Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
taxisfelvonulas 2010.02.22. 23:42:51 / # 260075
3. Olyan szövetségi vezetőség kell, aki nem a haverja az illetékeseknek, akik folyamatosan keresztbe tesznek azoknak akikért kellene TENNIÜK, hanem keményen fellépnek az ártók ellen! Ha kell addig kell a házuk elé járni tüntetni, amíg változás nem lesz! Ez nem szereplési vágy! Csak ha valaki képvisel egy réteget, akkor egyen meg MINDENT értük! Amíg a Dunába ugranak 50 éves emberek, vagy rongyos ruhákban dolgoznak, heti 7 napot de mégsem jutnak 1-ről a 2-re, addig gusztustalan itt cinikusan ledorongolni a tüntetést. Ó csak pár autó volt. Holnap lesz +1 aztán meg +10.

tomajer 2010.02.22. 23:42:23 / # 260074
Érdekes, hogy most többet szerepelsz itt, mint amikor kellett volna. Amikor mindenki kereste, a titokzatos szervezőt, amikor szükség lett volna rád?!? Szomorú:-(
tomajer 2010.02.22. 23:39:13 / # 260073
Megint fenyegetőzől, és butaságokat beszélsz. Ennek így nem sok értelme. Melléd álltunk, segítettünk. Most viszont nem a sértődöttet kéne játszani, mert ettől még a szakma nem fogadott el azonnal vezérnek. Be kell állni a sorba, és dolgozni. Már ha akarod. Ha nem, akkor persze köszönjük az eddigi tevékenységed. Elmontam róla a véleményem. És jólnevelt voltam, mert nem előtte tettem. Akkor annak volt ott az ideje hogy együtt kihozzuk a legtöbbet ebből a... kezdeményezésből. De akkor is mondtam, hogy a demonstráció után, már eljön az ideje annak, hogy kimondjuk amit akkor nem. Tehát: KÖSZÖNJÜK ATTILA!
taxisfelvonulas 2010.02.22. 23:34:04 / # 260072
1. Nem voltam a taxizástól megcsömörlött!!! Én szeretek/szerettem taxizni! De most sokkal jobban keresek az új, nemtaxi munkahelyemen! Örülök, hogy váltottam! 2. Akkor visszajövök, ha befejezem, amit elkezdtem, a Budapesti Taxisok Szövetségében vagy a Fülesbagoly Taxisok Szövetségében- nem a név a lényeg! és újra normális bérért dolgozhatom!
taxisfelvonulas 2010.02.22. 23:28:03 / # 260071
Egy dolgot nagyon utálok, ha hülyének néznek.

taxisfelvonulas 2010.02.22. 23:25:47 / # 260070
Lajos! Én mit szerettem volna? Nem akartam semmit sem csinálni. Senki nem állt mellém, senki nem támogatott -egy, két mondattól eltekintve-. A Hallotaxi.hu iszonyú segítség volt, de nem magamért csinálom, én már nem vagyok taxis! De ha ez kell, csinálok egy saját weblapot, 5000 Ft/év és ott folytatom. Ha itt ezt kapom a Főszerkesztő úrtól? Hadd döntsem már el, hogy én kinek mit nyilatkozom! Ez felidegesített, mért szólalok meg? Azt kérdezte... Megáll az eszem!
tomajer 2010.02.22. 23:21:32 / # 260069
Az konkrét, hiogy ha ez itt veszekedésbe torkollik, akkor el is felejthetjük. Ne dőlj be provokátoroknak.
tomajer 2010.02.22. 23:20:26 / # 260068
Nna azzal nem mész messzire:-) Én csináltam hüsz képet, a Fox 600 at:-) És azért nincsenek, mert még bajmolódok velük.... Nem ígérem, hogy éjjel feltolom:-(
taxisfelvonulas 2010.02.22. 23:18:06 / # 260067
Ki a szerencsétlen? Be vagytok szarva, ez az iazság!
tom485 2010.02.22. 23:14:43 / # 260066
OK! Ne töröld le, mert itt sehol nincsenek képek!
tomajer 2010.02.22. 23:07:07 / # 260065
Szójj rám plíz, hogy adjam vissza az SD kártyádat!!!
tomajer 2010.02.22. 23:05:53 / # 260064
Nna sz'al... engem lehet szidni, szólásszabadság van. De a hallotaxit nem hagyom DEGRADÁLNI :-) Ez a grafikon az egyéni látogatók számát mutatja, naponta 2006 májusától. Mutass rá, hova is kéne "újra felkapaszkodnunk" ? Én azt látom, hogy szépen lassan egyenletesen emelkedik.
tom485 2010.02.22. 23:02:35 / # 260063
Fő Szervező : LALI Eddigi belépők: 1.tomajer 2.taxisfelvonulás 3.hiénakutya 4.fradika 5.málna 6.kekec 7.Lili 8.cheater 9.Bántelki Lajos 10.ixattaxi 11.tom485 Ha jelentkezni szeretnél, a Fő szervezőtől másold ki lefelé és a kérdőjel helyére írd be a nick neved! Köszönjük!

