem is akarta, csak egy matricára hivatkozva, se rendszám, se kocsi szám, sem idő pont, a főportás meg bentről ,már négy óra elteltével tudta megindítani vádaskodást! A szabályzatukba pedig a végre hajtásnál, ezért egy hét,jár... példát akarnak statuálni, koholt vádaskodásokkal, csak egy volt zónás csinálhat ilyet, hány fekete kombi taxi Budapesten.. A normális fuvarozáshoz megfelelő tagdíj, tarifa , autó,s az egyebekről meg már nem is kell beszélni..Úgy,hogy csak szapuljátok tovább egymást, így könnyű lesz megosztani benneteket!! köszönöm, hogy meghallgattatok,remélem senkit nem sért az én igazságom. Már a fejemhez is kaptam... egy boldogabb újévet az olvasóknak...

Oldalszám: 1757