Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2011.04.11. 12:36:40 / # 264845
Köszönöm! Én ott voltam.
jomeo! 2011.04.11. 12:14:45 / # 264844
(az útszéli stílusu sarkitaxisok véleményére sosem voltam kiváncsi.)

jomeo! 2011.04.11. 12:13:04 / # 264843
Ez a riporter rettenetes volt, a főszervező meg szimpatikus. Sajnálom, hogy támadásnak veszitek a kritikáimat. Csak azt nem értem, tavaly Ti hol voltatok.

málna 2011.04.11. 12:10:24 / # 264842
Azt a rövidre zárás végett..:) Nem gondoltam, hogy kioktatnál. Én minden észrevételnek, kritikának örülök, főleg ha az később az előnyömre válhat. :)
szálka 2011.04.11. 12:02:35 / # 264841
Azért remélem nem értettél félre! Én nem kioktatni akartalak. A Lurdyban használtad ezt a kifejezést "megértettem", amikor valamilyen sületlenséggel találtak meg.
málna 2011.04.11. 11:54:35 / # 264840
:)))
szálka 2011.04.11. 11:51:31 / # 264839
Szegény Málna nem talált útközben egy igazi riportert?

málna 2011.04.11. 11:50:15 / # 264838
Megértettem.
málna 2011.04.11. 11:49:35 / # 264837
Már szóltam a szerkesztőnek, hogy javítsák ki a titulust...:)

indi50 2011.04.11. 11:39:49 / # 264836
Na, akkor a vidék. Nem védeni akarom a hallotaxit, igaz, miért is ne? Ezt a honlapot is 3 lelkes taxis kezdte el csinálni, gondoljátok, hogy a nagy profit miatt? Majd négyszemközt kérdezzétek meg Őket. Különben hol tudnánk megbeszélni a dolgainkat? Szakszervezet: Nem kéne már leállni a kritikával, az értetlenkedéssel, miért itt, miért nem ott? Mit nem lehet ezen megérteni, hogy Ők is taxisok, rögtön a csodát várjátok? Kezdődik, hogy majd ha megcsinálták és van eredmény, akkor belépek? Elég régóta ezt szeretnénk, hogy taxis képviselje a taxist, nem pedig olyan, akiknek egészen mások az érdekei. Döntsétek el, beléptek vagy nem, ha beléptek, akkor mindenben segíteni Őket, ha nem, akkor meg nem kell a duma. Persze vidéken, esetleg mások a problémák, de gondoljátok, hogy majd külön foglalkoznak velünk? Igen, majd akkor, ha van egy erős érdekvédelmi szervezet, aki, ha kell, értünk is kiáll, de csak akkor, ha elmondhatják, hogy a vidékiek is mögöttünk vannak. Részemről nagyon örülök, hogy végre valakik felvállalták ezt a dolgot. Írom mindezt úgy, hogy nálunk sem tarifa, sem létszám, sem droszt probléma nincs. Igaz, az utasok száma jelentősen csökkent, de ez egy másik kérdés és a politikába való. Tehát a lényeg, a jó oldalát nézni, nem pedig fanyalogni. A többieknek elmagyarázni, hogy mi ez, mert szerintem vidéken alig tudnak a dologról, ezt a saját városomban is látom. Indi, Balatonfüred

tomajer 2011.04.11. 11:39:07 / # 264850
[b][font size=4][url=http://atv.hu/videotar/20110411_ismet_taxisblokad_fenyeget]Ismét taxisblokád fenyeget? Az ATV Start vendége Fárbás Tibor, szervező.[/url][/font][/b]

