Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Dillinger 2012.07.10. 18:41:44 / # 304214
Érdekes hogy a gyüjtőben áll a kolléga,úgy hogy fent senki síncs(más taxi sem). Nem tudom 10 taxisból hányan kérdezték volna meg hogy fent nem látnak senkit. Meg arra is hogy a gyüjtőből jelzett volna ha a kolléga nem a pesti körjáratót kapja.
piszkos fred 2012.07.10. 12:50:04 / # 304213
azért érdekes,hogy az emberek mit képesek tenni némi jobb bevétel reményében!!!!SZÁNALMAS
1304 2012.07.10. 12:33:00 / # 304212
Érdekes! Ez a csont még mindig nincs eléggé lerágva!

művészúr 2012.07.10. 11:18:16 / # 304211
Gyönyörű... Tavaly még az volt a szokás, hogy ha valaki az üres MOM - ra állt, megkérdezte, hogy "állunk a gyűjtőben?" - lehet ezt kellett volna tenni. Mindegy! :-)
Dillinger 2012.07.10. 08:59:16 / # 304210
Ha nem vetted volna észre csak egy nagyon durva trükközést mondtam el!Név nélkül! A lényeg az hogy 3X nagyobb a lehetőség a trüközésre! Kiváncsi vagyok hogy az ellenörök fognak-e küldeni proba utast erre a 3 drosztra 23'49"kor mint keleföldre!!! Arról meg nem én tehetek hogy te magadra vetted!!!!!!!!! Helyedben meghúznám magamat,nem az állandó vagdalkódás meg a dolgok elferdítését csinálnám!!!!!!!
Dillinger 2012.07.10. 08:47:35 / # 304209
És ebböl mit lehet levonni, Csak anyit hogy most három helyre dobják! Három helyen megy a trükközés!!!!!!!!! 23"30"-tól nem vesz fel senki semmi féle gagyi fuvart!!!!!!!!! Csak egy pl. nehogy a kolléga félre értse! MOM droszt senki nincs fent (más társaságtól sem) kolléga beáll fentre(23'35"). 23'49"-kor kérik az elsőt rájelez mondják hogy megkapja pesti körjáratót.2 másodperc kolléga bejelentkezik hogy Ő az első csak a gyüjtőben állt(ez a rejtözködés:D:D:D:D:D)!!!!!!!!!!És megkapta!!!!!!!!!!
Dillinger 2012.07.10. 08:32:54 / # 304208
Te szerencsétlen!!! Érdekes az Ernő (és többi kolléga) erre másként emlékszik!!!!!!!!!!! Persze hogy elmondtad,mert visszanézték a telefon hívásokat!!!!!!Köze nem volt az első helyként a nem nyomáshoz!!!! Egyébként a sokk trükközére hoztam fel példát. Az egy dolog hogy te ott vagy az élen!!!!!! Más cégnél ezért rég kivágtak volna!!!!!!
Bátyó 2012.07.10. 07:39:13 / # 304207
Szép jó reggelt mindenkinek.Én gondoltam a box edzésre,de így ötven felé majd jól képen törölnek,oszt nekem annyi./Istenem, a régi jó falusi búcsúk hangulata,"dezsavű" érzésem lenne.
tigyi.gabor 2012.07.09. 14:46:58 / # 304206
Tisztelt kollégák!Nem tudja valaki mi van a Főtaxis üdülővel?Pár napja lent voltam balcsin,és megdöbbenve tapasztaltam,hogy zárva van! "Még mindig lehet jelentkezni amatör box edzésre 18-65 év,50-150kg."szép napot,egészséget!

osztap 2012.07.08. 14:24:57 / # 304205
Drosztkutya lélektan. Imádják a drosztot meg az egymás szivatását.
piszkos fred 2012.07.08. 13:24:16 / # 304204
de tényleg ennyire éhesek egyesek?ha üres lenne a droszt akkor sem állnék be!!!(no nem azért mert nem kell a pénz)!!!

osztap 2012.07.08. 12:48:57 / # 304203
A Zafirás fiu máskor is trükközött, nem ez az első csak biztos jó a hátszele.
művészúr 2012.07.08. 10:54:34 / # 304202
Azért a 722 tavaly nyári ügyeskedése sem volt semmi. 722 A, az első (Kellenfőd), a második egy szintén A kategóriás Superb, 3 - 4. helyezett, két C - s. 23'45 - kor: "kelenföld első"... 722 el. 23'47 - kor: " - 722?" "- ketten dolgozhatnánk!" "kelenföld első..." Superb dúlva - fúlva ( jogosan ) el... 23'49 - kor: 722 ezerrel a harmadik helyre. 23'50 - kor: "Kérem a kelenföldi droszt első A kategóriáját..." 722... A budai kört fel kellett dobni... Milyen zsíros kanyarja lehetett 722 - nek, hogy megérje "ketten dolgozni", ha két perc alatt már vissza is ért a fuvarból? Hmmm... Gyönyörű, nem?! :-)
füles1277 2012.07.08. 06:35:53 / # 304201
Te szerencsétlen!!! Nem lebuktam hanem elmondtam mindent ahogy történt. Az Ernő nem sorra került hanem elsőként nem nyomott a droszton amikor szólították. Rajtad kívül mindenki tudja már az esetet csak úgy látszik neked nem jutott még el az agyadig. Egyébként három hónapos sztori akarsz még rajta rágódni??? A minap a délinél nem nyomott valaki,tegnapelőtt a momnál ahogy megjelentek az utasok elmenekült a kolléga a drosztról,majd a művháznál visszafordult és visszaállt.Látod ezek a trükközések.
piszkos fred 2012.07.07. 15:04:06 / # 304200
itt az invitel!!!!amúgy rendelt már?vagy csak minket etetnek?
piszkos fred 2012.07.07. 15:02:46 / # 304199
nézd a forma 1-et a balatón partjáról,melegben!!!!
Dillinger 2012.07.07. 13:14:17 / # 304198
Szerinted?A cégnek az üzletkötőinek örökös tíltás kellene adni.Lehet sorólni ATV Hungexpo Szorakózó helyek MTV. ami meg sem lett ........Richter!!!!!!!!!! Nem hogy fejlödnénk a többiekkel,hoznák a partnereket,hanem leépitünk!!!!!!!!!!!!!!Maradt 3 nagy,Raiffeisen Bank,Telenor,Szerencsjáték. A nappalosóknak sem elég!!!!!!!! Aki meg az éjszakát választja annak egyenlő a 0-val. Küzdjél és bizz a szerencs(e Zrt.)édben,hogy nem a Metállt kapod!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vagy a fair-ül müködő három droszt közül rád kerül a sor,és a kollégád meg nem telefonál a haverjának hogy kérjen "A" kategóriát 23"48'kor Csörsz utcában egy étteremhez ami már 2 órája bezárt,és az utas meg 10 perc múlva jön!!!!!!! Kérdem ez nem trükközés?A kolléga lebukott!!!!!!!! És ez nem számitótt súlyós etikai vétségnek????????? Mert dolgozik köztünk azóta is,és már volt hasonló probálkózása máskor is!!!

