Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2010.02.23. 14:17:10 / # 260215
És még valami,aztán beveszem a nyugtatómat.. Tavaly a Tomajerrel elmentünk egy igen komoly érdekvédelmi szervezethez,amely nem gördített elénk akadályt a csatlakozás végett!A Tamás megírta,feltette,szervezte a körülötte lévő dolgokat.Én kérdezősködtem,beszélgettem és tanácsot kértem olyanoktól,akinek ebben nagyobb tapasztalatuk van.Majd közszemlére tette a Tomi egy szavazás keretében az erről szóló topikot..Tudod mi volt a lényeg?Hogy mi pénzt akarunk sikkasztani a taxisoktól,egy újabb HP érdekvédelem születik, és most jön a kedvencem,hogy a Bakucz és én már tervezzük a következő tengerparti nyaralásunkat. Hát ennyi!Nektek soha,senki nem fog megfelelni!
málna 2010.02.23. 14:09:25 / # 260214
Ugyan mááár!Nem akarlak megsérteni,de a kákán is csomót kerestek!Tomajer nem jó,mert űzérkedne.Az Attila mert nem taxis,vagy mert rosszul vezette fel ezt az egészet.Biztos tanult belőle (reméljük),és legközelebb kérdezni fog előbb.. Tégy egy pillantást a cikkemre és a vele kapcsolatos fórumra."Téged ki kért meg rá,hogy a nevünkbe intézkedj?" "Ki vagy te egyátalán,valami újabb érdekvédő?" Pedig bemutatkoztam a cikk végén és sokan megismertek az elmúlt 15 év alatt.Én a szabadidőmben mentem el egy ellenzéki,állítólag tenni akaró politikushoz,és javasoltam.Majd ezt megírtam és kértem a kollégákat,hogy segítsenek a továbbiakban,hogy értelmes dolgokat tudjunk kiadni a kezünkből,ha változtatni akarunk közösen a dolgokon!Ehelyett elolvashatod,hogy mi lett belőle... Most is ez megy.
bubic01 2010.02.23. 14:06:46 / # 260213
Hát ez szép volt! :( tegnap délután elköszöntem egy jókedvű csapattól, akikkel abban maradtam, hogy március végén, vagy májusban, folyt.köv. Eltelt 24 óra, és akik ott mosolyogva beszélgettek, most itt marják egymást... Esetleg lemaradtam valamiről, esetleg itt jártak ufóék, és agymosást tartottak? Akkor emlékeztetnék mindenkit a tegnapi események utolsó néhány mondatára: Néhány hét múlva folytatjuk, addig állítsunk össze KÖZÖSEN, egy komoly peticiót, találjuk ki KÖZÖSEN, hogy mikor, hirdessük, toborozzunk, építsük fel...(vagy valami hasonló) Kérdezem én, nem mindegy ki nevezi magát főszervezőnek? Azért vagyunk itt, hogy alkossunk, és nem azért, romboljunk!!!Hisz ezt már mindenki tudja, hogy arra képesek vagyunk. Itt az ideje, hogy együtt tegyünk valamit... Mindenki jó valamiben: -Tomajer jól kommunikál, van médiaismerete( bár az artikulációban még erősíthetne, néha a telefonban sem értem mit mond :-) ) Attila ezek szerint flottul intézi a papírmunkát, de lássuk be, és itt szvsz jön, nem elég határozott tipus, tehát a tárgyalások lebonyolítását nem rá bíznám. Nagyon sok múlik a tárgyalón, annak hangsúlyán, megnyilatkozásain. És itt felsorolhatnék mindenkit. Tehát mindenkinek van szerepe, és létjogosultsága. És hiszem, hogy nem vezér kell nekünk, hanem egy "karmester", aki az időpontokat, helyeket, a véleményeket, stb kezeli, rendezi. És tök mindegy, hogy málna, taxisfelvonulás, vagy ... a neve. Az a fontos, hogy partnerei legyünk egymásnak, és egységesek legyünk, és magunkat képviseljük... Nem kell hozzá Metál, nem kell hozzá Horváth, mi kellünk! És én ezt egyszer már kinyilatkoztattam, nem kell nekünk semmilyen szövetséghez tartoznunk, bármelyikkel azonosulnunk, ha akarnak azonosuljanak ők velünk, ha nem teszik? akkor ezek szerint nem minket képviselnek!!!

