Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
csogu | 2006.11.24. 14:29:43 / # 276422 |
Jó reggelt!
Rég aludtam egyszerre ennyit:-)
Trubadur!
Kb. azt az alapigazságot írtad le, hogy nem lehet egyszerre ba**ni is és szűznek is maradni. Na meg van erre még jó pár ilyen közmondás. Itt is rögtön egy.
Aki mindenkinek meg akar felelni, az senkinek sem fog tudni megfelelni
Van, aki azt vallja, hogy mindig úgy kell viselkedni, hogy a többségnek megfelelj.
Ellenben én azt vallom, hogy úgy kell viselkedni, dönteni, hogy azzal önmagadnak megfelelj, mivel minden más csak színészkedés, megjátszás, ami hosszútávon nem művelhető. Vagyis ha nem önmagad adod, akkor először csalódnak benned azok, akik mást szeretnének, és akik el is fogadtak, azok is csalódni fognak, mert amikor már nincs erőd másnak lenni, akkor derül ki, hogy ki is vagy valójában.
A következetességről beszélek és senki máshoz ne légy az, csak önmagadhoz. Ezért is szeretem inkább a "durva", nyers embereket, mint a simulékony, alkalmazkodó, de nem őszinte barátokat.
900 embernek megfelelni lehetetlen, de én már annak is örülni tudnék, ha 5 embernek lehetne egyszerre jót tenni. Nem lehet. Vagyis mindig úgy kell tenni, hogy utána önmagadban ne merüljön fel kellemetlen érzés a cselekedeteid miatt.
Előzmény: #276418 trubadur 2006.11.24. 06:09:54 |
|
trubadur | 2006.11.24. 06:09:54 / # 276418 |
|
No Jó napot !!!
Látom már verset, irogattok, ami nem baj csak eltér dolgokban véleményünk.
Mondjatok 1 olyan dolgot, ami mindenkinek jó !.
Nincs olyan. Mind 1 mit nézünk politika, ,sport,gazdaság,stb,vagy Taxi,a lényeg, az hogy mindenkinek szája íze szerint jó legyen, olyan nincs ezen a világon, és nem értem hogy ezt nem látjátok, vagy nem akarjátok látni !
900-ember 900-gondolkodás, mindenki másképp látja.
Visszakanyarodva az 50-alatti kódokra,jáccunk 1 kicsit a gondolatokkal.
Holnaptól lecserélik az össz etikást meg az össz ellenőrt ki lesz helyettük hmmmmm....
Van még 850-ember, akiből lehet. Azok biztos jól fogják az úgy nevezett ( hatalmat )kézben tartani .....hát nem tom
Rövidre zárva a véleményem hogy mindenkinek frankó legyen olyan, tudjátok nincs,valakinek húzni kő a rövidet is.
De ha elgondolkodtok rajta igazat, adtok.
Ennyi köcce :-)))DDDDD
|
csogu | 2006.11.24. 03:34:23 / # 276416 |
Nem tudom miért, de ma valahogy eszembe jutott Vörösmarty Mihály egyik versének egy részlete....na nem mintha nagyon tudnék verseket, de ez a pár szó nagyon megmaradt bennem.
Az ember fáj a földnek
S, kérdezem én, mi az, ami a legtöbbet tud ártani az embernek? Nem más, mint a legfélelmetesebb ragadozó, ki ha kedvetartja élvezetből öl, és nem kegyelmez, mert irgalmat nem ismer, s ez nem más, mint maga az ember.
|
|
csogu | 2006.11.24. 03:15:24 / # 276415 |
Köszönöm, hogy normálisnak tartasz, igyekszem annak maradni, de persze ez nem mindig megy:-(
Ma is, pont most kb. 1 órája. Beszáll 4 angol, azok az igazi angolok. Ittasak és úgy viselkednek, ahogy szerintük egy Balkánon a taxiban kell. Sajna az én türelmem is véges és ha elérik azt a pontot, akkor onnan már nincs pardon. Most sem volt. Megálltam és szépen kitessékeltem őket, majd mutattam, hogy ki kell fizetni az órát. Ki is fizették. Kaptam 110 forintot. Igen-igen, jól látod, 110 forintot. Mit tegyek? Essek nekik és lesz ami lesz? Mondjak 3asbréket és vegyek ki kollégákat a munkából, mert az órában 1240 forint volt? Vagy esetleg ők látják el a bajom, akkor nem tudok dolgozni másnap, vagy nekem sikerül valamelyiket túl jól eltalálni és akkor megint csak én vagyok bajban?
