Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
puccos 2011.07.17. 19:01:18 / # 302986
Az nem fényes hanem fehér, és jogszabályellenes. Na de a világ baját nem mi, és nem itt fogjuk megoldani. Kulturáltan elbeszélgettünk dolgokról.Jó volt. Jó melót, vigyázz magadra. Szia Ricsi.
csogu 2011.07.17. 18:32:25 / # 302985
Ja, értem, az a fényes szabadjelző zavar. Hááát, nem tudom, jobban észrevehető és nem meríti le olyan könnyen az aksit, mint a hagyományos. Sokan ezért szeretik. és a sok rosszarcut próbáljátok megtanitani viselkedni. Mi? Pont Mi menjünk a cégvezetők ellen?:-)
puccos 2011.07.17. 18:29:27 / # 302984
Titeket etikásokat értelek ez alatt. Kicsiben kell elkezdeni a rendrakást. Ahhoz miért kell a BTK hogy lecseréljétek a fehér szabadjelzőt sárgára, és a sok rosszarcut próbáljátok megtanitani viselkedni.
csogu 2011.07.17. 18:21:04 / # 302983
Ti akik tehetnétek a szakmát eluraló kupleráj megszüntetésében Kiket értesz ez alatt? Én személy szerint nem tudtam ellene tenni, mert van egy erősebb jogszabály, mint az etikai szabályzat és azt BTK-nak hívják. Pedig azt a taxisképződményt, aki azt merte bemondani URH-ba, hogy csak akkor fog a jelenlegi helyzete ellen demonstrálni, ha az általánosban lejön...na azt 800 napon belül gyógyuló testi fenyítésben részesítettem volna szívem szerint. Őt és a hozzáhasonlóan "gondolkodókat" vond felelősségre...szerintem.
puccos 2011.07.17. 18:13:40 / # 302982
Látod? Azért tart itt ez a szakma, mert tele van "iratlan szabályokkal" Ti akik tehetnétek a szakmát eluraló kupleráj megszüntetésében, homokba dugjátok a fejeteket. Szabadjelző: Jogszabály irja elő, (ha nagyon akarod utánanézek a paragrafusnak) hogy személyszállitáshoz csak és kizárólag sárga szinű szabadjelző használható.De nálatok bizonyos testsuly felett, és inelligenciaszint alatt a jogszabály rugalmasan értelmezhető. Sajnos ez az ország még nagyon sokáig az "iratlan szabályok" országa lesz.
csogu 2011.07.17. 16:41:54 / # 302980
Gondolom telefonos megrendelésre érkezett a kollégád a Wesselényi-Kazinczy sarokra és szerették volna megkérni, hogy álljon ki a Károly krt. és Dob sarkára. Kb. ekkora távolságra kell nekünk is megsétáltatni az utast a szigetnél. Semmi meglepőt sem látok benne, egy válasz volt. Nem tetszett???...ejnye...ejnye...:-)
csogu 2011.07.17. 16:35:05 / # 302981
Akkor sorolom neked. Amiért a ZP-nél kellett, amikor a Taxi4-é volt. Amiért a ZP-nél kellett, amikor a Plusszé volt. Amiért a ZP-nél kell most, amikor az RT-é...vagy kié. Amiért a Riónál kellett, amikor a Rádióé volt. Amiért a Riónál kell most, amikor a Főtaxié. Amiért a Romkertnél kellett, amikor a Főtaxié volt. Amiért a Symbolnál kellett, amikor a T2000-é volt. Amiért a Symbolnál kell most, amikor a 6x6-é. Amiért a Bed Beachnél kellett, amikor a Rádióé volt. (még anno a Duna parton, ami leégett.) Amiért az Operánál kellett amikor a 6x6 csinálta az Opera bált. Amiért a szigeten belül kell, ha külön engedéllyel be tudsz hajtani, amikor a City csinálja a szigetfesztivált. Amikor megállsz a Mamutnál. Amikor...amikor...amikor...amikor Íratlan szabály, ami erősebb az írtnál.
csogu 2011.07.17. 16:27:09 / # 302979
Erre utaltam:-)
utolsó senki 2011.07.17. 14:39:22 / # 302969
Ez érdekes meglátás:"aki megrendelésre érkezik,azt nem hátráltatjuk a munkavégzésében." Megkérlek,nézz utána,ki volt az a 4 jelenlegi "kollégád",aki hajnali fél 2 körül ki akarta rángatni az Olivért a kocsijából-amiket ordibáltak nem közlésképes-a Wesselényi-Kazinczy saroknál! Előre is köszönöm,habár szerintem jól tudod,kik voltak a "területvédő"k.

