Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
forest95 2013.04.06. 10:12:37 / # 267900
Tegyük félre a politikai meggyőződéseket! A Horváth Úrnak szavazat kell, nekünk meg egy használható rendelet. És itt találkoznak az érdekek! Ennyi! Használjuk ki a lehetőséget!!!!!!!!! A Metál Zoltán pedig tényleg jó lenne, ha nem jönne, mert ő sem szeretné, ha olyan dolgok látnának napvilágot, amik nem jó fényben tüntetnék fel az ő eddigi munkásságát! Hajrá TGFSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Szedjétek össze magatokat hétfőre! A helyet a Horváth Úr intézi és kb. 2-400 fő befogadására alkalmas. Mi pedig álljunk a TGFSZ mögé és toljuk őket! FELKÉSZÜLNI APUKA, MERT AZ UTOLSÓ ESÉLYETEK, HOGY BIZONYÍTSATOK! A CÉL, HOGY NE FOGADJÁK EL SE AZ "A" SE A "B" VERZIÓT ÉS UTÁNA LEÜLNI TÉNYLEG TÁRGYALNI. TEHÁT HÉTFŐN SEMMI KONKRÉTUM, NE LEGYEN BAZÁRI ZSIBVÁSÁR EGY KOMOLY RENDEZVÉNYBŐL! NE JÁRASSUK LE MAGUNKAT!!!!!!!!!!!!!

törölt felh. 2013.04.06. 10:12:13 / # 267899
Mondjuk még kapóra is jöhet, hogy az ellenzék szervezi, hátha az arrogáns gondnok beszarik, hogy oda lehet a többség. Bár a belem fordul ki még a gondolattól is, hogy ezekkel kell tárgyalgatni. Bár egyszer a Hagyó már egyengette egy taxiscég útját...

hiénakutya 2013.04.06. 10:10:25 / # 267898
De megteheti, hogy nem megy oda?
törölt felh. 2013.04.06. 10:10:16 / # 267897
Ok. elfogadom a Te véleményed. De! Nekem pedig az a véleményem, hogy ez csak arra megy ki, hogy a végsö elkeseredésükben megjelenö taxisokat akarják felhasználni az ellenzékben lévö képviselök. Nem más ez mint egy jó kis politikai hakni :-) Annak a politikai oldalnak böven lett volna ideje, lehetösége a saját elképzelései szerint rendeletet alkotni. Nem tették. Miért? Nem kell rá a válasz, tudjuk. Arról szól a meghívásuk, hogy politikai tökét kovácsoljanak maguknak. Nincs mögötte valós (a taxis érdekeit szolgáló) szándék. A médiákban maguknak hangot adó kilenc "taxitársaság" szeretne szembemenni az ellenzék segítségével a Tarlós úr rendrakási szándékának. A baloldali képviselök elmondhatják, hogy megdolgoztak a járandóságukért. A kilenc fuvarszervezö pedig elmondhatja, hogy mindent megtettek a saját (direkt nem részletezem) érdekükért.
hiénakutya 2013.04.06. 10:09:33 / # 267896
:-D
Donor 2013.04.06. 10:06:49 / # 267895
Szerintem az első felszólaló küldje ki a teremből...mert se nem taxis és főleg nem érdekünket képviselő. ...hanem inkább a nevünkben híressé...őőőő hírhedté vált lobbista.... ..főleg ,hogy lehet mögötte max.10 agy mosott és egy "pénztárca".. Abból mi igaz ,hogy a City és a kőtaxisok "féket" kaptak a hoteles fórumra?
tomajer 2013.04.06. 10:05:22 / # 267894
Nem tudom te kiket viszel. Nekem kint van az autóban az anno kutya által csinált tábla, hogy "Taxinak alkalmatlan gépjármű"... Az utasok 80%-át érdekli mi ez a hülyeség, és amikor elmondom, akkor azok 100%-a kiakad, és teljes mértékben egyetért velünk. Tehát, a kommunikációnk rossz.. Nem jutnak el az érveink a sajtóhoz, és a lakossághoz..... Így aztán minden eszközt meg kell ragadni, amikor kíváncsiak ránk.
tomajer 2013.04.06. 10:02:54 / # 267893
Nem vennék rá mérget, hogy Metál úr oda szeretne jönni:-)))
törölt felh. 2013.04.06. 10:01:32 / # 267892
Amenyiben nyilvánosság alatt az utazóközönséget érted, szerintem az még visszafelé is elsülhet, mert számukra a legfontosabb, hogy minél olcsóban utazzon,a többi valójában nem érdekli. Gipsz Jakabot sem érdekli, hogy kié a BKV és, hogy mennyibe kerül a működtetése, csak a jegy ára. Más kérdés, hogy velünk együttérző nyilvánosságot nem is nagyon találnánk.
tomajer 2013.04.06. 10:01:00 / # 267891
Találtam a régi kacatok között egy ilyet: Nyilatkozat a fix tarifáról