Ami sokkol...sokkolt, hogy képes voltam ezt felmérni és nem mentem fejjel a falnak...na most az a gondolat, hogy megtört, esetleg betört ez a szakma, olyan szinten vágott mellbe, hogy még most sem tértem igazán magamhoz....beálltam a sorba??? Ennek még a gondolata, a lehetősége is rémisztő:-(
Na, válaszolva a felvetésedre:
Dolgozunk a kérésen, próbálunk lépni ez ügyben, hogy legyen zárt fórum. Értem is amit mondasz, mert itt olyan presztis kérdést csinálnak egy-egy hibás válaszból, döntésből, hogy csak lesek. Nekem ez új dolog, mivel én magam már megszoktam, hogy sokszor beszélek hülyeséget. De ezen maximum eddig vidultunk egyet, majd korrigáltuk a dolgokat. Itt meg olyan érdekes, de mindenki úgy vigyáz arra, hogy nehogy valamit hibázzon (gondolok a 1050 alattiakra), hogy ez számomra meglepő.
Hááát nem tudom, én szeretnék továbbra is hibázni és ezen vidulni, mert ha ezt ennyire komolyan kell venni, akkor már megette a fene az egészet. Persze nem arra gondolok, hogy egy kollégát hibásan tiltok le, azt ezen még bazsalygok is, hanem csak egy-egy kérdésnél esetleg nem tudom a pontos választ:-))
Jahh kérem, ha a kérdés sem egyértelmű:-))) :P
Na mind1, kicsit megint elkanyarodtam. Szóval dolgozunk a problémán, de türelmeteket kérem, mivel ehhez mi már kevesek vagyunk, és igénybe kell vennünk a PC guruk segítségét. Rajta vagyunk, ezt ígérhetem.
Előzmény: #276411 aftershave 2006.11.23. 23:42:53 |
|
csogu | 2006.11.24. 02:57:43 / # 276414 |
Azt írod bevállalod névvel. Milyen név a csogu?
Igazad van, elnézést, csak tudod ez a hülye megszokás. A Csogu egy nicknév, illetve most már egyben egy becenév is. Sosem szerettem a beceneveket magamra nézve, mert szeretem a nevem, ami Ricsi. Olyan egyedi volt az én gyermekkoromban, ma már ez sem így van, hiszen a fiam osztályában pont 3 gyereket hívnak így:-)
De ez így alakult. Hogy mégis jogosan állítom azt, hogy én névvel vállalom magam és véleményeim, esetleg kritikai észrevételeim, azt mi sem bizonyítja jobban, mint ezen a lapon található Impresszum. Ide kattintva találhatod meg a rendes civil nevem, egy e-mail címmel és egy telefonszámmal. Így néha már elkövetem azt a "nagyképűséget", hogy simán csak Csoguként mutatkozom be. Hiszen a családi nevem úgy sem jegyzik meg, a taxisok meg lassan inkább így ismernek, így szólítanak, akkor meg minek erőlködjek. De ha félreérthető volt ez a névvel vállalás, akkor bocsi és remélem magyarázattal szolgáltam.
A következő bekezdéshez annyit tudok neked csak hozzáfűzni, hogy én is 2 iskolás gyermeket nevelek, de nem szoktam késni a címről. Na persze ez messze nem azt jelenti, hogy nem fordul elő velem. Van, amikor 1 hónapig semmi, de van, amikor zsinórban 2x 3x. Rosszul jön ki a lépés, rutinoznak előttem, de volt már olyan is, hogy elfelejtettem, hogy címet vettem fel és elkezdtem kocsikázva utasra vadászni, még címre is nyomtam (szerencsére levertek:-D), akkor pillantottam rá az órára és nagyon csodálkoztam, hogy miért is megy a stopper....amikor rájöttem elég érdekesen reagáltam rá:-DD Persze hogy késtem...
A kollégáknak nem azért nem szabadna késni a címről, főleg ilyen mértékben, rendszerességgel, mert ha rászálltak akkor nem tudja a gyerekeit eltartani, hanem a másik sorstársa iránti tiszteletből. Igazából nem az a megoldás, hogy batyu, kütyü, meg nagypálya, hanem az lenne a megoldás, ha elérnénk azt, hogy a munkánkat fizessék meg. Mint például utasra várás...3 perccel oda gangolsz, majd ott napozol jó esetben 10 percet. Meg olyasmi mint a kiállási díj, hiszen te már azzal is szolgáltattál, hogy a címre állsz. Hidd el, ha ezeket is megfizetnék (ami jár), akkor nem kellene egymással kicsesznünk. Legalábbis én így gondolom.