puccos 2011.07.17. 14:25:14 / # 302978
Te Ricsi! Miért kell lekapcsolni a szabadjelzőt? Etikásként ismerned kellene a cimre érkezés szabályait.
hiénakutya 2011.07.17. 12:42:53 / # 302977
Tolmács leszek as Maszk taxinál. Én fogok segíteni annak, aki megkérdezi a csövön, hogy mi az az "ájlend". :-D
csogu 2011.07.17. 06:51:32 / # 302976
...és ezt nem szabad elfelejteni.
csogu 2011.07.17. 06:50:48 / # 302975
2 különböző dologról beszélünk. Te összemosod a 2 dolgot. Mi minden más cég megrendelőit tiszteletben tartjuk, illetve aki megrendelésre érkezik azt nem hátráltatjuk a munkavégzésében. Legalábbis remélem így van. Saját magamból tudok kiindulni és amit tapasztalok. Múltévben pl. nem egy kollégával ismerkedtem úgy össze a Romkert felsőnél, hogy jött, lekapcsolta a szabadjelzőjét és amikor odaléptem, már mondta is hogy milyen névre jött, én meg elmentem a tömegbe felkajtatni az utasát és odakísértem. De ezt tettem Főtaxis ellenőrként is a szigeten. Azokkal a kollégákkal keveredtünk összetűzésbe....függetlenül attól, hogy melyik cégnél voltam, akik csak megpróbáltak beülőst szerezni, miközben a saját megrendelőiket elzargatták, hogy nem értük jött. Különben ne is álmodj arról, hogy taxiüzletágvezetők lehetünk valaha is...mert úgy tapasztaltam, hogy annak alapfeltétele, hogy a szakmához ne érts és ne tölts el benne sok időt, mint taxis:-)) Hiénakutya mi lesz? Tolmács szerintem:-)))))
Dodi 2011.07.17. 06:50:11 / # 302974
Természetesen és szívesen segítettünk. Taxisok vagyunk.
csogu 2011.07.17. 06:39:46 / # 302973
Nem mondom, hogy nincs igazad, de szerintem jó topicba írtam:-) Igen, amikor én ott voltam, mind Rádiós színekben, mind Főtaxisban, más volt a helyzet...de még akkor is, amikor a csont kemény mezítlábas csapat volt lent, mint helyi érdekeltség. Ilyen kirekesztő stílust eddig senki sem engedett meg magának, hogy megrendelésért se lehessen megállni a szórakozóhely közelében, környékén. Emlékezzél vissza, hogy abban az időben még bent, a sziget területén várakozhattak a rendelt taxik...sőt, külön rendelt taxi táblájuk is volt. Még a mezítlábasok is bejöhettek 10-20 perc erejéig, amennyiben arra hivatkoztak, hogy saját utasaiért jött. A mostani helyzet kicsit más...szerintem, de mondd ha nincs igazam.
Vazul 2011.07.16. 22:58:38 / # 302972
Ezt nem jó topicba írtad! Amikor itt dolgoztál, sőt szigetellenőr voltál, akkor más volt a rend?
aurora borealis 2011.07.16. 21:20:59 / # 302971
Most nem értem mi a gond a megállással,hiszen ugyanezt a szart preferáljátok ti is,sőt nemegyszer kifejtetted hogy az a jó ha a cég megvédi a "helyeiről" dolgozó taxisait. Ennyi,most kezd eldurvulni osszátok fel a várost kerületenként és kész.Maxos nem fuvarozhat csak az V. VI. VII. kerületből főtaxis csak a IX. X. XI. kerületből és így tovább az összes céggel. Kell 3000 ex pizzafutár aki már ebbe szokik bele és mindenki boldog.Mi pár ezren megyünk a gecibe te meg még kerületi taxiüzletágvezető is lehetsz.:)) Csak azt tudnám hiénakutyával mi a fasz lesz???
csogu 2011.07.16. 18:39:31 / # 302970
Szeretném kollégáim és saját nevemben köszönetemet kifejezni annak a 2 ellenőrnek, akik ma hajnalban segítettek megoldani a kollégánk gondját, amikor beszennyezték a kedves utasai az autóját. Eleve azt köszönöm, hogy nem gátoltak minket, azért meg külön hála, hogy még segítettek is. Arról nem ők tehetnek, hogy az első hullámban érkező segítség a sziget biztonsági őrei miatt nem tudott a helyszínre bejutni. Más: Viszont van egy rossz hír is. Mivel telefonos megrendelőinket nem tudjuk felvenni a szigetnél még a kis-hídnál sem, csak a Szentlélek téren, így elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha erre mi is hasonlóan reagálnánk? Példaként: Főtaxis, amennyiben rendelést vesz fel a Mori2-höz, akkor a Nyugatiban várakozhat az utasáért. Romkertnél megfelelő lenne a Gellért tér. Nem tudom a többi cég taxisai, vezetősége, miként vélekedik erről, de mi kezdjük ezt elég tarthatatlannak megítélni. MInd1, Dodinak és Krisztiánnak azért köszönöm a lojalitást.

tcmond 2011.07.14. 17:14:40 / # 302968
Kiadó sorba lépett egy nagyon jó állapotú skoda octaviaII (2008). Főtaxi színeiben pompázik és akár holnap dolgozhat, minden meg van hozzá. Más társaságokhoz is vihető. Info: sms és visszahívlak: 06/30 557-1123

művészúr 2011.07.13. 01:05:42 / # 302967
...na erről a pacsiról... Voltam egy másik cégnél is - nem sokáig - ahol még a fix tarifás vérszállításért, ami akkor 1700.- Ft csekkes volt, le kellett adni a portásnak a "kávépénzt". Pedig kihelyezett rádiója volt a pökhendijének, aki úgy adta le - cím közben - a rendelést, hogy: "Kérnék egggy tákkszit..." - stb. Úgyhogy én nem csodálkozom, hanem elkerülöm ezeket a "becses" helyeket. Amúgy én is sok mindenen föl vagyok háborodva!
Oldalszám: 1757