Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Woodoomester 2015.11.05. 18:49:29 / # 341372

Jájjj má!!!

alelölülő 2015.11.05. 16:57:58 / # 341370
Nem annak hívták, tehát nem is volt az.
Természetesen veheted magad egy kalap alá a többi magyarral, csak kétlem, hogy szólhatnál mindegyik nevében.

tomajer 2015.11.05. 16:33:02 / Módosítva / # 341368

És közben masírozunk tovább ....

Orwell 1984 beteljesült 2015-ben Magyarországon!

Teljesen nyilvánvaló, hogy amióta Tata megszabhatja, hogy a területén élő lakos mit nézhet a hálón, mit oszthat meg a közösségi médián és azon mit kommentelhet, valahogy gátat kell szabnia a lassan túlburjánzó megosztásoknak, az ellenzéki-ellenséges lájkolásoknak, hiszen jól néznénk ki, ha itten bárki csak úgy szabadon roboghatna az internetes világháló információs szupersztrádáján. Többről van itt szó, mint a szólás- és véleményszabadságról: a tatai önkormányzat jó hírneve a tét.

Mostantól Ön nem oszthat meg bármit ebben a városban
Többről van itt szó, mint a szólás- és véleményszabadságról: a tatai önkormányzat jó hírneve a tét.
hvg.hu|
Forrás: HVG Kiadó Zrt.

tomajer 2015.11.05. 16:31:41 / # 341367
Azért volt egy pár ...  csak másképp hívták.

A "nekünk"  meg mi MAGYAROK   ha még vehetem magunkat egy kalap alá :-)
alelölülő 2015.11.05. 10:41:51 / # 341361
Kicsoda az a "nekünk"?
alelölülő 2015.11.05. 10:32:17 / # 341360
Nememléxem politikusmaffia-ellenes tüntetésre.
Perpill épp nincs meg a kétharmad, ha jól tudom.
tomajer 2015.11.05. 10:11:53 / # 341356
Nekünk lennének.

Ha jól tudom, ott egy 10 ezer fős tünti elég volt hozzá.  Ilyet itt is produkáltunk párat.  Marginális kisebbségnek lett nyilvánítva.

A politikai rendszerünk nem olyan ami megingatható demokratikusan .. pláne "kétharmad" -nál
alelölülő 2015.11.05. 09:47:49 / Módosítva / # 341354

Eközben Bukarestben:

Le a politikai maffiával!

Nekünk ilyen igényeink nincsenek.

szálka 2015.11.05. 00:38:42 / # 341351
( folytatom csak megtréfált a technika ) Szóval : ketten is válaszoltak a sületlenségeidre és egyikőjüktől se kaptál olyan választ, ami eufórikus örömöt szerezne a népnemzeti keresztény szívednek.Én se hagylak válasz nélkül. Talán egy könyvet tennék kötelezővé, és akkor az a Svejk lenne.  Az érdeklődését kell felkelteni a gyereknek, nem kínozni.Utána magától is olvasni fog.Te még (szerintem) előtte vagy annak, amit mi lassacskán letudunk...úgyhogy...ha akarod megfogadod: a gyereknevelés nagy titka, hogy sokat kell beszélgetni vele. Ahhoz viszont ott kell lenni.  Szinte mindegy, hogy az uborka termesztéséről vagy a csillagászatról mesélsz, mert egyikről sem tud semmit. Rajtad múlik nem a gyerek képességein. Aki a "katedrán" áll, az vagy legyen szigorú, vagy mondjon érdekeseket. 
szálka 2015.11.04. 23:08:59 / # 341350
Bao, látod mit eredményeznek az ostoba előítéleteid?
tomajer 2015.11.04. 16:53:44 / # 341348

Kém a szerkesztőségben

MG MG követés 2015.11.04. 12:51

– Jó napot kívánok, ez az Index szerkesztősége, ugye?

– Igen.

– Kiss András hadnagy vagyok az Alkotmányvédelmi Hivataltól, itt vannak a papírjaim és a megbízólevelem. A nemzetbiztonsági törvény 30. paragrafusának első pontja értelmében mostantól itt fogok dolgozni önöknél.

– Szia, itt mindenki tegez mindenkit, nem baj, ha Andrásnak szólítalak, ugye? Ági vagyok. Melyik rovatban fogsz dolgozni?

– Nem tudom.

– Ezt akkor a szerkesztőkkel kell majd megbeszélned, de ilyenkor még csak a hírügyeletesek vannak itt, mindenki más 9-re jön. Addig leülhetsz ehhez a géphez.

– Jó, de mit csináljak?

– Azt nem tudom. Mit mondtak neked, amikor ide küldtek?

– Hogy figyeljek, és azonnal szóljak, ha valami felmerül, ami nemzetbiztonsági szempontból érdekes.

– Hát, ebben nem tudok segíteni, a szerkesztőkkel kell majd megbeszélned. Várd meg őket, addig meg csináltatok neked céges emailt és hozzáférést a szerkesztőségi rendszerhez.

– Szia, te ki vagy?

– Kiss András hadnagy, a nemzetbiztonságtól. Mostantól itt dolgozom.

– Én Miklósi Gábor vagyok, szia, ezen a héten én vezetem a politikarovatot. Nálunk leszel?

– Nem tudom. Milyen rovatok vannak?

– Van még a gazdaság, a kult, a sport meg a tech-tudomány. Ja, és a fotó meg a videó. Melyik érdekel?

– Azt hiszem, a politika. Mi lesz a dolgom?

