Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mr hawken 2013.05.05. 15:06:37 / # 270895
Több forrásból hallottam,mert szombaton hívtak,állítólag belvárosi szórakozóhelyeknél és intésből is volt ellenőrzés.
törölt felh. 2013.05.05. 14:57:01 / # 270894
Erröl a túlszámlázós bukásról tudnál valami részletesebbet mondani?
mr hawken 2013.05.05. 14:41:07 / # 270893
Sok mindenben igazad van,de itt már boldog senki sem lesz,a szellem ki lett engedve a palackból.Ha jól tudom péntek éjszaka már jó pár kollégának kezdeményezik az engedélyének a bevonását és mind céges volt egy sem volt mezítlábas,"hiéna",hoteles.Mindnél túlszámlázás volt az ok. Valahol azt is megértem,hogy ezt a"kis "sikert(fix) nem szeretnétek ha tönkretennék,de sokan gondolják úgy,hogy lehet még ezen kozmetikázni anélkül,hogy rontanának a helyzeten. Bár amit néhány napja írt valaki,hogy zajlik egy ilyen egyeztetés,már kétségeim vannak.
törölt felh. 2013.05.05. 14:36:53 / # 265751
Pénzt! Jó sok pénzt! :-)

IST 882 2013.05.05. 14:28:21 / # 270892
Ti olyan okosak vagytok a haverjaiddal, nem is èrtem mit kerestek közöttünk.
csogu 2013.05.05. 14:09:49 / # 270881
Istenem, és Én ezt már vagy 10 éve mondom, bizonygatom:-))

Apuka 2013.05.05. 13:27:41 / # 270880
Te megint félre beszélsz! Nem az én kezemben volt a lehetőség hanem a tiédben és a másik 5999-ében. csak magasról tettetek rá. azt mondod ennyi szart a fix tarifáért sem szabadott volna aláírni? látod, látod, még most sem fogod fel. lapozz vissza 2012. szeptember elejéig. rátalálsz arra, hogy tavaly 2 rendelet került benyújtásra a közgyülés elé. betűről betűre ugyanazt tartalmazta, csak az egyik fix tarifával, a másik maximált tarifával volt. jah.. lényeges eleme, hogy a maximált tarifa az picivel alatta volt a 280-nak. Na barátom, ha nem írunk alá semmit és ugyanezt megkapod fix nélkül, alacsonyabb maximált tarifával, az jó lett volna neked?

Apuka 2013.05.05. 13:22:06 / # 270891
Na.. pont neked kéne csendben lenned. te voltál az elsők között aki fikázott minket, személy szerint engem is. legyáváztál, árulónak neveztél. közben attól is elzárkóztál, hogy személyesen tudjak beszélni veled. visszatérve a mondatod első felére. igen ezt kellett volna, ezt (is) lehetett volna tenni. csak hogy egy szervezet nem attól, vagy nem csak attól erős, hogy milyen vezetője van, hanem attól is, hányan vannak mögötte. simán megtehettük volna, hogy felállunk és otthagyjuk őket. és akkor mi történik? folynak tovább az egyeztetések de már tgfsz nélkül. na arra azért kíváncsi lettem volna, milyen tartalommal születik meg a rendelet.. és az mennyire tettszett volna nektek. Nem az utcára kell kivinni az embereket ha lehet ezt másképp is. és lehetett volna, csak éppen sz@rtatok rá. Ugye, kedves mezitlábas barátom! veletek együtt (tagság), közösen tervezgettünk és pont ki volt aki elkezdte a belső levelezéseinket nyilvánosságra hozni? Nem emlékszel? ez az oldal elég ismert és látogatott ahhoz, hogy ne csak mi taxisok olvasgassuk. olvasgatták ezt odafönt is. és ennek a nyilvánosságnak köszönhetően veletek dolgoztatták ki a rendelet tartalmát. Veletek, akik felelőtlenül írtátok le ide a baromságaitokat, pedig nem egyszer figyelmeztettünk ennek a veszélyére. El sem tudjátok képzelni mennyi mindenhez adtátok a neveteket akaratlanul. talán egyszer eljut oda ez a társadalom is, hogy felismerje, ha van összefogás, van eredmény, mert ott az erő, a közös akarat. Addig azonban csak a szívás lesz. és lesz még bőven, hidd el. és nyugodtan maradjon benned is az, hogy én az ellenséged vagyok! ha így könnyebb a lelkednek!
tele5ös 2013.05.05. 12:58:17 / # 270890
Hányan álltak mögöttük?
tele5ös 2013.05.05. 12:57:02 / # 270889
Az azért érdekes hogy mennyien verik a nyálukat, hogy ez sem jó meg az sem jó. Hogy miért így, és miért nem úgy. De hol voltak eddig ezek a taxisok? Lehet ha több tagja lenne a TGFSZ-nek, akkor más lenne? Mást lehetett volna elérni? Lehet hogy lett volna pénz? Szakértőre? Ügyvédre?