Biztos megkövezel, meg azt fogod mondani, hogy persze, hazabeszélek, de ebben nem tudok neked igazat adni. lehet én vagyok naiv, vagy elfogult, de nekem az a véleményem, hogy itt azért elég rend van. Persze mint mondtam, ez csak az én véleményem. Meg ha jól tudom, már készül az új etikai szabályzat, remélem mindenki megelégedésére.
Tudod a kritikával én meg így vagyok és ezt komolyan is gondolom:
Szeretem, ha dicsérnek, mert ki az, akinek ez ne tetszene, de jobban örülök a kritikának, ha azt nem a gyűlölet mondatja a másikkal, mert az vissz előre, abból lehet tanulni, fejlődni.
Előzmény: #276410 csipetke 2006.11.23. 20:42:17 |
|
csogu | 2006.11.24. 02:35:02 / # 276413 |
Nem tudom gyerekek, lehet, ezt csak mi lihegjük túl. Meg kell emészteni minden hírt, azt, amikor úgy érzed ez sikerül, akkor véleményezni. Én magamban erre jutottam ma. Sajnos én is gyorsabban írok, mint ahogy végig tudom gondolni a dolgokat. Ha ez valamit is számít, ha ettől jobb lehet, esetleg több, akkor bánja-kánya, hiszen ha jól belegondolok, itt nem a telefonos fuvaroknál történő 3-as tarifás szállítás az, ami sok kollégánál kicsapta a biztosítékot, hanem az utcai beülős. Az, meg ha jól emlékszem, havonta ha 5-6 darab van. Igaz, ebből a mondjuk 6 db-ból én beszélek rá 4 db-ot, mert tőlem kérdezik, hogy milyen diszkót ajánlok, hiszen ezek szinte mind külföldiek, mivel a magyar az rendel inkább. Bevallom őszintén, hogy azért ajánlom a szigetet, mert
1, Jó messze van
2, Gondolok a visszfuvar lehetőségére is, még akkor is, ha totál nem biztos, hogy én hozom majd őket, sőt, erre van a legkevesebb esélyem, de viszont ezzel a fuvarral is több jut a kollégáknak, akik történetesen előttem vannak, így én is előbbre kerülök.
Nem tudom mennyire sikerült kifejtenem, de remélem érthető vagyok.
Ami igazán ebbe az egészben meglepett, hogy eddig ilyen rendeletről még nem is hallottam, ami szabályozná azt, hogy a beülőst kedvezményessel kell vinni. Meglepett, ez az igazság.
Előzmény: #276399 coffos 2006.11.23. 20:04:14 |
|
aftershave | 2006.11.23. 23:42:53 / # 276411 |
|
csogu! te egész normálisnak tünsz a hozzáállásoddal. szerintem sem lenne rossz egy olyan fórum, ahol 1050 alatti kóddal lehetne írni, megbeszélni a mi szemszögünkből a dolgokat, és ha esetleg valami kritikát gyakorlsz, nem "tudatlanoznak" meg "fejreesetteznek"le.így meg tudnánk beszélni a problémáinkat. üdv.
|
csipetke | 2006.11.23. 20:42:17 / # 276410 |
|
Azt írod bevállalod névvel. Milyen név a csogu? Azt is említed, sokszor szenvedtél hátrányt. Szerencsés vagy, hogy ezt megengedheted magadnak. Van olyan kollégánk aki 3 iskolás gyerek édesapja. Ahhoz, hogy tisztességgel felnevelje őket elég sokat kell dolgoznia. Naponta saját bevallása szerint (forgalmi helyzeteknek köszönhetően) 10 címből 2-szer elkésik. Gondolj bele megírja a véleményét és rászállnak. Minden nap tiltva lenne. Ezért érzi ő is úgy, ha nem vállalhatja saját véleményét akkor inkább nem írja meg.
Végképp nem értem, hogy etikás és ellenőr kollégáink, miért itt "nyüzsögnek". Inkább az amúgy tökéletlen zagyvaságokat és ellentmondásokat tartalmazó etikai szabályzaton kéne dolgozniuk. Mindenki számára logikussá és áttekinthetővé kéne tenni. Kíváncsi lennék mit csinálnak a gyűléseiken. Fel kéne szerelni egy web kamerát és itt lehetne követni a bizottsági gyűlést, szerintem sokakat érdekelne, és tanulhatnánk egymás hibáiból.