forest95 2013.04.06. 09:57:18 / # 267890
Csogu Te hülye vagy. Ez az én véleményem! :) Apuka jó felé kapisgál. Bár szerintem tök mindegy a pártállás jelenesetben. Most kell egy ember, aki képes elérni, hogy adott esetben még csak szavazásra se kerüljön kedden ez a tervezet, se az "A" se a "B" verzió! Ha ez az ember a szoci frakcióvezető, akkor Ő kell nekünk! Én voltam bent tegnap nála a Városházán, mert Ő vette a fáradságot és péntek délután fogadott. A tervezet egyetlen pontjával sem ért egyet, vannak fogadható elképzelései a szín és a bevezetés időpontjával kapcsolatban. A tarifáról azonban teljesen más az elképzelése, amire mondtam neki, hogy a taxisok ragaszkodnak a hatósági rögzített árhoz. Ezt kell nyomatékosítani hétfőn!!!!! Valóban lehet, hogy lesz sajtó is, de ez nem biztos. Hétfőn nem konkrétumokról kell vele beszélgetni, hanem arról, hogy akivel eddig a Városháza tárgyalt (Metál Zoltán) az nem taxis érdekképviselő! (tudja a Horváth Úr is!) Ha Ő el tudja érni, hogy ne legyen elfogadva ez a rendelet, akkor a valódi taxis érdekképviselők előtt nyitva az út, hogy a sarkukra álljanak és megtanuljanak végre normálisan tárgyalni és a taxisok előtt is nyitva az út, hogy kikényszerítsünk a Városházától egy használható és hatékony rendeletet! Lehet, hogy csak szavazatokat akar szerezni a Horváth Csaba, nem tudom. Bár én elmondtam neki, hogy én a leges legjobbra szavazok, rám szavazat tekintetében ne számítson. Szóval hétfőn délelőtt 10-kor szeretnék mindenkivel találkozni a Stadion Hotelben!

csogu 2013.04.06. 09:50:44 / # 267889
Na meg Tomi azt is szerette volna írni, hogy amikor Metál úr fog hétfőn felszólalni, akkor nem illetlenség közbekiabálni, hanem forradalmári kötelességetek:-)
csogu 2013.04.06. 09:48:58 / # 267888
Tomi azt is szerette volna írni, hogy olyan kolléga jelentkezését várjuk (vagy akár civilét is), akinek van digitális felvevője, hogy utána azt ide fel tudjuk tenni.
tomajer 2013.04.06. 09:43:11 / # 267887
Jóreggelt:-) Én meg azt mondom el kell menni. Nem azért, mert ki lesz ott. Tényleg az ellenzék.... logikusan... és tényleg az ő szándékai politikaiak... azért amit a kutya mondott. Ingyen megteremtették nekünk a lehetőséget arra, hogy beszéljünk három nappal a közgyűlés előtt a sajtóval. Nem kellett hozzá szervező, nem kellett, rendőrségi engedély, nem kellett, szétkürtölnünk, és nekünk odatrombitálni az újságírókat... jönnek maguktól, hisz a politikusok hívják őket. Tehát, a mi célunk, hogy megmutassuk elmondjuk minél nagyobb nyilvánosságnak amit akarunk. Ezt teremtette meg nekünk aki ezt szervezte. Köszönet érte. Természetesen a TGFSZ- nek elemi érdeke, hogy szervezetként ne jelenjen meg. nem is hívták.
csogu 2013.04.06. 09:40:55 / # 267886
Na, azt mondom, hogy legyen belépődíj, nem sok, olyan 500 forint, és a végén tartsunk egy tombolát. Vélemény?
Apuka 2013.04.06. 09:22:23 / # 267885
Sziasztok! Nincsenek pontos információim, de vélhetően az MSZP, Horváth Csaba szervezi! alapvetően már az nem tetszik benne, hogy nincs aláírva, ki, kik szervezik! Ne higgye senki, hogy most hirtelen megtértek a városatyák és kíváncsiak a véleményetekre. ha így lenne akkor vagy egy nagy befogadó képességű ( akár több száz) területre, vagy a városházára hívnának. Arról nem beszélve, hogy mindezt még a rendelet első benyújtása előtt tették volna meg. Egy egy jól hangzó felhívás amire a jelen helyzetben bárki ugrana. Nem azt mondom, hogy nem kell elmenni. De sok remény ne fűzzetek hozzá és ne kergessetek hiú ábrándokat.
hiénakutya 2013.04.06. 09:04:14 / # 267884
Na, erről van szó! :-)
törölt felh. 2013.04.06. 08:44:05 / # 267883
Aztán öt is kirugják! Tisztul a piac :-)
hiénakutya 2013.04.06. 08:25:46 / # 267882
A saját céljaidat tartsd szem előtt, a többivel ne foglalkozz! Biztos, hogy ott lesz a sajtó. Ha van mondanivalód a nyilvánosság számára, akkor itt a lehetőség. Az meg tökmindegy, hogy ki teremti meg.
törölt felh. 2013.04.06. 08:23:28 / # 267880
Oldalszám: 469