tomajer 2010.02.23. 14:06:28 / # 260212
Tied a hangszóró:-) Rajtad kívül, ez senkinek nem szúrt szemet:-( Továbbgondolásra érdemes.....
tomajer 2010.02.23. 14:00:29 / # 260211
Próbáltam. Itt legfeljebb azt tehettem volna meg, hogy törlöm. Jobb lett volna? Én négyszemközt próbáltam hatni rá. Nem magamért. Ezt neked nagyon jól kellene tudnod. Ő idejött, az én pályámra, és visszaélt, a korrektségemmel. Hagyjuk... Mentem aludni:-)
tomajer 2010.02.23. 13:57:20 / # 260210
És nem repült:-) Időnként tényleg nem értitek mi zajlik itt. Milyen nagyon nehéz, megtenni, hogy benthagyok, olyan hozzászólásokat, amiben leférgeznek.... miközben egy kattintással eltüntethetném nyomtalanul. Az ember meg mehetne a sóhivatalba reklamálni. Én meg bevállalom, hogy vitázok, érvelek olyanokkal, akikről tudom, hogy nincs más célja, csak a sz@rkverés. Higgyétek el, ha nem is látszik, én is csak ember vagyok. És akkor, mert kihúztad belőlem, leírom amire az előző hozzászólásban utaltam: Az álszentségnek nincs határa... még a barátaid is képesek pálcát törni feletted anélkül, hogy végiggondolnák mi is történt. És akkor ez most úgy lesz lezárva, hogy én hátradőltem. Van nekem ennél jobb dolgom is. Ricsi: A maradék képeket, és videót, már te... Tsá!
sullivan 2010.02.23. 13:55:47 / # 260209
úgy van..legalább valami történt...írtak róla az újságok , rádió stb... tudják,hogy van probléma..
málna 2010.02.23. 13:54:14 / # 260208
Tiszta sor!Ez így is van!De olyan dolgon vitáztok,aminek semmi értelme!Kellemetlen perceket okozva egy újabb segítőnek és saját magadnak!Másképp is meg lehet ezt beszélni,szerintem...
r069 2010.02.23. 13:53:52 / # 260207
Igazad van.Nekem például fontos hogy kit támogatok,ezért is forsziroztam hogy ki a szervező.Le kell ülni egy asztalhoz és élőszóban megbeszélni mert itt egy beirás is messzire elviszi a témát.
taxi free 2010.02.23. 13:53:11 / # 260206
Szenilis vén ember nem hogy elmenne már pihenni. Eljárt felette az idő. Hibát-hibára halmoz a 6x6-nál de mindig a taxist tartja főbűnösnek. Valaki felnyithatná már a szemét hogy engedni kellene fiatalabbakat labdába rúgni.
alelölülő 2010.02.23. 13:53:04 / # 260205
Valaki lefotózhatná, és feltehetné ide. Hadd lássuk milyen fasza gyerek a lajos.
málna 2010.02.23. 13:50:48 / # 260204
Azt pedig egy pillanatra se felejsd el,hogy amíg itt szanaszét cincálnak egy tenni akarót,annyival kevesebb esélyes napod lesz a továbbiakban a megélhetéssel kapcsolatban.Jót röhögünk és ércelődünk rajtuk,a múlton....De mi kúrtuk el!(Elég öszödiesen...)Mi hagytuk,hogy a fuvarszervezők helyet foglalhatnak a kamarában és nagyobb ráhatásai vannak a dolgok menetére,mint a taxisnak!Mi adtunk tejhatalmat azoknak is,akik érdekvédőt játszottak!Mondhatnánk, hogy közülünk valók,de mégsem! Tehát,kedves kollégám, inkább előre kéne nézni,némi optimizmussal,nem pedig állandóan hátrafelé és másokat hibáztatni a saját töketlenségünkért!
