Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2006.11.14. 10:35:16 / # 275990
Na bazz...:-))
utolsó senki 2006.11.14. 10:32:36 / # 275989
Nem lehet, hogy elértetted?
törölt felh. 2006.11.14. 10:30:33 / # 275988
Tiszteletel nekem ezt az ellenör kollégáid mondták.
csogu 2006.11.14. 10:24:22 / # 275987
Zoli, azért azt el kell ismerni (..és ez álljon Coffos oldalán), hogy azért olyat olvasni, hogy az ellenőrnek G.M beleegyezésével joga van válogatni elég provokatív:-)))) Ha én olvasok ilyet és reagálok rá, akkor hidd el, Coffos még úriemberként is viselkedett hozzám képest:-) Viszont abban nagyon is igzad van, hogy a jó az smafu, az olyan felejtős. Ez van:-)
törölt felh. 2006.11.14. 09:34:41 / # 275982
lilazoli. Ha jól emlékszem másodszor írtam pozitivat valkiről illetve az ellenörökről és máris nyalista vagyok.Pedig ez messze állt tölem.
lilazoli 2006.11.14. 06:12:46 / # 275981
Hát nem tudom kivagy,de levizsgáztál sziget kerülésből!A rosszindulat sugárzik a stilusodbol! Azt mikor irjátok hogy,xy control odahozta,beültette,jóárat mondot! Vagy a TAXIS minden infot tud mégis naponta '"óránként" nem tudja a sziget rendjét!Azt hogy, segitenétek "elfogadod a ellenőr kérését,amit nem ő talál ki" lehet hogy ,a te életedis egyszerűbb lenne! Egyszerűbb ide irni mint elgondolkodni ????????????????????????????? Ha segiteni nem ,ártani miért?????????????????????
csogu 2006.11.14. 02:58:32 / # 275985
Hogy miért nem kiséri oda az utast? Inkább nem mondom, de azért volt már erre is példa, találkoztam ilyen kollégával is. Igaz, van amikor a 8. autóhoz megy az utas, majdnem a kanyarban és ott próbálkozik, mert úgy gondolja, hogy ott nagyobb eséllyel tud alkudozni. Egy-két kolegát azért meg néznék ott 1 studió végén hogy mennyire jól csinálja :-))) Mi már azért belerázódtunk, de kellett hozzá egy kis idő. Arról nem beszélve, hogy 4 felé megfelelni képtelenség, arról meg nem beszélve, hogy a rosszindulat ellen akkor sem tudnék mit tenni, ha akarnék...na de az ellen nem is akarok:-)
trubadur 2006.11.14. 02:50:29 / # 275984
Ez ok én értem is ezt, csak azt nem értem, hogy idézek : Ne haragudjon, de nem én vagyok az első, kérem legyen szíves odafáradni !!!! De kolegámnak eszébe sem jut oda kisérni utaskánkat az első autóhoz,pedig hát ezzel ki lenne küszöbölve minden ,mert ha addig elmegy az első kettő autó,akkó elnézést kérek és viszem én az utaskát ennyi. Az meg hogy mennyi mindenre kell oda figyuzni az ellenőrnek a szigeten azt te meg én tom :-))) De azt tom mondani nektek mindenkinek hogy mindenkinek a szája ízére nem lehet eleget tenni, ti is naon jól tudjátok. Ha hibát keresünk azt mindíg is találni fogunk én is te is meg a másik is,azt a legkönnyebb. Egy-két kolegát azért meg néznék ott 1 studió végén hogy mennyire jól csinálja :-)))
csogu 2006.11.14. 02:20:18 / # 275983
Én sem akartam már ehhez hozzászólni, mert így is van már annyi félreértés egy tök egyszerű dologból, hogy nem győzök rajta mulatni:-)) JWT rosszul tudja. Ahhoz van joga az ellenőrnek, amelyik épp végzett, hogy előre álljon és az első fuvart elvigye. Szó sincs arról, hogy joga lenne bármilyen válogatáshoz...de ha rosszul tudom, akkor szóljatok, mert akkor én megint ráfáztam:-) A másik ez a telefonost elviszi, nem viszi dolog. Ez is baromi rosszul hangzik, de ha ott vagy (na persze ehhez ott is kellene lenni), akkor tudja az ember, hogy miként alakulnak ki többnyire ezek a helyzetek. Azért mondom, hogy többnyire, mert persze annak az esélyét sem szeretném kizárni, hogy egyes kollégák (nem ellenőrökre értem ezt speciel), nem járnak a tilosban. Na figyelj, te nem vagy egy buta gyerek (igaz a várost nem ismered:-D), ezért elmagyarázom! Következő a szitu: Áll elől 2 autó, majd a többi szépen felsorakozik hátrébb, ahogy kell. Utasunk, aki nem vett részt a HOGYAN TAXIZZUNK A SZIGETRŐL című tanfolyamon nem az első két autóhoz megy, hanem a kicsit hátrébb álló sor legelső autójához. - Tiszteletem, Kedvezményes Gyuri néven rendeltem autót, elvinne? - Ne haragudjon, de nem én vagyok az első, kérem legyen szíves odafáradni - mondja teljesen jogosan a taxisunk, és akkor hibázna, ha elvinné az utast. Gyuri utasunk elindul előre, hogy végre hazamehessen a fárasztó buli után. Igen ám, de itt jön a csavar. Közben betámadják más utasok az első 2 autót és már szállnak is be. Gyuri utas visszafordul, közben már szentségel rendesen és megy az előző taxishoz, aki ekkor már első. Gyurinak nincs jó napja, mert közben arra a taxisra is lecsap egy éberebb utas és már indulnak is. Gyurkánk ekkor már éktelen haragra gerjed és elkapja a következő autót, aki a sztori elején még csak 4. autó volt és feltépi az ajtaját. - Maga elvinne engem? Telefonos megrendelő vagyok, és az ön előtt álló autók egyike sem vitt engem el. Kedvezményes Gyuri néven rendeltem és nem megyek messzire, de fáradt vagyok. Taxisunkban felforr a vér. - Neeeeeeeem vitte el az előttem lévő autók egyike sem????? - kérdezi fuldokló hangon és közben már magában szervezi is át a holnapi napját, hiszen időt fog (és az ilyen fog, hidd el) szakítani arra, hogy bemenjen a céghez és bepanaszoljon. Bent persze megkérdezik, hogy és az ellenőr mit csinált mikor ez történt? A válasz: - Nem tudom, azt láttam, hogy ott bratyizik más cégek taxisaival. Húúúúúúúúú az anyakeservit neki, hááát hogy képzeli ezt? Na elmondom neked, hogy az ilyen bratyizás más céges taxisokkal hogy szokott történni. Előre megjegyzem, hogy vannak kultúrált kollégák, akik megértik, hogy mi is csak vendégek vagyunk a szigeten, nekünk is csak alkalmazkodni van lehetőségünk, és nem jó kedvemben rohangálok oda hozzájuk, hogy legyenek már kedvesek leoltani a szabadjelzőt, mert engem találnak meg miatta, ha ők nem így tesznek. Na, ez az a nagy bratyizás. Irányítom, hogy hol várja az utast, megkérem, hogy oltsa le a szabadjelzőjét, na meg persze még azt is nekem kell terelgetni, hogy hol tegye ki az utasát. De ebből az, aki a sorban áll, csak azt látja, hogy nagyon szép sárga mellényben rohangálok, miközben a többi taxis nem viszi a telefonos megrendelőt. No, hogy mi a véleményem ezekről a berohangálós "kollégákról", azt sejtheted:-))))
coffos 2006.11.13. 22:35:59 / # 275979
Csak egy kérdés: Ha állsz másfél órát a droszton ( mondjuk a szigeten ), és odajön hozzád az utas hogy vidd már el a MOL kútra. Szóval neked van "jogod" eldönteni hogy elviszed ? Nem akartam én ehhez hozzászólni mert nem is igazán érdekel a dolog, nem jártam sem a szigetre sem a Rióhoz, csak egy kicsit sértette a "fülem" ez a joga van dolog. Senkinek nem tartották a pisztolyt a fejéhez hogy legyen ellenőr, és a szolgálataiéert ráadásul meg is fizeti G.M. Megint ellenségeket fogok szerezni magamnak, de jó........
Brekeke 1 2006.11.13. 17:47:05 / # 275974
:))))))))))))

