Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2013.03.12. 15:31:14 / # 266221
Nade mi volna a két pofon ebben az esetben?
törölt felh. 2013.03.12. 15:22:29 / # 266220
Mint tudjuk a Metál nem én vagyok. Ezért csak tippelni tudok a sok megfejthetetlen kérdés megválaszolására :-) Szerintem az a magyarázat, hogy amikor az a kék kerek matrinca terjesztésre került akkor még egész más volt a hirdetett álláspontja a vele sorsközösséget (jelentsen is ez a szó.........) érdemlő taxistákról. Nem fogyott a matrinca. Nem jött a takdíjj. Most akkor így próbál teljesíteni. Ez csak az én rémszüleményem. A valósággal történő bármiféle egyezés csak is a véletlen egybeesés esete lehet :-)
Tomcab 2013.03.12. 15:21:52 / # 266219
Ez jó ötlet mármint az s54 rendőrök még a környéken sem lesznek :-)))
pálcika 2013.03.12. 15:10:29 / # 266218
Nem a honfoglaló magyarokkal kevered? Olcó pofon nem kell?
pálcika 2013.03.12. 15:09:12 / # 266217
Esküszöm, semmit nem értek azon kívül, hogy saját zsebük és felfuvalkodott semmirekellők vették át az irányítást, + mi ugyanolyan birkák vagyunk, mint akiken korábban jót röhögtünk. A szaktárca..? "SZAK"? Miért nem mer döntéshozó JÓL dönteni a KÖZ érdekében? Mert abban biztos vagyok, h képességeik, jogkörük megvan hozzá. Miért nem lehet Vitézyt rábírni a logikus gondolkodásra, és arra, hogy visszaüt a rossz döntése? Utópista naiv hülye vagyok, tudom. De nem hiszem el most sem, h fel kellene adnunk. Nem hiszem el, hogy nincs eszköz a kezünkben. Van, de nem használjuk-. (hivatalos: TGFSZ, mi magunk: felrázni a többieket -Sipi-, és a MÉDIA, hadd' csámcsogjon. És igenis, mindenkinek le kellene tennie a kulcsot néhány napra... Zabálnák ezt a sztorit a népek. Biztos, h dolgozik bennünk a hatalomtól való félelem, de már nem a kényelmes munkával elérhető jövedelmünk van veszélyben. Nem tudom, ki mennyit melózik, én minden rohadt napon, és gyakorlatilag a vállalkozásom fenntartására megy el minden. A lelkem, a családom, önbecsülésem, minden. Tényleg azt látom, hogy itt mi is gumicsontozunk...
Laufenauer 2013.03.12. 14:37:45 / # 266216
Biztosan emlékszel a Macskafogóra. Nem kapsz két nagy pofont, ha ...
hiénakutya 2013.03.12. 13:33:06 / # 266215
Hát, engemet a Csogu zavart össze, mert azt írta, hogy a Főtaxinál kötelező volt matricát venni. Én meg úgy tudom, hogy ott sok droid, meg rendszámbérlő van, de lehet, hogy ezt rosszul tudom. Vagy jól tudom, de mind be van jelentve 8 órára, sőt, inkább 12-re. De azt hiszed, hogy Te például mindent értesz? Igen? Azt hiszed? Jó. Bizonyítsd be! Itt ez a mondat: "A 10 éves korhatár tárgyában, ami a szaktárca egyik feltétele volt..." Most egy picit tegyük félre azt a körülményt, hogy a korhatárt pont az kérte, aki most arról ír, hogy ez szaktárca egyik feltétele! Felejtsük el! De Te érted azt, hogy "feltétele"? Feltétele, MIHEZ? Vagy minek? Ha teljesítjük a korhatárt, akkor cserében a szaktárca что делает? Tessék, bárki elmagyarázhatja nekem, aki ezt érti!
pálcika 2013.03.12. 12:58:40 / # 266214
Mit nem értesz, te kis Te?! Amit eddig csak a City, házon belül már megvalósított, azt saját szervezetükön (OTSZ) keresztül legalizálva kihozták a nagyvilágba, és már kendőzetlenül hirdeti is ez az önimádó celeb.. Indiában mindez régóta hagyományosan működik, úgy hívják, KASZTRENDSZER. Tudom, hogy mániákus vagyok azzal, hogy a média hatalmas befolyását emlegetem folyton, de erről plö tudnak? Mit szólnának az embörök, hogy a szakszervezet őket, mint alkalmazottakat nem képviseli és nem is akarja? És még ezekkel tárgyal a rendeletszabó Főváros?
