Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tom485 2010.02.21. 13:11:58 / # 259522
Mi a f@sznak szerepel itt a Bántelki Lajos mert én az Ő helyében, nem próbálnék senkit meggyőzni arról, hogy az a jó amit Én csinálok, hanem élvezném azt amit felépítettem (dolgoznak a droidok, elhozzák a t5 ös meg a többi taxis elől a pénzt ide hozzám, és ez a lényeg! nekik meg magyarázza meg a nőtanács! Kiegészíteném még azzal, hogy : Elégedettnek kéne lenned azzal, hogy most jól megmutattad azoknak akik így ki... veled (mert ha jól értem innen fúj a szél)vagy Tölünk várod a tapsvihart és az elismerést mindezért??? Én tapsolok, mert nem vagyok irigy!! Ez 1 , a többi hol van, nem látom!!!

hiénakutya 2010.02.21. 13:08:47 / # 259521
Ezzel kompenzálja az elbszott, hitvány életét.
tom485 2010.02.21. 13:07:39 / # 259520
"Nézd már meg, hogy az elúl évben hány hozzászólásod volt, és az elmúlt 1 hétben? És azt kihez intézted!? Na..." Lehet, hogy nincs szereplési vágyam? Baj? "Csak kibaszott irigy vagy a mások sikereire!" Ha ismernél, nem írnál ilyet még véletlen sem!! megbocsájtom :-) "elhozzák a t5 ös meg a többi taxis elől a pénzt" Ezt Te magad vallottad be, hogy kintről hozol be embereket, vagy elfelejtetted? "Őszintén! Jól érzem magam itt köztetek! Olyan kedves, aranyos társaságot alkottok itt néhányan, hogy nagyon nehéz elszakadni! :-)" Igen, hihető!!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 13:05:56 / # 259519
Én bnem a tarifa ellen küzdök! Hanem az ellen, hogy ne lehessen senki szelektálni! Ne lehessen azt mondani neked, vagy bárki másnak, hogy nemveszlek fel, mert helyet adtál 1 ellenünk szóló demonstrációnak! Na, ez ellen küzdök! Küzdök? A francot! De ne adja isten, hogy veled is megtörténhessen hasonló! Akkor majd nem lesz ilyen nagy a szád, amikor a családodnak nem tudod hazavinni amit eddid hazavittél!
tom485 2010.02.21. 13:03:18 / # 259518
És még ki sérti meg a másikat, meg az Önérzetét!!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 13:01:41 / # 259517
Na, akkor tisztázzuk! - És nem a zsebedben turkálok, mert teszek rá, Ezután megfogalmazol 1 ilyet: elhozzák a t5 ös meg a többi taxis elől a pénzt Nem, Te tényleg nem túrkálsz! Csak kibaszott irigy vagy a mások sikereire! Az meg hogy én itt miért szerepelek? Nézd már meg, hogy az elúl évben hány hozzászólásod volt, és az elmúlt 1 hétben? És azt kihez intézted!? Na... És ezzel vagytok még itt jó sokan! De őszinte leszek! Ezért, mert idecsallak, Téged és még sok mindenkit, PÉNZT VÁROK a Tomacsekitől > > > Tomacseki!!!! Hallod :-) Dobd ki a lét! :-) Őszintén! Jól érzem magam itt köztetek! Olyan kedves, aranyos társaságot alkottok itt néhányan, hogy nagyon nehéz elszakadni! :-) De3 tényleg! Komolyan! Hidd el... Naaaa :-)
tom485 2010.02.21. 13:01:15 / # 259516
Neked üldözési mániád van! Senki nem kiváncsi arra, hogy Te mit fizetsz, mit nem!!!! Arról beszélünk ... de már az előbb leírtam, olvasd el!
málna 2010.02.21. 13:01:08 / # 259515
Ja,és az elmúlt húsz oldalon belül írtam Csogunak és Nazolinak is....:)
málna 2010.02.21. 13:00:15 / # 259514
Elkanyrodtunk egy kissé a témától... Van a Lajosnak saját topikja. Sorry!:)

