Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
belevau 2011.04.15. 13:05:21 / # 302122
Nicsak! Egy gyöngyszem keveredett a halszemek közé. Gyere sűrűbben!
hobbytaxis 2011.04.15. 11:46:41 / # 302121
Hát monhat bárki bármit én viszek be hóvégén 15 ezer forintot pluszba hogy nehogymá minuszba legyen a Fotaxi. Hámér a Fötaxi fizet 10 milijós büntetést? Mer it minden fehér. Mer ez egy tisztes adófizető zéerté. Mar van gazdája aki minden pénzét viszaforgattya miránk hogy nekünk job legyen minden nap. Akór most a bajban kötelesége minden tiszteséges kockásnak kiveni a részét. Szerencsére ez a reptér edig az évszázad üzletének bizonyút, igy van böven mibő dóttálni a zavartalan múkodést. Igaz hogy a március kicsit gyönge vót, de azér a napi 70-est csak hazatalicskásztam. Én nem is tudom mi let vóna az ekszisztencijámmal a taxinégybe. Ot vót hogy félóra órát kelet ráhúznok a napi nyócra hogy meglegyen az ötveneske. Közbe meg hova ment a rezsi mi? Benzingázfüttésmelegviz egyebek. Meg a mekkezdet fejlesztések. Há nehogy má ne füccsem a japánkertet. Há minek télijesitetem a medencét ha nem jutna belé melegviz. Há nem? Segiccs te is hogy még job legyen.

utolsó senki 2011.04.15. 10:51:20 / # 302120
Az utolsó én vagyok...
osztap 2011.04.14. 13:39:11 / # 302119
Kérdésedben van a válasz, az ő érdekük sérthetetlen. Ez is egyfajta fizettség a jó munkáért.
osztap 2011.04.14. 13:36:41 / # 302118
Türelmes vagyok csak a sok hülyeséget el lehetne kerülni, ha a mi véleményünk is számítana. 10 igazgatót túléltem?! Ez sem az utolsó.
piszkos fred 2011.04.14. 04:24:08 / # 302117
sajnos ez elég nagy gond mert a mi zsebünkböl vesznek ki nem kevés pénzt!!!kérdem én a rózsadombra és környékére miért nem tesznek több drosztot?vajon onnan dolgozik a 179 és csapata?ott miért nem bővítik a droszról kiadható címállományt?
tudomis(kibic) 2011.04.13. 18:31:43 / # 302116
No ennél nagyobb bajod ne legyen soha!
osztap 2011.04.13. 16:21:41 / # 302115
Az illetékes éjjel nappal fent van és büszke művére. Pont az Erzsébet droszt a legjobb példa, egy kerületet egy drosztra tenni! Bravó!Hozzánk már csak a drosztkutyák lépnek be,de egyszer minden véget ér ez sem lesz örökké csak bírjuk kivárni.
művészúr 2011.04.13. 11:25:48 / # 302114
Ez már a csendes címkiadás...:-)
piszkos fred 2011.04.13. 04:19:17 / # 302113
urh-n se szokott ekkora csönd lenni!!!

tudomis(kibic) 2011.04.09. 22:11:09 / # 302112
Az "Iccakásnak" ez a sorsa. Jer nappalba barnulni! :) (Állítólag a központ ad igazolást,hogy a droszton barnultunk le... )
művészúr 2011.04.09. 18:25:16 / # 302111
"Inkább nézd azt a szempontot,hogy 150-ről felfejlődött min. 215.-re!" Erről most is eszembe jut a klasszikus jelenet itt "nálunk": Utasjelölt ( pl.szigeten ) megkérdezi: "mennyi a how mutch"? Én - vagyis, Mi - mondjuk a sacc / kb. a frankót. Utasjelölt "óranékülire - okosba" - ra kérdez rejá... Közöljük, hogy olyan nincs.Meg "fix - price" sincs... Ezért otthagy minket és mást választ.Mi meg ott állunk tovább, mint a jó "hülyőkék". Negyedannyiért járunk a legnagyobb tarifánkkal a "belbe", mint a szotyik.Nincs jogunk elfogadni egy "beigért fixpricest" - sem. De, éjszakás műszak végén - poros autóért ( NEM KOSZOS )- el vagyunk küldve a sorból. Most, ezúton kérdezném a tisztelt Ellenőr kollégáktól: Ha már úgyis "megteremtették" a maxtaxi állományának 90 % - át, kirúgások által; "nem - e lehetne - e" már lazítani a gyeplőn, mielőtt tönkre megyünk?
sdsd 2011.04.09. 14:54:15 / # 302110
Igazad van változtatni kellene. Az összeset eltörölni a francba.
művészúr 2011.04.09. 14:31:27 / # 302109
Ez a 10 éves korhatár szerintem csak a "droidok" szaporításának fog használni. Tisztelt "Jakab" kollégám is ezért ült olyan magas lovon, mivel már átlátta a jövő "matekját". Gondolj bele: Könnyű úgy autót váltani, hogy nem veszed, hanem bérled.Persze azt sem könnyű kitermelni, de nem biztos, hogy egy saját autóval manapság jobban jár az ember - legalább is nem minden esetben: -Nem Te szervizeled, saját költségen. -Ha elmúlt 10 éves, keresel egy másik fiatal kiadó autót. -Ha bármilyen kár éri, a casco fedezi ( legjobb esetben ), nem Neked kell saját zsebedbe nyúlva "vakaróznod". Saját autótulajdonosként aggodalommal nézek a jövőbe.Nagyon remélem, hogy soha nem kényszerülök bérelni. Személyesen is ismerek olyanokat, akiknek már most kisebb flottájuk van ilyen célra. Lassan csak elönti a budapesti taxisokat a vidéki - a várost biztosan kiválóan ismerő - kollégák áradata... Ez pedig azt jelenti az én felfogásomban, hogy az ú.n."létszám - stopnak" is annyi... :-((
tudomis(kibic) 2011.04.09. 06:37:44 / # 302108
"Érthetetlen számomra, hogy mi okozza ezt a felsőbbrendűségi érzést." Segítek. Ő nem retek,hanem egy taxis,aki kijárta a poklok bugyrát,hogy eltarthassa magát (összes "pótkocsijával" együtt). Ez túllövés. (Természetes pszichikai reakció.) Amikor egy ember hosszú időn keresztül csak megalázó helyzeteket kényszerült átélni a korábbi munkahelyein,és egyszer csak azt tapasztalja,hogy megbecsülik a munkáját,hajlamos erre a viselkedésre. Véleményalkotása tudatlanságról árulkodik,de butának lenni emberi alapjog. Vonatkozik ez rám is... :) Inkább nézd azt a szempontot,hogy 150-ről felfejlődött min. 215.-re! :) Mindenesetre egy dolog tény. Ha frusztrálod,akkor eggyel hülyébb taxist generálsz az utasoknak.
alelölülő 2011.04.08. 12:27:41 / # 302107
Fejlődőképes. Az neked semmi?
hiénakutya 2011.04.08. 11:51:54 / # 302038
Várjál már, ahhoz előbb be is kellett lépnie oda! :-)

