Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zona taxi 2011.05.24. 17:43:26 / # 302465
várja meg a pezsgöbontással a holnapi napot :))

zona taxi 2011.05.24. 17:36:32 / # 302464
Ha a hazug embernek pinokkió orra lenne szép nagy orrod nöne. 1, nem üzentem semmit 2, van 3 gyerekem és nem "aktuális babáim" 3,nem szedtem senkitöl semmilyen dijat ha önmaguk cégbe tömörülnek az nem bün. Nekünk se diszpécser központunk se eszközünk sincs jelenleg 4, 2006-ba és máskor sem vettünk meg senkit, de névtelenül rágalmazni nagy bátorság.. 5, a Fövárosi személyszállitás üzlet lesz ha a rendeleteket megfelelöen módositják de valószinüleg a Taxisok jelentös része abban tönkre megy.Jönnek a befektetök és lesz sok sok droid.
tomajer 2011.05.24. 17:18:54 / # 302467
Őszinte leszek: Lesz@rom a Főtaxit. Bocs:-) De annak nagyon örülök, hogy megint bebizonyosodott, Ön csak a levegőbe beszél-t.
zona taxi 2011.05.24. 17:12:12 / # 302463
Az uj szerzödés "elözmények" C pontja értelmezhetetlen. A drosztok 1999-töl ki lettek jelölve és a területüket megkapta visszavonhatatlanul a Föváros, kérdezzék meg Rusznák urat! Tomajer Ur! Ön mindent lát :) Értem én az Ön örömét hogy a Fötaxi még évekig megnyomorithatja a Taxisokat hiszen a Vegyépszernek már nincs miböl megélnie az a 30 milliárd amivel tarozik másoknak meg lényegtelen... De nem lenne normálisabb ha a fövároshoz folyna be a pénz???

Paja.hu 2011.05.24. 17:07:37 / # 302462
Szép amikor egy cégvezető a szakszervezethez fordul. Úgy látszik most nem sikerült ugyanúgy megvennie mindenkit, mint ahogy azt 2006-ban a Zóna indulásakor tette. Igaz a suttogó propagandájával -akik a hozzá vakon lojális taxisai- már kiebrudalása után azt terjesztette, hogy a zsebében van Tarlós -akinek a választási kampányát ő finanszírozta - és az embere már Pintér legközvetlenebb tanácsadói között van. Ha ez igy van akkor miért kell most a taxisok érdekképviseleténél pitiznie? A Tesco parkolóban már konkrétan azt üzente - Judik Tamáson keresztül -, hogy 26-ától már Ő lesz a reptér ura. Az emberein keresztűl már gyüjtötte a jelentkezéseket, de sajnos az a "sok birka taxis" nem nagyon akarta azt az előszőr 100000.-, később már csak 50000.-Ft-ot dalolva befizetni. /Hiába jön a nyár és valamelyik aktuális babával el kellene már utazni valami nem európai helyre..../ A végén persze már "kódfenntartói díjjal" is megelégedett volna, ami már csak 10000.-Ft. /Ezt már úgy hallottam sikerült egyesektől beszednie./ Kedves Tibor! Ne legyél Te ilyen ember ötleteire kiváncsi, mert ötletekben -és igéretekben - ő kifogyhatatlan, különösen ha arról van szó hogyan kell a taxisokat anyagilag ellehetetleníteni! Ez az ember csak azért áll most Veled szóba, mert meggyengült és nem tud már -mint eddig- mindenkit megvenni! Egyébként szerintem az ő problémájához te nem is vagy illetékes. Ha jól tudom Te a taxisokat képviseled! Arról, hogy ő hogyan gondolkodik a taxisról csak az a mondása jut eszembe miszerint: "Nem kell egy taxisnak annyit keresnie, mint egy agysebésznek!"
nyuszicsiga 2011.05.24. 17:04:51 / # 302461
Akkor vigyél wc papírt az sztk-ba. Fussa az eddig taxisoktól elvett pénzböl! Bár most már ilyet nem szabad! Szerinted...
tomajer 2011.05.24. 16:59:14 / # 302460
Ahogy öt évvel ezelőtt se....:-) Szóvivő úr! Ez a vonat elment.
zona taxi 2011.05.24. 16:55:09 / # 302459
A BA Zrt. egyéb iránt arról tájékoztatta levélben a Főváros vezetését, hogy amennyiben az említett szerződés nem részletezett okok miatt nem kerül meghosszabbításra, az esetben is fönntartja a korábbi állapotra vonatkozó satus quo-t. Én ezt a mondatot ugy értem ha a Föváros nem köt uj szerzödést, a BA Zrt akkor sem adja vissza a Taxisoknak a drosztokat. Elolvastam a szerzödés tervezetet. Nevetséges. A Ba ZRt 5 évre kb 30 millió Ft-kamu fejlesztést vállalt a drosztokért cserébe, közben Ök évi minimum 120 000 000Ft-t kaszálnak ez 5 évre 600 000 000 Ft. Kinek a zsebébe vándorol még pénz?? Ha a gyerekünket orvoshoz visszük a rendelökben még wc papir sincs mert állitólag nincs rá pénz..De a repülötéri drosztok üzemeltetéséböl befolyó pénz az még sem érdekell senkit

