Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hamlet 2011.01.13. 06:08:00 / # 298611
Ez a zonás bácsi mindig kiagyal valami újat.most a főtaxioz átigazolt régi emberei fülébe duruzsol. igér ingyen frekit ha összejönnek 100 an és ott hagyják a főt és airpot taxiként újra kezdenék.Még a Jenővel is kibékülne. Na persze a zónás bácsi lenne megint a boss némi tagdíjért cserébe. :-)Mert most mindenkire szüksége van most mindenki cimbi és mindenkinek megbocsájtja a félrelépést hogy ott hagyta a zonát.

zona taxi 2011.01.12. 22:25:54 / # 298456
Ez sem igaz... Nem lopnak, utasszervezést folytatnak :)
Margit 2011.01.12. 18:44:15 / # 298313
Piiityúúúúúúúúúú! Én nem hallgattam a Bumerángot! Én látom a bumerángot! Amely éppen az elmúlt hetekben csapódott vissza abba a sunyi ocsmány pofádba! Az időd letelt.Már kértem: Fogd a rohadt pénzed,és takarodj ebből az országból! Mindenki jól jár!
attus 2011.01.12. 18:05:02 / # 298177
Szerintem meg kellene még 2-3 olyan társulás mint a Penta, és akkor talán rádöbbenek a taxisták, hogy ilyen formulában is lehet... Ezért lenne fontos, hogy beinduljon a Penta..., és azért kellene legalább még egy szövetkezet, hogy akiknek valamiért nem gyere be az a cég, de tetszik nekik ez a verzió, azok is léphessenek végre! A legjobb lenne valamelyik már működő, de már hamvaiban levő brigádot megvenni taxistáknak, mert hát azért egy bejáratott név, telefonszám sokat lendítene az ügyön!!!
Frankó 2011.01.12. 17:22:25 / # 298152
Jövő hónaptól 35 ezer lesz a fekete varjú zónásoknak a tagdíj. Lophatsz ha fizetsz jeligére! Gratulálok

hiénakutya 2011.01.12. 13:49:26 / # 298079
Zsír. Most menj, és magyarázd ezt el a sok rádiófüggő baromnak! :-Dp
MCCCXCII 2011.01.12. 13:08:28 / # 298022
Jó reggelt! No, de kinek? Ha netán van egy kis időd, akkor olvassál vissza a hírekben úgy cirka 4-5 évet. A problémák kísértetiesen hasonlítanak a mostanira. De, akár vissza lehet menni a „Zóna” időszámítás kezdete előtti időkre is. A problémák akkor is ugyan azok voltak. Hogy közben többször cseréltek „mezeket” a „játékosok”? Attól a probléma még nem oldódott meg. „[i]Korábban is közterület volt ezért tudott a Jenö is dolgozni a terminálból![/i]” Hogy is van ez? Én emlékszem azokra a táblákra, sajnos fotóm nincs róla, ahol az volt kitéve, hogy magánterület behajtani tilos, kivéve Zóna taxi. Vagy csak nem mostam ki a szememet reggel, és a sok csipától nem jól láttam? Vagy arra is rosszul emlékszem, amikor egy kisgyerekes családot vittem ki a Ferihegy 1-re, nem tudtam sehol megállni, mert az utasok kiszállására biztosított helyen két panoráma busz állt. A többi helyen meg üresen hagyott fekete autók álldogáltak, elfoglalva a szabályos parkolási helyeket. Így kénytelen voltam megállni másodiknak, mert az utasom makacskodott, hogy az 1-es terminálról akar elrepülni. Persze a rendnek éber őre rögtön ott termett, és beígérte a büntetést, ha azonnal nem megyek el. Hát nem mentem el. Vitatkoztunk is rendesen, hogy kinek mi a dolga. De amikor elővettem a fényképezőgépet, hogy a helyszint lefotózzam, akkor érdekes módon megváltozott az éber őr véleménye. Hogy addig nem látta, azt két „bazi” nagy buszt? Biztosan eltakarta a „védelmi” pénz, vagy valami más. „ … ezért tudott a Jenő is dolgozni a terminálból!” Szerintem nem a terminálból kell dolgozni, hanem a taxiállomásról. „Mecsoda” különbség! Az a szerencsétlen utas talán odatalál a taxiállomásra, ha szüksége van kocsira. Ha meg nem akkor minek kell zaklatni unos-untalan, hogy „Taxi plizz?” Képzeld el a körúti combino vezetőjét, aki a körút mellékutcáiban szaladgál, és mindenkit leszólít, hogy „Combino plizz” Az utas, az nem hülye. Ha utazni akar majd utazik, és kiválasztja a számára szimpatikus gépkocsit, annak vezetőjével együtt. Lehet, hogy engem választ, lehet, hogy téged, vagy azt a szőke fitos kissé bandzsa kékszeműt, dzsesszes járásával, mert neki éppen az