Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2011.02.04. 09:11:43 / # 301262
A cikk már bekerült többször, de nem biztos, hogy mindenki észrevette, a hanganyagokat.... érdekesek! :-) [b][font size=3]Hardy Mihály BA Rt Vizy András Főtaxi Veres István Zóna Taxi[/font][/b]

Dodi 2011.02.04. 08:45:22 / # 274918
Köszönjük Emese,de nem ez volt a kérdés.
duracell 2011.02.04. 08:41:03 / # 301261
Speciel uncsi vagy és szerényen bútorozott aggyal rendelkező, egy igazi keletis az írásod alapján én is oda gondoltalak. Keleti nyugdíjas brigád bőrönd rángató nem olcsó taxista! Láttam reptéren végző keletis taxaméterét abban az időben.10 esetből 9 -ben rendőrért kiáltottak az utasok. Fasza brigád voltatok de ez a Főtaxis topic így abba fejezem. További szép nyugdíjas éveket!
nazoli 2011.02.04. 07:16:14 / # 274846
Rajta! Nevezzük nevén! A Veres kitalálta, megcsinálta, a Fötaxi meg most szeretné átvenni a módszert. Semmi különbség a két cég között. Talán annyi, hogy a Veres profi módon csinálta. A Fötaxi pedig szánalmas amatőr módjára viselkedik.

Dodi 2011.02.04. 06:59:18 / # 301260
Ha csak 1x is önkritikát gyakorolt volna,tisztelt szóvivő úr az elmúlt hetekben,hónapokban.... Csak 1x!De nem. Az elmúlt 5 év hibáit - nota bene bűneit - mégis kinek,kiknek kéne felvállalnia? Nevezzük már nevén a gyereket! Ki a felelős az elmúlt 5 évért? A városi taxisok kiszorításáért? A reptéri,szabad taxiválasztás ellehetetlenítésért? A Zóna kizárólagosságáért? [b]Taxival behajtani TILOS! Taxisok a teljes idegösszeomlás szélén Kötbér és nem létező táblák Ferihegyen Maradnak a taxitiltó táblák Ferihegyen[/b]
gyugyurtam1950 2011.02.04. 02:25:04 / # 301259
ahogy téged szolgáltak!szánalmas te vagy a hülye nyilatkozatoddal az infó rádióban az utasok tényleg büntetnek az elő helyen a zóna van! főtaxit már a fennállása óta csak 97 év próbálták tönkretenni sokszor és sokkal nagyobb formátumú emberek mint te kis pitiáner és túlélt mindent, de biztos vagyok benne te is csak egy vagy sok sikertelen próbálkozó közül!
törölt felh. 2011.02.04. 01:28:44 / # 301258
Undorító ez a sok köcsög jött-ment; legyen az politikus, hivatalnok, portás, vagy bárki - tisztelet a kivételnek, aki a szerencsétlen taxisban csak a pénzkereseti lehetőséget látja! Milyen gengszterek vannak a hivatalokban, szállodákban... A lényeg, - ha esetleg nem értenéd - hogy Qrva rossz oldalon becsméreled a taxisokat te kis kopaszköcsög! Örülünk, hogy már nem vagy köztünk, és sajnáljuk, hogy itt voltál!
valami234 2011.02.03. 22:48:59 / # 301257
Sok undorító dolgot le írtál amit mi taxisok el követünk,vagy el követtünk szerinted.Nem tudom,hogy mióta taxizol de biztos,hogy nem régóta.Tudod a legtöbbünk nem ilyen volt de az élet sajnos ilyenné tett bennünket,a farkas törvények bennünket is ki kezdenek.Vagy életben maratsz vagy te is pusztulsz mint a többi.Nyilván ezek csak apró cseprő dolgok amiket elkövetünk.Azt hiszem ezek az apró dolgok beleférnek a mostani élet filozófiába.
attus 2011.02.03. 22:48:18 / # 273205
Ezt miért pont nekem írod? Se Zónás, se főtaxis nem vagyok, és nem is voltam soha. Csak bírnám ha rend lenne végre...

attus 2011.02.03. 22:33:40 / # 273019
Úgy írtam, nem? "minden kritériumnak megfelel" Tudom, hogy csak álmodozom, ez nem az az ország...

kopasz 2011.02.03. 22:14:28 / # 301256
Undorító sok taxis, legyen Zónás, vagy bármilyen. Tisztelet a kivételnek, aki az utasban azt látja, hogy pénzkeresési lehetőség, és nem azt, hogy "lehúzzom ha tudom..." ,. Milyen gengszterek vannak a taxis cégeknél, aki szidja a verest, az saját magát nem látja. Pont olyanok vagytok, mint a vezetőség, lehúzzátok az utasokat, ha véletlenül az utas több pénzt ad oda, nem adjátok vissza. Tudom, mert hallottam amikmor egymásnak dicsekedtek. Undorító, és a legtöbb buta, primitív,nagyszájú ember. szerencsére már nem vagyok köztettek, alternatív megoldás volt, amíg beálltam taxizni. valamiből élni kellett, de soha nem nyúltam le az utast.Könyvet tudnék irni, annyi mindent hallottam, hogy ki mit csinált. Ezek az taxisok bármelyik cégnél vannak, ugyanúgy fognak viselkedni, ahogy éveken, évtizedeken keresztül tették. Amíg köztettek dolgoztam, csendben hallgattalak benneteket, és amikor hazamentem, csak a szánalmat és megvetést éreztem a legtöbb taxis iránt....