Bántelki Lajos 2010.02.22. 22:49:27 / # 260062
Már elnézést, de engedd meg, hogy be ( le ) szóljak, mindazon oknál fogva is, mert az én nevem is felmerült! Azért jó lenne, ha nem kezdenél itt hisztizni, mert nincs annyi zsepim :-) Jelentkezz, vagy mondd el kultúráltan a véleményed, de a nevem kérlek ne használd ilyen és hasonló gusztustalan szövegkörnyezetben! Ja! Majd akkor verd a nyálad, ha tettél bele ebbe a történetbe akár 1 percet is! Pénzről nem is beszélve! Te nem érzed át azon bűzt, hogy ide jössz és elkezdesz herótózni nick név alatt?! Szégyelheted magad! Most durci vagyok rád, ezért nem küldök puszit :-) Köszönöm!
tomajer 2010.02.22. 22:46:34 / # 260060
Köszönjük az észrevételt, és az iránymutatást:-)
vili 2010.02.22. 22:36:41 / # 260059
Tomajer! Senki nem mondta még neked, hogy Te egy jó nagy féreg vagy? Pontosan tudtad az első perctől kezdve, hogy az egész kezdeményezés kudarcra van ítélve! Ennek a szerencsétlen, a taxizástól megcsömörlött, depressziós fiatalembernek a kudarcán akarsz újból felkapaszkodni a honlapoddal, hogy ismét legyen olvasottsága! Te vagy itt a legnagyobb diktátor, aki makacsul ragaszkodik a baromságaihoz és két forintért meg...ná a legyet is! Te vagy az ÚJSÁGÍRÓ, aki még azt sem tudja, hogy valamit nem lehet "ledegradálni", mert a degradálás szó eleve lebecsmérlést jelent. De azt hiszem ez csak a kisebbik gond veled, a nagy baj, hogy folyamatosan hecceltek itt bennünket a hülye ötleteitekkel, amikről pontosan tudjátok, hogy esély sincs a megvalósításukra. Leírtam tegnap, hogy nem szabad a Petícióban BKV jegyár nagyságú maximált tarifáról beszélni, meg arról, hogy már nincs szükség a tarifa maximumra, mert eljárt felette az idő! Akkor te nem vagy tisztában azzal, hogy a 90-es években miért volt szükség a tarifa felső határának korlátozására a Fővárosban. Ma sokkal rosszabb a helyzet mint akkor volt. Ma már szervezett bűnöző csoportok uralják az éjszakai taxizás jelentős részét és tojnak a maximált tarifára. Olyan figurák kerülnek előtérbe, mint az itt egyre népszerűbb Bántelki Lajosok, akiket szóra sem szabadna méltatni, nemhogy párbeszédet folytatni velük. ez a honlap is kicsúszott már a kezedből, ne akarj bármilyen taxis szervezetben szerepet vállani, mert csak kárt okozol a tagságnak. Szerencsétlen Dénes Attila nyilatkozatai nem segítették előra az ügyünket, ellenkezőleg csak kárt okozott, és ha ezt nem láttátok előre, az nagy baj! ha meg előre láttátok szemétség!
tomajer 2010.02.22. 22:35:35 / # 260058
Ez azért így kevés:-) Tessék beírni magad 11.-nek.
vitéz 2010.02.22. 22:01:38 / # 260057
Szevasztok itt vagyok bár nemsokatjelent de jelentkezem. HAJRÁ

tomajer 2010.02.22. 22:00:48 / # 260056
[b]Fix tarifát és létszámkorlátozást szeretnének a taxisok A nagyobb fővárosi taxitársaságok hétfőn autós demonstrációt tartottak Budapesten[/b] Dénes Attila tájékoztatása szerint a tüntetésen az összes nagyobb budapesti társaság részt vett, körülbelül 40-50 autóval, és petíciót adtak át a Főpolgármesteri Hivatalban, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumban, valamint a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Kht.-nál. A taxisok azt szeretnék elérni, hogy fix- vagy minimumtarifát vezessenek be, amelyet egy BKV-jegy árában határoznának meg, így nem történhetne meg, hogy egyes társaságok akár 150 forintos díjat kínálnak - mondta el Dénes Attila. Kifejtette: jelenleg Budapesten 328 taxiállomáson 1.480 várakozóhely van, amelyekre összesen 5.700 taxi jut. Az 1480 várakozóhely - figyelembe véve az utasokat szállító gépkocsikat - körülbelül ennek háromszorosát, vagyis 4.440 taxit tud kiszolgálni. A szervező szerint ezért a Fővárosi Önkormányzat több mint ezer taxisnak tehát úgy adja ki az évente 25.000 forintért kiváltható droszthasználati engedélyt, hogy nincs elegendő várakozóhely. A felvonulók ezért - megtartva a már meglévő engedélyeket - azonnali létszámkorlátozást sürgettek. A petíció szerint "az elmúlt tíz évben semmilyen érdemi változás nem történt Budapesten, amely elősegítette volna a fővárosban dolgozó több ezer taxisofőr boldogulását, megélhetését". Hangsúlyozzák: rendbe kell tenni a szakmát, és védeni kell a vállalkozásokat, amelyek számára "pillanatnyilag a fő veszély a piaci verseny felpörgése és az öngyilkos árverseny, ahol a végtelen számú egyéni vállalkozó nem tudja érvényesíteni a valós költségeit". Forrás: hirado.hu/MTI

Bántelki Lajos 2010.02.22. 21:52:37 / # 260055
Ja, majd adok zsepit!
Oldalszám: 145