a kolléga a szimpatikus. Tudod nekem sem tetszik az a mentalitás, hogy „csak” én dolgozhatom innen. Legyen ez a repülőtér, vagy akár a város bármely pontja. Ebből adódik az, hogyha valaki kiszorul egy „megszokott” helyről, akkor rögtön igazságért kiabál. Előtte, amíg élvezte az előnyeit, addig természetesnek tartotta, hogy ez a rend, és az igazság. De most felteszek neked egy kérdést. Ha nem akarsz rá válaszolni, akkor ne válaszoljál. Szerinted az a kiírás a BA részéről, hogy csak „vadi” új autókkal lehet onnan fuvart elvinni, az olyan nagyon igazságos? Mert én azért kíváncsi lennék arra, hogy 3-4 évente vesznek-e új repülőt, amivel az utasokat szállítják? Vagy csak végzik a rendszeres karbantartásokat, amivel üzembiztos gépeket biztosítanak. No, ez csak olyan kitérő volt, nem is tartozik nagyon a témához. Csak úgy eszembe jutott mint kérdés. A Bumerángot meg nem hallgattam. Én csak a Hír TV-re vagyok „rácuppanva”, de sajnos nálunk nem jön be, így nem tudom magam teleszívni sok okossággal. : )))
belevau 2011.01.12. 12:49:56 / # 298003
"...Akkor akik ott álldogálnak a pufferben..." Azt gondolom, hogy akinek az a jó, az csinálja azt. Van aki azért teszi mert nem képes másra, van aki azért, mert meg van az "okossága". Nekem annál jobb, minél többen várják a "betonon", hogy szájukba repüljön a sült galamb, mert addig sem kell velük egyperc-egynyomással küzdenem. Azt pedig be kell látni, hogy szükség van valamire, ami valamilyen szinten GARANCIA. Garancia a Megrendelőnek a BIZTONSÁGRA, a jótállásra! Arra, hogy tudja, mennyi az annyi, és ha nem annyi, akkor legyen hova fordulni jogorvoslatért. Gondolj csak bele: Nyáron elvetődsz vidékre. Meleg van, ennél valami hideg édességet. Megkockáztatod, hogy egy ismeretlen cukrászdában, ismeretlen állagú, ízű, mennyiségű fagyit vegyél, vagy bemész az első boltba, amelynek kirakatában meglátod az általad elfogadott minőséget jelentő jégkrém logóját, és megveszed a tutit? Naná, hogy a tutira mész. Minek kockáztatnád, hogy sz@rt kapsz a pénzedért. Na ugyanígy van ezzel az Utas is. Már, amelyik gondolkodik... Ez a garancia jelenleg a "fuvarszervező". Így hívják. Fuvart nem szervez, mert az többlet energiákat igényel minden téren, és úgy gondoja, hogy ezen most spórol, hisz' a taxis így is fizet. Legfeljebb egy kicsit hisztizik... (megj.: a taxis mindig hisztizik évtizedek óta, ezért nem veszi senki komolyan) És ez mindaddig így is lesz, amíg befizeted a tagdíjat! Mindegy, hogy hova. Amíg nem a "B" terv szerint cselekszünk, addig csak szájkaratézunk. Mi a "B" terv? Van már ilyen! Úgy hívják: PENTATAXI. Bár, a konkrét leosztást nem ismerem, de a szövetkezeti forma - amelyre törekednek - lenne a taxis biztonsága. Úgy tudom, Ők is erre törekednek. (Lásd: City) Csak nincs megrendelésük. Pillanatnyilag. És tudod miért nincs? Azért, mert én, a csalogányos dilettánsok zsebét tömöm, Te is fizetsz valahová, és mindenki más is, aki óhajtaná a JÓT, de a megoldást mástól várja. Ha nem tennénk így, hanem azt mondanánk, hogy holnaptól EGYSÉGESEN a Pentának fizetünk, és nem lenne olyan, aki teljesítené azokat a megrendelői igényeket amik ezekre a telefonszámokra futnak be, a régi fuvarszerveződ nem tudna kocsit küldeni... nos, előbb-utóbb minden megrendelő azt a számot tárcsázná, ahonnan kocsit kap. (Ez saját tapasztalat! Olcsóbb a plüsstakszi, mégis minket hívnak.) Viszont, a szövetkezeti kasszába befolyó tagdíjak sorsáról nem az éhestóbiás-telefonszám-tulajdonosok, hanem a mindenkori tagság döntene. (Mennyit költünk reklámra, MILYEN reklámra, milyen médiában?) És akkor itt jön az aggodalmaskodók kérdése: "Jó, jó... de mi lesz addig, amíg a Megrendelők átszoknak?" [font size=4]Pedig ez is csak rajtunk múlik! Ha holnap azt mondaná MINDENKI, hogy vált, akkor - megfelelő előkészítés nyomán - napok alatt lebonyolódhatna a változás. Vér nélkül. A taxisok örömére. Milyen szép is lenne...