csogu 2006.11.13. 17:32:02 / # 275978
Pedig ha tudnád, hogy nekem JWT-vel szerződésem van, hogy ha kórházba kerül, akkor csak nekem ad exkluzív riportot:-) Azt mindig nekem szólnak, hogy szóljak neki, mert ebből gond lesz....dehogy szólok, arra várok:-))))...de valahogy mindig ügyesen kitáncol a tréből... Fene a fejét neki:-)
Brekeke 1 2006.11.13. 17:15:22 / # 275976
Csogu: Nem semmi vagy ... :))))))))))))) Ugy elkezdtem nevetni hogy megkerdeztek filmet nezek?
törölt felh. 2006.11.13. 15:34:02 / # 275973
Na látod abból semm lett katéteres riport.Pedig a koléga a saját bevallása szerint is ittas volt,mert valami buliból jött.De ha ilyen jól emlékszel akor tudhatnád,hogy 3hét alatt 2xtörték összevissza a kocsiját.
6ker 2006.11.13. 15:26:56 / # 275972
Az a baj,hogy emlekszem arra az esetre, amikor valakire irtal valami szepet, aztan ugy kellett noszogatni, hogy legalabb 20 meterre megkozelitsd mert o kerte, hogy tan a szemebe is elmond ugyanazt...
törölt felh. 2006.11.13. 15:17:15 / # 275968
Ha nem tudod miről van szó ne szólj bele. A küzdelem egy másik beirásban olvasható.,és egész másra vonatkozik. De jól tudsz kavarni!

6ker 2006.11.13. 14:54:43 / # 275971
Az a küzdelem, hogy egyszer szidod, egyszer nyalod az ellenört? Legyel már legalább konzekvens.

törölt felh. 2006.11.13. 14:47:12 / # 275970
Na ezt már sokan elképzelték.De amig levegöt tudok venni küzdök kerül amibe kerül.
csogu 2006.11.13. 14:07:08 / # 275969
:-(((( Így mi lesz az korházi riportomból??? Heeeeeeeee?:-))) Pedig már annyira elképzeltem, hogy milyen képeket készítek rólad, miközben katétereznek:-)
törölt felh. 2006.11.13. 13:57:58 / # 275967
Nem tisztem védeni az ellenöröket.De a G.M engedélyével miután letöltöték az egy másfél órás szolgálatukat utána joguk van eldönteni milyen fuvart vissznek el.Ami még érthető is mert az az idő alatt te kb 2őt pörögtél ő meg ott rendezgette a rendett.Hozzá teszem ha az ellenör nincs szolgálatban beáll a sorba és ami rájutt azt visszi.Legallábis én ezt tapasztaltam.Meg aki ismer nekem semm szivem csücskei az elöljárok(etikás,ellenör,idömérő)de ami tény az tény.

Oldalszám: 1757