zona taxi 2011.02.03. 21:52:23 / # 301243
Jó estét! Az elmult 5 év hibáit könnyü másra kenni, néha magatokba is nézhetnétek... 20-as, Torony,Kékesi,Ahmed stb, 15-en öt éven keresztül havi 5millió forintért kidobnának minden Zónást és más taxist a terminálokról. De nem sikerült még megeggyezni a vezetöséggel Szánalmas az urak vergödése,már semmilyen gátlásuk sincs. Eddig sem volt... De ugy látom sikerül belülröl tönkretenni a Fötaxit. Az utasok gyorsan büntetni fognak... A többi cégek ennek csak a haszonélvezöi lesznek. A taxis oda megy ahól fuvart kap...
exex 2011.02.03. 20:26:33 / # 301255
Dusseldorfi volt, Neubertnek hívták. A telefonszámára már nem emlékszem, ha valaki abba is beleköt, akkor tényleg én vagyok a hazudós. :-) És igen keletis létemre volt állandóm, lehet mert nem csak magyarul beszéltem, és nem trabant kombival nyomtam. :-) Amúgy érdekes hányan szálltak be a zona-kockás forum háborúba, valamelyik fél oldalán, hátha kikaparják nekik a gesztenyét. A Saját gesztenyéjüket.
taxi free 2011.02.03. 20:10:40 / # 300290
A metró véletlen nem osztrák cég? Igaz az is németül beszél.

exex 2011.02.03. 19:48:05 / # 301254
Te ugy látom vagy valaki ebben a szakmában! Én kérek elnézést, hogy szerény emlékeimmel kiváltottam belőled a primitív, sértegetős gyökeret. A keletire is jól emléxel, igen, én ott taxiztam abban az időben mikor ez megtörtént. 96 előtt eszembe sem jutott még taxizni és hogy pár év múlva ekkora kaliberű és ennyire becsületes emberekkel fogok találkozni azon a szent reptéren. Én nem csak a szépre emlékezem, mint te, sajnos. Lehet hogy akkoriban te voltál az egyetlen taxis aki a reptéren volt és ezt ráadásul a városi taxisok kérésére tetted. Gondolom, ha azt mondom, hogy a budaörsi metró egyik német góréja volt az állandóm ezt is megcáfolod, mivel te mindent jobban tudsz. Azt hiszem igazad van, melléd állok a harcodban a piros ellen, hogy végre az eredeti kultúrált taxisoké legyen a reptér, min te. Amúgy az ilyen rövid emlékezetű , de ugyanakkor határozott emberből van már pár itt a fórumon, de fura mód te vagy az első aki nem bukott cégvezető. Még lehet belőled valami. A térdelést nem értettem teljesen, de gondolom a kutyáddal való furcsa kapcsolatodra utaltál. Tudod, hogy azt a törvény bünteti! :-) Még annyi, nem valószínű, hogy kommunikálok többet veled, mert az idegeid nem tűnnek túl jó állapotúnak. Jobbulást!
Fotó 2011.02.03. 19:03:51 / # 300245
Jól emlékszel!

Fotó 2011.02.03. 19:01:37 / # 301253
Mivel Airport taxi hivatalosan 1996-tól volt mivel a neve is Airport 96. Nem a keletiben voltál véletlenül mikor 97-98 körül csomagot akarták kicsavarni a kezedből? Barátom sehol nem voltál mert hülyeséget írtál! A jegyosztó kint volt télen nyáron és senki nem basztatta sz utazó közönséget. Olyan előfordult hogy kiküldték a jegyosztóhoz. Szedd össze magadat meg a dátumokat picit azért emlékszem hogy és mint volt. Csarnokbeli szólítgatások a 80as években és 90 évek elején voltak. Én nem álltam a műszer egyik oldalán sem ellenben veled aki szeret térdelni vagy csak árnyékba hajtod a fejedet. De ez magánügy én maradok maradinak ebben a témában! Taxisok nagy betűvel okos taxisok a nagy mese mondók!
Egon Olsen 2011.02.03. 18:11:35 / # 296188

hiénakutya 2011.02.03. 17:38:39 / # 301252
Elképzelni el bírom, mert annak idején "miénk" volt az összes pályaudvar. Nem volt külön keletis, meg délis, meg nyugatis csapat. Pályaudvarosok voltunk, mindenki megállhatott mindenhol. Nagyon szar volt; alig mentem üres kilométert... :-) Nade ilyen létszám mellett? Már a Keló is szeletelve van. Az összes létező problémát vissza lehet vezetni a létszámra. Mindet.
exex 2011.02.03. 17:29:25 / # 301251
Hát ez az! Most nem azért a 2 forintért, de el bírod képzelni azt, hogy nem csak a kelobol melozol? Kivisznek a reptetőre beállsz, lepörögsz. Aztán pld a mariott mandínere ad neked valakit. És végén még akár Teri nénit is mosolyogva vinnéd az sztk-ba? Mindezeket természetesen "pénzért"! De ilyet már elképzelni sem lehet, sajnos.
Oldalszám: 1757