– Cikkeket írunk. Nemsokára lesz egy napindító rovatértekezlet, ahol megbeszéljük, ma ki mit csinál. Van ötleted?

– Még nincs. Nekem annyit mondtak, hogy üljek be és figyeljek, van-e valami, ami érdekes nekünk, a nemzetbiztonságnak.

– Mi volt mostanában érdekes a nemzetbiztonságnak?

– Hát, a Kovács Béla-ügy például elég érdekes volt.

– Ilyen sztorikat szeretnél csinálni?

– Nem tudom, hogy kell újságot írni. Az a feladatom, hogy nemzetbiztonsági szempontból megismerjem és elemezzem az információkat, amiket az újságírók kapnak.

– Aha. Tehát, ha jól értem, nem cikkeket írnál, hanem azt szeretnéd, hogy bármelyik újságíró bármiről hall, azt elmondja neked, hogy te elemezhesd és értékelhesd.

– Igen, ez a feladatom.

– Az is fontos, hogy honnan vannak az információk?

– Persze, az nekünk nagyon fontos.

– Nektek? Csak mert a médiatörvény szerint nem kell kiadnunk az információink forrásait, rólad viszont nem könnyű eldönteni, hogy újságíró leszel-e vagy hírszerző.

– Ezt én sem tudom, de azt hiszem, ezt nem nekem kell eldöntenem.

– Továbbküldöd az információkat a hivatalnak?

– Ha fontos, akkor persze.

– Csak mert előfordul néha, hogy a szolgálatotoktól bejelentkezik valaki, hogy mondjunk valamit egy-egy cikk hátteréről, de ebben mi sosem segíthetünk.

– Igen, tudok róla. Gondolom, ezért is vagyok most itt.

– Arra akarok kilyukadni, hogy a források gyakran kérik, hogy névtelenek maradhassanak. Mivel mától nem tudjuk őket megvédeni, írnunk kell egy közleményt, hogy mostantól itt dolgozol, és amit szóban, emailben, telefonon vagy bárhogy a tudomásunkra hoznak, azt te és az Alkotmányvédelmi Hivatal is azonnal tudni fogja. Soha senki nem fog nekünk semmit se mondani, és ez lényegében tönkreteszi az Indexet. Ezt érted, ugye?

– Persze.

– Jó, akkor kezdjük azzal, hogy megírod ezt a közleményt szövegszerkesztőben, és az értekezlet után átbeszéljük, hogy tartalmilag meg stilárisan jó-e. Ha kész, élesítjük a cikket. Aztán körbevezetlek, bemutatlak a többi rovatnak, ráteszünk a belső levelezésre, és elmagyarázom, hogy működik a szerkesztőségi szoftver.

tomajer 2015.11.04. 16:52:29 / # 341347
Háát én meg nem! :-)

Én szerettem a kötelezőket (is) olvasni.  Mondjuk a Winnettout jobban, de az volt az éjszakai takaró alatti ..   amikor még érdekesebb nem jutott eszembe:-)

Szerintem a kőszívű is jó.  Csak asszem az időrenddel van baj..  Mind kicsit hamar jön.  Vagyis jött amikor én oskolába jártam. 
Bevallom, amikor a kölkeim jártak, már nem emléxem mi mikor jött, mert kettő van ugyi ....  a lyányommal ugye nem volt gond, mert ő is mindent elolvasott amiben betűk voltak, a fiamnak meg hiszitek, nem hiszitek felolvastam.  Sajáthangúlag.

hiénakutya 2015.11.04. 13:23:13 / # 341345
Akkor én is ballib vagyok, baszdmeg.Fél évig a János vitézzel baszakodni, komplett versszakokat bemagoltatni belőle, valami olyan gátlástalan elherdálása a gyerekek idejének, amire szerintem példa nincs.
Kőszívű?
A fiam 31 fős osztályából EGYETLEN gyerek élvezte.
A fiatalok ezek miatt az olvasmányélmények miatt utálnak olvasni.
"Nemzeti kötelező olvasmány"...
Menj(etek) már a picsába, de tényleg. 
Bao 2015.11.04. 12:58:28 / Módosítva / # 341344

tomajer 2015.11.04. 12:19:03 / # 341342

És közben csendben menetelünk ....

Úgy tűnik, Pintér beültetné a titkosszolgálatot a médiumokhoz

Csak azon gondolkodom...  fizetnem is nekem kell majd? :-)

666666 2015.11.03. 16:50:55 / # 341321

Kommentár nélkül.

tomajer 2015.11.03. 09:02:23 / # 341311
Nno, de ezen már minek rágódni?
Meg vagyunk védve ... oszt jónapot!

Ráadásul itt még a leglibsibolsibbak se szóltak egy rossz szót se ez ellen.

Én magam is úgy gondolom hogy egy országnak azért vannak határai, hogy azokon ne sétálgasson át ellenőrizetlenül senki.
Kvázi le se kellett volna bontani a kerítést ...  határőrséget.
Az én szabadságomhoz bőven elég, ha a határátkelőhelyen zaklatásmentesen átmehetek amikor csak akarok.

Bao 2015.11.03. 07:56:13 / # 341310

tomajer 2015.11.01. 17:36:02 / # 341278

Bao 2015.10.22. 09:53:38 / # 341111
Következetesen kitartasz tévedéseid mellett, ehhez nagy segítség önhittséged, magyarellenességed.  
Még sok olyan dolog ki fog derülni a történelmünkről, ami neked "finnugor-ballibnek" nem fog tetszeni.
Oldalszám: 1785