Paja.hu 2011.05.24. 15:46:58 / # 302458
Megható hallani az aggódását annak az embernek aki már lenyúlta egyszer a taxisok 400000.-Ft-ját majd a Zónánál néhánynak a 100000.-Ft-ját! Mi lenne ha egyszer megpróbálna TISZTESSÉGES munkából jól élni és nem a taxisok nem könnyen megkeresett százezreiből?! A "tisztességes munka" fogalom persze Magának ismeretlen fogalom! Elment ez a hajó, ideje valami más legális jövedelem után nézni! /Nem lesz könnyű./
tomajer 2011.05.24. 14:04:14 / # 302457
Közlemény: [b][i]Tisztelt Cégvezetők/Érdekképviseleti Vezetők! A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalmának taxival történő kiszolgálása érdekében ismételt, többoldalú erőfeszítések eredményeképpen, folyó év május 25-én a Fővárosi Önkormányzat közgyűlése naprendre tűzi a taxidroszt használati szerződés meghosszabbításának lehetőségét, s ez információink szerint valószínű. A BA Zrt. egyéb iránt arról tájékoztatta levélben a Főváros vezetését, hogy amennyiben az említett szerződés nem részletezett okok miatt nem kerül meghosszabbításra, az esetben is fönntartja a korábbi állapotra vonatkozó satus quo-t. Jelenleg senki nincs abban a helyzetben, hogy a fenti információkat cáfolja, vagy megerősítse. Ezért javasoljuk mindenki számára, hogy várjuk meg a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlésének döntését és a további lépéseket ennek ismeretében egyeztessük. Tisztelettel: Antal Attila elnök Ipari Tagozat Csoltó Gábor elnök VI. Közlekedés[/i][/b]

tomajer 2011.05.24. 13:56:28 / # 302456
málna 2011.05.24. 11:45:37 / # 302455
Kedves István! Itt vagyunk, figyelünk..és nem tetszelgünk. De minden ötletet szívesen veszünk, így a Tiédet is, vajon jelen helyzetben mit kéne tennünk.:) Üdv! Fárbás Tibor
zona taxi 2011.05.24. 11:24:19 / # 302454
Ha még sem lesz napirenden ez az ügy és nem kötnek holnap szerzödést akkor mi lesz? A Fövárosban található drosztok sem a Fövárosi Önkormányzat tulajdonában vannak DE csak a Droszt Kft üzemeltetheti..
tomajer 2011.05.24. 08:34:16 / # 302453
Nem kellett hozzá nagy jóstehetség! :-) Hegyek vajúdtak, és ez lett belőle...: [b]A Főtaxi marad a budapesti reptéren Szerdán tűzi napirendre a Fővárosi Közgyűlés a budapesti repülőtér taxiállomásainak helyzetét rendező előterjesztést. Információink szerint az új ötéves szerződés biztosítja, hogy a továbbiakban is a Főtaxi nyújtson szolgáltatást a reptéren. A Budapest Airport ezentúl részt vesz a tömegközlekedés fejlesztésében is.[/b] A Napi Gazdaság keddi számának cikke Ha kissé megkésve is, de sikerül megoldást találni a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér taxi­szolgáltatásának helyzetére. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tegnap úgy tájékoztatta lapunkat, hogy a Fővárosi Közgyűlés május 25-i ülésén tűzi napirendre az előterjesztést, amelynek elfogadása után a repülőtér taxiállomásainak helyzete megnyugtatóan, a főváros számára a korábbiaknál lényegesen kedvezőbb feltételek mellett rendeződhet. Információink szerint az új ötéves szerződés biztosítja, hogy a továbbiakban is a Budapest Airport (BA) taxitenderének nyertese, a Főtaxi nyújtson szolgáltatást a repülőtéren. Az ügy előzménye, hogy a főváros márciusban felmondta a BA-val 2006-ban a taxiállomások üzemeltetésére kötött szerződést, mivel a két fél nem tudott megegyezni a drosztok fenntartásáról. Akkor azt is kilátásba helyezték, hogy amennyiben május végéig nem születik megállapodás a szerződés új feltételekkel történő megkötéséről, a speciális, egy taxiszolgáltatónak kizárólagosságot biztosító taxiállomás a továbbiakban nem maradhat meg. A BKK-tól megtudtuk, hogy a főváros vezetése és a BKK 2010 végétől tárgyalásokat kezdett a repülőtér üzemeltetőjével a 2011. május 25-én lejáró szerződés feltételeiről. Bár a terület a repülőtér kezelésében van és a BA nem fővárosi tulajdonú ingatlanon üzemelteti a taxiállomást, a főváros vezetésének álláspontja az volt, hogy a szerződésben Budapest számára kedvezőbb feltételeket kell biztosítania a BA Zrt.-nek a főváros szabályozási feladataira tekintettel. Több lehetséges megoldás közül az egyetlen kompromisszumos lehetőségnek az tűnt, hogy a BA vállaljon a repülőtér térségében olyan közcélú fejlesztéseket, amelyek elősegítik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közlekedési kiszolgálását. A főváros, a BKK és a BA között végül a közösségi közlekedés fejlesztéséről született megállapodás. Hardy Mihály, a BA kommunikációs igazgatója lapunknak elmondta, a tömegközlekedés javítása érdekében folyamatos fejlesztésekben gondolkodik a társaság. Sok mindent fejlesztenének A fejlesztések között szerepel a tömegközlekedési kapcsolatok javítása, a buszmegállók utastájékoztatásának fejlesztése, új jegyautomaták és utastájékoztató berendezések létesítése, továbbá a repülőtéri terminálokon - sok más európai nagyváros repülőteréhez hasonlóan - tömegközlekedési információs központok és jegypénztárak létesítése.