bambusz 2011.01.12. 10:22:50 / # 297879
Egyre jobban tetszik a stílusod.. Én nem sértődtem meg sőt..tényleg jó volt a válaszod. Akkor akik ott álldogálnak a pufferben... VÉGRE rá kellene jönni,hogy semmi szükség nincs a FUVARSZERVEZŐKRE!! Egyetlen új céget nem hoztak évek óta egymás elől veszik el a másik fuvarszervező cég partnereit..persze egymás alá ígérve.. Miért kellenek? Átlagban évente 700.000 ezer forintot vesznek ki a zsebetekből(zsebünkből) Mire? Ezek az Ő utasaik?
belevau 2011.01.12. 09:48:41 / # 297856
Miért általánosítasz "bátyám"? Engem idegesít a legjobban, hogy azt látom: dilettáns emberek kerülnek döntési pozíciókba a "csalogányban", és viszik a bőrömet a vásárra. A reptereken háromszor voltam a másfél hónap alatt, és CSAK AZÉRT, mert oda vittek. Tőlem aztán könyöröghetett autóért a terminálokra a diszpécser! Ami nem éri meg, arra nem fogok rágurulni soha. A fekáliáról meg annyit: amíg ÉN nem érzem, hogy hagyok magammal kitolni, addig TE ne gondold, hogy bélsártól bűzös a leheletem! Azt TE írtad magadról! Erre megsértődsz??? Ha egyáltalán érted, amit írok...
Frankó 2011.01.12. 09:24:42 / # 297808
Sokba került?
pupák 2011.01.12. 09:21:07 / # 297804
Hallgattuk persze! Megtudtuk, hogy utas szempontból Ferihegy az ország cikije és inkább Schwechatról kellene járni annak, aki repkedni akar. Azt is megtudtuk, hogy szeretnek emberek szerepelni a rádióban, mert a kollegina gyorsan elmondta többször is a cége nevét az országos kereskedelmi rádióban, emlegetve az ô olcsóbb tarifájukat... bár bevallom én is megtettem volna egy ilyen szituban az ingyen reklámozást:))). A kockás kollegától is megtudtuk, hogy azért van sár a kijáratnál, mert építkeznek. De az nem derült ki a kívülálló nép számára, akik csak úgy hallgatják a rádiót, hogy a jelenlegi állapot miként lehetséges az "ország kapujában?" De a legfôbb, hogy megtudtuk a Zónás betelefonáló kollegától, hogy azért jó heti 6 napra kifizetni az autó bérleti díját - még a szabadnapokra is -, mert az kiszámítható:))))
Lali 2011.01.12. 08:20:03 / # 297605
Te kinek vagy a szóvivője? Nem vagy kockás és nem voltál zónás. Te vagy az igazság osztó....?
zona taxi 2011.01.12. 08:04:13 / # 297585
Jó reggelt! Korábban is közterület volt ezért tudott a Jenö is dolgozni a terminálból! A Bumerángot remélem sokan hallgattátok ma reggel....