Kedves etikás és ellenőr barátaim!
Kérlek előző soraimat ne tekintsétek sértegetésnek. Ezek puszta észrevételek minden bántási célzat nélül. Ha mégis másképp vélekednétek kérlek tartozkodjatok a kicsinyes bosszúállástól. Kérlek ne feledjétek a rátok bízott "hatalommal" élni kell, nem visszaélni.
Előzmény: #276407 csogu 2006.11.23. 19:12:36 |
elégedetlen | 2006.11.23. 20:20:48 / # 276409 |
|
hja a csak a hajléktalan takszisz után gyön a főtakszisz
jómelóheló
|
elégedetlen | 2006.11.23. 20:19:01 / # 276408 |
|
és a benzin is occsóbb vazzeeeee
fuvarozzá ne ugassá a miénk vagy azt teszünk veled amit akarunk,mi vagyunk a 40-esék öccsémm
nem teszik ellehet menni ebből akurva országbóó
nem keee itten maradnyííí
teccik nem teccik ez vaan oszt egyed eggy alényeg nepofázzzzá vissza mert kirúgnak te kis TAXIS ez a te érdekeidet szolgálja hát nem érted,aggyá pénzt azutasnak hagyigyon a pára há mire mgérkezik a hossszú messzeségbű kitikkad,
kicsit pártállami nem?!
nem teccik hámajd bódoggá verünk.
hja ha az utas a saját kocsijával óhajt haza menni azt köteles vagy ingyen megtenni ,mert még abenzined sem fogyott visszafelé meg bízd magad a jóindulatú bkvra a jegy ára 196 ft ha szerencséd van csak egy kell ,és jólis jártál mert így csak 196-ft boksz ha meg elviszed akkor akár ezreket is.
üdvözlöm a nagyurakat .
dlágaszág előtt sóhelszág utána jön csak a szegényszég aztán jön a takszisz.
Előzmény: elégedetlen 2006-11-23 09:09:54 (2742)
előzmény betöltése...
elégedetlen válasz | 2006.11.23. 09:09:54 (2742)
Amikor kezdődik a LOST.
Vagy SZIGET
twin peaks
mi is az a főtaxi?
hja alegjobb az utas a szigetre megy,oda fuvar ingyen hja az a citadella volt vagy valamilyen terasz,mindegy dezsavűtők nincs?!
idő kérdése és ti fizetitek a belépőket is
hhhhhhhjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaajjjjjjjj a legjobb
first drink 23000,-
jó szórakozást fiúk fötafötafötafőtaxííííííííí
hipp-hipp-hurrá
Előzmény: csogu 2006-11-22 19:08:01 (2735)
előzmény betöltése...
|
coffos | 2006.11.23. 20:04:14 / # 276399 |
|
Sziasztok Urak ! Két napja nem voltam, de becsülettel végigolvastam. Jó dolog ez a szigeti kedvezmény. Hát én nem nagyon fuvaroztam a szigetről,de ezek után már a szigetre sem viszek utast :-)A külföldieknek meg elmagyarázom hogy milyen jóóó hely a Wigwam !!!
De most komolyan, szerintetek azért fog valaki elmenni a szigetre szórakozni mert 300 ft-al olcsóbb a taxi ? Mennyi ott egy ital ?
Hatásosabb lenne egy kupon, amit csak a Főtaxiban kapna meg az utazás végén, amivel mondjuk kap a bárban egy Bacardi-t vagy mittoménmit.
|
csogu | 2006.11.23. 19:12:36 / # 276407 |
Nincs szó különcségről. Én bevállalom névvel, mert fontosnak érzem, hogy a véleményem engem tükrözzön. Hogy ez miatt szenvedtem-e hátrányt? Igen, sokszor, de képes voltam ezzel megküzdeni, de lásd példának JWT-t, ő is ez a kategória, igaz, ő ezt másként adja elő,hogy ez most helyes vagy sem, azt ne firtassuk. Nagyon is jól értem amit mondani akarsz és azóta is ezen gondolkodunk, erről beszélünk folyamatosan. Ha az Isten is és tomajer is úgy akarja, akkor hamar megvalósulhat ez a kérés.