zona taxi 2011.05.24. 08:04:13 / # 302452
Jó reggelt! Az látható hogy a napi filléres gondokkal küzdö-játékgép függök irogatják a személyeskedö hozzászólásokat. Nekik minden rossz. Ugy gondolom ettöl még a normális Taxisoknak az élete nem lesz jobb. A havi 250 000Ft-t fizetö reptereseknek akik kölcsönt vesznek fel a napi megélhetésért fel kell ébredniük. Ez igy nem mehet tovább. A drosztdijat fizetök nem engedhetik meg h a BA Zrt kötelezze öket parkoló dij megfizetésére és megszüntesse az érkezési szintre történö bejutást. Ha ezeket megtehetiszik, Veletek bárki bármit megtehet. Ha szakmának tartjátok a munkátokat álljatok ki a jogaitokért. A Fötaxi jelenlegi vezetöségét semmi nem érdekli ami Veletek kapcsolatos. Sokan panaszkodnak h szóba sem állnak Veletek. Sokan tetszelegnek érdekvédöként. Most mit tesznek, hól bujkálnak??

piszkos fred 2011.05.24. 04:09:20 / # 302451
emberek csoda történt!!!!!!!!!!!!PITYÚT NEM ÉRDEKLI A REPTÉR MÁR!!!!!!!!!!Ő a magyar nemzet 21 századi Mátyás királya!!!"korrupció,hazugság,adocsalás,árdrágítás" a te idöd alatt ezek nem voltak?szánalmas vagy!
Lali 2011.05.23. 20:21:19 / # 302450
Azért jó lenne ha jobban tájékozódnál és baromságokat nem terjesztenél.
nyuszicsiga 2011.05.23. 19:45:05 / # 302449
Ezt most kinek írtad? Én nem ezt kérdeztem! Bár mit is várhatunk,mellébeszélés és hazugság az egész lényed!!!
zona taxi 2011.05.23. 19:40:27 / # 302448
Remélem jársz sportolni mert a jelenlegi helyzet szerint a II/A-B terminálokon nem lesz rendelt Taxinak megállási pont. 250Ft megfizetése mellett az alsó parkolóba cipelheted a böröndöket.. Akik eddig is a repülötérröl dolgoztak az indulási oldalon ezt megoldják. A szerzödött cégek, delegációk majd csoszoghatnak esöben, hóban :)
nyuszicsiga 2011.05.23. 16:54:18 / # 302431
Há dikmán more,mi van veled! Nem érdekel már a reptér?! Akkor most mire toboroztatok a múlt héten? A fiúknak nem válaszolsz,hogy mikor kapják vissza a kauciójukat?

Oldalszám: 1757