szálka 2011.04.11. 11:24:54 / # 264835
Ott a válasz az azóta született hozzászólásokban. Hiába próbálsz "ölelni", ahogy Te fogalmazol. Úgy viselkednek, mint abban az ezeréves viccben a süket és öreg biciklista, akinek hiába mondják, kiabálják, hogy zörög a sárhányója. Elintézi annyival, hogy nem hallom fiam, mert zörög ez a fránya sárhányó. Ezért szóltam. Bőven elég, ha elismerést vívsz ki magadnak, ehhez pedig nem kell óvodai mikulást játszani. Minden létező információ elérhető itt a minisztériumi tervezetről. Akinek van egy pici sütnivalója beláthatja, hogy nem értünk íródott. Világos az is, hogy a TGFSZ ezzel próbál szembemenni, és ehhez vár támogatókat. Mindenki eldöntheti a józan esze alapján, hogy hova áll. Erre, mint a gomba a földből, úgy nőnek ki a ""DE HUSZÁROK"", akik támogatnának..de, belépnének..de, olvasnának..de, és hosszan sorolható.Egyik se tenne egyetlen saját lépést se a közös célért. Ha ezekre akarsz számítani, akkor eleve vesztett ügybe kezdtél. Aki magától nem áll ki teljes mellszélességgel ezért az ügyért, azokat minek győzködni? Tájékoztatni kell, az OK, de ők a látszólagos partnerség mögé bújva, csak magyarázkodásra kényszerítenek. Reményt hazudtok magatoknak ( hazudunk magunknak ), ha nem veszünk tudomást a valódi erőviszonyokról.Nem a minisztérium a valódi ellenfél, hanem akik érdekében megszületett ez az agyrém. Eljön a pillanat, amikor szükség lehet az erődemonstrációra, a kiállásra, és akkor velük semmire nem jutunk.
tomajer 2011.04.11. 11:20:08 / # 264834
Köszönjük szépen....:-)
exex 2011.04.11. 11:18:38 / # 264833
Mint ezt többször le lett írva: ez itt egy forum. Amennyiben nem vagy kiváncsi rá (ez jogos lehet) az alábbi két linken szerezhetsz plusz információt: http://tgfsz.org.hu/ http://hallotaxi.hu/ --- ez nem a forum, tehát vélemények nélkül olvashatsz eseményekről. Ezt már többször is leírták. Azt is, hogy a szakszervezet honlapja még nem teljes, ezért (is) nyújt segítséget a hallotaxi az információk megosztásához. Ehhez nincs mit hozzátenni, sőt elvenni sem lehet belőle. :-) Amennyiben bármi kérdésed, véleményed van, a tgfsz vezetői felé, azt megteheted emailben. Én is megtettem és igen hamar teljes választ kaptam. További kellemes napot, remélem sikerült némi segítséget nyújtsak.
málna 2011.04.11. 10:27:14 / # 264832
Befejezted?
málna 2011.04.11. 10:26:46 / # 264831
Senki nem vette támadásnak, főleg nem én. Javaslom, olvasd el újra a reagálásomat, amiben kétszer köszöntem meg Neked, hogy írtál. :)
törölt felh. 2011.04.11. 10:13:37 / # 264830
Ne fusd a köröket, és ne Te kérj elnézést! Nem akarják megérteni, hogy mindennek a helyén a helye! A TGFSZ-nek a tgfsz honlapján. A hallo taxinak a hallo taxi honlapján! A tgfsz információit és aktuális híreit ne a hallo taxi szolgáltassa, hanem a szervezet, így fogjuk elhinni, hogy nem csak a neve független! A hallo taxi közönsége pedig vitassa ahogyan akarja, de ehhez annak aki nem kíváncsi a "véleményekre" ne kelljen hallo taxit olvasni! nazoli! Én Székesfehérváron taxizom, ezek szerint Te is valahol vidéken!? Ha már ennyire kétségbe vonod az általam leírtakat! (ezért nem szeretjük a hallo taxit!)
Lali 2011.04.11. 09:55:41 / # 264829
Az nem most volt. De jó, hogy olvasod a fórumot vidéken, kellene aktivista, mert a minisztérium ellen országossá kell fejlődni. Tehát aki olvassa vidékiek keressétek a vezetőséget az első körre leutazunk ha mindent le egyeztetünk. Szorít az idő kb.: 1 hónapunk van.
tomajer 2011.04.11. 09:53:39 / # 264828
Újra elmondom: Az "egész" információk, a hallotaxi főoldalán találhatóak. A fórumban a kollégák véleménye olvasható. És mellékesen a napi sajtóban megjelenő hírek.... Tehát a lényeg a főoldalon!!!
BiharyG 2011.04.11. 09:39:06 / # 264827
Nem tudom, miért veszik sokan támadásnak a jobbító szándékot... Csak azt akartam valahogy kifejezni (de ezek szerint nem jól), hogy bármilyen szervezet sokkal nagyobb támogatottságot szerezhet magának egy működő, informatív és hiteles weboldallal, mint a rengeteg fórum-hozzászólás között elvesző félinformációkkal. A problémáink vidéken is megvannak, csak itt még az utas is jóval kevesebb. Ja, és az első pár évemben 8-7-2-es órával dolgoztam :)

Oldalszám: 469