Kérdések 2011.01.12. 07:54:46 / # 297578
segítek még valamiben...sosem voltam zónás és őket is kezdem utálni az 1 terminál miatt..... Lehet hogy elég későn de jobb későn mint soha? A Zónások napi 4-5-6 kanyart is lenyomnak amíg Ti álldogáltok és várjátok a csodát. Lehet hogy ez kicsit túlzás? Kérdezd meg bármelyik zónást ugyan ennyi kanyarért mennyivel kevesebbet fizetett a fekete cég vezetőjének. Segítek kb. 50-60 ropival.. Lehet hogy azért sok mérget ne vegyél be rá mert megpusztulsz? Lehet hogy 150 ezer volt a védelmi pénz? Lehet hogy néha reklámra is szedtek pénzt? Lehet hogy az Erdeinek is szedtek havi 100 ezer Ft-t 3 hónapig mert részletet kaptak? Lehet hogy a büntetéseket is be kéne számolni gyorshajtás nyakkendő WC-re való menetel stb persze a zóna pénztárába? Lehet hogy így egész csinos havi díj jönne ki? Szerencsétlen sebesültek... Ti megint eldobtok évi 600.000-720.000 forintot leadóba,tagdíjba. Lehet hogy nem tudsz számolni? Lehet hogy 65000 ft a tagdíj városi cégeknél és ez évi 780 ezer? Lehet hogy az összes városi taxis szerencsétlen akkor? Lehet hogy jó munkát?
bambusz 2011.01.12. 07:17:52 / # 297563
Én szerencsére nem nálatok vagyok... Annyira birka nem vagyok.:-) én nem fizetek 70.000-. + leadót napi 2-3 reptérért. Akiket hülyének néznek azok leginkább Ti vagytok. A Zónások napi 4-5-6 kanyart is lenyomnak amíg Ti álldogáltok és várjátok a csodát. Azt látom a jövőbe,hogy max. június és nektek befellegzett..Le kell vonulni a reptérről és álldogálhatsz a városi drosztokon órákig. Nem is értem,hogy lehetett tendert kiírni amikor a reptér "használati ideje" májusban lejár. Ez olyan mintha egy olyan terméket árulnék ami sosem volt az enyém, de megbíztak vele egy ideig,hogy vigyázzak rá... Aztán..mivel tudom,hogy 5 hónap múlva már nem az enyém a "termék" gyorsan eladom valami nagyravágyó "majomparádénak" a termék jogait.. Az a baj, hogy az orrotokig sem láttok. Kérdezd meg bármelyik zónást ugyan ennyi kanyarért mennyivel kevesebbet fizetett a fekete cég vezetőjének. Segítek kb. 50-60 ropival.. Szerencsétlen sebesültek... Ti megint eldobtok évi 600.000-720.000 forintot leadóba,tagdíjba. Úgy érzem öcsém a fekáliából Neked is jutott...csak neked már a garatodban figyel... Ha egyáltalán érted,hogy mit írok... Sok sikert! melléktakony(szerencsére én csak mellék vagyok) segítek még valamiben...sosem voltam zónás és őket is kezdem utálni az 1 terminál miatt.....
Fotó 2011.01.12. 05:06:33 / # 297357
"Csak az lehet megoldás ha a repülötérröl dolgozni vágyók egymással egy cégben dolgozhatnának az extra leadó nélkül." A helyesírási hibákat megszoktuk olyan az ember ahogyan ír! De ez a csúcs egymással egy cégben....és a védelmi pénzt meg Színes Pityu szedi természetesen....így gondoltad ugye? Nálam meg azt csiripelik a verebek Színes mindent elkövet hogy vissza jöjjön bármi áron is. Addig is káoszt zűrzavart generál mert abban lehet halászni. Miért nem tűnsz el öcsi végre senki nem kíváncsi rád meg a droidjaidra.
alelölülő 2011.01.12. 00:52:01 / # 297274
Gondolom, az elmúlt években szétvert vagy felgyújtott verdák tulajdonosaitól is bocsánatot kér valaki.
MCCCXCII 2011.01.12. 00:41:57 / # 297263
Csak figyelem az eseményeket, csak figyelem. De, olyan ismerősnek tűnnek ezek a problémák. Ma láttam az egyik csatorna egyik híradójában, hogy a Zóna Taxi képviselője a BA szóvivőjével vitatkozott kamera előtt, hogy a reptér az közterület, meg stb., stb. Érdekes fejlemény! Pár évvel ezelőtt ugyan ez a terület „magán” terület volt. Akkor ez volt a természetes. — Tessék má, nekem most megmondani, hogy arrébb tóták a repteret, vagy csak átestek egyesek a lú másik odalára? Ozt onnan másképp látszik minden mint a tetejirű.
törölt felh. 2011.01.12. 00:15:08 / # 297201
vörös csaj? Ezt kitalálhattuk volna már! Mindenről a nők, vagy a vörösök tehetnek! Na de a kettő ötvözete!!!
Oldalszám: 1757