hiénakutya 2013.03.12. 12:36:04 / # 266213
Látom, te vagy a velünk élő történelem. :-Dp Figyelj és azt hogy oldották meg technikailag, hogy csak az arra érdemes emberek vehessenek matricát? Mert ugye azt mondja ez a Metál, hogy "az OTSZ minden taxist nem szeretne képviselni és ezt sosem vállalta fel. Az OTSZ azokat a taxisokat képviseli, melyek önálló taxis vállalkozással rendelkeznek, hosszú évek óta vegetálnak, adót és járulékokat, közterheket még fizetnek és szeretnék, ha a vállalkozásaikat továbbra is fenntarthatnák a tisztességes munkavégzésükből." Hogy ez például hogy volt? Kellett vinni vállalkozói engedélyt, nullás papírokat, erkölcsit? Átvizsgálták az autót a matrica felragasztása előtt, hogy van-e benne radír, és/vagy impulzus jeladó? Aztán meg ilyet is mond: Az OTSZ tiszteletben tartotta, hogy a TGFSZ minden taxist be- vagy be nem jelentett (droidot) sofört, engedéllyel vagy engedéllyel nem rendelkező, pl. a Keleti pu-n tevékenykedő taxis „kollégát” megpróbál és nagyon szeretne képviselni, de… ezekkel a taxisokkal mi nem tudunk és nem is akarunk sorsközösséget vállalni." Magyarul, mielőtt csatlakozhattál volna, be kellett mutatni egy igazolást az APEH-tól (ha alkalmazott voltál), hogy be vagy jelentve, és ki kellett pakolni a motorháztetőre az engedélyeidet, ha bevallottad, hogy keletis vagy? Vagy keletisként eleve nem is csatlakozhattál? És mondjuk a be nem jelentett droid nem csatlakozhatott, de a gazdája, aki kiadta neki az autót, az igen? Vagy hitelt érdemlően bizonyítani kellett, hogy nincs kiadva autód, vagy van, de az alkalmazott be van jelentve 8 órára? Nagyon érdekelnének ezek a dolgok. Szívem szerint a Metált faggatnám, de ő nem ereszkedik le közénk. A faszom se tudja, mitől tart. :-D
pálcika 2013.03.12. 10:02:21 / # 266212
Ezt a jól hangzó dolgot nem kellene kitenni a nyitólapra, Tamás? Hadd' f@ssanak saját maguktól! Plusz szembesítés önmagukkal...meg ilyesmik. Hátha a birkább taxis is rákattanik a valóságra. Oszt akkor majd ő is jön a Sipihez pikkelni. Ja, piknikelni. De a lényeg, hogy ne csak a vetítést lássa a balga nép. Ne csak a szép kirakatot, de a valós hátsó fertályt is. Hello Kitty vs Goodbye Kitty
tom485 2013.03.12. 07:32:09 / # 266211
Egy kicsit fáradtnak tűnsz! :)
sipi 2013.03.12. 07:25:25 / # 266210
Kell 1db müa. asztal kb. 4db szék 1 db napernyő rögzitő vasak v. "kötél" karton ásványvíz,tea keksz,ropi,pogácsa nescafe,forró víz, müa.poharak szemetes zsák 5db seprű,lapát molinó ...xy.. felirattal És jönnek a kollégák,beszélgetnek,aláírnak,jön a lakosság,beszélgetünk,aláírnak. A nappalosok váltják a fáradókat. Éjfélkor elénekeljük a taxis himnuszt, S54-et megkérjük a zenei alapok komponálására. Megkérjük a cégvezetőket hogy droszt elsőként küldjék addig az autókat a 7es külső,a 14es belső,és még a kedves szektorokba is. És átadjuk az aláírásokat az illetékeseknek a vége felé. De ha tetszik a dolog még maradhat 3-4 évig. Véleményünket meg kell tudnia mindenkinek. Addig már úgyis kint lesz a Tv,Rádió, Urh.
Tomcab 2013.03.12. 03:25:35 / # 266209
Keresi Damon Hillt.
csogu 2013.03.12. 00:50:48 / # 266208
Edzésbe hozza a testét, hogy majd amikor a nyers erőre lesz szükség, akkor toppon legyen:-)
Brian May 2013.03.11. 21:20:35 / # 266207
Hova tünt TOMAJER???

tom485 2013.03.11. 20:27:49 / # 266206
Nekem kb. 2 napig volt az autómon egy citys barátom keze által, azután ő is letépte! :-)
csogu 2013.03.11. 20:25:20 / # 266196
Ugyanis csak megvenni volt ...hmmm...ajánlatos, a kiragasztáshoz már nem ragaszkodtak.

csogu 2013.03.11. 20:24:16 / # 266205
Nem, és az a kb. 10 kolléga sem, aki akkor állt sorba (mert odaállították őket). Néha jól jött az ismertség:-) Sőt, ha visszaolvasnánk...bár nem tudom melyik topikban lehet... egy ideig rendszeresen beszámoltam arról, hogy egy-egy műszak alatt hány kollégát tudtam meggyőzni arról, hogy Ő is tépje le az autójáról:-))
tom485 2013.03.11. 20:19:45 / # 266204
Te is vettél? :)
csogu 2013.03.11. 20:05:49 / # 266203
Azt a matricát a Főtaxinál önkénteslapon kötelezően meg kellett venni.
Oldalszám: 469