Ami viszont ismét csak igaz (véleményem szerint), ha kicsit jobban meg tudnátok ismerni azokat az embereket, akikkel gondotok van, akkor talán már nem is tűnnének olyan rosszaknak. Itt most speciel a Főtaxi etikai és ellenőri gárdájára gondolok. De persze ez nem mindenkinek lehetséges és nem is mindenki képes erre...na nem azért mert ő valamivel is kevesebb mint mondjuk én, hanem ez is olyan hogy érzék kell hozzá. Van akiben ez megvan, van akiben nincs. Én köszönöm neked, hogy ezzel a kérdéssel megkerestél, mert sok értékes információt tartalmazott, és ismétlem, dolgozunk rajta, hogy ez megvalósuljon...igaz, tomajernek előtte még el kell mosogatnia, de ez legyen az ő gondja:-)) Most búcsú, mert meló:-)
Előzmény: #276406 csipetke 2006.11.23. 19:03:12 |
|
csipetke | 2006.11.23. 19:03:12 / # 276406 |
|
Kérésemmel csak a "nem bevállalos kollégák" őszinte vélemény nyilvánításának akartam helyet biztosítani. Nem merik vállalni véleményüket mert ezzel az utcán is ellenőrők és etikások haragját vonják magukra( állandóan méregetik, különböző ellenőrők által "segített" drosztokon beszólnak nekik vagy ok nélkül elzavarják) Abban igazad van hogy nem fedhető fel valódi kilétem, de jó ez ÍGY? Ezek a különböző nevek nem fedésre szolgálnak hanem az egyezőségek elkerülésére. Arról nem is beszélve, véleményét, bírálatát mindenki szívesebben vállalná saját (ismertebb) nevén. Nem kéne ilyen bárgyú "csipetke" név mögé bújnia. Saját név, saját vélemény vállalása esetén a különböző, felmerülő problémák is hangsúlyosabbá válnának. A hozzászólásokat nem kéne személyes sértésnek felfogni. Nem biztos, hogy mindegyiket a rosszindulat vezérelte, aki ezt nem érzi így az magából indul ki. Viszont akkor nem való sem etikásnak sem ellenőrnek úgyanis elveszti a legfontosabbat az objektív látásmódot és probléma kezelést.
Azért köszönöm válaszodat, nem neked akartam plusz munkát csak nem látunk más kiutat. Nem akarunk különcök lenni és akadályozni más belépését, pont ellenkezőleg minnél nagyobb nyilvánosságot szeretnénk ennek a fórumnak. De nem szeretnénk kicsinyes bossszúk áldozatává válni.
Előzmény: #276404 csogu 2006.11.23. 18:30:10 |
6ker | 2006.11.23. 18:34:35 / # 276390 |
|
Ugyan mar, meglehet itt mondani a velemenyt.
Peldaul lilazoli es tsa-i kisirt szemmel fognak pentek ejjel dolgozni mert az mlsz kis kedvenc csapataval fognak jatszani.
Ha nyernek Zoliek akkor a kis kedvenc majd ir levelet, hogy rasszista legkor miatt kaptak ki.
Ha meg a kiskedvenc nyer, azt elore vetitem, hogy lesz 2 11-es, meg kiallitas.Hiszen a kiskedvenc csapat remek szineszpalantaja ugy esik a 16-oson belul mintha magnes lenne a fejeben.
|
csogu | 2006.11.23. 18:30:10 / # 276404 |
Csipetke!
Gyorsan értekeztem tomajerrel és lényegében van erre is lehetőség jelenleg, egyetlen technikai kérdést kell megoldani és ha az sikerül akkor részünkről rendben, ha ezt valóban kéritek.
Előzetes feltételei ennek gyors megbeszélésünk alapján:
Ahogy előbb is említettem, lenne egy topikgazda, aki minket felkér egy topik megnyitására, majd az ő e-mailben elküldött felhasználók jogot kapnak tőlünk annak a topiknak a látogatására és hogy írhassanak is bele. Vagyis, azt csak ők olvashatják, és ők reagálhatnak benne, így a topikgazda felelőssége, hogy oda bejut, vagy nem jut illetéktelen.
Így gondoltad?
|
|
csogu | 2006.11.23. 18:11:16 / # 276405 |
Szia Csipetke!