alelölülő 2011.04.08. 11:48:26 / # 302106
Hát, ha mást nem, legalább azt értékeld benne, hogy otthagyta a pluszt. :-)
hiénakutya 2011.04.08. 11:39:24 / # 302105
Jó, hát tehetek én arról, hogy mindig csak a hülyék kerülnek az utamba? Csak idiótákkal találkozok, de tényleg! Tessék, erre legkevesebb 3 tanúm van: Hajnalban elmegyünk az Elnök úrral kávézni a kedvenc benzinkútjára. Szürcsölgetjük az anyagot, mikor is érkezik egy kockás autó. Bejön az emberünk a shopba, szépen hangosan köszön, nekünk is. Ez eddig jó. Azt kérdi tőle az Elnök úr: -Na, Jakab (Nem Jakab, csak én írom ezt), nem gondoltad meg magad? Jön az arcoskodás. Pénzt teszek rá, hogy a majom pontosan tudta, hogy mire vonatkozik a kérdés, de azért lefuttatja a Zsoltival a potyakört: -Mivel kapcsolatban? -Hát, a szakszervezettel kapcsolatban. Nem lépsz be? -Megmondtam: a fix tarifát aláírom, a többit nem. Társaságunkból valaki, aki szintén ismeri ezt a retket: -Hány éves az autód? -8. -Akkor még két évig jó... -Nem baj, majd lecseréljük! - közli, de olyan hangsúllyal, mint ahogy azt szokták mondani: "megveszlek kilóra, te köcsög". Zsolti közben tájékoztat: az ember boldog a vizsgától és az autó-korhatártól, mert álláspontja szerint hadd hulljanak ki minél többen. Megtudom, hogy volt budapestes, taxi4-es, pluszos, és most ugye elérte pályája csúcsát. És nem vágja a gyökér. Nem érti, pedig nem két napja taxizik. Nem érti, pedig Ő maga is volt droid, mint megtudom. Emelkedik az agyamban a szarszint, valószinüleg látszik, mert ketten is elkezdik bizonygatni, hogy budapestesként még normális volt. De nem kell messzire menni. Itt a Hallón is van olyan, aki két nappal a kockához történő átigazolása után már úgy pakolta magát, hogy majdnem szétesett és rejtély, hogy mi tartja össze mind a mai napig. Érthetetlen számomra, hogy mi okozza ezt a felsőbbrendűségi érzést. Nézem ezeket a formákat, a műszálas ingjeikben, a mintás nyakkendőikkel, a gyűrött szövetnadrágjaikkal, a félretaposott, kínai műbőr cipőjeikben, a brifkójukkal a hónuk alatt, és nem értem. Egyszerűen föl nem foghatom. De örülök, hogy akadnak kivételek, olyanok, akik nem képzelik magukat legyőzhetetlen és halhatatlan isteneknek egy piros-fehér sormintától. :-)
alelölülő 2011.04.08. 11:36:22 / # 302104
Több mint kétezer aláírást gyűjtöttek... Még páran továbbadják a dolgot, lesz az még több is. :-D
Oldalszám: 1757