r069 2010.02.23. 13:50:03 / # 260203
Te egyedül vagy ennyire hülye vagy vannak testvéreid?Egy szót se szóltam Demszkyről.Nem pimasz vagy hanem nagyképű,és szemtelen.Nem vagyok elkésve semmiről a tegnapi távolmaradásom oka hogy Te mögéd nem állok.Továbbra is azt mondom szakmai hozzáértésed egyenlő a nagy nullával!Ha más lett volna a szervező ott lettem volna hidd el.Tegnapi szereplésed óta hidd el már azok is megbánták akik elmentek.Én a helyedben csendben meghúznám magam és hagynám hogy a taxisok elfelejtsék ezt.Előbb tanulj meg négy összefüggő mondatot kimondani azután nyilatkozzál csak a nevemben jó?
tomajer 2010.02.23. 13:49:46 / # 260202
Én is tudok higgadt lenni, /habár szerintem nagyon higgadt voltam:-)/ ha nem engem férgeznek le, és nem egy olyan ember támad hátba nyilvánosan, akinek a megmentéséért, majd két hetet dolgoztam, tartottam a hátam, vitáztam emberekkel, miközben tudtam, hogy sok mindenben igazuk van. Nna sz'al zárjuk le a történetet. Megint tanultam valamit.
Bántelki Lajos 2010.02.23. 13:49:41 / # 260201
Na, akkor csak 1 szösszenet... Én mindig megmondtam amit gondolok, most is ezt fogom tenni! Bevallom, "fájó szívvel" de ( részben ) egyet kell, hogy értsek azon hozzászólókkal, akik sérelmezik, hogy 1 kicsit elszállt veled a ló!!! Már vagy 2 napja, legalább 3 alkalommal olvastam, a " repül a nicked" mondatot. Most nem szeretnék bővebb magyarázkodásba kezdeni, mert 1 picit fáradt vagyok. De ha már többen említették, talán érdemes lenne fontolóra venned, hogy ha nem is sok, de némi igazság azért lehet benne! Köszönöm!
bebe 2010.02.23. 13:44:02 / # 260200
18.bebe /ne foglaljak annyi helyet../
Kekec 2010.02.23. 13:41:48 / # 260199
A 6x6-nál egyébként O.Lajos kimásolt egy pár fotót a felvonulás képgalériájából és kitette a faliújságra egy kis kommentárral nevetségessé téve az azon szereplő 6x6-s kollégákat. Gondolom megfélelmítésnek szánta hogy 6x6-s ne merjen többet részt venni taxis felvonuláson.

málna 2010.02.23. 13:38:35 / # 260198
Detto!
málna 2010.02.23. 13:37:19 / # 260197
Nem,nem hiszem, hogy viccelnél.Sőt! Reménykedem benne, hogy egyszer még megtanultok nem másokkal foglalkozni...Bakucz,HP,stb...Van nekünk saját gondunk,amit meg lehetne oldani!De neeem!Helyette felemlegtünk mindenkit.Meg hát ez így nem jó,meg úgy nem jó.Meg ő fuvarszervező.És ő fuvarszervező lett,de nem az volt.A mostani (Attila) meg nem is taxis!De volt taxis is,aki érdekvédő akart lenni! KI A SZART ÉRDEKEL MÁR???!!! Inkább azzal kéne foglalkozni,ami NEKÜNK fontos!Nem fikázni,értetlenkedni,hanem összeülni (ha már itt nem megy),és javasolni basszameg! Különben ennek így semmi értelme nem lesz...És utána ismét jöhet a sírásrívás és az ujjalmutogatás másokra....pedig nem végettük lesz negatívum a vége!
sullivan 2010.02.23. 13:35:11 / # 260196
hát igen...sokan megdöbbentek..pedig inkább tegnap kellett volna ott lenni mindenki érdeke lenne végre, hogy ne 150- 164, 168, forintért rohangáljunk..
Oldalszám: 145