tom485 2010.02.21. 12:56:35 / # 259513
mindenki érti, hogy Te mit akartál ebből kihozni! Ő is! :-)
tomajer 2010.02.21. 12:54:26 / # 259512
Mondtam, hogy hisztis leszel:-)
tom485 2010.02.21. 12:54:17 / # 259511
Mindaddig, míg embereket milliomossá, mit milliomossá, multimilliomossá tesztek a munkátok által, addig nekem ne sírjon senki! Akkor ezek szerint Te csak úgy hobbyból csinálod!! Értem én.... csak nem hiszem! És nem a zsebedben turkálok, mert teszek rá, de ne akarj már mindenáron "közénk" tartozni, amikor Te képletesen :minket foglalkoztatsz, vagy legalábbis szeretnél!! JÓÓ? Mindenki legyen az, ami!! Többször megfogalmaztam magamban a kérdést: Mi a f@sznak szerepel itt a Bántelki Lajos mert én az Ő helyében, nem próbálnék senkit meggyőzni arról, hogy az a jó amit Én csinálok, hanem élvezném azt amit felépítettem (dolgoznak a droidok, elhozzák a t5 ös meg a többi taxis elől a pénzt ide hozzám, és ez a lényeg! nekik meg magyarázza meg a nőtanács! Szóval miért??? Feltűnés?Szereplési vágy?Reklám? Marketing? Vagy valami más, de őszintén!
tomajer 2010.02.21. 12:52:33 / # 259507
Én csak azt akartam ebből kihozni, hogy igen messze állnál te is a minimálbértől, ha minden kötelező, és rálisan szükséges feltételt megteremtenél, betartanál, kifizetnél. Ezzel mi is így vagyunk. Te spórolsz az alkalmazottaidon.... csak egy munkaügyi ellenörzést ne kapj ugye,... mi spórolnk magunkon az autónkon, csak egy Apeh ellenörzést ne kapjunk ugye...:-( Mert biza kétszer törték fel az autóm két hét alatt. Reális lenne ugye, egy Cascó, és egy őrzött parkoló??? Ezeknek mindnek benne kéne lennie a tarifában!!! Ami ellen te olyan nagyon küzdesz:-(
Bántelki Lajos 2010.02.21. 12:50:56 / # 259506
Mi a valótlan? Mondtam én valamit, ami nem volt igaz? Igen, mi megélünk! És? Beteszel 500 e Ft ot, hogy szerdára itt van az oldalon a nullás igazolás???? Mi az amit hamisan állítok?? Te ne irigykedj! Én nem vagyok jótékonyságui intézmény, de a hozzád hasonló kényszerváűllakozók nehogy megmagyarázzák már, hogy a hóembernek jó a meleg! Mi van veled!? Na, dobod a Tomacsekinek a lét és megnézzük mi a pálya?! Vagy lepattansz rólam és a saját dolgaiddal foglalkozol?! Nem haragszom, de utálom, ha valaki hátulról próbál mellbe b@szni! Átlátszó a próbálkozásod! És nálam nem érsz el eredménytÍ! Így, biztosan nem!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 12:45:27 / # 259505
Nem haragszom, dehogy! De igen, ez fenékig tejfel! De tudod, mit! Mikor a HVG újságírója megkeresett, hogy mondjam már meg, hogyan tudunk ilyen olcsón dolgozni, amikor mindenki sír, akkor azt mondtam neki: Aki sír attól el kell venni és nem szeretném megmagyarázni az általa feltett kérdést! És még 1! Mindaddig, míg embereket milliomossá, mit milliomossá, multimilliomossá tesztek a munkátok által, addig nekem ne sírjon senki! Álljon talpra mindenki, csináljon nyereséges vállálkozást, de akárhogy is, ne csesztessen engem, meg a hozzám hasonlókat azért, mert megélünk!
tom485 2010.02.21. 12:43:54 / # 259504
A taxisok 90 % a azért nem tart be valamit velük együtt Te is, mert nem tudja betartani!! Ne fényezd már ki magad, hogy ezt Te mind félreteszed, és elküldöd a máltaiknak, mert különben rádrohadna!! Ne má! Te se sérts meg senkit azzal, hogy valótlant állítasz !!! Kérlek!
Bántelki Lajos 2010.02.21. 12:40:42 / # 259503
Nem hiszem, hogy minden olyan dolgot meg kellene magyarázom, amit a taxisok 90 % -a nem tart be! 40 órás munkahét? Hagggyyyááá mááá! Nem is tudnál otthon ülni még akkor se, ha nem lenne muszály dolgoznod! Szerintem, Te nem vagy hülye! Csak többre tartod magad, mint ami vagy. Ennyi! - Ezt, hogy értetted!? Ne bosszants fel mert oda is leírom a véleményem! Véleményed lehet! Csak próbáld meg úgy megfogalmazni, hogy abban ne sérts más önérzetét!
tom485 2010.02.21. 12:39:49 / # 259502
Ettől lesz minden kezdeményezés hiteltelen, mert vannak emberek akik ráadásul valljuk be, a másik oldalon állnak inkább, ilyeneket írnak! Pedig rá is vonatkozik a dolog, még több pénzt is tolna a zsebébe, hisz már kifejtette, hogy lesz 1 ötlete, ami nem is baj, de akkor itt ne b@sszuk má szét a többi ember hitelességét, mert per pill. másban utazunk!! Légyszi légyszi Lajos! Ugye nem haragszol!?:-)

tom485 2010.02.21. 12:35:23 / # 259501
Csak nagyon bassza a csőröm, hogy aki idetéved és elolvassa Lajosunk írását az azt mondja magában: basszus ezek mit sírnak, mikor itt írják, hogy ez fenékig tejfel... Ne b@ssza má meg a ....
tomajer 2010.02.21. 12:33:17 / # 259500
Azzal kezdtem, hogy : Ebbe ne menjünk bele, mert... Élt a lehetőséggel:-)
Oldalszám: 145