Bátyó 2012.07.07. 12:28:35 / # 304197
Jó reggelt Mindenkinek.Urak segitsetek!Most mi a túrót csináljak.Menjek Balatont átúszni,vagy menjek felvonúlni.Ezutóbbi állitólag nagyon meleg lesz.Marad még a meló, de annak sincs sok értelme.Várom a tippeket!

dodonna 2012.07.04. 16:12:59 / # 304188
Kedves MCCCXCII! "Azt hiszem nem értjük egymást. Az, hogy ki van adva a központnak, ha az utas jelzi, hogy csekkel fizet, vagy igazolós még megérteném. Az esetemben „elsőre” odalettem küldve a címre „B” kategóriával, pedig a partner még akkor szerződéses volt. Akkor most hogy van? Ki van adva a központnak, vagy nincs kiadva a központnak az utasítás? Így látatlanba kicsit nehéz megmondani, miért is küldtek téged oda (szegény taxist aki csak "B" kategória :)), ha drosztról küldtek, vagy csak feldobták kategória nélkül egy szerződött partner helyszínét (!!!) attól még nem biztos, hogy; A)A megrendelő, aki rendelte az autót valóban szerződött és csekkel fizet B)A megrendelő nem szerződött, csak épp ott volt dolga egy szerződéses cégnél (elvégre oda is sétálhatott, lehet ott tárgyalt, netán ő volt a takarító) Szóval ezt egy kicsit részletezd, mert kevés az infó számomra...az "oda lettem küldvének", meg több oka is lehet, miért döntöttek a központban, úgy hogy mint "B" is mehetsz. "De, azt már végképp nem értem, hogy egy egyszerű sima nem szerződéses rendelő, ha kér mobilról egy kocsit mondjuk a Budapest Bank elé, akkor miért kell először „A” kategóriást küldeni? Hiszen a Budapest Bankkal, tudomásom szerint nincs szerződés kötve. A szerencsétlen utas csak ott áll a bank előtt, és segítségnek mondta a bankot, hogy könnyebben megtalálják őt. Ekkor miért kell „A” kategóriást kérni? Meg fogsz talán lepődni, és nem ismered a bent rendszert, de simán a kedves megrendelő telefonszámára rá van rögzítve, alapból hogy "A" kategóriát kell küldeni, pedig se nem szerződött, se nem csekkes, csak a jó isten tudja kicsoda....így fordulhat elő, hogy nem szerződéses partner épületéhez (!!!!!!) "A" kategóriát kérnek. Ami a kategórizálást illeti, abba a magam részéről nem szeretnék belefolyni. Ha valaki nem tudja hogy egy 150-es tv befér-e vagy sem az autójába, az vállalja fel a következményeit, hogy rendelnie kell egy másik autót...Egyébiránt pont a fent említett okok miatt fordulhat elő, hogy "A" kategóriát kérnek, ahová befér egy tv mert rögzítve van akár a kedvesnek a kategória (külön nincs kiadva a központnak, megnyugodhatsz :)) A Lacetti máshol is vékony jég amúgy, nem adok ötleteket, mert mint mondtad utasok is olvashatják ezt a fórumot....és így is túl sokat hallják a forgalmazást... A hoteles leadókkal kb úgy vagyok mint a hála pénzzel, az elsőt úgy gondolom tagdíjkor befizeted, a másodikat pedig a fizetésből vonják,tehát nem gondolom ha takarót szeretnék az ágyamba akkor azért a nővérkének külön kéne fizetnem egy ezrest, és ugyanigy vagyok a repteres, vagy akár a városi szállodás pacsis rendelésekkel.... Így ennyi, mert túl meleg van a többihez :)
Bátyó 2012.07.04. 07:43:19 / # 304196
Persze,hogy nem napozni,hanem pénzt keresni,hogy el tudják tartani a családot,vagy legalábbis hozzá tudjanak járúlni a költségekhez elfogatható módon.De itt jön a feneség, a CÉGEK,hogy a járműparkjuk frissüljön,feltételekhez kötik a címrenyomást.Ez érthető is lenne,ha nem Magyarországon élnénk ,hanem egy fejlett "jóléti" társadalomban.
Oldalszám: 1757