mezitlábas1 2013.05.05. 11:36:29 / # 270888
A lehetöség a kezetekben volt! Miért nem éltetek vele!? Ennyi szart még a fix tarifáért sem szabadott volna aláirni!
mezitlábas1 2013.05.05. 11:27:34 / # 270887
Ne haragudj,de ha ilyen megalázo stilusban folytak az egyeztetések és a szakmai véleményeteket szinte semmibe vették akkor miért nem âlltatok fel és mondtátok,hogy ha ez a minimum amit a TGFSZ el tud fogadni,ha ez teljesül akkor mi nem IRUNK ALá semmit és kivisszük a taxisokat az utcára.
IST 882 2013.05.05. 11:12:02 / # 270886
Èrdekes, hogy bizonyos bejegyzèsek eltünnek. Vajon kinek a - szemèlyes - èrdekeit sèrtik? Jó kis játèkszer ez egyeseknek ...

hiénakutya 2013.05.05. 10:13:25 / # 270885
Nem. Csak rögeszmés.
Apuka 2013.05.05. 10:00:53 / # 270884
elmondtuk a 2 év alatt elégszer, hogyan is zajlik ez az egész színház. nem hallgattatok meg minket, vagy csak simán nem hittétek el. volt 2 évetek, volt 2 évünk. lejárt. ahogy mondani szokás, eső után köpönyeg! a minisztériumi rendelet kihirdetésre kerül június elején, hatályba pedig 90 nap múlva lép! Szeretném látni forest meg a többi arcát amikor... játsszunk el egy kicsit a gondolattal és tegyük fel, radír a fővárosi rendeletnek. nincsenek megkötések, nincs szín, igaz, nincs fix sem. a mezítlábas örülhet (persze csak az éjszakás) újra a 336-nak. a plusz-osok, meg társai örülhetnek, hogy lehet tovább nyomkodni sz@ré-húgyé a taxi4-esek is boldogok mert mehetnek ócsón hatvanba a hotelesek is boldogok mert nem lesznek sárgák.. (itt fog igazzá válni Peredi bácsi most már örök érvényű kijelentése: tagdíjrabszolgák!) újjé.. itt a kánaán. aztán, amikor a minisztériumi rendelet pontjai kezdik éreztetni a hatásaikat, felébred mindenki! (elkéstetek, gyermekeim, de nagyon!) autó csere 10 évesen Persze nem számít, mert had hulljon a férgese, igaz? csak hogy a TE autód is lesz ám 10 éves egyszer. na arra kíváncsi leszek, hogyan is fogsz autót cserélni. gondolom, mindenkiinek a könyökén jön már ki , hogy tomajer szinte napi szinte linkel be dolgokat, köztük a fránya NFM rendelet (tervezet) is. Biztos vagyok benne, hogy minden egyes pontját kívülről fújjátok,! Ugye, igazam van? Jó! Akkor nem lesz meglepetés a nullás igazolás kérése amikor vizsgára viszitek a kocsit, igaz srácok? Igaz Forest? Igaz, mezítlábas1? azt hittétek, győzködni akarlak bennetek valami ellen, hogy kértem, hívjatok fel? Túrót. csak elmondtam volna pár dolgot. olyanokat, amit az előbb leírtam fentebb! No gyerekek! Vágjatok bele, b@sszátok szét a föv. rendeletet és bizonyára megfogtok tudni felelni a másik rendeletnek enélkül. jah.. droidtartók, droidok is, Figyelem! Ti még rosszabbul fogtok járni. Most még nem árulom el a részleteket. Bogarásszátok csak a rendeletet és keressétek meg benne a fentieket. Kíváncsi leszek ki lesz az az ügyes, aki először meg találja! (már ha rá lel egyáltalán)! És Gyuri! Most nem ér segíteni ! Üdv minden lázadónak! Üdv, minden Pató Pál úrnak!
tomajer 2013.05.05. 09:54:27 / # 270883
Ahha..... értem én. A végén kiderül, hogy egy idegbeteg debil vagyok:-) ... na meg olvasnisenem tudok, meg szövegértelmezési problémáim is vannak.
hiénakutya 2013.05.05. 09:50:32 / # 270882
Hát, ezen már nehéz lenne rontani... Beszéljünk magyarul! Te a fix megszüntetésétől fosol. Szerintem aludni sem nagyon tudsz, vagy ha mégis, akkor is forgolódsz, kapálózol, rugdalózol, ahogy mindenféle fix tarifa megszüntető démonokkal küzdesz álmodban. Reggelre aztán lever a víz. Csakhogy a fix tarifát egy törvényességi felülvizsgálat nem meszelheti el, mivel a fix nem törvénytelen. Arról nem is beszélve, hogy a fixedet senki nem támadja.
tomajer 2013.05.05. 09:36:42 / # 270879
Papíros? Nna az van nekik. Másuk sincs:-( Szép, létező szervezet van mögöttük.... sok sok papírral.
tomajer 2013.05.05. 09:34:51 / # 270878
Az eredmény ugyanaz. Lehet rontani a rendeleten, ha nagyon akarjuk......
Csaholó 2013.05.05. 09:06:13 / # 270877
Ezer bocs lehet azt nem olvastam!!!! A kérdés az,hogy van e papíros meghatalmazása,bár melyiknek is,bárkitől!???? Kövezz meg, de a Parlamentbe,vagy belépő,vagy pénz,a bemenetel eszköze!!!!!Nem jól tudom???? Önjelöltként is lehet,Helsinki mehet!!??
Oldalszám: 469