Érdekes kérdés..kérés. Értem is én valahol, meg nem is. Nem pont az a jó, hogy itt tényleg megtudjátok beszélni a problémákat úgy, hogy az nem csak a levegőbe száll el, hanem erre "az illetékesek" is tudnak reagálni? Nincs technikailag megoldva ez jelenleg a lapon, hogy bárkit is kitiltsunk bizonyos fórumokból, vagy hogy csak egy bizonyos kör reagálhasson abban a fórumban. Amikor ezt az egészet elkezdtük, akkor nem éreztük ennek szükségét, mert pont abból indultunk ki,hogy itt megkérdezheted azt is, amit az utcán nem mersz. Elmondhatod arról is a véleményed, amit az utcán nem mersz. Akkor minek ehhez még egy zárt fórum is?.
De ez az igény nem most merült fel elsőre, így kénytelenek vagyunk (még ha ezt érteni nagyon nem is értjük) elgondolkodni ezen. De az csak úgy fog tudni működni, hogy lesz egy fórum és annak egy fórumgazdája és oda csak az irogathat, akit ő beenged, vagyis meghívásos alapon.
Addig is amíg ezt technikailag kiviteleztetni tudjuk (tavasz környéke, sajnos előbb esély sincs rá), próbáljátok meg megérezni ennek az ízét és hogy ez így mennyivel jobb. Nem kell magad felfedni, hanem csak azt a problémát, ami foglalkoztat benneteket. Kérdésetekre válasz is érkezik, amit szintén megvitathattok. A cégvezetők, a cégben irányító szerepet betöltő emberek, nem csak attól a pár embertől értesül, hogy mi van az utcán, hanem innen is véleményeket szűrhet le, ötleteket meríthet, ami közös érdek.
Nem tudom mennyire sikerült a kérdésedre-kérésedre válaszolnom, de igyekeztem:-)
Egyet kell megértenetek és elhinni, amíg te nem feded fel magad, hogy a nicked kit takar, vagy esetleg te magad nem beszéled ki az utcán egy "megbízható" barátnak, addig azt senki sem fogja megtudni. Tudom hogy sokan mondják, hogy a taxisnak nem kell félni, de remélem ezt azok sem hiszik őszintén, akik ezt állítják. Sajnos igenis van félnivalója annak, aki kimondja a véleményét függetlenül attól, hogy annak mennyi is a valóságtartalma. Ehhez még kicsit fel kell nőnünk. Ez van:-)
Előzmény: #276389 csipetke 2006.11.23. 17:54:32 |
|
csipetke | 2006.11.23. 17:54:32 / # 276389 |
|
Csogu!
Több kollegával beszélgettünk, az egyik nap. Egyikük javasolta, hogy kérésemmel hozzád forduljak.
Sokakban megfogalmazodott az a gondolat, hogy kéne egy olyan fórum ahol mindenki elmondhatja a véleményét őszintén. Nem mernek hozzászólni a témákhoz, mert félnek a reakciótól. Etikás, ellenőr kollégák az utcán "jogtalanul kiharcolt hatalmát" ezen oldal sorain is érvényesíteni próbálja. Ha esetleg kritika éri őket arra agresszíven, fenyegetőzve válaszolnak. Pedig ennek a fórumnak a lényege a problémák megbeszélése, esetleges észrevételek, meglátások közzététele. Éppen ezért jó, hogy mindenki számára elérhető.
Ha viszont ez így van, jó lenne ha minnél többen lennénk. Ez csak akkor fog teljesülni, ha egy másik fórumot indítunk ahol 1050-nél magasabb URH hívóval rendelkező kollégák regisztrálhatnak.
|
csogu | 2006.11.23. 14:46:38 / # 276402 |
Fasirt keménytojással....:-)) Bonyek, megint megéheztem:-))
Előzmény: #276401 Gentile 2006.11.23. 14:42:52 |
|
Gentile | 2006.11.23. 14:42:52 / # 276401 |
|
ki a fasirt kiváncsi rád, te okostojás
Előzmény: #276400 csipetke 2006.11.23. 14:41:09 |
csipetke | 2006.11.23. 14:41:09 / # 276400 |
|
Látom "személyeskedésem" eljutott hozzád. Sajnos a válaszaidból azt veszem ki, hogy sértőnek érzed az általam írtakat.
Viszont kérnélek megnyilvánulásaidban figyelj a helyesírás szabályaira, mert ez katasztrófa. Pl: "érinttet" A múltidő jele valóban "tt" de az igék végén, és csak akkor ha magánhangzó áll előtte. Helyesen: érintett A jövőben kicsit odafigyelhetnél, mert egyre jobban alátámasztod, a "bunkó taxis" imagedet.
Előzmény: #276382 lilazoli 2006.11.23. 09:54:43 |